Αν παίξουν με τις ΗΠΑ και οι τρεις που αναφέρεις, θα χρειαστεί μεικτή πλανητών και οι Monstars για να χάσουν!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 12:50 pm
Aυτό ακριβώς![]()
Όταν είπα "νατουραλιζέ" δεν το εννοούσα με την "κακή" έννοια. Και ο Λούκα και ο Γιάννης και ο Γιόκιτς θα μπορούν να πολιτογραφηθούν Αμερικάνοι (αν δεν το έχουν κάνει ήδη). Θα διάλεγαν να παίξουν με την Αμερική; Νομίζω πως όχι. Όπως ακριβώς είπε ο ssouliss, διάλεξε τον εύκολο δρόμο, και κατά τη γνώμη μου (εντελώς εικασία) δεν θα διάλεγε το ίδιο αν είχε κερδίσει ένα πρωτάθλημα.
Team USA - Νέα, Σχόλια & Offtopic
Συντονιστής: Captains
- ggr
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 737
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως όχι. Για δύο λόγους:ggr έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 9:05 pmΕρώτηση βασισμένη σε κάτι που είδα σε ένα βίντεο. Μπορούμε να θεωρήσουμε τη μη επιλογή του Jalen Brunson στην εθνική ομάδα, με βάση τη χρονιά που έκανε, μια ανάλογη περίπτωση με του Isiah Thomas το 1992, χωρίς όμως την τοξικότητα που συνόδευσε τον αποκλεισμό του τελευταίου;
Ο Thomas ήταν δις πρωταθλητής και αρχηγός της μέχρι πριν ένα χρόνο καλύτερης ομάδας της Ανατολής, με πολλές All-Star συμμετοχές κλπ.
Ο Brunson δεν έχει πετύχει κάτι για να χωρέσει σε αυτή τη δωδεκάδα που κατεβάζουν φέτος και έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο πέρυσι στο Παγκόσμιο.
Σε άλλα νέα οι Insiders λένε ότι ο LeBron θα ξεκινάει βασικός στο Ολυμπιακό τουρνουά.

0
- NBAer2356
- Reactions: 69
- Αγαπημένος παίκτης: Shawn Kemp
- Αγαπημένη ομάδα: Seattle Supersonics
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω αυτό που λειτούργησε υπέρ του Hali στην επιλογή είναι πως πέρα από το πως τα πήγε στο παγκόσμιο, έδειξε πως μπορεί να αλλάξει εντελώς τον ρυθμό ερχόμενος από τον πάγκο. Κι ο Brunson καλά τα πήγε σε αρκετά ματς αλλά στα περισσότερα ήταν κυρίως ISO επιλογές στην επίθεση που σε μία σύγχρονη dream team με αυτούς που κατεβαίνουν, δεν ταιριάζει και τόσο.ggr έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 10:29 pmΣίγουρα δεν έχει πετύχει όσα ο Thomas, ούτε τον βαζω στην ίδια κατηγορία. Προφανώς η απόδοση στο περσινό παγκόσμιο έπαιξε ρόλο. Τον θεωρώ πάντως ένα κλικ καλύτερο από τον Haliburton αλλά προφανώς η ομάδα χρειάζεται έναν pass first guard με τόσους σκόρερ, εξού και η επιλογή.
Αν κι η επιλογή έγινε πριν τα playoffs, δεν ξέρω αν ο Brunson θα μπορούσε να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο ματς. Έδειχνε να πονάει και το χέρι του εκεί όταν έπιασε την καρέκλα στο WWE.
2
2