Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Απλά αν θέλουμε να τα λέμε όλα κανένας αθλητής μέσω της οικογένειας του, δεν πρέπει να εκθέτει την εθνική ομάδα.Gkos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 01, 2024 11:31 amSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 01, 2024 11:17 amΚαι μπαμπάδες στο πρόβλημα της κατάστασης της εθνικής μας.
Να τα λέμε όλα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω δεν νομίζω οτι φταίει ο πατέρας....
Γενικότερα για γονείς εχουν γραφτεί διάφορα πριν το τουρνουά όπου αν κάποιος γυρίσει μερικές σελίδες πίσω θα δει ότι είχε προβλεφθεί η αποτυχία πριν καν ξεκινήσει το τουρνουά ,μιας και στην Ελλάδα ως γνωστόν είμεθα Μ.Χ προφήτες!
Εκκωφαντικη σίγουρα η αποτυχία (τόσο βάσει εικόνας όσο και αποτελεσμάτων),θα το φυσάει και δεν θα κρυωνει ο κος Λιόλιος που ψάχνει με το τουφεκι επιτυχίες ώστε να φανεί πόσο καλή δουλεια εγινε στο αναπτυξιακό!
Θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει χτες(ενα τρίποντο αρκούσε όταν ήμασταν δίπλα δίπλα) αλλά θα ήταν άδικο για το άθλημα του μπάσκετ να κερδίσει μια ομάδα που όσο ταλέντο και να έχει ,τα έχει κάνει όλα λάθος.
Αλλά αυτό έρχεται να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα λάθη που έχουν προηγηθεί ασφαλώς. Δεν ρίχνω ευθύνη, επισημαίνω μια ακόμη γάγγραινα του ελληνικού μπάσκετ. Μπαμπάς και μάνατζερ.
Για νικολαιδη πέρα από τα εκτεταμένα προπονητικά λάθη που παρατηρώ, δεν θέλω να τον καταδικάσω γιατί έχουμε δει το έργο του.
Είναι δύσκολο να πιστέψεις γιατί καλύτεροι αθλητές δεν κλήθηκαν. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως στην U20 με χειρότερο υλικό πήγαμε καλύτερα και φαινομασταν ως ομάδα.
Μιλάμε για μια καλή φουρνιά αθλητών που αν βάλεις και τους αδικημένους, εύχομαι να πρωταγωνιστήσουν στις ομάδες τους για να διορθωθούν τα λάθη της εθνικής εφήβων με μετάλλιο στην U20 ή την Ανδρών μετέπειτα.
Το μόνο που δεν θέλω είναι κάποιοι αθλητές να σταματήσουν να δουλεύουν ακούγοντας μπαμπάδες και μάνατζερ στο τι πρέπει να κάνουν. Τους αδίκησε ο νικολαιδης αυτούς που δεν κάλεσε ή αυτούς που χρησιμοποίησε λάθος;;; Αν ναι , ας δείξουν τι αξίζουν στον επόμενο προπονητή, για να μην χαθουν.
Προς το παρόν η εθνική εφήβων έχει πρόβλημα.