Δεν δίνω ούτε 0.1% πιθανότητα οι Mavs να μην επιλέξουν τον Flagg. Ο Flagg είναι ο καλύτερος παίκτης και prospect του draft και κολλάει μια χαρά μαζί με τον AD στα forwards. Οι Mavs πρέπει να κινηθούν μέσω trade για πρωτοκλασάτο PG και να χτίσουν μια δυνατή τριάδα παικτών με σκοπό να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την επόμενη διετία.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 4:37 pmΣε αυτό που διαφωνώ είναι στην τελευταία σου πρόταση. Είχα διαβάσει ότι ο Nico ανταλλάσει τους πάντες πλην των Irving-Davis και φυσικά ο Flagg σε αυτό το ρόστερ - χωρίς ανταλλαγές - δεν κολλάει με τίποτε. Αντίθετα ο Edgecombe ταιριάζει και πολύ μάλιστα.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 3:56 pm
Συμφωνώ μαζί σου και αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Είναι ευχή και κατάρα για το Ντάλλας το νούμερο ένα με δεδομένο πως αυτό που τους λείπει είναι ένας πρωτοκλασάτος γκαρντ.Εδώ ο Nico θα δείξει την αξία του ως GM. Οι επιλογές του γι' εμένα είναι κάπως έτσι: Επιλέγουν τον Flagg και βγάζουν στο σφυρί τους Daniel Gafford & Dereck Lively II για να πάρουν γκαρντ, δίνουν το νούμερο 1 για να πάρουν πάλι κάποιο γκαρντ και τέλος δίνουν τον Davis (όχι άμεσα, είτε στην trade deadline είτε το επόμενο καλοκαίρι) για να πάρουν κάποιο γκαρντ.
'Εχουν τα expiring contracts των Kyrie, Gafford, Washington και διαθέτουν ικανό αριθμό picks 1ου γύρου τα επόμενα χρόνια για να πετύχουν κάποια πολύ καλή ανταλλαγή. Χωρίς να χρειαστεί να δώσουν τους Lively και Christie. Πρέπει να δώσουν όμως τον Kyrie. Για ομάδα που θέλει να ξεκινήσει rebuild το expiring contract του Kyrie είναι πολύ καλό αντάλλαγμα.
Όσον αφορά τους Spurs, αν ήμουν ο GM των Bucks θα τους είχα ήδη χτυπήσει την πόρτα