Πιο συμπαθητική Ευρωπαϊκή ομάδα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω και πολλά για το ποδόσφαιρο και γιατί υπάρχει φρενίτιδα (δεν παρακολουθώ το συγκεκριμένο άθλημα) αλλά σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, το μπασκετικό της τμήμα είναι ανάλατο:Εντύπωση μου κάνει πως ένα στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια φρενίτιδα με τη Barca, στο μπασκετ (και στο forum) δεν τυγχάνει ανάλογης προτίμησης.
- αδιάφορη έδρα (έχει και 50 dracs πώς τους λένε, οι υπόλοιποι με τις γραβάτες)
- πάει στα Φ4 και δε στέλνει ούτε 1000 φανς
- έχει πολλά χρόνια να παίξει ωραίο μπάσκετ (σε αντίθεση με τη Ρεάλ ας πούμε, η οποία ως οργανισμός μου είναι πιο αντιπαθής)
- ε, μια λουζεριά την έχει, δύσκολο να δημιουργήσεις συμπάθειες έτσι
- δεν είναι μπασκετούπολη. Βγες στο δρόμο στη Βαρκελώνη και ρώτα 50 ανθρώπους αν ξέρουν τρεις παίκτες της μπασκετικής Μπαρτσελόνα. Πλήρης άγνοια.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
h bologna ειναι η πολη των τριων Τ torri tortellini tettessoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 12:05 pmΣυμφορουμίτης αναζητεί συμφορουμίτες με σκοπό να βρεθούν οι 9 ψηφίσαντες-Ζαλγκιρόφιλοι του basketforum ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικώς!!![]()
![]()
![]()
![]()
Η Bologna λέγεται ότι έχει τις ωραιότερες Ιταλίδες γυναίκες, μου το έχει μεταφέρει άνθρωπος εμπιστοσύνης που πέρασε μια πενταετία στην πόλη για...σπουδές.![]()
Στα λιγότερο σοβαρά, η Scavolini ήταν όντως συμπαθής ομάδα αλλά η Varese δε νομίζω διότι είχαν αναστενάξει στην Ιταλία μέχρι να την ξεφορτωθούν. Συμπαθής μου είναι και η Estudiantes, όμαδα που απέχει από τους τίτλους αλλά κόβει πάρα πολλά ειστήρια χωρίς να έχει ποδοσφαιρικό κόσμο.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ειπαμε torri , tortellini tettebasket72 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 1:40 amΜπασκετούπολη η Μπολόνια και μας έλειψε. Σωστότατη η αναφορά του Yorgos.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 1:32 am
για το φαγητο ισως να μην εχεις παει σικελια
οι μπασκετικοι μπολονιεζι προτιμουν φορτιτουντο το εμαθα σε ανοιχτο γηπεδακι στα μικρατα μου κατα τα αλλα ναι ειναι η πιο μπασκετικη πολη της Ιταλιας ...τωρα που το σκεφτομαι αφησα εξω την συμπαθεστατη Σιεννα
Για μάσα νούμερο ένα (πανευρωπαϊκά) Σικελία βάζω κι εγώ,αλλά και Καμπάνια.(τρατορίες- κόλαση, στη Νάπολι, Ερκολάνο, Σαλέρνο κ.α) Βέβαια κι η Εμίλια Ρομάνια έχει φαγητάρες για όποιους δεν έχουν θέμα με τα κιλά τους.
![]()
Άσχετο- παραδέχομαι. Ξέχασε ο Yorgos (με εκπλήσσει) να αναφερθεί στη φήμη για τις Μπολονέζες. Τις γυναίκες εννοώ κι ουχί τις μακαρονάδες. Οταν το αεροπλάνο πετάει πάνω από την Μπολόνια δο-νεί-ται, λένε....![]()
.
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε όχι και Κανάρια! Αντιπαθώ ομάδες με φιλάθλους που πάνε με σαγιονάρες και σαμπω στο γήπεδο, wife beaters αντί για μπλουζάκια και τρώνε παγωτό την ώρα του αγώνα. Ε, όχι!portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 3:40 pmbadirma.pngΓκραν Καναρια δεν εχει πει κανεις ? ειναι ιδιαιτερη συμπαθεια μου !
επισης απο Τουρκια η Μπανβιτ (οχι τοσο η τωρινη Μπαντιρμα)
την προτιμουσα ως Μπανβιτ, με τον μεγα χορηγο ,τον αντιστοιχο Μιμικο της Τουρκιας![]()
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν βγαίνει και σε πετσέτα θαλάσσης τσονταρω και εγώ, αρκεί να ανεβάσει στο φόρουμ πειστήρια
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όλη μέρα όλη νύχτα χρωματίζει τη ζωή μου
το θέλω το θέλω
το χω ανάγκη πολύ
δεν κρατιέμαι
το χω ανάγκη πολύ
τυραννιέμαι
το χω αναγκη πολύ
με έχει φάει
1
1

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ok θα μου επιτρεψετε να υπερασπιστω για πολλοστη φορα τη Σικελια με τις 17 διαφορετικες κατοχες στην ιστορια της (με οτι αυτο συνεπαγεται απο πλευρας κουλτουρας αρχιοτεκτονικης και φυσικα γευσεων ) μιλαμε οτι εχουν διαφορετικο τροπο να κανουν το καθε ψαρι το καθε κομματι κρεας και φοβερους συνδυασμους που παραπεμπουν απο Αρχαιο ελληνικες συνταγες μεχρι αραβικα πιατα η και γλυκα που νομιζεις οτι φωτοφραφιζουν το ιταλικο μαπροκ η το γαλλικο ροκοκο στην ζαχαροπλαστικη ... οποιος ειχε την τυχη να φαει virine ή pesche stocco a ghiotta στη μεσσινα panino cca meusa στο παλερμο η κους κους θαλασσινων στο τραπανι α) θα δακρυσει... β) θα συμφωνησει μαζι μου ...και για να το φυρισω ξανα στο μπασκετ απο Ιταλικες συμπαθω αρκετα και την καλιαρι κι οποιοος ειναι αρκετα μεγαλος για να θυμαται οσκαρ σμιντ θα συμφωνησει οτι και το πεζαρο ειχε ομαδαρα ...shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 10:14 amΑγαπητέ εδω πρέπει να διαφωνήσω καθέτως και οριζοντίως.Για το φαγητό στην Ιταλία, θα έλεγα ότι είναι ό,τι πιο υπερτιμημένο υπάρχει πανευρωπαϊκώς. Χωρίς φαντασία, υπερβολικά πλαά γεύσεις, προσωπικά θεωρώ απάτη να πληρώσω για οτιδήποτε μπορώ να μαγειρέψω μόνος μου. Η πρωτεύουσα του slow food Μπολόνια και της ευρηματικής κουζίνας (όσο ευρηματική μπορεί να είναι η ιταλική) είναι η εξαιρεσάρα.
Υπάρχουν εκατοντάδες παραλλαγές σε μακαρονάδες, με δεκαδες διαφορετικούς τύπους πάστα, το ίδιο ισχύει για την πίτσα, πιάτα με βαση το κρέας, θαλασσινα, γλυκά κτλ κτλ
Για να μην χαλάσουμε το νόημα του θρεντ το συζητάμε αν ενδιαφέρεστε στο αναλογο νημα των φαγητών.
1
1