Εθνική Νέων Ανδρών (U20)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 64
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαιρετικό παιχνίδι. Ο κόουτς τα κατάφερε ξανά και οδήγησε την ομάδα ημιτελικά. Νομίζω λίγο έχουμε αναφερθεί στον κόουτς που ξέρει αυτές τις ηλικίες τόσο καλά και τα πηγαίνει περίφημα.
Στα του ματς. Μεγάλα κορμιά η Λιθουανία και δεδομένα θα είχαμε πρόβλημα κοντά στην ρακέτα. Βέβαια τα γκαρντ τους, ούτε αθλητικότητα, ούτε το μάρκος των Γάλλων είχαν οπότε το ζωγραφιστό και τα drive δεν έγινε απαγορευτικό. Οπότε βρήκαμε χώρους. Σημαντικό πάντως ότι πολλά παιδιά δώσανε πράγματα. Καρακώστας εξαιρετικά fundementals, γρήγορη απόφαση και σουτ μετά από ντρίμπλα. Πλώττας παρόλο που είχε σοβαρούς τραυματισμούς, απίστευτη έκρηξη και ικανότητα στο drive. Ζούγρης τα έβαλε με τα θηρία, και έβγαλε τα θηρία νοκ άουτ. Πολύ σκληρός παίκτης, δίνει τα πάντα, θυσιάζεται, βάζει το κορμί του. Μακάρι να προσθέσει το σουτ στο παιχνίδι του, από μέση απόσταση και τρίποντο φυσικά. Δεν ξέρω το άνοιγμα χεριών του, μοιάζει θετικό, αλλά εμένα μου φέρνει σε Τάις με το όλο αγωνιστικό προφίλ.
Πάμε για Γαλλία τώρα!
Στα του ματς. Μεγάλα κορμιά η Λιθουανία και δεδομένα θα είχαμε πρόβλημα κοντά στην ρακέτα. Βέβαια τα γκαρντ τους, ούτε αθλητικότητα, ούτε το μάρκος των Γάλλων είχαν οπότε το ζωγραφιστό και τα drive δεν έγινε απαγορευτικό. Οπότε βρήκαμε χώρους. Σημαντικό πάντως ότι πολλά παιδιά δώσανε πράγματα. Καρακώστας εξαιρετικά fundementals, γρήγορη απόφαση και σουτ μετά από ντρίμπλα. Πλώττας παρόλο που είχε σοβαρούς τραυματισμούς, απίστευτη έκρηξη και ικανότητα στο drive. Ζούγρης τα έβαλε με τα θηρία, και έβγαλε τα θηρία νοκ άουτ. Πολύ σκληρός παίκτης, δίνει τα πάντα, θυσιάζεται, βάζει το κορμί του. Μακάρι να προσθέσει το σουτ στο παιχνίδι του, από μέση απόσταση και τρίποντο φυσικά. Δεν ξέρω το άνοιγμα χεριών του, μοιάζει θετικό, αλλά εμένα μου φέρνει σε Τάις με το όλο αγωνιστικό προφίλ.
Πάμε για Γαλλία τώρα!
0
-
- Reactions: 241
- Προειδοποιήσεις:
1
Μπράβο στα παιδιά. Πολύ μεγάλη επιτυχία....
Σε μια γωνιά σίγουρα ο Κακλαβούρας μας κοροϊδεύει

Προσωπικά να πω ακόμα και τώρα, σε στιγμές χαράς ότι τέτοια άρθρα
δεν βοηθάνε. Αλλά αυτό είναι υποκειμενική άποψη δεν σημαίνει ότι
είναι και σωστή.
Το υλικό είναι σίγουρα καλό, πάλι προσωπικά θα πω ότι ουδέποτε είπα κάτι
για τα παιδιά και στο χθεσινό ματς πιστεύω ότι ήταν καλύτερη η προσέγγιση
τακτικά από τον πάγκο.
Αυτά, καλημέρα σας.
Σε μια γωνιά σίγουρα ο Κακλαβούρας μας κοροϊδεύει

Προσωπικά να πω ακόμα και τώρα, σε στιγμές χαράς ότι τέτοια άρθρα
δεν βοηθάνε. Αλλά αυτό είναι υποκειμενική άποψη δεν σημαίνει ότι
είναι και σωστή.
Το υλικό είναι σίγουρα καλό, πάλι προσωπικά θα πω ότι ουδέποτε είπα κάτι
για τα παιδιά και στο χθεσινό ματς πιστεύω ότι ήταν καλύτερη η προσέγγιση
τακτικά από τον πάγκο.
Αυτά, καλημέρα σας.
0
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τις προβολές του youtube μέχρι και τώρα έχουμε για τους 8:
Ελλάδα - Λιθουανία 258.000 χιλιάδες
Γαλλία - Ισπανία 208.000 χιλιάδες
Τσεχία - Βέλγιο 63.000 χιλιάδες
Πολωνία - Σλοβενία 103.000 χιλιάδες
Το Ελλάδα Λιθουανια είναι το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές του φετινού τουρνουά και σε καλή θέση στην ιστορία των ζωντανών μεταδόσεων της FIBA στο κανάλι της στο youtube, αν τα βάλετε με ταξινόμηση κατά δημοτικότητα.
Υπάρχει τεράστια δυναμική στη χώρα μας για το άθλημα και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Αλλά αυτό είναι μια άλλη offtopic κουβέντα που σύντομα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ανοίξουμε στο φόρουμ μας.
Ελλάδα - Λιθουανία 258.000 χιλιάδες
Γαλλία - Ισπανία 208.000 χιλιάδες
Τσεχία - Βέλγιο 63.000 χιλιάδες
Πολωνία - Σλοβενία 103.000 χιλιάδες
Το Ελλάδα Λιθουανια είναι το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές του φετινού τουρνουά και σε καλή θέση στην ιστορία των ζωντανών μεταδόσεων της FIBA στο κανάλι της στο youtube, αν τα βάλετε με ταξινόμηση κατά δημοτικότητα.
Υπάρχει τεράστια δυναμική στη χώρα μας για το άθλημα και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Αλλά αυτό είναι μια άλλη offtopic κουβέντα που σύντομα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ανοίξουμε στο φόρουμ μας.
4
4

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 89
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω ποιος περιγράφει σήμερα, για όποιον όμως δεν θέλει ελληνική περιγραφή υπάρχει πάντα και η επιλογή της δωρεάν μετάδοσης μέσω του καναλιού YouTube της FIBA με αγγλική περιγραφή.
https://www.youtube.com/live/661KLLkDfsU?feature=shared
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG