ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 12, 2026 9:56 pm

Andre_Miller έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 9:41 pm
ssoulliss έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 9:17 pm

Για το Luka θα πλήρωνα όσο-όσο.εισιτήριο να πάω να τον δω σε φιλικό αγώνα, να τον έχω όμως στην ομάδα μου που πάει για τίτλο, όχι. Θα μου έσπαγαν τα νεύρα και θα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα αν παιζει-δεν παίζει. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της λίγκας, όπου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνίζεται σε ομάδες που οι συμπαίκτες του είναι 2-3 μπασκετικά επίπεδα κάτω από αυτόν π.χ. κάποιες ομάδες των Mavs ή η εθνική Σλοβενίας από το 2023 και μετά. Αλλά πλέον είναι χομπίστας και μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος. Κάνει αυτό που αγαπάει με πάθος αλλά δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει όσο θέλει, φοβάμαι δε ότι δυστυχώς βαδίζει στα χνάρια του Embiid παρότι νεώτερος και χωρίς του τραυματισμούς του Καμερουνέζου. :peace: Μακάρι να με διαψεύσει.
Πάντως έως την περυσινή χρονιά και την ιστορία με την ανταλλαγή δεν έχασε πολλούς αγώνες και φέτος είναι η πρώτη φορά που χάνει τα πλεϊόφς...
Θα βγει ο reignman τώρα θα σου εμφανίσει το ιστορικό και θα ανακαλέσεις!!! :D :P

Πάρε μια εικόνα και σκέψου πόσα παιχνίδια παίζει πλέον. Τώρα στα μπασκετικά του ντουζένια, 27 είναι όχι 30+, για μια θλάση 2ου βαθμού θα μείνει 2+ μήνες έξω.

https://www.foxsports.com/nba/luka-donc ... r-injuries

https://www.flashscore.com/player/donci ... y-history/ (και από στοιχηματικό site :P ).

Γενικά η συζήτηση είναι για άλλο τοπικ :) . Κατανοώ τους fans του και συμπαρίσταμαι από καρδιάς,όμως θα μπείτε στο δρόμο της "λογικής" σύντομα! :P

fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 12, 2026 10:07 pm

ssoulliss έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:30 pm
Άλλη μια σκούπα από τους πρωταθλήτές και ένα ακόμη 2-2 στην Ανατολή.

Lakers-Thunder 110-115 (0-4)

** Αν οι Lakers θέλουν να χτίσουν ομάδα γύρω από τον Doncic, τους εύχομαι καλό κουράγιο με απο καρδιάς πατ-πατ :P στην πλάτη :mrgreen: . Θα πρέπει να λάβουν υπ'οψιν τους ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα για εκείνον, συν ότι πλέον οι τραυματισμοί του θα είναι περισσότεροι και θα κρατούν παραπάνω (οι θλάσεις βασικά). Ο LeBron θα φύγει, ο Reaves πιστεύω ότι θέλει να μείνει αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου αν κολλάει με τον Doncic ως δίδυμο σε play-offs. Ο Reddick έκανε ό,τι μπορούσε, θετικό το πρόσημο για εκείνον (ειδικά) στο φινάλε. Κάνει όμως για προπονητής αν θες να πας για πρωτάθλημα;
Ο Λούκα είναι από τη φύση του χομπίστας όπως και ο άλλος μεγάλος της πρώην μεγάλης των πλάβι σχολής, ο Γιόκιτς! Ωστόσο φέτος εμφανίστηκε αδυνατισμένος και σε πολύ καλή κατάσταση - μέχρι να τραυματιστεί, τουλάχιστον. Η σύγκριση με Εμπίντ, πάντως, είναι λιγάκι - ως πολύ!- άδικη, νομίζω. Ο Ντόντσιτς παίζει σταθερά πάνω από 65 ματς το χρόνο ρέγκιουλαρ - ο Εμπίντ παίζει 65 max και κάποιες φορές 20 ή 30. Τέλος, ο Λούκα είναι ατρόμητος και στα πλέι οφ παίζει σχεδόν πάντα πολύ καλά (στην επίθεση, τουλάχιστον) - ο άλλος στα πλέι οφ έχει μακρά παράδοση στο να εξαφανίζεται στα κρίσιμα ματς. Συνεπώς δεν έχουν καμία σχέση οι δυο τους. Για την άμυνα του, βέβαια και το ότι αυτή στα πλέι οφ ενίοτε στοιχίζει, δε διαφωνώ, προφανώς. Ούτε για τον ότι δεν πολυκολλάει με Ρίβς - δεν κολλάνε όπως δεν κολλάει με κανένα γκαρντ που παίζει μέτρια άμυνα.

fklmta77

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 8:28 am

Wolves-Spurs 97-126
Σ' όλο το ματς οι Spurs έχτιζαν διαφορές και οι Γουλβς με come back τους έφταναν - μέχρι τα μισά της 3ης περίπου όταν οι Σπερς ξαναπήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Ο Wembanyama ξεκίνησε σε ημιάγρια κατάσταση αλλά στη συνέχεια "σιώπησε". Έχω την αίσθηση - για να μη πω βεβαιότητα - ότι όταν τα πράγματα ζορίζουν, ο Wemby γίνεται 3-4η επιλογή στην επίθεση. Οι συμπαίκτες του δεν δείχνουν να τον πολυεμπιστεύονται στα κρίσιμα σημεία και είναι οι Φοξ, Καστλ, Χάρπερ (ακόμα και ο Βασέλ) που βγαίνουν μπροστά. MVP του ματς για Σπερς, κατά τη γνώμη μου ο Καστλ, που παίζει με ψυχή 10 λεόντων και ψυχραιμία master γιόγκας. Από τους Γουλβς, ο Έντουαρντς δεν πήρε πολλές προσπάθειες αλλά δεν φρόντισε και να μοιράσει την τράπουλα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα της επίθεσης των Γουλβς. Δηλ το ότι ο βασικός τους χειριστής και μακράν καλύτερος παίκτης, είναι μεν χαρισματικός σκόρερ αλλά μέτριος πασέρ. Η μπάλα κολλάει συχνά στα χέρια του, δεν γυρίζει όσο θα έπρεπε και έτσι τα περισσότερα σουτ γίνονται με αντίπαλο μπροστά. Η σειρά θεωρώ ότι θα πάει σε 7ο ματς, πάντως.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 2:49 pm

fklmta77 έγραψε:
Wolves-Spurs 97-126
Σ' όλο το ματς οι Spurs έχτιζαν διαφορές και οι Γουλβς με come back τους έφταναν - μέχρι τα μισά της 3ης περίπου όταν οι Σπερς ξαναπήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Ο Wembanyama ξεκίνησε σε ημιάγρια κατάσταση αλλά στη συνέχεια "σιώπησε". Έχω την αίσθηση - για να μη πω βεβαιότητα - ότι όταν τα πράγματα ζορίζουν, ο Wemby γίνεται 3-4η επιλογή στην επίθεση. Οι συμπαίκτες του δεν δείχνουν να τον πολυεμπιστεύονται στα κρίσιμα σημεία και είναι οι Φοξ, Καστλ, Χάρπερ (ακόμα και ο Βασέλ) που βγαίνουν μπροστά. MVP του ματς για Σπερς, κατά τη γνώμη μου ο Καστλ, που παίζει με ψυχή 10 λεόντων και ψυχραιμία master γιόγκας. Από τους Γουλβς, ο Έντουαρντς δεν πήρε πολλές προσπάθειες αλλά δεν φρόντισε και να μοιράσει την τράπουλα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα της επίθεσης των Γουλβς. Δηλ το ότι ο βασικός τους χειριστής και μακράν καλύτερος παίκτης, είναι μεν χαρισματικός σκόρερ αλλά μέτριος πασέρ. Η μπάλα κολλάει συχνά στα χέρια του, δεν γυρίζει όσο θα έπρεπε και έτσι τα περισσότερα σουτ γίνονται με αντίπαλο μπροστά. Η σειρά θεωρώ ότι θα πάει σε 7ο ματς, πάντως.
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά, με κάλυψες σχεδόν. Στο 61-61 στις αρχές του β'ημιχρόνου και με εξουθενωμένο τον Wemby - εδώ διαφωνώ λιγάκι μαζί σου :) - πίστεψα ότι το παιχνίδι γύρισε αλλά πέραν ότι ο Keldon Johnson ήταν κομβικός στη συνέχεια της 3ης περιόδου, ουσιαστικά οι Timberwolves κλάταραν ομαδικώς!

* Οι Spurs έχουν πλάνο νίκης, χωρίς τον Wemby και σωστα πράττουν. Έχουν επίσης περισσότερο ταλέντο στις θέσεις 1-2 και πιέζουν όσο περισσότερο μπορούν (μπορεί και να υπερβάλλουν λιγάκι :mrgreen: ).
* Οι Timberwolves χρειάζονται έναν νεώτερο Conley. Δεν υπάρχει ουδείς τούτη τη στιγμή που θα πάρει λεπτά στο παιχνίδι και θα ηρεμήσει το παιχνιδι. Ως κερασάκι υπάρχει και ο Randle που είναι σε πολύ κακό φεγγάρι, ουσιαστικά είναι non-factor.
fklmta77 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 10:07 pm
Ο Λούκα είναι από τη φύση του χομπίστας όπως και ο άλλος μεγάλος της πρώην μεγάλης των πλάβι σχολής, ο Γιόκιτς! Ωστόσο φέτος εμφανίστηκε αδυνατισμένος και σε πολύ καλή κατάσταση - μέχρι να τραυματιστεί, τουλάχιστον. Η σύγκριση με Εμπίντ, πάντως, είναι λιγάκι - ως πολύ!- άδικη, νομίζω. Ο Ντόντσιτς παίζει σταθερά πάνω από 65 ματς το χρόνο ρέγκιουλαρ - ο Εμπίντ παίζει 65 max και κάποιες φορές 20 ή 30. Τέλος, ο Λούκα είναι ατρόμητος και στα πλέι οφ παίζει σχεδόν πάντα πολύ καλά (στην επίθεση, τουλάχιστον) - ο άλλος στα πλέι οφ έχει μακρά παράδοση στο να εξαφανίζεται στα κρίσιμα ματς. Συνεπώς δεν έχουν καμία σχέση οι δυο τους. Για την άμυνα του, βέβαια και το ότι αυτή στα πλέι οφ ενίοτε στοιχίζει, δε διαφωνώ, προφανώς. Ούτε για τον ότι δεν πολυκολλάει με Ρίβς - δεν κολλάνε όπως δεν κολλάει με κανένα γκαρντ που παίζει μέτρια άμυνα.
Δεν το έθεσε σωστά παραπάνω και έχεις δίκαιο. Δεν κρίνω τον τωρινό Embiid με τον τωρινό Doncic ως προς το θέμα υγείας. Άλλωστε ο ένας είναι 32 ο άλλος 27, κρίνω την κατάλληξη που θα έχει όταν φτάσει σε αυτήν την ηλικία, χωρίς να έχει περάσει τα χειρουργία του πρώτου.

* Ο Embiid στα 27 του τη σεζόν 2021-22, έχει κάνει την καλύτερη του σεζόν - καλύτερη και από αυτή όταν βγήκε MVP - με επικά play-offs έχοντας πάρει αμπάριζα όλους. Θυμάμαι όλοι τότε να λένε για ζευγάρι το Nets-76ers σαν τελικούς Ανατολής και ότι οι δεύτεροι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Δυστυχώς για αυτόν και την ομάδα του εκείνη τους έθαψε ο Simmons και μετά από αυτό, την επόμενη αποτυχημένη σεζόν (σε αυτό θα συμφωνήσω ότι ήταν μέτριος) ουσιαστικά "εγκατέλειψε" το πολύ υψηλό επίπεδο. Πλέον μοιάζει με παλαίμαχος.

* Επίσης ο Reaves δεν κολλάει με Doncic, αφού όμως έχεις αποφασίσει ως franchise να πας με 1ο παίκτη τον Σλοβένο τότε δίπλα του χρειάζεσαι άλλο είδους παίκτη ή τον Reaves από τον πάγκο. Αλλά θα τον (ακριβό)πληρώσεις φέτος για να τον έχεις 6ο παίκτη;

* Διαφωνώ ότι ο Jokic είναι χομπίστας :D . Ο Σέρβος στο θέμα της επαγγελματικής προσέγγισης είναι 2-3 επίπεδα πάνω από τον Doncic, αν δε ήταν σαν αυτόν θα ήταν στα 31+ υπέρβαρος και με θλάσεις. Πιστεύω ότι για τη σωματοδομή του είναι πολύ καλά γυμνασμένος τον έχουν προσέξει πολύ στο Denver και εκείνος δεν είναι αδιάφορος. Εκτιμώ ότι σωματικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο και έτσι επιτυγχάνεται το να έχει διάρκεια σε λεπτά συμμετοχής και χωρίς θέματα τραυματισμών. Άλλα κουσούρια έχει αν θες τη γνώμη μου τα οποία είναι άλλου τόπικ :) .

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Τετ Μάιος 13, 2026 3:34 pm

ssoulliss έγραψε:

* Διαφωνώ ότι ο Jokic είναι χομπίστας :D . Ο Σέρβος στο θέμα της επαγγελματικής προσέγγισης είναι 2-3 επίπεδα πάνω από τον Doncic, αν δε ήταν σαν αυτόν θα ήταν στα 31+ υπέρβαρος και με θλάσεις. Πιστεύω ότι για τη σωματοδομή του είναι πολύ καλά γυμνασμένος τον έχουν προσέξει πολύ στο Denver και εκείνος δεν είναι αδιάφορος. Εκτιμώ ότι σωματικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο και έτσι επιτυγχάνεται το να έχει διάρκεια σε λεπτά συμμετοχής και χωρίς θέματα τραυματισμών. Άλλα κουσούρια έχει αν θες τη γνώμη μου τα οποία είναι άλλου τόπικ :) .
Πάντως και ο Ντονσιτς φέτος ήταν βελτιωμένος σωματικά. Είχε χάσει βάρος και είχε δυναμώσει. Επίσης, όσον αφορά τους τραυματισμούς που είχε στην προηγούμενη ομάδα του, πιστεύω ότι ήταν και θέμα training stuff. Οι παίχτες των Μαβς έπεφταν σαν τις μύγες τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι απολύθηκε το stuff

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 3:57 pm

ggr έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 3:34 pm
ssoulliss έγραψε:

Πάντως και ο Ντονσιτς φέτος ήταν βελτιωμένος σωματικά. Είχε χάσει βάρος και είχε δυναμώσει. Επίσης, όσον αφορά τους τραυματισμούς που είχε στην προηγούμενη ομάδα του, πιστεύω ότι ήταν και θέμα training stuff. Οι παίχτες των Μαβς έπεφταν σαν τις μύγες τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι απολύθηκε το stuff
Sorry φίλος σε εκτιμώ πολύ αλλά το υπογραμμισμένο πλέον έχει καταντήσει ως ανέκδοτο δεν μου λέει απολύτως κάτι, αφού στο τέλος το ταμείο τον βρίσκει είτε υπέρβαρο είτε όπως φέτος με μεγάλο μυϊκό τραυματισμό. Πέρυσι κόντρα στους Timberwolves δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, και είναι μόνο 27. Συμφωνώ ωστόσο για τους Mavs, νομίζω το έχουμε αναφέρει και όταν έγινε σίγουρα έχει παίξει ρόλο αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη για εκείνον. :peace:

fklmta77

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 4:07 pm

ssoulliss έγραψε:
fklmta77 έγραψε:

Και ο Γιόκιτς, πάντως, έχει εμφανίσει σημαντικές αυξομειώσεις βάρους στη καριέρα του, απόδειξη ότι δεν πολυπροσέχει τον εαυτό του. Σχετικά με τη θλάση του Ντόντσιτς που ανέφερες, προκύπτει από κάπου ότι είναι ευθύνη του παίκτη; Θέλω να πω, τέτοιοι τραυματισμοί συμβαίνουν και δεν είναι πάντα δεδομένο το διάστημα απουσίας, ούτε και εξαρτάται αποκλειστικά από τον παίκτη.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 5:00 pm

ssoulliss έγραψε:
Τετ Μάιος 13, 2026 3:57 pm

Sorry φίλος σε εκτιμώ πολύ αλλά το υπογραμμισμένο πλέον έχει καταντήσει ως ανέκδοτο δεν μου λέει απολύτως κάτι, αφού στο τέλος το ταμείο τον βρίσκει είτε υπέρβαρο είτε όπως φέτος με μεγάλο μυϊκό τραυματισμό. Πέρυσι κόντρα στους Timberwolves δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, και είναι μόνο 27. Συμφωνώ ωστόσο για τους Mavs, νομίζω το έχουμε αναφέρει και όταν έγινε σίγουρα έχει παίξει ρόλο αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη για εκείνον. :peace:
Πρώτον, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη αγαπητέ. Σιγά μην παρεξηγηθώ για τις απόψεις σου για κάποιον παίχτη, επειδή αυτός μου αρέσει. Έχουμε πιο σημαντικά προβλήματα όλοι μας από το να τσακωνόμαστε για τον κάθε επαγγελματία εκατομμυριούχο. Κοίτα, πέρσι ήταν όντως "θρεμμένος" και έμοιαζε με βετεράνο στα πλέι οφ. Για αυτόν τον λόγο έκανε γυμναστική το καλοκαίρι και εμφανίστηκε fit, κάνοντας ίσως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Τώρα για τον τραυματισμό, μπορεί να ήταν και υπερκόπωση, μπορεί και ατυχία, μπορεί και ευαισθησία. Σκέψου ότι και ο Anunoby τραυματίζεται συχνά σε αυτό το σημείο και δεν τον λες και αγύμναστο. Νομίζω ότι άλλαξε αρκετά τη νοοτροπία του φέτος. Δεν είναι πλέον σε μια ομάδα που είχε λίγους θρυλικούς παίχτες, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά στον οργανισμό από τον οποίο έχουν περάσει οι περισσότεροι θρύλοι του αθλήματος. Συνεπώς, για να καταξιωθεί εκεί, πρέπει να ξεχάσει αυτά που ήξερε και φαίνεται πως το κατάλαβε. Επιπλέον, είχε και το παράδειγμα του Λεμπρόν, που αποτελεί πρότυπο στην μακροχρόνια συντήρηση και ετοιμότητα του σώματος. Αν οι Lakers δουν ότι επιστρέφει στις παλιές κακές συνήθειες, πιστεύω ότι θα του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι.

Ο Jokic δεν είναι κι αυτός τέρας φυσικής κατάστασης αλλά παίζει σε μια θέση, η οποία απαιτεί λιγότερο τρέξιμο από του Λούκα.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 13, 2026 9:03 pm

Έτσι που πάνε μέχρι στιγμής τα πλέι οφ, θα τολμήσω να προβλέψω ότι μπορεί να έχουμε ξανά κοινό χρωματικό τελικό για πρώτη φορά μετά το 2000. Τότε ήταν οι ομάδες με το κίτρινο ( Lakers, Pacers) και φέτος φαίνεται ότι θα έχουμε πορτοκαλομπλε ζευγάρι (Knicks, Thunder).

Andre_Miller

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Τετ Μάιος 13, 2026 9:40 pm

Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουμε λύσεις απέναντι στους Σπερς όχι μόνο λόγω της παρουσίας του εξωγήινου αλλά και λόγω της εξαιρετικής περιφέρειας τους, η οποία δεδομένου του νεαρότατου της ηλικίας των Κάστλ-Χάρπερ, θα είναι σύντομα η καλύτερη περιφέρεια της λίγκας. Ο Έντουαρτς δυσκολεύεται πολύ να σπάσει τα νταμπλ τιμ, η πάσα δεν είναι το φόρτε του. Είχε , αν θυμάμαι καλά, γραφτεί εδώ πως ο Ραντλ ως πιο κλασσικό 4αρι θα έβαζε δύσκολα στο σμολ μπολ των Σπιρουνιών, έλα όμως που με δυσκολία μπορεί να σπρώξει το θηρίο τον Κέλντον Τζόνσον! Η απουσία του Ντόντε είναι πλέον εμφανής, μας λείπει πολύ το χαστλ του και το καλό του τρίποντο. Ο γέρο-Κόνλεϋ κάνει ότι μπορεί αλλά στην άμυνα δεν μπορεί να τα βάλει με ψηλά και αθλητικά γκαρντ. Ναι, μας λείπει ένας καλός πλεϊμεικερ τύπου Κόνλεϋ πιο νέου αλλά πόσους τέτοιους βρίσκεις σήμερα; Πάλι καλά που έχουμε και τον αφρικανικό διάβολο τον Ντοσούμνου τον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουμε το καλοκαίρι.

ΥΓ RIP Brandon Clarke

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Μάιος 13, 2026 10:26 pm

Andre_Miller έγραψε:
Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουμε λύσεις απέναντι στους Σπερς όχι μόνο λόγω της παρουσίας του εξωγήινου αλλά και λόγω της εξαιρετικής περιφέρειας τους, η οποία δεδομένου του νεαρότατου της ηλικίας των Κάστλ-Χάρπερ, θα είναι σύντομα η καλύτερη περιφέρεια της λίγκας. Ο Έντουαρτς δυσκολεύεται πολύ να σπάσει τα νταμπλ τιμ, η πάσα δεν είναι το φόρτε του. Είχε , αν θυμάμαι καλά, γραφτεί εδώ πως ο Ραντλ ως πιο κλασσικό 4αρι θα έβαζε δύσκολα στο σμολ μπολ των Σπιρουνιών, έλα όμως που με δυσκολία μπορεί να σπρώξει το θηρίο τον Κέλντον Τζόνσον! Η απουσία του Ντόντε είναι πλέον εμφανής, μας λείπει πολύ το χαστλ του και το καλό του τρίποντο. Ο γέρο-Κόνλεϋ κάνει ότι μπορεί αλλά στην άμυνα δεν μπορεί να τα βάλει με ψηλά και αθλητικά γκαρντ. Ναι, μας λείπει ένας καλός πλεϊμεικερ τύπου Κόνλεϋ πιο νέου αλλά πόσους τέτοιους βρίσκεις σήμερα; Πάλι καλά που έχουμε και τον αφρικανικό διάβολο τον Ντοσούμνου τον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουμε το καλοκαίρι.

ΥΓ RIP Brandon Clarke
Αν η σειρά λήξει την Παρασκευή πιστεύω ότι ο Julius θα είναι ο πρώτος που θα χαιρετήσει, αν η σειρά πάει σε 7ο παιχνίδι πολλώ δε μάλλον γίνει η υπέρβαση με την πρόκριση στους τελικούς, τότε πιθανότατα να πάει για μια τελευταία χρονια η ομάδα ως έχει.

fklmta77

junior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:05 am

Andre_Miller έγραψε:

ΥΓ RIP Brandon Clarke
Συμφωνώ κι επαυξάνω, που λένε! Χάρπερ-Κάστλ, θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στη λίγκα και αυτό που θα ξεπεράσει (κατά πολύ) εκείνο των Πάρκερ-Τζινόμπιλι. Το σημαντικό με αυτούς είναι ότι και οι δύο συνδυάζουν κλάση, ύψος, άμυνα (ειδικά ο Καστλ είναι επιπέδου Χόλιντέι αμυντικός) και (πολύ) τσαγανό. Ότι πρέπει δηλ για πρωταθληματική ομάδα. Όσο για τον Ραντλ, όντως θεωρητικά ήταν από τα λίγα πλεονεκτήματα των Γουλβς στο ζευγάρι αυτό αλλά τα έχει βρει σκούρα έως τώρα- και όχι μόνο με αντίπαλο των Κέλντον και με τον Καστλ τα ίδια και χειρότερα τραβάει.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:40 am

Ζήσαμε εποχές 2007 πάλι. Υπήρχε φάουλ στον Thompson στο τέλος του αγώνα αλλά, όπως έδειξαν και πέρσι οι διαιτητές, δεν θέλουν να κρίνουν με ένα δικό τους σφύριγμα τον αγώνα.

fklmta77

junior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:55 am

Cavs-Pistons 117-113
Πάμε για πανηγυρική δικαίωση Ssoulliss, που αν τελικά οι Καβς περάσουν με 4-2, το μόνο που θα μένει είναι να μας πει και τους αριθμούς του τζόκερ (έστω 3-4, μας κάνουν!). Το ζευγάρι αυτό, πάντως, μου δίνει την αίσθηση ότι στο τέλος δεν θα περάσει ο καλύτερος αλλά ο λιγότερο κακός. Προς το παρόν, λιγότερο κακοί (στα σημεία) μοιάζουν οι Cavs. Βέβαια και αυτοί καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να χάσουν (πχ βολές Χάρντεν στο τέλος) αλλά οι άλλοι (Πίστονς) αποδεικνύονται πιο γενναιόδωροι και τους προσφέρουν απλόχερα τη νίκη! Κρίμα για τον Κάνινγκχαμ που παρά κάποια παιδαριώδη λάθη, μοιάζει σαν όαση ποιότητας, κλάσης και ψυχικής αντοχής, σε μια ομάδα που αν βρεθεί στους τελικούς, θα οφείλεται κυρίως στους αντιπάλους της, παρά στην ίδια.
ΥΓ: Τολμώ να γράψω ότι αν ο Μπικερσταφ είχε στείλει πάγκο τον σταθερά καλύτερο παίκτη των Καβς, Ντούρεν και έβαζε βασικό τον Ριντ, οι Πίστονς θα ήταν αυτοί που θα προηγούνταν στη σειρά. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να στείλεις στο πάγκο έναν βασικό πυλώνα της ομάδας στη ρέγκιουκλαρ αλλά η εικόνα των δύο παικτών είναι τέτοια που θα το επέβαλε.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 9:15 am

fklmta77 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 8:55 am
Cavs-Pistons 117-113
Πάμε για πανηγυρική δικαίωση Ssoulliss, που αν τελικά οι Καβς περάσουν με 4-2, το μόνο που θα μένει είναι να μας πει και τους αριθμούς του τζόκερ (έστω 3-4, μας κάνουν!). Το ζευγάρι αυτό, πάντως, μου δίνει την αίσθηση ότι στο τέλος δεν θα περάσει ο καλύτερος αλλά ο λιγότερο κακός. Προς το παρόν, λιγότερο κακοί (στα σημεία) μοιάζουν οι Cavs. Βέβαια και αυτοί καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να χάσουν (πχ βολές Χάρντεν στο τέλος) αλλά οι άλλοι (Πίστονς) αποδεικνύονται πιο γενναιόδωροι και τους προσφέρουν απλόχερα τη νίκη! Κρίμα για τον Κάνινγκχαμ που παρά κάποια παιδαριώδη λάθη, μοιάζει σαν όαση ποιότητας, κλάσης και ψυχικής αντοχής, σε μια ομάδα που αν βρεθεί στους τελικούς, θα οφείλεται κυρίως στους αντιπάλους της, παρά στην ίδια.
ΥΓ: Τολμώ να γράψω ότι αν ο Μπικερσταφ είχε στείλει πάγκο τον σταθερά καλύτερο παίκτη των Καβς, Ντούρεν και έβαζε βασικό τον Ριντ, οι Πίστονς θα ήταν αυτοί που θα προηγούνταν στη σειρά. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να στείλεις στο πάγκο έναν βασικό πυλώνα της ομάδας στη ρέγκιουκλαρ αλλά η εικόνα των δύο παικτών είναι τέτοια που θα το επέβαλε.
Συμφωνώ πλήρως για τον Ντουρεν. Βασικός ξεβασικος, αγνοείται πλήρως στα πλέι οφ. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι ήθελα να δω τελικό Ανατολής Ντιτρόιτ - Νέα Υόρκη. Δεν το λέω μόνο γιατί τις υποστηρίζω αλλά γιατί το Ντιτρόιτ έχει τη φανέλα και την παράδοση, ώστε να προκαλέσει ενδιαφέρον στη σειρά. Είναι πιο ιντριγκαδορικο σαν όνομα. Το Κλίβελαντ μου είναι παντελώς αδιάφορο, σκέψου πως έχω δει τα μισά ματς αυτής της σειράς κι ας παίζει η ομάδα μου. Ίσως φταίει ότι δεν μου αρέσουν καθόλου και οι σταρ τους (Χαρντεν, Μίτσελ). Ποτέ όμως δεν μου προξένησε ενδιαφέρον σαν ομάδα, πάντα νεροβραστο το θεωρούσα.Ελπίζω να κερδίσουμε τη σειρά και να μη δω στους τελικούς της περιφέρειας το mistake in the lake.

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”