kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 12:59 am
Σέλτικς και Λέικερς είναι οι βαρετοί ωραίοι του σχολείου που θέλουν σώνει και καλά να ρίξουν όλα τα κοριτσόπουλα ο κόσμος να χαλάσει. Δε θέλουμε, άλλο! Σας βαρεθήκαμε! Μακάρι να ανατείλει καμία Τζαζ ή Σανς δυναστεία.
Μια επισήμανση μόνο. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε πλέον το ΝΒΑ, αφού πήγαινε για φούντο. Η κόντρα τους στα 80's το έσωσε κυριολεκτικά και δεν το λέω από μόνος μου. Δες το ντοκιμαντέρ του ESPN και θα το καταλάβεις. Δεν υποστηρίζω κάποια από τις δύο αλλά ως φαν του ΝΒΑ τις σέβομαι για τις ομαδαρες που έχουν παρουσιάσει.
Πάντα υποστήριζα ομάδες που ήταν δυνατές αμυντικά. Οι Pistons είναι στην πρώτη προτίμηση λόγω Bad boys και της ομάδας του 2004. Υπάρχει μια συμπάθεια και στους Knicks λόγω της ομάδας των 90's και στους Celtics της εποχής του αγαπημένου μου KG.
Επειδή όμως μεγάλωσα στα 90's , μπορώ να σου πω ότι είχα συμπάθεια τότε και σε άλλες τρεις ομάδες: τη δική σου, τους Magic και τους Suns. Με εντυπωσίαζαν οι φανέλες, τα σήματα και οι χρωματισμοί τους, συν το γεγονός ότι είχαν και κάποιους παιχταραδες που μου άρεσαν (Johnson, Barkley, Hardaway, Shaq). Είχα και έχω αξεσουάρ και από τις τρεις και μάλιστα κάποια είναι σε πο τότε.