ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι κάθε χρόνο να έχουμε διαφορετικούς πρωταθλητές.ggr έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 2:05 pmΚοίτα, αν πάρουν οι Νικς τον τίτλο, ο Σίλβερ θα έχει καταφέρει να δει στην κορυφή τρία σημαντικά brand names της λίγκας (Celtics, Lakers, Knicks), χωρίς να έχουν δημιουργήσει δυναστεία και να καταδυναστεύουν τον ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτή η ισορροπία δυνάμεων με ανταγωνιστικά τα μεγάλα brand αλλά και τις πιο μικρές αγορές. Μετά, θα ήθελα να έρθει και η σειρά της ομάδας σου στο μέλλον και ένας ακόμη τίτλος στο Ντιτρόιτ!
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην κουλτούρα του ΝΒΑ, γιατί κάποιοι προτιμούν τις δυναστείες, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 5:04 pmΜακάρι κάθε χρόνο να έχουμε διαφορετικούς πρωταθλητές.ggr έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 2:05 pmΚοίτα, αν πάρουν οι Νικς τον τίτλο, ο Σίλβερ θα έχει καταφέρει να δει στην κορυφή τρία σημαντικά brand names της λίγκας (Celtics, Lakers, Knicks), χωρίς να έχουν δημιουργήσει δυναστεία και να καταδυναστεύουν τον ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτή η ισορροπία δυνάμεων με ανταγωνιστικά τα μεγάλα brand αλλά και τις πιο μικρές αγορές. Μετά, θα ήθελα να έρθει και η σειρά της ομάδας σου στο μέλλον και ένας ακόμη τίτλος στο Ντιτρόιτ!
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Oι τελικοί είναι εμπορικοί επειδή παίζουν οι Νικς, δηλαδή η μεγαλύτερη αγορά στη χώρα κι επειδή τους βλέπουν κι όσοι τους αντιπαθούν. Οι Σπερς ειναι η μικρότερη αγορά στη λίγκα και ιστορικά (παρότι συμπαθεστατοι και κάποτε ήταν και ο πιο επιτυχημένος οργανισμός της 20ετίας σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ) κάνουν κακά νούμερα. Στην ευρωλίγκα οι Σπερς θα ήταν η Μπασκόνια.
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ίδιο ζευγάρι παλιότερα δεν είχε γράψει τα ίδια νούμερα. Επίσης, οι Νικς το 1994 είχαν γράψει μικρότερα νούμερα σε σχέση με το 1995, που πήγαν οι Ματζικ. Παίζει ρόλο η παρουσία του Wemby πιστεύω.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 8:29 pmOι τελικοί είναι εμπορικοί επειδή παίζουν οι Νικς, δηλαδή η μεγαλύτερη αγορά στη χώρα κι επειδή τους βλέπουν κι όσοι τους αντιπαθούν. Οι Σπερς ειναι η μικρότερη αγορά στη λίγκα και ιστορικά (παρότι συμπαθεστατοι και κάποτε ήταν και ο πιο επιτυχημένος οργανισμός της 20ετίας σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ) κάνουν κακά νούμερα. Στην ευρωλίγκα οι Σπερς θα ήταν η Μπασκόνια.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με τη χαρά θα μείνουν! Είμαι αισιόδοξος για σήμερα και φέτος δεν με έχει προδώσει ως τώρα η διαίσθηση ούτε στην Ευρωλίγκα ούτε στο ΝΒΑ ως τώρα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 8:56 pmΤο τι προσευχή έχει πέσει για να χάσουν οι Νικς σε κάτι Βοστώνες, Φιλαδέλφεια κλπ δε λέγεται.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστούμε Φοξ που πήρες απόφαση έφηβου Ποσειδωνα Ψυχικού (αχρείαστο σχόλιο για μανούρα με τους γείτονες).ggr έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 9:13 pmΜε τη χαρά θα μείνουν! Είμαι αισιόδοξος για σήμερα και φέτος δεν με έχει προδώσει ως τώρα η διαίσθηση ούτε στην Ευρωλίγκα ούτε στο ΝΒΑ ως τώρα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2026 8:56 pm
Το τι προσευχή έχει πέσει για να χάσουν οι Νικς σε κάτι Βοστώνες, Φιλαδέλφεια κλπ δε λέγεται.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο