Αρχικά να αναφέρουμε ότι απόψε οι Thunder κατά 99% θα παίξουν πάλι χωρίς Mitchell & Williams, αντίθετα οι Spurs θα είναι κομπλέ. Εάν λοιπόν δεν δούμε κάποιον γκαρντ των γηπεδούχων να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, όπως οι απόντες, θεωρώ τότε πως θα κερδίσουν οι Spurs και μετά θα πάρουν τη σειρά (οι Spurs αρχής γενομένης από σήμερα δε υπάρχει περίπτωση να αδικηθούν, θα τους πάνε 50-50 στην χειρότερη

).
Για τους Τελικούς, αν συμβεί τελικά το παραπάνω σενάριο, θα είναι και ένα deja vouz του 1999 και μια ονείρωξη για το θείο Silver

. Από τη μια το Μεγάλο Μήλο, ο Chalamet, η Jenner και όλη αυτή η βλαχοκυρίλα της πόλης (ορισμένοι τη λέτε κουλτούρα, εγώ βλέπω παλαμάκηδες ή κραυγές και αλλαλαγμούς

) και από την άλλη αντίπαλος θα είναι αυτός που θα σηκώσει - αν τη σηκώσει μελλοντικά - τη λίγκα (μετά τον LeBron).
ggr έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:35 pm
Πιστεύω ότι θα κρατήσουν τον προπονητή και τον Χαρντεν. Τους θεωρώ φαβορί για την απόκτηση του Λεμπρον, αν φύγει από το Λ.Α. Για τον Γιάννη μου φαίνεται δύσκολο, τον βλέπω για Μαϊάμι ή Βοστώνη.
Και εγώ έτσι το βλέπω. Ο Γιάννης, κάνω τη δική μου εκτίμηση, ή θα μείνει εκεί που είναι ή (για το δικό του αγωνιστικό συμφέρον) θα πιέσει να πάει στους Timberwolves δίπλα στον Edwards και τον McDaniels και να γίνει ο "Shaq του Wade". Είναι δύσκολο αυτό να επιτευχθεί, χωρίς τον McDaniel μέσα, αλλά δόξα να 'χει ο Γιαραμπής

υπάρχουν ομάδες στη λίγκα για να φορτωθούν Gobert- Randle-DiVincenzo και ίσως κάποιον άλλον. Οι Heat αν τον πάρουν θα είναι χειρότεροι ως ρόστερ μετά από ότι είναι οι Bucks τώρα, ενώ αν πάει στους Celtics πιστεύω ότι θα είναι λάθος επιλογή για...εμένα

!