ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Νικητής ΝΒΑ

Knicks 4-0
1
3%
Knicks 4-1
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Knicks 4-2
7
23%
Knicks 4-3
10
33%
Spurs 4-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Spurs 4-1
2
7%
Spurs 4-2
7
23%
Spurs 4-3
3
10%

Σύνολο ψήφων: 30
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:38 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:37 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:31 pm

Τι διάολο, δεν έχεις δει το σήμα κάτω από το όνομά μου; Μόνο από κινητό μπαίνεις; :D

Πάντα μου άρεσε η πόλη, πάντα μου άρεσε ο Μάρμπερι (στην AND1 φάση μου), πάντα μου άρεσε ο Καρμέλο, έμεινα κιόλας εκεί 6 χρόνια, τα πεθερικά μου είναι εκεί, πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; :)
χαχα δίκιο έχεις:)

Μα τα οπαδικά μου γυαλιά/φίλτρα έσβησα το σήμα των Νικς και έβλεπα μόνο τριφύλλια
Πάλι καλά που δεν τον έκανες και Κελτη!

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:45 pm

ssoulliss έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:30 pm
reignman έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:24 pm

Noμιζω μπερδεψες τον Derek Harper με τον Ron Harper.

O Ron (πατερας του Dylan) δεν επαιξε ποτε για τους Knicks.
Έχεις απόλυτα δίκαιο, λάθος μου! Πως τον είχα στο μυαλό μου ως Knick πριν γίνει Bull, ένας θεός ξέρει! :D
Ο Ρον Χαρπερ, ο σκληρός καριολης που εκανε πίσω και εγινε ο απόλυτος facilitator της δεύτερης version της τριγωνικές επίθεσης των bulls, ηταν ενας υπέροχος swingman που φορτωνε καλάθια με 20αρες στους Κλιπερς και κατείχε εξαίσια θέση στη συλλογή μου απο κάρτες 1993-94...

Καβς, Κλιπερς, Μπουλς, και στα χασομερια δυο τσαμπιονια με λιμνανθρωπους...

Αν κάτι δεν ήταν ο Ρον, δεν ηταν looser.

Είναι τώρα σε αυτόν τον εκπληκτικό τύπο τον Μπρανσον, μαζί με τους σούπερμαν OG και KAT να ξεπλύνει λουζερια 30+ χρόνων απο το Γκάρντεν.

ΥΓ: Κι εγώ λατρεύω ΝΥ. Εχω περπατήσει σχεδον κάθε τετράγωνο του Μανχάταν και ας μην εχω ζήσει μόνιμα ποτε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Πέμ Ιουν 11, 2026 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:48 pm

SbioTech έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:30 pm

Έχεις απόλυτα δίκαιο, λάθος μου! Πως τον είχα στο μυαλό μου ως Knick πριν γίνει Bull, ένας θεός ξέρει! :D
Ο Ρον Χαρπερ, ο σκληρός καριολης που εκανε πίσω και εγινε ο απόλυτος facilitator της δεύτερης version της τριγωνικές επίθεσης των bulls, ηταν ενας υπέροχος swingman που φορτωνε καλάθια με 20αρες στους Κλιπερς και κατείχε εξαίσια θέση στη συλλογή μου απο κάρτες 1993-94...

Αν θυμάμαι καλά, τον περιόρισε αρκετά και ο τραυματισμός στο γόνατο όταν πήγε στο Σικάγο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:50 pm

ggr έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:48 pm
SbioTech έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά, τον περιόρισε αρκετά και ο τραυματισμός στο γόνατο όταν πήγε στο Σικάγο.
Δεν νομίζω οτι είχε εκτελεστικό χώρο ο Τζάκσον στο μυαλό του για αυτόν πάντως. Εγώ με τα παιδικά μου μάτια θυμάμαι μια τέλεια μηχανή...

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:52 pm

ggr έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:34 pm
Ο Ron Harper δεν έπαιξε στους Knicks. Στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στις δύο ομάδες του Λ.Α. έπαιξε. Μάλλον μπερδεύτηκες με τον Derek Harper .

Ο Towns απορρυθμιστηκε λόγω φάουλ αλλά όσο έπαιξε ήταν θετικός. Η παρουσία του άνοιγε τη ρακέτα, αφού ακολουθούσε ο Wemby.

Οι Knicks έπαιξαν καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο του τρίτου παιχνιδιού με το τσουκου τσουκου μπολ. Γυρνούσε πιο πολύ η μπάλα αλλά δεν μπήκαν τα σουτ των Bridges, Shammet, McBride κτλ. Οι άμυνες όμως είναι καλές εκατέρωθεν, οι διαιτητές αφήνουν επαφές (ορθώς), οπότε δεν περιμένω extreme καταστάσεις.

Όσο για το τελευταίο, μεγάλες ομάδες είναι μόνο δύο στο ΝΒΑ και ακολουθούν, αλλά όχι κοντά, το Σικάγο, το Σαν Αντόνιο και ίσως το Γκόλντεν Στέιτ λόγω των πρόσφατων επιτυχιών. Ιστορική ομάδα όμως είναι οι Νικς. Αν δεν τους θεωρείς, τότε ούτε το Ντιτρόιτ ή οι Σίξερς μπορούν να θεωρηθούν το ίδιο. Έχουν 8 παρουσίες σε τελικό και 2 τίτλους. Θα μπορούσαν περισσότερα με βάση τα χρόνια ύπαρξης, δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Είναι δηλαδή πιο ιστορικοί οι Thunder , που δεν τους ανήκει καν το ένα πρωτάθλημα;
Για τον Ron το διόρθωσα λίγο πιο πάνω, έχεις δίκαιο.

Συμφωνώ σε αυτά που λες, ωστόσο δεν παίζουν συνολικά καλά στην επίθεση για 2ο σερί παιχνίδι. Δεν έχω πρόβλέψη τι θα γίνει αλλά αν συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, η σειρά θα είναι ακόμη ανοιχτή και ας έχουν όλη την προϊστορία υπέρ τους.

Κοίτα σίγουρα είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν ανήκουν στις μεγάλες για 2 λόγους (κατ'εμέ). Ο πρώτος είναι διότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν ιστορικά κάποιον πολύ μεγάλο παίκτη - ο μεγαλύτερος τους είναι ο Frazier και τώρα θα πάρουν πρωτάθλημα με τον Brunson που είναι ένα επίπεδο κάτω - και ο δεύτερος είναι οι πολλές φορές που έχουν κωλοκάτσει σε Play-offs ώντας καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Βάζω τους Knicks στο ίδιο επίπεδο με εμάς αν θες - ίσως είμαστε λίγάκι καλύτεροι λόγω Thomas - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τους Warriors, τους Spurs, τους Sixers ή τους Bulls. Αυτοί όλοι, νομίζω, είναι πιο πάνω, αλλά ακόυω τον αντίλογο. :bball:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 11, 2026 4:56 pm

ssoulliss έγραψε:
Βάζω τους Knicks στο ίδιο επίπεδο με εμάς αν θες - ίσως είμαστε λίγάκι καλύτεροι λόγω Thomas - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τους Warriors, τους Spurs, τους Sixers ή τους Bulls. Αυτοί όλοι, νομίζω, είναι πιο πάνω, αλλά ακόυω τον αντίλογο. :bball:
Ο αντίλογος:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2026 5:04 pm

ssoulliss έγραψε:
ggr έγραψε:
Ο Ron Harper δεν έπαιξε στους Knicks. Στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στις δύο ομάδες του Λ.Α. έπαιξε. Μάλλον μπερδεύτηκες με τον Derek Harper .

Ο Towns απορρυθμιστηκε λόγω φάουλ αλλά όσο έπαιξε ήταν θετικός. Η παρουσία του άνοιγε τη ρακέτα, αφού ακολουθούσε ο Wemby.

Οι Knicks έπαιξαν καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο του τρίτου παιχνιδιού με το τσουκου τσουκου μπολ. Γυρνούσε πιο πολύ η μπάλα αλλά δεν μπήκαν τα σουτ των Bridges, Shammet, McBride κτλ. Οι άμυνες όμως είναι καλές εκατέρωθεν, οι διαιτητές αφήνουν επαφές (ορθώς), οπότε δεν περιμένω extreme καταστάσεις.

Όσο για το τελευταίο, μεγάλες ομάδες είναι μόνο δύο στο ΝΒΑ και ακολουθούν, αλλά όχι κοντά, το Σικάγο, το Σαν Αντόνιο και ίσως το Γκόλντεν Στέιτ λόγω των πρόσφατων επιτυχιών. Ιστορική ομάδα όμως είναι οι Νικς. Αν δεν τους θεωρείς, τότε ούτε το Ντιτρόιτ ή οι Σίξερς μπορούν να θεωρηθούν το ίδιο. Έχουν 8 παρουσίες σε τελικό και 2 τίτλους. Θα μπορούσαν περισσότερα με βάση τα χρόνια ύπαρξης, δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Είναι δηλαδή πιο ιστορικοί οι Thunder , που δεν τους ανήκει καν το ένα πρωτάθλημα;

Συμφωνώ σε αυτά που λες, ωστόσο δεν παίζουν συνολικά καλά στην επίθεση για 2ο σερί παιχνίδι. Δεν έχω πρόβλέψη τι θα γίνει αλλά αν συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, η σειρά θα είναι ακόμη ανοιχτή και ας έχουν όλη την προϊστορία υπέρ τους.

Κοίτα σίγουρα είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν ανήκουν στις μεγάλες για 2 λόγους (κατ'εμέ). Ο πρώτος είναι διότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν ιστορικά κάποιον πολύ μεγάλο παίκτη - ο μεγαλύτερος τους είναι ο Frazier και τώρα θα πάρουν πρωτάθλημα με τον Brunson που είναι ένα επίπεδο κάτω - και ο δεύτερος είναι οι πολλές φορές που έχουν κωλοκάτσει σε Play-offs ώντας καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Ε ναι βρε συ, αυτό σου έγραψα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι Bulls ή Spurs. Ντιτρόιτ, Σίξερς τους βάζω ένα κλικ πιο πάνω από Νέα Υόρκη αλλά όχι σε μεγάλη απόσταση. Για μένα, ο καλύτερος παίχτης στην ιστορία της ομάδας είναι ο Ewing αλλά δεν είχε το ανάλογο supporting cast στο prime του. Όταν ήρθαν οι Houston, Spreewell, Johnson είχε μεγαλώσει. Ίσως το 1997, αν δεν έπεφταν οι τιμωρίες, να ζοριζαν ή να απέκλειαν το Σικάγο αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια.

Κι εγώ δε θεωρώ τελειωμένη τη σειρά αλλά δεν ξέρω πως θα επανέλθουν οι Σπερς μετά το χτεσινό καζο. Αν οι Νικς μπουν με σωστό mentality, θα τους τελειώσουν στο επόμενο. Είναι στα σκοινιά και πρέπει να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, ειδάλλως θα γυρίσει σε αυτούς η πίεση.

Και κάτι τελευταίο. Οι πρωταθλήτριες ομάδες των Νικς της δεκαετίας του 70 δεν είχαν κάποιο generational talent. Η δύναμη τους ήταν οι πολλοί καλοί παίχτες που είχαν μαζευτεί και η εξαιρετική ομαδική λειτουργία τους. Σε αυτά τα χνάρια κινείται και το τωρινό σύνολο. Δε θα βρεις Wilt, Kobe ή LeBron σε αυτές τις ομάδες.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιουν 11, 2026 6:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:00 pm
Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα...λέω "για να δω πόσο είναι το ματς" το βλέπω κάπου στο -25 λέω "α καλά, πάμε γι'άλλα". Σηκώνομαι το "πρωί" να δω πόσο έληξε και έπρεπε να δω τρεις φορές για να καταλάβω ότι κερδίσαμε :lol: :lol: Πάμε ρε ομαδάρα <3
Μακάρι να το ζήσουμε και οι Σανς αυτό το πράγμα κάποια στιγμή.
Φοβερή ανατροπή

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Ιουν 11, 2026 6:12 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα...λέω "για να δω πόσο είναι το ματς" το βλέπω κάπου στο -25 λέω "α καλά, πάμε γι'άλλα". Σηκώνομαι το "πρωί" να δω πόσο έληξε και έπρεπε να δω τρεις φορές για να καταλάβω ότι κερδίσαμε :lol: :lol: Πάμε ρε ομαδάρα <3
ετσι περιπου και εγω
κοιμηθηκα με την σειρα στο 2-2 και ξυπνησα με την σειρα στο 3-1

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 11, 2026 8:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Ακριβως τα ίδια.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2026 8:57 pm

ssoulliss έγραψε:
ggr έγραψε:

Ερχόμαστε
Μετανοείτε

We are coming
Change minds

Α κι εγώ το παράτησα στο ημίχρονο
Και το πρωί λέω θα κόλλησε το σάιτ στον προηγούμενο αγώνα....
Φάση ΑΕΚ Ολυμπιακός τελικός κυπέλλου που στο 4-3 σηκώθηκα κι έφυγα και μετά είχε έρθει η αδελφή μου και μου λέει έχει πέναλτι και λέω μη με δουλεύεις.

(Στα πέναλτι του Ολυμπιακού έκλεινε η τηλεόραση)

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2026 9:17 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:20 pm
ssoulliss έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 4:07 pm
Συμφωνώ δε με SbioTech για τους Knicks, μεγάλη πόλη, με πολύ αγάπη για την ομάδα αλλά όχι μεγάλη ομάδα. :peace:
Η καλύτερη πόλη στον κόσμο έχει και την μεγαλύτερη ομάδα :shot: :shot: Ησύχασε εσύ, ακόμα δεν μου έχεις πει νουμεράκι για την μπλούζα :D :D
Που παραγγέλνουμε; 1 OG. 1 KAT 1 Alverado. 1 Fournier. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Ιουν 11, 2026 9:44 pm

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Ιουν 11, 2026 9:55 pm

Εικόνα

Εικόνα
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2026 10:01 pm

Επίσης χάρις σε νιξ ήρθε ο Εβαν στο άλλο μεγάλο λιμάνι, ενώ λόγω Κυρίου (Κ) Μπράουν γύρισε και ο Σασας

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”