NBA: Σενάρια, Trades, Off-season 2023
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά το πακέτο των Suns θα έχει μέσα είτε τον Paul είτε τον Ayton. Ο Paul ήταν να γίνει waive, αλλά την περασμένη εβδομάδα ο Vogel δήλωσε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί του. Δεν νομίζω όμως ότι ο Beal ταιριάζει δίπλα σε Booker και Durant. Είναι τρεις κατά βάση επιθετικοί superstars, οπότε μου μυρίζει άλλη μια αποτυχία όταν φτιάχνονται παρόμοιες big 3. Οι Suns χρειάζονται έναν PG, όχι άλλον έναν SG που δεν μπορεί να παίξει και στο SF κιόλας.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 8:52 pmΗ Washington είναι σε συζητήσεις με τους Χιτ και Σανς για την ανταλλαγή του Bradley Beal.
Για τους Hit ίσως ήταν καλό fit. Αλλά θα πρέπει είτε να δώσουν τον Herro, είτε ένα πακέτο που θα έχει μέσα τον Lowry και κάποιους εκ των Vincent, Strus, Robinson, Martin.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- ssoulliss
- Reactions: 789
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Beal. Πέρυσι στους Wizards δοκιμάστηκε στον άσο, χωρίς ιδίαιτερη επιτυχία μπορώ να πω, ωστόσο θεωρώ ότι ο Vogel αρχικά θα επιμείνει σε αυτό. Το να παίζουν με άλλο κοντό ταυτόχρονα το ψιλοαποκλείω όπως απίθανό μου φαίνεται να έρχεται από τον πάγκο.
Οι Wizards έχουν καλό Ιψκ φέτος λογικά θα αφήσουν ελεύθερο τον Paul και πάνε για restart. Αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει πέρυσι ώστε να είχαν περισσότερες πιθανότητες για κάποιον εκ των Wenbanyama-Henderson-Miller στο φετεινό draft.
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Τους έπιασαν κότσο λίγο οι Suns. Έδωσαν τον καλύτερο τους παίκτη οι Wizards και πήραν τον Paul τον οποίο όμως δεν θέλουν ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ, οπότε θα είναι αναγκασμένοι να τον ανταλλάξουν κι αυτόν για ψίχουλα. Ακόμα και τα άλλα assets (ο Shamet και τα picks) είναι μικρής αξίας. Ουσιαστικά δηλαδή έδωσαν τον Beal και τον Goodwin για έναν ρολίστα, μερικά χαμηλά picks και ό,τι πάρουν από τον CP3 που στην καλύτερη να είναι ένας starter αλλά πολύ μακριά από το επίπεδο all-star, και κανένας ρολίστας ακόμα.
Για τους Suns όπως έγραψα και πριν 3-4 μέρες βέβαια, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό. Μου φαίνεται πολύ αταίριαστη η τριάδα Beal-Booker-Durant. Επειδή γράφτηκε και πιο πάνω, αυτός που θα παίζει στον άσσο σε τέτοια περίπτωση θα είναι ο Booker, όχι ο Beal. Κάποιος θα πρέπει να βάλω το εγώ του αρκετά κάτω στην επίθεση αν δεν θέλουν να αποτύχουν. Βέβαια ο Ayton μάλλον περισσεύει σε αυτή την περίπτωση, οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ψάξουν ένα trade ώστε να φέρουν έναν defensive anchor στην θέση του.
Πάντως έτσι έχοντας τρεις σκόρερ στην φαρέτρα τους πλέον, νομίζω θα βλέπουμε ακόμα λιγότερο τον Durant στην regular season. Πολύ πιθανόν να τον ξεκουράσουν σε ένα από τα δύο ματς όταν έχουν back-2-back, καθώς και στα θεωρητικά εύκολα.
Για τους Suns όπως έγραψα και πριν 3-4 μέρες βέβαια, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό. Μου φαίνεται πολύ αταίριαστη η τριάδα Beal-Booker-Durant. Επειδή γράφτηκε και πιο πάνω, αυτός που θα παίζει στον άσσο σε τέτοια περίπτωση θα είναι ο Booker, όχι ο Beal. Κάποιος θα πρέπει να βάλω το εγώ του αρκετά κάτω στην επίθεση αν δεν θέλουν να αποτύχουν. Βέβαια ο Ayton μάλλον περισσεύει σε αυτή την περίπτωση, οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ψάξουν ένα trade ώστε να φέρουν έναν defensive anchor στην θέση του.
Πάντως έτσι έχοντας τρεις σκόρερ στην φαρέτρα τους πλέον, νομίζω θα βλέπουμε ακόμα λιγότερο τον Durant στην regular season. Πολύ πιθανόν να τον ξεκουράσουν σε ένα από τα δύο ματς όταν έχουν back-2-back, καθώς και στα θεωρητικά εύκολα.
1
1

- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr