Τοποθετώντας τους στην Ασία θα ψιλοηρεμήσει η κατάσταση αφού εκεί σχεδόν καμμία χώρα/ομοσπονδία δεν ασχολείται με τον πόλεμο (έχουν τα δικά τους προβλήματα). Εϊναι άλλο να παει ρωσική εθνική ομάδα στη Βαρσοβία για αγώνες και άλλο στην Οσάκα ή το Πεκίνο.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 16, 2023 7:05 pmΗ ΔΟΕ τους έχει αποκλείσει απ' όλες τις διοργανώσεις όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές, δεν ξέρω που θα τους βοηθήσει να πάνε στην Ασία για να επανέλθουν. Επίσης οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες για τις ρωσικές ομάδες που οι περισσότερες ομάδες είναι στο ευρωπαϊκό κομμάτι της Ρωσίας. Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο φήμη παρά πραγματικότητα.
Όσο για τις αποστάσει που λες, δίκιο έχεις είναι μεγαλύτερες αλλά είναι κάτι που δεν ακούγεται τόσο ξένο στους Ρώσους αθλητές. Επιπορσθέτως ίσως μπουν και γεωγραφικά κρητήρια, δηλαδή για αρχή να αντιμετοπίζουν ομάδες που θα βρίσκονται μέχρι την Κεντρική Ασία (θα αποφευχθεί έτσι και κάποιο εμπάργκο από την Αυστραλία). Για τελευταίο σου αναφέρω ότι θα αναβαθμιστεί η ασιατική ήπειρος προσθέτωντας μια δυνατή ομάδα. Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις δικές μου, δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί αυτό.