Εθνική Παίδων (U16)
Συντονιστής: Captains
- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τα δύο ισχύουν! Αλλά ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς ντριμ Τιμ. Αυτά μας έφαγαν.antonispgs έγραψε: ↑Παρ Αύγ 12, 2022 11:57 pmΤι γίνεται έχουμε ντριμ τημ στους παίδες ή απλά οι Ισπανοί είμαι περιέργως κακοί;

0
-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειπαμε οπως και το 95 και τα δυο μαζι να γινουν

edit: το θεμα ειναι πως θα χειριστει τωρα ο προπονητης τετοιες διαφορες και δεν θα πανε τα μυαλα στα ουρανια ?

1
1

- taraboura
- Reactions: 262
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά χρόνια είχα να δω τόσο μυαλωμένο μπάσκετ και τόσο καλούς αυτοματισμούς. Επειδή έχω κατακρίνει άπειρες φορές τις μικρές εθνικές μας, με τη συγκεκριμένη (μέχρι στιγμής) τα μάτια μου έχουν αποζημιωθεί για όλα τα προηγούμενα. Ακριβώς αυτό το μυαλωμένο μπάσκετ, γεμάτο ενέργεια στην άμυνα και με πολύ έξυπνες επιθέσεις ταιριάζει στις εθνικές μας.
Πολλοί θα με βρίσετε για την ιεροσυλία το ξέρω, αλλά μου έφερε στο μυαλό μπάσκετ εθνικής ανδρών 2005.

Από τις λίγες φορές που φεύγω (υποχρεώσεις γαρ) από το δέκτη και νοιώθω στενοχώρια που δεν θα το δω ολόκληρο.
Πολλοί θα με βρίσετε για την ιεροσυλία το ξέρω, αλλά μου έφερε στο μυαλό μπάσκετ εθνικής ανδρών 2005.

Από τις λίγες φορές που φεύγω (υποχρεώσεις γαρ) από το δέκτη και νοιώθω στενοχώρια που δεν θα το δω ολόκληρο.
3
1
2

- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0