ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks
Συντονιστής: Captains
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτό είναι γενικότερο. Το μπάσκετ είναι εύκολα τριτο σε δημοφιλια ενω το ποδόσφαιρο ανεβαίνει.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 9:51 amΔεν νομιζω ν αλλαξει κατι.Η Νεα Υορκη θα εχει πρωτη προτιμηση το μπειζμπολ παρα το πρωταθλημα![]()
Στο LA οι Dodgers εχουν σχεδόν διπλάσια δημοφιλια απο Lakers. Στη DC οι commanders του NFL τα ίδια απέναντι σε Γουιζαρντς. Στο Texas μέχρι και το κολεγιακό football είναι πιο δημοφιλές απο ΝΒΑ (ειδικά στο Τέξας το football είναι ιερο).
Στο Chicago είναι απο τα πιο μοιρασμενα ελέω Τζορνταν αλλα και παλι οι Bears εχουν μεγαλύτερη δημοφιλια απο Bulls.
Στη Φιλαδέλφεια οι Eagles πιο δημοφιλείς (συνολικά), στο Μαϊάμι οι Ντολφινς κοκ.
Στη δε Βοστόνη με τους 800τιτλους, και παλι Patriots και RedSox πιο δημοφιλείς απο Σελτικς
Να σας πω. Baseball εχω πραγματικά προσπαθήσει να δω. Δεν μου αρεσε, οπότε θεωρώ οτι είναι θέμα κουλτούρας, ριζών και upbringing.
Αλλα αυτό το τιμημένο το NFL είναι ωραίο σπορ. Δεν θα πω οτι το προτιμώ απο μπασκετ. Αλλα απο ποδόσφαιρο σίγουρα...
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γκάρι Λίνεκερ: Στους τελικούς του ΝΒΑ σε όλους τους αγώνες προηγούνται (και με μεγάλες διαφορές) οι Σπερς και στο τέλος κερδίζουν οι Νικς!
Κατά τα άλλα, στο ίδιο έργο θεατές με τους Νικς του τεράστιου Μπράνσον να σκαρώνουν άλλη μία κασκαρίκα στο Σαν Αντόνιο και στον πολυδιαφημισμένο Wemby, γυρνώντας πάλι διαφορά και παίρνοντας άλλο ένα ματς στο φινάλε - και μαζί και τον τίτλο του πρωταθλητή. Για τον μικρό στο δέμας αλλά γίγαντα στη ψυχή Μπράνσον, ότι και να γράψει κανείς θα είναι λίγο. Ο τύπος απλά έχει πάει τo clutch σε άλλο επίπεδο. Σε κάποια στιγμή μοιάζει να τους λέει, "μόνος μου και όλοι σας". Κάνει δε γιογιό ακόμα και τον 3 κεφάλια ψηλότερο Wembanyama.
Εν τέλει οι Νικς, άξιζαν όσο καμία ομάδα τον φετινό τίτλο που είναι ένας από τους πιο κλατσάτους στην ιστορία του ΝΒΑ. Όσο για τα σπιρούνια, προφανώς έχουν μέλλον αλλά και ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα να λύσουν: ο καλύτερός τους παίκτης, μοιάζει κλατάρει στα δύσκολα και αυτό από μόνο του είναι τεράστιο πρόβλημα για ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Στην τελική, εκεί κρίθηκε και η φετινή σειρά με τους Νικς. Την ώρα που ο ηγέτης των Νικς έπαιρνε φωτιά στο φινάλε των αγώνων, ο Wemby, είτε εξαφανίζονταν είτε (ακόμα χειρότερα) τούβλαρε τρίποντα στο γάμο του Καραγκιόζη!
Κατά τα άλλα, στο ίδιο έργο θεατές με τους Νικς του τεράστιου Μπράνσον να σκαρώνουν άλλη μία κασκαρίκα στο Σαν Αντόνιο και στον πολυδιαφημισμένο Wemby, γυρνώντας πάλι διαφορά και παίρνοντας άλλο ένα ματς στο φινάλε - και μαζί και τον τίτλο του πρωταθλητή. Για τον μικρό στο δέμας αλλά γίγαντα στη ψυχή Μπράνσον, ότι και να γράψει κανείς θα είναι λίγο. Ο τύπος απλά έχει πάει τo clutch σε άλλο επίπεδο. Σε κάποια στιγμή μοιάζει να τους λέει, "μόνος μου και όλοι σας". Κάνει δε γιογιό ακόμα και τον 3 κεφάλια ψηλότερο Wembanyama.
Εν τέλει οι Νικς, άξιζαν όσο καμία ομάδα τον φετινό τίτλο που είναι ένας από τους πιο κλατσάτους στην ιστορία του ΝΒΑ. Όσο για τα σπιρούνια, προφανώς έχουν μέλλον αλλά και ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα να λύσουν: ο καλύτερός τους παίκτης, μοιάζει κλατάρει στα δύσκολα και αυτό από μόνο του είναι τεράστιο πρόβλημα για ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Στην τελική, εκεί κρίθηκε και η φετινή σειρά με τους Νικς. Την ώρα που ο ηγέτης των Νικς έπαιρνε φωτιά στο φινάλε των αγώνων, ο Wemby, είτε εξαφανίζονταν είτε (ακόμα χειρότερα) τούβλαρε τρίποντα στο γάμο του Καραγκιόζη!
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μου ελεγες οτι υπαρχει πιο βαρετο αθλημα απο το μπειζμπολ θα σου ελεγα το NFL.Αυτο το πραγμα ειναι μονο διακοπες,διαφημισεις και ελαχιστο παιχνιδι.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:22 amΚαλά αυτό είναι γενικότερο. Το μπάσκετ είναι εύκολα τριτο σε δημοφιλια ενω το ποδόσφαιρο ανεβαίνει.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 9:51 amΔεν νομιζω ν αλλαξει κατι.Η Νεα Υορκη θα εχει πρωτη προτιμηση το μπειζμπολ παρα το πρωταθλημα![]()
Στο LA οι Dodgers εχουν σχεδόν διπλάσια δημοφιλια απο Lakers. Στη DC οι commanders του NFL τα ίδια απέναντι σε Γουιζαρντς. Στο Texas μέχρι και το κολεγιακό football είναι πιο δημοφιλές απο ΝΒΑ (ειδικά στο Τέξας το football είναι ιερο).
Στο Chicago είναι απο τα πιο μοιρασμενα ελέω Τζορνταν αλλα και παλι οι Bears εχουν μεγαλύτερη δημοφιλια απο Bulls.
Στη Φιλαδέλφεια οι Eagles πιο δημοφιλείς (συνολικά), στο Μαϊάμι οι Ντολφινς κοκ.
Στη δε Βοστόνη με τους 800τιτλους, και παλι Patriots και RedSox πιο δημοφιλείς απο Σελτικς
Να σας πω. Baseball εχω πραγματικά προσπαθήσει να δω. Δεν μου αρεσε, οπότε θεωρώ οτι είναι θέμα κουλτούρας, ριζών και upbringing.
Αλλα αυτό το τιμημένο το NFL είναι ωραίο σπορ. Δεν θα πω οτι το προτιμώ απο μπασκετ. Αλλα απο ποδόσφαιρο σίγουρα...
Ασε που προσωπικα προτιμω το χοκει στον παγο
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι εύκολο σπορ να παρακολουθήσεις χωρίς παιδεία σε αυτό. Έχει πολυ πολύπλοκα συστήματα, τεράστια παρεμβατικοτητα απο προπονητές. Εχω χρονια να δω, αλλα οταν έβλεπα μου πήρε 3-4 μήνες να αρχίσω να "βλεπω" απο το να κοιταζωKwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:35 amΑν μου ελεγες οτι υπαρχει πιο βαρετο αθλημα απο το μπειζμπολ θα σου ελεγα το NFL.Αυτο το πραγμα ειναι μονο διακοπες,διαφημισεις και ελαχιστο παιχνιδι.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:22 am
Καλά αυτό είναι γενικότερο. Το μπάσκετ είναι εύκολα τριτο σε δημοφιλια ενω το ποδόσφαιρο ανεβαίνει.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tί να κανω τα πολυπλοκα συστηματα και την παρεμβατικοτητα οταν για 10 δευτερολεπα αγωνα εχουμε δεκαλεπτες διακοπες.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:38 amΔεν είναι εύκολο σπορ να παρακολουθήσεις χωρίς παιδεία σε αυτό. Έχει πολυ πολύπλοκα συστήματα, τεράστια παρεμβατικοτητα απο προπονητές. Εχω χρονια να δω, αλλα οταν έβλεπα μου πήρε 3-4 μήνες να αρχίσω να "βλεπω" απο το να κοιταζωKwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:35 am
Αν μου ελεγες οτι υπαρχει πιο βαρετο αθλημα απο το μπειζμπολ θα σου ελεγα το NFL.Αυτο το πραγμα ειναι μονο διακοπες,διαφημισεις και ελαχιστο παιχνιδι.
Το Αυστραλιανο ραγκμπι ειναι πιο διασκεδαστικο
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να εχω προσωπική εμπειρία από το ύψος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και μονο (εθνικα και τοπικα) το baseball φαίνεται να εχει τα μισα από το ΝΒΑ και να είναι τρίτο σε δημοφιλία. Το NFL με διάφορα πρώτο βέβαια.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:35 amΑν μου ελεγες οτι υπαρχει πιο βαρετο αθλημα απο το μπειζμπολ θα σου ελεγα το NFL.Αυτο το πραγμα ειναι μονο διακοπες,διαφημισεις και ελαχιστο παιχνιδι.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:22 am
Καλά αυτό είναι γενικότερο. Το μπάσκετ είναι εύκολα τριτο σε δημοφιλια ενω το ποδόσφαιρο ανεβαίνει.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα παίρναμε ποτέ πρωτάθλημα. Ειδικά με αυτή την ομάδα. Μιλάμε για τρελό επίτευγμα το φετινό, πολύ ωραία ιστορία <3
Νομίζω ήταν καλή η αλλαγή προπονητή γιατί ενώ δεν έχω δει στατιστικά (ώστε να ξέρω αν έχω δίκιο) αλλά η φετινή ομάδα έμοιαζε να μην φοβάται να στηριχθεί στον πάγκο της. Νταξ βέβαια οι «βασικοί» έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος με πρωτεργάτη τον Τζειλεν που έπαιζε σαν τον Γιωργο τον Διαμαντοπουλο στα σχολικά
Μπράβο ομάδα.
Για το NFL που αναφέρθηκε πιο πάνω να πω ότι είναι το πιο τακτικά περίπλοκο παιχνίδι στον πλανήτη. Έχει όντως πολλές διακοπές, και θέλει λίγο χρόνο (όπως όλα) για να μάθεις τι βλέπεις και τι γίνεται. Βέβαια οκ, γούστα είναι αυτά. Πρωτάθλημα εκεί…ούτε σε 10 χρόνια δυστυχώς. Εχουμε μπλέξει και με κάτι φυντάνια τύπου Dart.
Having said that, το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα είναι το ice hockey <3 Έπαιζα μικρός στο…Χαλάνδρι που υπήρχε μια ομάδα χαχα. Δεν υπήρχαν ηλικίες, παίζαμε (εγώ 11 τότε) με παιδιά 7 αλλά και 16 χρονών
Baseball κι εγώ το πάλεψα λίγο να μάθω, βρίσκεις και πολύ φθηνά εισιτήρια γενικά αλλά δεεεεν. Αν ποτέ θέλετε να έχετε τρομερή εμπειρία, μην πάτε Yankee Stadium. Πάτε Coney Island, έχει γήπεδο που βλέπει θάλασσα. Είναι minor leagues αλλά δεν θα σας κάνει διαφορά αν δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε. Παίρνετε hot dogακι, μπυρες (πολύ πιο φθηνά από MLB) πιάνετε θέση ψηλά, και χαζεύετε παιχνίδι, θαλασσιτσα κλπ thank me later.
Νομίζω ήταν καλή η αλλαγή προπονητή γιατί ενώ δεν έχω δει στατιστικά (ώστε να ξέρω αν έχω δίκιο) αλλά η φετινή ομάδα έμοιαζε να μην φοβάται να στηριχθεί στον πάγκο της. Νταξ βέβαια οι «βασικοί» έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος με πρωτεργάτη τον Τζειλεν που έπαιζε σαν τον Γιωργο τον Διαμαντοπουλο στα σχολικά
Μπράβο ομάδα.
Για το NFL που αναφέρθηκε πιο πάνω να πω ότι είναι το πιο τακτικά περίπλοκο παιχνίδι στον πλανήτη. Έχει όντως πολλές διακοπές, και θέλει λίγο χρόνο (όπως όλα) για να μάθεις τι βλέπεις και τι γίνεται. Βέβαια οκ, γούστα είναι αυτά. Πρωτάθλημα εκεί…ούτε σε 10 χρόνια δυστυχώς. Εχουμε μπλέξει και με κάτι φυντάνια τύπου Dart.
Having said that, το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα είναι το ice hockey <3 Έπαιζα μικρός στο…Χαλάνδρι που υπήρχε μια ομάδα χαχα. Δεν υπήρχαν ηλικίες, παίζαμε (εγώ 11 τότε) με παιδιά 7 αλλά και 16 χρονών
Baseball κι εγώ το πάλεψα λίγο να μάθω, βρίσκεις και πολύ φθηνά εισιτήρια γενικά αλλά δεεεεν. Αν ποτέ θέλετε να έχετε τρομερή εμπειρία, μην πάτε Yankee Stadium. Πάτε Coney Island, έχει γήπεδο που βλέπει θάλασσα. Είναι minor leagues αλλά δεν θα σας κάνει διαφορά αν δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε. Παίρνετε hot dogακι, μπυρες (πολύ πιο φθηνά από MLB) πιάνετε θέση ψηλά, και χαζεύετε παιχνίδι, θαλασσιτσα κλπ thank me later.

-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εννοούσα πολυπλοκότητα στους κανόνες. Τακτικά είναι πάρα πολύ απαιτητικό, αλλά οκ, δεν χρειάζεται να σε πείσω κιόλας.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:57 amΣιγα την πολυπλοκοτητα του NFL.Aπλα πρεπει να καλυψεις 9 μετρα με τέσσερις προσπάθειες αλλιως αλλαζει κατοχη η μπαλα.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
απο κατι ταινιες που ειχα δει στο φουτμπολ υπαρχει αλλος προπονητης για την επιθεση και αλλος για την αμυνα?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:51 amΕιλικρινά δεν πίστευα ότι θα παίρναμε ποτέ πρωτάθλημα. Ειδικά με αυτή την ομάδα. Μιλάμε για τρελό επίτευγμα το φετινό, πολύ ωραία ιστορία <3
Νομίζω ήταν καλή η αλλαγή προπονητή γιατί ενώ δεν έχω δει στατιστικά (ώστε να ξέρω αν έχω δίκιο) αλλά η φετινή ομάδα έμοιαζε να μην φοβάται να στηριχθεί στον πάγκο της. Νταξ βέβαια οι «βασικοί» έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος με πρωτεργάτη τον Τζειλεν που έπαιζε σαν τον Γιωργο τον Διαμαντοπουλο στα σχολικά![]()
Μπράβο ομάδα.
παντως στις ταινιες δεν εχει πολλες διακοπες που γραφουν μερικοι τωρα δεν ξερω στην πραγματικοτητα πως ειναι
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
15 περιπου αγωνιστικα λεπτα σε 3,5 ωρες συνολικου αγωνα(οι διαφημισεις σιγουρα 1 ωρα)τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 11:04 amαπο κατι ταινιες που ειχα δει στο φουτμπολ υπαρχει αλλος προπονητης για την επιθεση και αλλος για την αμυνα?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:51 amΕιλικρινά δεν πίστευα ότι θα παίρναμε ποτέ πρωτάθλημα. Ειδικά με αυτή την ομάδα. Μιλάμε για τρελό επίτευγμα το φετινό, πολύ ωραία ιστορία <3
Νομίζω ήταν καλή η αλλαγή προπονητή γιατί ενώ δεν έχω δει στατιστικά (ώστε να ξέρω αν έχω δίκιο) αλλά η φετινή ομάδα έμοιαζε να μην φοβάται να στηριχθεί στον πάγκο της. Νταξ βέβαια οι «βασικοί» έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος με πρωτεργάτη τον Τζειλεν που έπαιζε σαν τον Γιωργο τον Διαμαντοπουλο στα σχολικά![]()
Μπράβο ομάδα.
παντως στις ταινιες δεν εχει πολλες διακοπες που γραφουν μερικοι τωρα δεν ξερω στην πραγματικοτητα πως ειναι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο