Πάλι καλά που δεν τον έκανες και Κελτη!golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:37 pmχαχα δίκιο έχεις:)nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:31 pm
Τι διάολο, δεν έχεις δει το σήμα κάτω από το όνομά μου; Μόνο από κινητό μπαίνεις;![]()
Πάντα μου άρεσε η πόλη, πάντα μου άρεσε ο Μάρμπερι (στην AND1 φάση μου), πάντα μου άρεσε ο Καρμέλο, έμεινα κιόλας εκεί 6 χρόνια, τα πεθερικά μου είναι εκεί, πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς;![]()
Μα τα οπαδικά μου γυαλιά/φίλτρα έσβησα το σήμα των Νικς και έβλεπα μόνο τριφύλλια
ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ρον Χαρπερ, ο σκληρός καριολης που εκανε πίσω και εγινε ο απόλυτος facilitator της δεύτερης version της τριγωνικές επίθεσης των bulls, ηταν ενας υπέροχος swingman που φορτωνε καλάθια με 20αρες στους Κλιπερς και κατείχε εξαίσια θέση στη συλλογή μου απο κάρτες 1993-94...
Καβς, Κλιπερς, Μπουλς, και στα χασομερια δυο τσαμπιονια με λιμνανθρωπους...
Αν κάτι δεν ήταν ο Ρον, δεν ηταν looser.
Είναι τώρα σε αυτόν τον εκπληκτικό τύπο τον Μπρανσον, μαζί με τους σούπερμαν OG και KAT να ξεπλύνει λουζερια 30+ χρόνων απο το Γκάρντεν.
ΥΓ: Κι εγώ λατρεύω ΝΥ. Εχω περπατήσει σχεδον κάθε τετράγωνο του Μανχάταν και ας μην εχω ζήσει μόνιμα ποτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Πέμ Ιουν 11, 2026 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θυμάμαι καλά, τον περιόρισε αρκετά και ο τραυματισμός στο γόνατο όταν πήγε στο Σικάγο.SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:45 pmΟ Ρον Χαρπερ, ο σκληρός καριολης που εκανε πίσω και εγινε ο απόλυτος facilitator της δεύτερης version της τριγωνικές επίθεσης των bulls, ηταν ενας υπέροχος swingman που φορτωνε καλάθια με 20αρες στους Κλιπερς και κατείχε εξαίσια θέση στη συλλογή μου απο κάρτες 1993-94...
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω οτι είχε εκτελεστικό χώρο ο Τζάκσον στο μυαλό του για αυτόν πάντως. Εγώ με τα παιδικά μου μάτια θυμάμαι μια τέλεια μηχανή...ggr έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:48 pmΑν θυμάμαι καλά, τον περιόρισε αρκετά και ο τραυματισμός στο γόνατο όταν πήγε στο Σικάγο.SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:45 pm
Ο Ρον Χαρπερ, ο σκληρός καριολης που εκανε πίσω και εγινε ο απόλυτος facilitator της δεύτερης version της τριγωνικές επίθεσης των bulls, ηταν ενας υπέροχος swingman που φορτωνε καλάθια με 20αρες στους Κλιπερς και κατείχε εξαίσια θέση στη συλλογή μου απο κάρτες 1993-94...
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Ron το διόρθωσα λίγο πιο πάνω, έχεις δίκαιο.ggr έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:34 pmΟ Ron Harper δεν έπαιξε στους Knicks. Στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στις δύο ομάδες του Λ.Α. έπαιξε. Μάλλον μπερδεύτηκες με τον Derek Harper .
Ο Towns απορρυθμιστηκε λόγω φάουλ αλλά όσο έπαιξε ήταν θετικός. Η παρουσία του άνοιγε τη ρακέτα, αφού ακολουθούσε ο Wemby.
Οι Knicks έπαιξαν καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο του τρίτου παιχνιδιού με το τσουκου τσουκου μπολ. Γυρνούσε πιο πολύ η μπάλα αλλά δεν μπήκαν τα σουτ των Bridges, Shammet, McBride κτλ. Οι άμυνες όμως είναι καλές εκατέρωθεν, οι διαιτητές αφήνουν επαφές (ορθώς), οπότε δεν περιμένω extreme καταστάσεις.
Όσο για το τελευταίο, μεγάλες ομάδες είναι μόνο δύο στο ΝΒΑ και ακολουθούν, αλλά όχι κοντά, το Σικάγο, το Σαν Αντόνιο και ίσως το Γκόλντεν Στέιτ λόγω των πρόσφατων επιτυχιών. Ιστορική ομάδα όμως είναι οι Νικς. Αν δεν τους θεωρείς, τότε ούτε το Ντιτρόιτ ή οι Σίξερς μπορούν να θεωρηθούν το ίδιο. Έχουν 8 παρουσίες σε τελικό και 2 τίτλους. Θα μπορούσαν περισσότερα με βάση τα χρόνια ύπαρξης, δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Είναι δηλαδή πιο ιστορικοί οι Thunder , που δεν τους ανήκει καν το ένα πρωτάθλημα;
Συμφωνώ σε αυτά που λες, ωστόσο δεν παίζουν συνολικά καλά στην επίθεση για 2ο σερί παιχνίδι. Δεν έχω πρόβλέψη τι θα γίνει αλλά αν συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, η σειρά θα είναι ακόμη ανοιχτή και ας έχουν όλη την προϊστορία υπέρ τους.
Κοίτα σίγουρα είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν ανήκουν στις μεγάλες για 2 λόγους (κατ'εμέ). Ο πρώτος είναι διότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν ιστορικά κάποιον πολύ μεγάλο παίκτη - ο μεγαλύτερος τους είναι ο Frazier και τώρα θα πάρουν πρωτάθλημα με τον Brunson που είναι ένα επίπεδο κάτω - και ο δεύτερος είναι οι πολλές φορές που έχουν κωλοκάτσει σε Play-offs ώντας καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Βάζω τους Knicks στο ίδιο επίπεδο με εμάς αν θες - ίσως είμαστε λίγάκι καλύτεροι λόγω Thomas - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τους Warriors, τους Spurs, τους Sixers ή τους Bulls. Αυτοί όλοι, νομίζω, είναι πιο πάνω, αλλά ακόυω τον αντίλογο.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι βρε συ, αυτό σου έγραψα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι Bulls ή Spurs. Ντιτρόιτ, Σίξερς τους βάζω ένα κλικ πιο πάνω από Νέα Υόρκη αλλά όχι σε μεγάλη απόσταση. Για μένα, ο καλύτερος παίχτης στην ιστορία της ομάδας είναι ο Ewing αλλά δεν είχε το ανάλογο supporting cast στο prime του. Όταν ήρθαν οι Houston, Spreewell, Johnson είχε μεγαλώσει. Ίσως το 1997, αν δεν έπεφταν οι τιμωρίες, να ζοριζαν ή να απέκλειαν το Σικάγο αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:52 pmΓια τον Ron το διόρθωσα λίγο πιο πάνω, έχεις δίκαιο.ggr έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:34 pmΟ Ron Harper δεν έπαιξε στους Knicks. Στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στις δύο ομάδες του Λ.Α. έπαιξε. Μάλλον μπερδεύτηκες με τον Derek Harper .
Ο Towns απορρυθμιστηκε λόγω φάουλ αλλά όσο έπαιξε ήταν θετικός. Η παρουσία του άνοιγε τη ρακέτα, αφού ακολουθούσε ο Wemby.
Οι Knicks έπαιξαν καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο του τρίτου παιχνιδιού με το τσουκου τσουκου μπολ. Γυρνούσε πιο πολύ η μπάλα αλλά δεν μπήκαν τα σουτ των Bridges, Shammet, McBride κτλ. Οι άμυνες όμως είναι καλές εκατέρωθεν, οι διαιτητές αφήνουν επαφές (ορθώς), οπότε δεν περιμένω extreme καταστάσεις.
Όσο για το τελευταίο, μεγάλες ομάδες είναι μόνο δύο στο ΝΒΑ και ακολουθούν, αλλά όχι κοντά, το Σικάγο, το Σαν Αντόνιο και ίσως το Γκόλντεν Στέιτ λόγω των πρόσφατων επιτυχιών. Ιστορική ομάδα όμως είναι οι Νικς. Αν δεν τους θεωρείς, τότε ούτε το Ντιτρόιτ ή οι Σίξερς μπορούν να θεωρηθούν το ίδιο. Έχουν 8 παρουσίες σε τελικό και 2 τίτλους. Θα μπορούσαν περισσότερα με βάση τα χρόνια ύπαρξης, δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Είναι δηλαδή πιο ιστορικοί οι Thunder , που δεν τους ανήκει καν το ένα πρωτάθλημα;
Συμφωνώ σε αυτά που λες, ωστόσο δεν παίζουν συνολικά καλά στην επίθεση για 2ο σερί παιχνίδι. Δεν έχω πρόβλέψη τι θα γίνει αλλά αν συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, η σειρά θα είναι ακόμη ανοιχτή και ας έχουν όλη την προϊστορία υπέρ τους.
Κοίτα σίγουρα είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν ανήκουν στις μεγάλες για 2 λόγους (κατ'εμέ). Ο πρώτος είναι διότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν ιστορικά κάποιον πολύ μεγάλο παίκτη - ο μεγαλύτερος τους είναι ο Frazier και τώρα θα πάρουν πρωτάθλημα με τον Brunson που είναι ένα επίπεδο κάτω - και ο δεύτερος είναι οι πολλές φορές που έχουν κωλοκάτσει σε Play-offs ώντας καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Βάζω τους Knicks στο ίδιο επίπεδο με εμάς αν θες - ίσως είμαστε λίγάκι καλύτεροι λόγω Thomas - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τους Warriors, τους Spurs, τους Sixers ή τους Bulls. Αυτοί όλοι, νομίζω, είναι πιο πάνω, αλλά ακόυω τον αντίλογο.![]()
Κι εγώ δε θεωρώ τελειωμένη τη σειρά αλλά δεν ξέρω πως θα επανέλθουν οι Σπερς μετά το χτεσινό καζο. Αν οι Νικς μπουν με σωστό mentality, θα τους τελειώσουν στο επόμενο. Είναι στα σκοινιά και πρέπει να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, ειδάλλως θα γυρίσει σε αυτούς η πίεση.
Και κάτι τελευταίο. Οι πρωταθλήτριες ομάδες των Νικς της δεκαετίας του 70 δεν είχαν κάποιο generational talent. Η δύναμη τους ήταν οι πολλοί καλοί παίχτες που είχαν μαζευτεί και η εξαιρετική ομαδική λειτουργία τους. Σε αυτά τα χνάρια κινείται και το τωρινό σύνολο. Δε θα βρεις Wilt, Kobe ή LeBron σε αυτές τις ομάδες.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να το ζήσουμε και οι Σανς αυτό το πράγμα κάποια στιγμή.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:00 pmΞύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα...λέω "για να δω πόσο είναι το ματς" το βλέπω κάπου στο -25 λέω "α καλά, πάμε γι'άλλα". Σηκώνομαι το "πρωί" να δω πόσο έληξε και έπρεπε να δω τρεις φορές για να καταλάβω ότι κερδίσαμε![]()
Πάμε ρε ομαδάρα <3
Φοβερή ανατροπή
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ετσι περιπου και εγωnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:00 pmΞύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα...λέω "για να δω πόσο είναι το ματς" το βλέπω κάπου στο -25 λέω "α καλά, πάμε γι'άλλα". Σηκώνομαι το "πρωί" να δω πόσο έληξε και έπρεπε να δω τρεις φορές για να καταλάβω ότι κερδίσαμε![]()
Πάμε ρε ομαδάρα <3
κοιμηθηκα με την σειρα στο 2-2 και ξυπνησα με την σειρα στο 3-1

- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβως τα ίδια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:00 pmΞύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα...λέω "για να δω πόσο είναι το ματς" το βλέπω κάπου στο -25 λέω "α καλά, πάμε γι'άλλα". Σηκώνομαι το "πρωί" να δω πόσο έληξε και έπρεπε να δω τρεις φορές για να καταλάβω ότι κερδίσαμε![]()
Πάμε ρε ομαδάρα <3
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ερχόμαστεssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:52 pmΓια τον Ron το διόρθωσα λίγο πιο πάνω, έχεις δίκαιο.ggr έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:34 pmΟ Ron Harper δεν έπαιξε στους Knicks. Στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στις δύο ομάδες του Λ.Α. έπαιξε. Μάλλον μπερδεύτηκες με τον Derek Harper .
Βάζω τους Knicks στο ίδιο επίπεδο με εμάς αν θες - ίσως είμαστε λίγάκι καλύτεροι λόγω Thomas - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τους Warriors, τους Spurs, τους Sixers ή τους Bulls. Αυτοί όλοι, νομίζω, είναι πιο πάνω, αλλά ακόυω τον αντίλογο.![]()
Μετανοείτε
We are coming
Change minds
Α κι εγώ το παράτησα στο ημίχρονο
Και το πρωί λέω θα κόλλησε το σάιτ στον προηγούμενο αγώνα....
Φάση ΑΕΚ Ολυμπιακός τελικός κυπέλλου που στο 4-3 σηκώθηκα κι έφυγα και μετά είχε έρθει η αδελφή μου και μου λέει έχει πέναλτι και λέω μη με δουλεύεις.
(Στα πέναλτι του Ολυμπιακού έκλεινε η τηλεόραση)
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που παραγγέλνουμε; 1 OG. 1 KAT 1 Alverado. 1 Fournier. Ευχαριστώnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 4:20 pmΗ καλύτερη πόλη στον κόσμο έχει και την μεγαλύτερη ομάδα![]()
Ησύχασε εσύ, ακόμα δεν μου έχεις πει νουμεράκι για την μπλούζα
![]()
![]()
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο