Ποιες ομάδες NBA υποστηρίζετε και γιατί;

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 412
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 17, 2025 7:36 pm

Είμαι γεννημένος κάπου σαν αυτές τις ημέρες το 1986. Οπότε ήμουν ακόμη μωράκι (και ακόμη είμαι :wink: ) όταν ο Larry Bird σήκωνε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Επίσης ήμουν ακόμη μικρός όταν κάπου το '98 ή '99 ή κάπου τότε τέλος πάντων έβλεπα το κανάλι Junior όπου κάθε βράδυ έδειχνε διάφορα αφιερωματάκια. Κάπου εκεί έτυχε να δω και το θρυλικό "Larry Legend". Ξεκίνησα με τον κλασσικό τρόπο, την πρώτη φορά λίγο αδιάφορα, ύστερα όμως όσο πιο πολύ το έβλεπα τόσο πιο πολύ πορωνόμουν με αυτόν τον παίκτη, την ομάδα του, αλλά πάνω απ' όλα τη λίγκα και το άθλημα. Δηλώνω λοιπόν Κέλτης με φιλοΛεικερικά συναισθήματα (ανωμαλία αυτό :!: ) αλλά κυρίως και πιο σημαντικό ΦΙΛΑΘΛΟΣ του πρωταθλήματος (ότι δυστυχώς δεν είμαι στα εγχώρια πρωταθλήματα).

0
FIBA sucks!
ggr

allstar
Reactions: 1857
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 17, 2025 7:51 pm

Μορφή έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 7:36 pm
Δηλώνω λοιπόν Κέλτης με φιλοΛεικερικά συναισθήματα (ανωμαλία αυτό :!: ) αλλά κυρίως και πιο σημαντικό ΦΙΛΑΘΛΟΣ του πρωταθλήματος
Μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ο μόνος. Ο κολλητός μου είναι Lakers από την εποχή του Showtime αλλά έχει και φιλοκελτικα αισθήματα!!! Στο φίλαθλος συμφωνώ κι εγώ, ποτέ δεν μπορούσα να φανατιστω στο ΝΒΑ. Είχα κάποιες συμπάθειες αλλά ως εκεί.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το NBA, Retro & NBA Archive”