ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 11, 2026 11:35 am

https://www.espn.com/nba/story/_/id/487 ... s-naz-reid

O Johnson διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες τον Wemby. Ανέφερε ότι τον παίζουν σκληρά και δεν έχει την ανάλογη προστασία. Από τη μία το καταλαβαίνω, από την άλλη πώς θα τον περιορίσουν και οι υπόλοιπες ομάδες; Βλέπουν ότι σωματοδομικά είναι σχετικά λεπτός, οπότε επιστρατεύουν τη σκληράδα, ειδάλλως με τέτοιο ύψος και τεχνική δεν έχουν τύχη. Και άλλους σταρ του παρελθόντος τους αντιμετώπιζαν δυνατά, έτσι είναι η φύση του αθλήματος.

Andre_Miller

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Δευ Μάιος 11, 2026 12:20 pm

reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 10:42 am
Andre_Miller έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 3:26 am
Άδικη η αποβολή του Γουέμπυ και το λέω εγώ που είμαι προκατηλειμένος μαζί του.
Αγκωνια στον λαιμο ηταν bro μου. Με wind up.
Flagrant 2 by definition in my books.

Αλλα και στα books του ΝΒΑ
Flagrant Foul Penalty 2: Unnecessary and excessive contact committed by a player against an opponent
Το ξέρω και πάλι μου φάνηκε κάπως υπερβολικό, δηλαδή τι να κάνει ο καημένος ο εξωγήινος :P

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andre_Miller την Δευ Μάιος 11, 2026 12:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 12:26 pm

fklmta77 έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 8:50 am
Οι Σπερς, ακόμα και χωρίς τον ψηλέα, έδειχναν να το ελέγχουν το ματς στη 4η αλλά κάπου εκεί το πήρε πάνω του ο Έντουαρντς και με διαδοχικά καλάθια καθάρισε τη μπουγάδα και κράτησε ζωντανούς τόσο τους Γουλβς όσο και το ενδιαφέρον στη σειρά. Το σχήμα με τον Κορνέτ και 4 γκαρντ δε βοήθησε τους Σπερς και τολμώ να πω ότι ίσως και να καθόρισε το ματς στο φινάλε αφού οι Γουλβς έφταναν εύκολα στο αντίπαλο καλάθι. Εξακολουθώ να θεωρώ φαβορί το Σαν Αντόνιο παρόλο που αυτοί οι Γουλβς είναι πραγματικά σπουδαία ομάδα.

ΥΓ: Χύπημα σαν αυτό του Wembanyama, αν σε βρει "γεμάτο" στη καρωτίδα, σε αφήνει μέχρι και στο τόπο!
Όταν βγήκε ο Κορνέτ ήταν που πηγαίναμε συνέχεια στο καλάθι, όσο ήταν μέσα προστάτευε τη ρακέτα αρκετά καλά.

Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 12:32 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 7:30 am
Andre_Miller έγραψε:

Φαίνεται να το έκανε επίτηδες από αυτήν την λήψη :shock:
Όντως τον λοξοκοιτά πριν του τη ρίξει.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

SteveNashidis έγραψε:
Andre_Miller έγραψε:

H αλήθεια είναι ότι τρώει αρκετό ξύλο ο Wemby και δεν του σφυρίζουν όλα τα φάουλ, όμως εδώ είναι σωστή η αποβολή γιατί φαίνεται να πηγαίνει με πρόθεση αφού βλέπει κιόλας που βρίσκεται ο Reid. Πιθανόν βέβαια να μην ήθελε να τον πετύχει στην καροτίδα αλλά στο στήθος. Όπως και να 'χει όμως υπάρχει πρόθεση εδώ και είναι και πολύ επικίνδυνο χτύπημα.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 1:18 pm

kojito έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

H αλήθεια είναι ότι τρώει αρκετό ξύλο ο Wemby και δεν του σφυρίζουν όλα τα φάουλ, όμως εδώ είναι σωστή η αποβολή γιατί φαίνεται να πηγαίνει με πρόθεση αφού βλέπει κιόλας που βρίσκεται ο Reid. Πιθανόν βέβαια να μην ήθελε να τον πετύχει στην καροτίδα αλλά στο στήθος. Όπως και να 'χει όμως υπάρχει πρόθεση εδώ και είναι και πολύ επικίνδυνο χτύπημα.
Δεν μπορεί να περιοριστεί χωρίς ξύλο, είναι πολύ ψηλός. Και ο τύπος που έχεις στη φωτογραφία έτρωγε αρκετό ξύλο ( και έριχνε κιόλας :P ).

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 2:20 pm

Δύο ενδιαφέροντα ερωτήματα. Σε περίπτωση που αποκλειστούν σήμερα οι Lakers, υπάρχει περίπτωση να:

- είναι το τελευταίο ματς του LeBron με τη φανέλα των Lakers;
- είναι το τελευταίο ματς της καριέρας του;

Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 3:43 pm

ggr έγραψε:
Δύο ενδιαφέροντα ερωτήματα. Σε περίπτωση που αποκλειστούν σήμερα οι Lakers, υπάρχει περίπτωση να:

Μας κρατάει σε αγωνία πάλι ο Βασιλιάς :)

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:00 pm

Andre_Miller έγραψε:
ggr έγραψε:

Να σου πω, θα μου φανεί πολύ περίεργο όταν αποσυρθεί. Τον έχω συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια, κανέναν άλλο δεν έχω δει σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Οι Kobe, Garnett, Duncan πλησίασαν στα χρόνια αλλά άλλος είχε τραυματισμούς, άλλος είχε πεσμένη απόδοση λόγω ηλικίας κτλ. Αυτόν τον έχω συνηθίσει σε τοπ επίπεδο από το 2004. Ο Jabbar είχε ανάλογη διάρκεια αλλά δεν τον πρόλαβα, ίσως και ο Karl Malone.

Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:14 pm

ggr έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:00 pm
Andre_Miller έγραψε:

Να σου πω, θα μου φανεί πολύ περίεργο όταν αποσυρθεί. Τον έχω συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια, κανέναν άλλο δεν έχω δει σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Οι Kobe, Garnett, Duncan πλησίασαν στα χρόνια αλλά άλλος είχε τραυματισμούς, άλλος είχε πεσμένη απόδοση λόγω ηλικίας κτλ. Αυτόν τον έχω συνηθίσει σε τοπ επίπεδο από το 2004. Ο Jabbar είχε ανάλογη διάρκεια αλλά δεν τον πρόλαβα, ίσως και ο Karl Malone.
Τους έχει ξεπεράσει όλους αυτούς όπως και τον Μιχαλάκη, αν σε κάτι είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος όλων είναι στη διάρκεια που έχει η καριέρα του.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:19 pm

76ers-Knicks 114-144(0-4)

Μια ωδή του Mike Brown, όλη η σειρά!

Θα γράψω για το παιχνίδι ελάχιστα. Οι Knicks είχαν 7/ τρίποντα στο 6', 9/10 στο 9' και 11/13 στο φινάλε της 1ης περιόδου. Έπειτα έγινε 14/17 στι 16', 16/26 στο 21' (έχασαν 5 συνεχόμενα) και τελικά 18/29 στο ημίχρονο. Στο φινάλε είχαν 25/44 αλλά αν είχαν αγωνιστικό κινητρο το ποσοστό θα ήταν καλύτερο.

* Οι Sixers τελειώνουν αποτυχημένα μια σειρά, με τα παντελόνια κάτω, και σχεδόν επιτυχημένα τα play-offs.
* Ο Embiid μετά το τέλος του αγώνα άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να μη συνεχίσει στη Philadelphia. Αγαπητέ Joel, μπορεί να έχεις ακόμη 1-2 χρόνια μπάσκετ αλλά στην πόλη και στην ομάδα θα πρέπει να τους φιλάς το χέρι. Σε περίμεναν από το draft, χτύπησες, ξαναχτύπησες, σε πίστεψαν ως παίκτη, σε ανέδειξαν ακόμη και τώρα που φαίνεται ότι το μυαλό σου μπορεί νομίζω ότι οφείλεις μια στιγμή σιωπής και περισυλλογής.
* Ο Maxey έκανε ένα φοβερό πρω΄το γύρο και από τη σειρά αυτή κρατάμε μόνο τη 2η περίοδο του 2ου παιχνιδιού στο Garden. Σίγουρα για την εικόνα του δε φταιει μόνο αυτός αλλά σίγουρα θα μπορούσε καλύτερα.
* Η επόμενη ημέρα έχει ένα καλό δίδυμο στα γκαρντ και από εκεί και ύστερα τίποτε το ιδιαίτερο, πλην ίσως του Oubre. Αν θέλουν να ανταλλάξουν τον Joel ας έχουν στο μυαλό τους ότι οι Wizarrds από του χρόνου θα είναι ανταγωνιστικοί :P . Αλλιώς χρειάζεται αλλάγή πλάνου.

Timberwolves-Spurs 114-109 (2-2)

Εδώ είχαμε ματσάρα. Λίγο καλύτερα μπήκαν οι Spurs προηγήθηκαν με Castle 18-12, απάντησαν οι Timberwolves στο 21-20 και το υπόλοιπο της περιόδου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι (34-30) με Conley, Reιd και Ant από τη μια ενώ από την άλλη είχαμε Fox και κυρίως τον Harper με 9 πόντους από τον πάγκο. Στα πρώτα λεπτά της 2ης περίοδου ο ρυθμός έπεσε οι ομάδες ήταν άστοχες μέχρι τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Wenbanyama στο 15' και ενώ το σκορ ήταν 38-34.

Από εκεί και ύστερα ήταν φοβερό το παιχνίδι. Οι Spurs πίεσαν αφόρητα την μπάλα, ο Kormet πήρε αν όχι άριστο βαθμό σίγουρα πολύ καλό διότι κράτησε τη ρακέτα. Στο ημίχρονο λοιπόν είχαμε 60-56 με πολλούς πάλι πρωταγωνιστές. Με την έναρξη της 3ης περιόδου οι Spurs πίεσαν ακόμη περισσότερο, αρχικά προσπερασαν με 62-64 στο 27' χάρις στον Vassell,το οποίος έγινε 68-72 στο 33' χάρις στον Harper και η περίοδος έκλεισε στο 80-84.

Η κατάσταση έγινε ακόμη καλύτερη για αυτούς με το τρίποντο του Fox στο 39' για το 86-94. Εν πολλοίς ο αγώνας άρχισε να θυμίζει τα εκτός έδρας στο Portland. Ο Edwards είχε άλλη άποψη έβαλε 10 πόντους μαζεμένους, οι Wolves ως πιο έμπειρη ομάδα έπαιξε πιο σωστά στο post και φτάσαμε στο 98-97 στο 43'. Ο Fox συνέχισε να βάζει ό,τι απίθανο καλάθι μπορούσε αλλά ακολούθησαν 2 φάσεις με πρωταγωνιστή τον Reid όπου έγινε το 103-101 με τους Gobert και Edwards να κάνουν το 107-101 κρίνοντας το παιχνίδι, παρόλο υπήρχε μια ψιλοαυτοκτονική διάθεση (πάλι) στο τέλος.

* Οι Spurs είχαν 13 κλεψίματα, τα 11 από τη στιγμή της αποβολής και μετά.
* Ο Harper έγινε ο πρώτος Spur με συνεχόμενα παιχνίδια με 20+ πόντους. Πιστεύω ότι δε θα είναι για πολύ καιρό αναπληρωματικός.
* Ο Fox είναι το βαρόμετρο των Spurs, όταν είναι καλά είναι άλλη ομάδα.
* Ο Mitchell και γενικά οι Spurs - σοφά σκεπτώμενοι - έχουν καλό plan B για τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή όταν θα λείπει ο Γάλλος.
* Ο Randle ήταν ο καλύτερος παίκτης των...Spurs.
* Ο Gobert με ή χωρίς τον Wenbanyama είναι θετικός σε όλη τη σειρά.
* Οι Timberwolves χρειάζονται έναν άνθρωπο να ηρεμεί την ομάδα, όταν χρειάζεται, να κατεβάζει την μπάλα χωρίς να τρέμουν τα χεράκια.
* Η σειρά έχει δρόμο.

Η φάση της αποβολής είναι ξεκάθαρρη και νομίζω ότι σηκώνει περαιτέρω ποινή, αλά Draymond Green στο μακρυνό 2016. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι ομάδες έχουν ένα σερί από 3-4 χαμένες επιθέσεις με συνεχή μεταβάσεις όπου ο Γάλλος δεν ακουμπάει την μπάλα καθόλου. Η πρώτη επαφή σε αυτό το δίλεπτο περίπου είναι το ριμπάουντ της φάσης της αποβολή. Εικάζω ότι είχε νεύρα που δεν του έδιναν την μπάλα και την πλήρωσε ο Reid. Αν ήταν κάποιος άλλος, πιο ντελικάτος παίκτης αντί αυτού θα τον είχε αφήσει στον τόπο.

Οι δηλώσεις του Johnson μετά είναι ο ορισμός του : "Εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το γάϊδαρο". Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν βρίσκεσαι σε ένα franchise όπου μπορείς να λες ό,τι γουστάρεις χωρίς ποινή. Το ότι δε "βαρούν" τον Wenbanyama είναι πλήρως άκυρο. Ο συγκεκριμμένος με το που τον ακουμπάνε λίγο είναι φάουλ υπέρ του, έχει ασυλία στα κοψίματα, είναι τέρμα ειρωνικός (ειρωνικά παλαμάκια συνεχώς κατά τη διάρκεια των αγώνων) και θέλει ο συμπαθής Mitch να του κάνουν οι αντίπαλες ομάδες "κουπεπέ-κουπεπέ" :P !

Αλλά έπρεπε ο Reid να παρίστανε τον ψόφιο και να πήγαινε στα αποδυτήρια. Να δω τι θα έλεγε.

fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 11, 2026 4:35 pm

ggr έγραψε:

Οι Λέικερς δε νομίζω ότι έχουν κάτι άλλο να πάρουν από τον Λεμπρόν. Τους έδωσε ένα πρωτάθλημα αλλά τώρα, καθαρά αγωνιστικά, τους είναι βάρος. Αν λοιπόν αποφασίσουν ορθολογικά, ο Λεμπρόν δεν θα ξαναπαίξει σ' αυτούς. Θα αποφασίσουν όμως ορθολογικά; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό.
Όσο για τον ίδιο τον Λεμπρόν, κανονικά θα έπρεπε να έχει σταματήσει εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια. Δεν του είναι εύκολο, προφανώς, είναι και φοβερά ματαιόδοξος ως άνθρωπος. Αν ωστόσο, είχε αποφασίσει το τέλος, θα το είχε ανακοινώσει προ πολλού και με τυμπανοκρουσίες. Εφόσον δεν το έχει κάνει, θεωρώ δεδομένο ότι θα συνεχίσει. Προϋπόθεση, βέβαια, ότι κάποιος θα τον θέλει και αυτός δεν θα είναι επιπέδου Νετς αλλά ομάδα με σοβαρές πιθανότητες παρουσίας καταρχήν στα πλέι οφ.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:39 pm

ssoulliss έγραψε:

Έχει ξεκουμπώσει την επίθεση και η ομάδα πετάει φωτιές. Του το αναγνωρίζω, τον αμφισβήτησα αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στην αρχή των πλέι οφ αλλά μου βούλωσε το στόμα για τα καλά. Άκουγα το πρωί το inside the nba. Ο Σακίλ τους θεωρεί σίγουρους στους τελικούς και ότι θα ζορίσουν όποιον βγει από τη Δύση. Οι Smith και Barkley έλεγαν πως η σειρά με Ντιτρόιτ ή Κλίβελαντ θα είναι δύσκολη για αυτούς. Εγώ θα συμφωνήσω με τον ψηλό. Στην κατάσταση που είναι η Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή, όποιος και να βγει από το άλλο ζευγάρι, θα τον περιποιηθούν ιδιαιτέρως... Όσο άπειρη κι αν μπορεί να θεωρηθεί η Ατλάντα, όσα θέματα κι αν είχε ο Embiid, όταν μοιράζεις 30άρες και 50άρες αβέρτα, τότε κάτι σημαίνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Θα ξεκουράσουν και τον Anunoby και θα τον έχουν έτοιμο για την επόμενη σειρά.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:43 pm

fklmta77 έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:35 pm
ggr έγραψε:

Οι Λέικερς δε νομίζω ότι έχουν κάτι άλλο να πάρουν από τον Λεμπρόν. Τους έδωσε ένα πρωτάθλημα αλλά τώρα, καθαρά αγωνιστικά, τους είναι βάρος. Αν λοιπόν αποφασίσουν ορθολογικά, ο Λεμπρόν δεν θα ξαναπαίξει σ' αυτούς. Θα αποφασίσουν όμως ορθολογικά; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό.
Όσο για τον ίδιο τον Λεμπρόν, κανονικά θα έπρεπε να έχει σταματήσει εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια. Δεν του είναι εύκολο, προφανώς, είναι και φοβερά ματαιόδοξος ως άνθρωπος. Αν ωστόσο, είχε αποφασίσει το τέλος, θα το είχε ανακοινώσει προ πολλού και με τυμπανοκρουσίες. Εφόσον δεν το έχει κάνει, θεωρώ δεδομένο ότι θα συνεχίσει. Προϋπόθεση, βέβαια, ότι κάποιος θα τον θέλει και αυτός δεν θα είναι επιπέδου Νετς αλλά ομάδα με σοβαρές πιθανότητες παρουσίας καταρχήν στα πλέι οφ.
Το Λ.Α. έχει την τάση να τιμά τους μεγάλους παίχτες που έπαιξαν για την ομάδα και να τους δίνει τη δυνατότητα να αποσυρθούν με τη φανέλα τους. Το έκανε και για τον Κόμπι αυτό. Βέβαια ο Λεμπρόν έχει παίξει λιγότερα χρόνια αλλά πήγε στην ομάδα σε μια εποχή που κανένας άλλος σταρ δεν τολμούσε να φορέσει τη φανέλα τους. Αν λειτουργήσουν με το συναίσθημα ξανά, θεωρώ ότι θα τον κρατήσουν. Και ο ίδιος θα θέλει να μείνει στην πόλη, έχει επιχειρήσεις εκεί.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Δευ Μάιος 11, 2026 4:51 pm

ggr έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:39 pm
ssoulliss έγραψε:

Έχει ξεκουμπώσει την επίθεση και η ομάδα πετάει φωτιές. Του το αναγνωρίζω, τον αμφισβήτησα αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στην αρχή των πλέι οφ αλλά μου βούλωσε το στόμα για τα καλά. Άκουγα το πρωί το inside the nba. Ο Σακίλ τους θεωρεί σίγουρους στους τελικούς και ότι θα ζορίσουν όποιον βγει από τη Δύση. Οι Smith και Barkley έλεγαν πως η σειρά με Ντιτρόιτ ή Κλίβελαντ θα είναι δύσκολη για αυτούς. Εγώ θα συμφωνήσω με τον ψηλό. Στην κατάσταση που είναι η Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή, όποιος και να βγει από το άλλο ζευγάρι, θα τον περιποιηθούν ιδιαιτέρως... Όσο άπειρη κι αν μπορεί να θεωρηθεί η Ατλάντα, όσα θέματα κι αν είχε ο Embiid, όταν μοιράζεις 30άρες και 50άρες αβέρτα, τότε κάτι σημαίνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Θα ξεκουράσουν και τον Anunoby και θα τον έχουν έτοιμο για την επόμενη σειρά.
Εγώ είμαι κάπου στη μέση να σου πω την αλήθεια. Τώρα υπάρχει το πρέπει, αλλιώς θα είναι πάλι μια αποτυχημένη σεζόν. Το εντυπωσιακό με τους Knicks είναι ότι από τη στιγμή που το παιχνίδι πέρασε στον Towns, έχουν φοβερή κίνηση που θυμίζει - με μια δόση υπερβολής - τους Warriors του 2014-17 (ο Brown ήταν στην ομάδα αν θυμάμαι καλά). Παρόλ'αυτά δεν πιστεύω ότι θα τους αφήνουν να σουτάρουν ανενοχλήτοι τρίποντα ούτε εμείς, ούτε οι Cavaliers, όπως συνέβει με τους 76ers.
ggr έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:43 pm
Το Λ.Α. έχει την τάση να τιμά τους μεγάλους παίχτες που έπαιξαν για την ομάδα και να τους δίνει τη δυνατότητα να αποσυρθούν με τη φανέλα τους. Το έκανε και για τον Κόμπι αυτό. Βέβαια ο Λεμπρόν έχει παίξει λιγότερα χρόνια αλλά πήγε στην ομάδα σε μια εποχή που κανένας άλλος σταρ δεν τολμούσε να φορέσει τη φανέλα τους. Αν λειτουργήσουν με το συναίσθημα ξανά, θεωρώ ότι θα τον κρατήσουν. Και ο ίδιος θα θέλει να μείνει στην πόλη, έχει επιχειρήσεις εκεί.
Αν δεν ήταν ο LeBron θα μιλάγαμε για 16-17 χρόνια μακρυά από τους τίτλους. Έστω και στη Φούσκα τους βοήθησε ωστέ να μη θεωρείτε ως "μαύρη" αυτή η περίοδος. Πιστεύω ότι θα παίξει μέχρι του χρόνου και θα πάει στους Cavs.

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”