Ποιες ομάδες NBA υποστηρίζετε και γιατί;

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 22, 2024 5:27 am

Ειμαι Chicago Bulls (για οποιον δεν το εχει παρει χαμπαρι) απο τοτε που θυμαμαι.
Θυμαμαι πολυ εντονα το δευτερο 3peat και ειδικα τη σειρα με τους Sonics (καθως ο Kemp ηταν ενας απο τους αγαπημενους μου παιχτες παλι σε περιπτωση που δεν το καταλαβε κανεις :P )

Με τους Lakers δεν ειχα ποτε θεμα... το απεκτησα οταν κατασφαξαν το καημενο το Sacramento... Απο εκεινους τους τελικους δυσης το 2002 μεχρι και σημερα τους μισω διχως αυριο.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 170
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 22, 2024 9:07 am

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 12:59 am
Σέλτικς και Λέικερς είναι οι βαρετοί ωραίοι του σχολείου που θέλουν σώνει και καλά να ρίξουν όλα τα κοριτσόπουλα ο κόσμος να χαλάσει. Δε θέλουμε, άλλο! Σας βαρεθήκαμε! Μακάρι να ανατείλει καμία Τζαζ ή Σανς δυναστεία.
Μια επισήμανση μόνο. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε πλέον το ΝΒΑ, αφού πήγαινε για φούντο. Η κόντρα τους στα 80's το έσωσε κυριολεκτικά και δεν το λέω από μόνος μου. Δες το ντοκιμαντέρ του ESPN και θα το καταλάβεις. Δεν υποστηρίζω κάποια από τις δύο αλλά ως φαν του ΝΒΑ τις σέβομαι για τις ομαδαρες που έχουν παρουσιάσει.

Πάντα υποστήριζα ομάδες που ήταν δυνατές αμυντικά. Οι Pistons είναι στην πρώτη προτίμηση λόγω Bad boys και της ομάδας του 2004. Υπάρχει μια συμπάθεια και στους Knicks λόγω της ομάδας των 90's και στους Celtics της εποχής του αγαπημένου μου KG.
Επειδή όμως μεγάλωσα στα 90's , μπορώ να σου πω ότι είχα συμπάθεια τότε και σε άλλες τρεις ομάδες: τη δική σου, τους Magic και τους Suns. Με εντυπωσίαζαν οι φανέλες, τα σήματα και οι χρωματισμοί τους, συν το γεγονός ότι είχαν και κάποιους παιχταραδες που μου άρεσαν (Johnson, Barkley, Hardaway, Shaq). Είχα και έχω αξεσουάρ και από τις τρεις και μάλιστα κάποια είναι σε πο τότε.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
ggr

allstar

Δευ Ιούλ 22, 2024 9:39 am

reignman έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 5:27 am
Ειμαι Chicago Bulls (για οποιον δεν το εχει παρει χαμπαρι) απο τοτε που θυμαμαι.
Θυμαμαι πολυ εντονα το δευτερο 3peat και ειδικα τη σειρα με τους Sonics (καθως ο Kemp ηταν ενας απο τους αγαπημενους μου παιχτες παλι σε περιπτωση που δεν το καταλαβε κανεις :P )

Με τους Lakers δεν ειχα ποτε θεμα... το απεκτησα οταν κατασφαξαν το καημενο το Sacramento... Απο εκεινους τους τελικους δυσης το 2002 μεχρι και σημερα τους μισω διχως αυριο.
Ήταν επιβλητική η ομάδα σου τη δεκαετία του '90 και ο Jordan απολαυστικός.

Η σειρά Σακραμέντο - Λέικερς ήταν επική και είναι κρίμα που επισκιάστηκε από τα γεγονότα του έκτου παιχνιδιού, αφού στα υπόλοιπα δεν υπήρχε κανένα θέμα. Δυστυχώς, μπήκε το οικονομικό στη μέση και έπρεπε η σειρά να τραβήξει ως το τέλος, αφού οι τελικοί ήταν σούπα εκείνη την περίοδο. Αν οι Κινγκς είχαν προσέξει, θα τελείωνε η σειρά στους πέντε αγώνες. Τέλος, στο έβδομο ματς έτρεμαν κυριολεκτικά. Πέρα από τη διαιτησία του έκτου ματς, φάνηκε ότι δεν είχαν και το mentality.Το έδειξαν και στη συνέχεια αυτό.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 207
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 22, 2024 11:02 am

Suns αρχικά λόγω μιας αφίσας που μου είχε κολλήσει ο πατερας μου στο δωμάτιο του Μπάρκλεϊ και λόγω νας στην συνέχεια όπου κλείδωσε την ομάδα μου στο ΝΒΑ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 22, 2024 11:15 am

Μεγαλώνοντας στα 90s το πιο φυσιολογικό ήταν να είναι κάποιος Bulls οπότε εγώ θέλοντας να το παίξω διαφορετικός είπα να διαλέξω κάποια άλλη ομάδα και λόγω του πρόσφατου (τότε) παρελθόντος διάλεξα τους Λέικερς. Μετά ήρθε ο Κομπι και ο Σακ και ήμουν απόλυτα δικαιωμένος για τις επιλογές μου αλλά μετά από κάποια φάση καταντάει βαρετό να υποστηρίζεις το φαβορί και στα μέσα των 00s σταμάτησα να έχω κάποια τρομερή προτίμηση. Βέβαια, επειδή πάντα μου άρεσε η ΝΥ σαν πόλη έδειχνα μια μεγαλύτερη ζέση προς τους Νικς. Μετά πήγε και ο Καρμέλο και άρχισα να είμαι πιο ένθερμος υποστηρικτής ε και μετά πήγα και έζησα και 7 χρόνια εκεί οπότε έκλεισε. Δεν αλλάζει ομάδα τώρα :D

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 650
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 22, 2024 11:37 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 11:15 am
Μεγαλώνοντας στα 90s το πιο φυσιολογικό ήταν να είναι κάποιος Bulls οπότε εγώ θέλοντας να το παίξω διαφορετικός είπα να διαλέξω κάποια άλλη ομάδα και λόγω του πρόσφατου (τότε) παρελθόντος διάλεξα τους Λέικερς. Μετά ήρθε ο Κομπι και ο Σακ και ήμουν απόλυτα δικαιωμένος για τις επιλογές μου αλλά μετά από κάποια φάση καταντάει βαρετό να υποστηρίζεις το φαβορί και στα μέσα των 00s σταμάτησα να έχω κάποια τρομερή προτίμηση. Βέβαια, επειδή πάντα μου άρεσε η ΝΥ σαν πόλη έδειχνα μια μεγαλύτερη ζέση προς τους Νικς. Μετά πήγε και ο Καρμέλο και άρχισα να είμαι πιο ένθερμος υποστηρικτής ε και μετά πήγα και έζησα και 7 χρόνια εκεί οπότε έκλεισε. Δεν αλλάζει ομάδα τώρα :D
Κι εγώ ταχθηκα εναντίον των Μπουλς. Γενικά μου τη σπάνε συνήθως τα φαβορί. Υποστηρίζω Πίστονς (γιατί απλά έτσι αποφάσισα) αν και έχω παίξει περισσότερα games με αυτούς από ότι έχω δει αγώνες τους.

Ιδιαίτερη αναφορά στο επιτραπέζιο της Avalon hill που έπαιρνες ομάδα NBA με ρόστερ ότι εποχής ήθελες και έπαιζες εναντίον ενός άλλου. Κάθε παίχτης είχε τη δική του κάρτα με stats και αυτά έκριναν την έκβαση του αγώνα. Δεν είχε ζάρια η ταμπλό. Πασουλες, σουτ και νίκη επί των Μπουλς του Τζόρνταν με διποντακι Ντούμαρς στην εκπνοή

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 22, 2024 5:32 pm

Ξεκίνησα να βλέπω ΝΒΑ όταν μεσουρανούσε η κόντρα Ματζικ Μπερντ και υποστήριζα τον πρώτο άρα και Λεϊκερς.

Στην πορεία έχοντας την τάση να μην πηγαίνω με τα ξεκάθαρα φαβορί, λόγω επίσης Μεκα μπασκετ,Γιουινγκ,Σταρκς,Χιούστον, Λ.Τζονσον κλπ
,το γύρισα σε Νικς και από τότε παραμένω πιστός.

Μεγάλη συμπάθεια είχα και στους Σονιξ των Πεϊτον Κεμπ

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
ggr

allstar

Δευ Ιούλ 22, 2024 6:30 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 12:55 am
kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 12:51 am

Μάρμπουρι, Νας, JJ Barea, Χορνασεκ πωπω τι παίκτες.
Εικόνα
Τρελό turn around η ομάδα της φωτογραφίας. Από το 0-13, αν θυμάμαι καλά, κατάφεραν να μπουν πλέι οφ και να ζορισουν τους Sonics στον πρώτο γύρο, χάνοντας στα πέντε παιχνίδια.

1
1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 22, 2024 8:28 pm

Τα πρώτα παιχνίδια ΝΒΑ που είδα πρέπει να ήταν Λεικερς Σελτικς αλλά παρά τον θαυμασμό για Μπερντ και Ματζικ δεν υποστήριξα καμία εκ των δύο - αν και θυμάμαι τον εαυτό μου με το σαγόνι στο πάτωμα οταν ο "αγύμναστος'" λευκός μουστάκιας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

Στα 90ς ειδα την - κατά πολλούς :D - καλύτερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο ΝΒΑ.
Οι unstoppaBulls του πιο ντομιναντ παίκτη εβερ κάνουν 2 θριπιτ και εγώ κόλλησα στους ταύρους από τότε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 09, 2024 2:59 am

Εν τω μεταξύ, αν δεν είχε η μετονομασία και η αλλαγή φανέλας των Ουάσιγκτον Μπούλετς, παίζει να μου είχε μπει στο μυαλό να τους υποστηρίξω. Από ότι διάβασα κιόλας η αλλαγή ονόματος έγινε για να μην παραπέμπει σε κακά πράγματα. Έλεος...Αυτά μας έχουν φάει στην εποχή μας, οι τύποι και ο καθωσπρεπισμός. Και η φανέλα τώρα που την ξανάβλέπω ήταν καταπληκτική.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
ggr

allstar

Παρ Αύγ 09, 2024 8:05 am

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 09, 2024 2:59 am
Και η φανέλα τώρα που την ξανάβλέπω ήταν καταπληκτική.
Αναφέρεσαι στη φανέλα των 90's; Αν ναι, ήταν νεροβραστη ρε συ, όπως και το σήμα της ομάδας. Καμιά σχέση με τη φανέλα ή το σήμα της Charlotte που υποστηρίζεις, που ήταν από τα καλύτερα (για μένα ο κορυφαίος συνδυασμός χρωμάτων).

0
Lavertis Robinson

Reactions: 37
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Αύγ 09, 2024 1:18 pm

Αυτη τη στιγμη δεν υποστηρίζω καμία ομάδα του ΝΒΑ (είμαι φιλο-Bucks και φιλο-Dallas λόγω συγκεκριμένων παιχτών).

Οταν όμως παρακολουθουσαμε ΝΒΑ ήμουν φανατικά Orlando Magic γιατί ο αγαπημενος παιχτης ever ήταν/είναι ο Penny Hardaway :obey: , (ενω του κολλητου μου, που παιζαμε μαζί μπασκετάκι, ήταν ο Shaq).
Η μαυρη φανελα με τις λευκες καθετες γραμμες του Penny είναι η μονη φανελα που αγόρασα ποτέ.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 09, 2024 1:30 pm

Lavertis Robinson έγραψε:
Αυτη τη στιγμη δεν υποστηρίζω καμία ομάδα του ΝΒΑ (είμαι φιλο-Bucks και φιλο-Dallas λόγω συγκεκριμένων παιχτών).

Οταν όμως παρακολουθουσαμε ΝΒΑ ήμουν φανατικά Orlando Magic γιατί ο αγαπημενος παιχτης ever ήταν/είναι ο Penny Hardaway :obey: , (ενω του κολλητου μου, που παιζαμε μαζί μπασκετάκι, ήταν ο Shaq).
Η μαυρη φανελα με τις λευκες καθετες γραμμες του Penny είναι η μονη φανελα που αγόρασα ποτέ.
Να σου πω κάτι εντελώς μεταξύ μας; Όταν μεγάλωσα και μένα μου άρεσε των Μάτζικ, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν μπορώ να έρθω πιο κοντά γιατί η καρδιά μου ανήκει αλλού. Πέρα από την πλάκα, πολύ ωραία φανέλα. Καλά, μέσα στη θολούρα μου ξέχασα να αναφέρω τους Σιάτλ Σουπερσονικς. Είναι δυνατόν; Μεγάλη αγάπη, Σον Κεμπ, Ντετλεφ Σρεμπφ και δε συμμαζευεται. Όσο για το σήμα και τη φανέλα; Ονειρικά! Απλά μετά με κάτι Μπομπκατς το Μπραντ μακελέφτηκε. Τι κάναν εκεί; Είχα διαβάσει παλιότερα την ιστορία. Με τη μεταφορά πόλης νομίζω είχε σχέση. Έκτοτε, χάλασε η εικόνα του Μπραντ νομίζω.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
ggr

allstar

Παρ Αύγ 09, 2024 2:09 pm

Lavertis Robinson έγραψε:

Ήταν η πρώτη που αγόρασα και τη φοράω ακόμη. Η δεύτερη ήταν η μωβ του Larry Johnson με τους Hornets, την οποία έχω πλέον δώσει, γιατί ήταν large και δεν χωρούσαν πλέον οι προκοιλιακοι που έχτισα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με κόπο...

0
ggr

allstar

Παρ Αύγ 09, 2024 2:13 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 09, 2024 1:30 pm

Καλά, μέσα στη θολούρα μου ξέχασα να αναφέρω τους Σιάτλ Σουπερσονικς. Είναι δυνατόν; Μεγάλη αγάπη, Σον Κεμπ, Ντετλεφ Σρεμπφ και δε συμμαζευεται. Όσο για το σήμα και τη φανέλα; Ονειρικά! Απλά μετά με κάτι Μπομπκατς το Μπραντ μακελέφτηκε. Τι κάναν εκεί; Είχα διαβάσει παλιότερα την ιστορία. Με τη μεταφορά πόλης νομίζω είχε σχέση. Έκτοτε, χάλασε η εικόνα του Μπραντ νομίζω.
Thunder εννοείς, οι Μπομπογατες ήταν στη Charlotte αλλά ευτυχώς ξαναγύρισαν οι Hornets. Όσο για το Σιάτλ, ήταν στημένη η μεταφορά. Υπάρχει και ανάλογο ντοκιμαντέρ, το Sonicsgate.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το NBA, Retro & NBA Archive”