Άσχετα αν άρεσει σε κάποιους ή όχι αντικειμενικά η καριέρα στο ΝΒΑ και στην ευρωλίγκα κυρίως όλα αυτά τα χρόνια και τα στατιστικά του δείχνει και την αξία του.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 7:51 amΟ Μαρκ Τουέιν, ειχε πει "There are three kinds of lies: Lies, Damned Lies, and Statistics". Τα στατιστικά στο μπάσκετ δεν λενε την αλήθεια 100%,δεν λένε όμως και ψέματα. Και τα average στατιστικά του Καλάθη στην συνολική καριέρα του στην euroleague,είναι ίδια ή καλύτερα από του Γιούλ,του Ροντρίγκεθ,του Διαμαντίδη,του Παπαλουκά,του Σλουκα κλπ.Των παικτών δηλαδή που όλοι θεωρούμε τους τοπ πλευμεικερ των τελευταίων ετών.
Ο Καλάθης είναι κορυφαίος γκαρντ της διοργάνωσης.Οχι Ο κορυφαίος,αλλά στους κορυφαίους.Οταν μιλήσεις για τούς τοπ πλευμεικερ των τελευταίων ετών, δίπλα στα ονόματα που προανέφερα θα βαλεις και τον Νικ. Το πρόβλημα του στο σουτ, δεδομένο και μεγάλο, γι'αυτό θα είναι ένα μικρό κλικ πιο πίσω από όσους είπα πριν,αλλά πάντα θα είναι στην σφαίρα των κορυφαίων. Ο πρώτος με διαφορά στις ασίστ στην διοργάνωση δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα στους κορυφαίους.
Νικ Καλάθης
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 14
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Μη με ψαχνετε, δεν ειμαι πλεον εδω
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mπα, το περισσότερο κράξιμο το τρώει από Παναθηναϊκούς, όπως και ο Παπαγιάννης.master2023 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 9:38 amΟπαδικο ειναι το ζητημα. Οι ολυμπιακοι ως γνωστο ειναι περισσοτεροι. Αν ο Καλαθης ειχε παιξει στον Ολ/κο δημοφιλεστερη με διαφορά θα ηταν η πρωτη επιλογη![]()
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν ειχε παιξει στον οσφπ η δημοφιλεστερη απαντηση θα ηταν η 4ηmaster2023 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 9:38 amΟπαδικο ειναι το ζητημα. Οι ολυμπιακοι ως γνωστο ειναι περισσοτεροι. Αν ο Καλαθης ειχε παιξει στον Ολ/κο δημοφιλεστερη με διαφορά θα ηταν η πρωτη επιλογη![]()

0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν ειχε παιξει στον οσφπ εμενα δε θα μου εφτανε η τεταρτη επιλογη που πατησα........... απ την πολλη μου τη ζοχαδα.......τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 11:06 amαν ειχε παιξει στον οσφπ η δημοφιλεστερη απαντηση θα ηταν η 4ηmaster2023 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 9:38 am
Οπαδικο ειναι το ζητημα. Οι ολυμπιακοι ως γνωστο ειναι περισσοτεροι. Αν ο Καλαθης ειχε παιξει στον Ολ/κο δημοφιλεστερη με διαφορά θα ηταν η πρωτη επιλογη![]()
![]()
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο καλαθης μαζι με τον παπαγιαννη ηταν οι 2 παιχτες που ηθελα να πηγαιναν καποια στιγμη στον οσφπ για να διαβαζω τα σχολια των οπαδων αλλα πιο πολυ των οπαδων που τους προμοταρανassistant77 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 12:33 pmαν ειχε παιξει στον οσφπ εμενα δε θα μου εφτανε η τεταρτη επιλογη που πατησα........... απ την πολλη μου τη ζοχαδα.......
τους οπαδους του οσφπ εννοω
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πειράζει πήγαν στη Μπαρτσελόνα και τη Φενέρ όπου τους κράζουν συνεχ... τι... όχι;τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 1:10 pmΟ καλαθης μαζι με τον παπαγιαννη ηταν οι 2 παιχτες που ηθελα να πηγαιναν καποια στιγμη στον οσφπ για να διαβαζω τα σχολια των οπαδων αλλα πιο πολυ των οπαδων που τους προμοταρανassistant77 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 12:33 pm
αν ειχε παιξει στον οσφπ εμενα δε θα μου εφτανε η τεταρτη επιλογη που πατησα........... απ την πολλη μου τη ζοχαδα.......
τους οπαδους του οσφπ εννοω
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 14
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος
- Προειδοποιήσεις:
1
τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 11:06 amαν ειχε παιξει στον οσφπ η δημοφιλεστερη απαντηση θα ηταν η 4ηmaster2023 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 15, 2023 9:38 am
Οπαδικο ειναι το ζητημα. Οι ολυμπιακοι ως γνωστο ειναι περισσοτεροι. Αν ο Καλαθης ειχε παιξει στον Ολ/κο δημοφιλεστερη με διαφορά θα ηταν η πρωτη επιλογη![]()
![]()
Eαν ειχε παιξει στον οσφπ και μετα μεταγραφη στον παο (οne up φατσουλα δεν εχει το καταστημα?)
0
Μη με ψαχνετε, δεν ειμαι πλεον εδω