Μωρέ σε rebuilding μπαίνουν. Με τι θα κάνουν rebuild δεν ξέρω. Ο Poole όπως έγραψα δεν νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει κουβαλητής και από τα trades κατέληξαν μόνο με 2nd round picks. Tα pick swaps *λογικά* είναι άχρηστα, με μία επιφύλαξη για το 28 και 30. Μακάρι να τους βγει σε κάτι καλό αλλά εξαρτάται από το πόσο έξυπνα θα χτίσουν οι Σανς (δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη).
NBA: Σενάρια, Trades, Off-season 2023
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3415
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1797
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι win win γιατί οι Χοκς αφού δεν έδωσαν τον Κόλινς πέρσι τώρα δεν πήραν κανένα σοβαρό αντάλλαγμα στην ουσία. Θεωρητικά τον ήθελαν και οι Κινγκς (ειδικά πέρσι) αλλά οι Χοκς ζητούσαν πολλά...ε τώρα τον ξεπούλησαν.
Επίσης δεν ξέρω πως ακριβώς "ματσάρεται" αυτή η μεταγραφή, δίνοντας παίκτη που έχει 20+ εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο με αντάλλαγμα πικ 2ου γύρου και τον Γκέι (που παίρνει 6 αν δεν κάνω λάθος).
0
- ssoulliss
- Reactions: 790
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως όταν μια ομάδα έχει αρκετό ελεύθερο χώρο (οι Jazz) τότε μπορεί να μια τέτοια ανταλλαγή. Οι Hawks ήταν αρκετά "φορτωμένοι" επομένως γλύτωσαν περίπου 20 εκατομμύρια από το φετεινό τους μπάτζετ.megapoxy έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 7:53 amΔεν είναι win win γιατί οι Χοκς αφού δεν έδωσαν τον Κόλινς πέρσι τώρα δεν πήραν κανένα σοβαρό αντάλλαγμα στην ουσία. Θεωρητικά τον ήθελαν και οι Κινγκς (ειδικά πέρσι) αλλά οι Χοκς ζητούσαν πολλά...ε τώρα τον ξεπούλησαν.
Επίσης δεν ξέρω πως ακριβώς "ματσάρεται" αυτή η μεταγραφή, δίνοντας παίκτη που έχει 20+ εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο με αντάλλαγμα πικ 2ου γύρου και τον Γκέι (που παίρνει 6 αν δεν κάνω λάθος).
Άσχετο όμως του χρόνου οι "Μορμόνοι" θα έχουν άπλετο χώρο για κινήσεις σε μια μάλλον δυνατή free agency.
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι ντραφτ πικ θα δώσουμε (β γυρου;) αλλά ο Ντουάρτε είναι αξιόλογη περίπτωση, ξεκίνησε πολύ καλά με την Ιντιάνα ως ρούκι αλλά σε κάποια φάση τραυματίστηκε και μετά που έγινε το τρειντ του Σαμπόνις ήρθε ο Χιλντ και του έφαγε τη θέση κι έπεσαν πολύ τα νούμερα του στη 2η χρονιά. Λένε οι φανς των Κινγκς πως τον επηρέασε η φυγή του Λιθουανού που του δημιουργόυσε σουτ (είτε με σκριν είτε με ασίστ) όπως έκανε δλδ και με τον δικό μας ρούκι την χρονιά που μας πέρασε.
"Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοφ;"
Τίποτα θα πω εγώ... μάλλον ο Ντέιβις δε θα ανανεώσει πλέον μιας και ο Δομηνικανός είναι 2άρι.
"Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοφ;"
Τίποτα θα πω εγώ... μάλλον ο Ντέιβις δε θα ανανεώσει πλέον μιας και ο Δομηνικανός είναι 2άρι.
1
1