Όσον αφορά τα τρίποντα έφτιαξαν ένα thread με γραφήματα:
Off topic NBA
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1612
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας συνεισφέρω και εγώ στη συζήτηση για τα νούμερα τηλεθέασης με μερικά γραφήματα του Sportico. Το μπάσκετ στην Αμερική δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το American Football ή το μπέιζμπολ. Συν πλέον ο περισσότερος κόσμος έχει στραφεί στο streaming και η παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση αργοπεθαίνει. Πριν από λίγο καιρό η WBD μείωσε την αξία των καναλιών κατά 9 δις δολάρια.
3
3

- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όμως; Η λίγκα θέλει το προϊόν της να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπορικό, στερώντας του την ανταγωνιστικότητα, τις κόντρες, κάνοντας το πιο "αποστειρωμένο" τι ακριβώς κερδίζει;ggr έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 2:20 pmΑυτός ακριβώς είναι ο στόχος και έχει επιτευχθεί τέλεια. Βάλε στην εξίσωση και τους κανονισμούς, που σε λίγο θα σφυριζεται φάουλ και ο "αερισμός" του αμυντικού, τους χαρτογιακαδες των analytics που έχουν μετατρέψει το παιχνίδι σε διαγωνισμό τριπόντων, και έχεις έτοιμο το αποτέλεσμα.
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3273
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν στοχεύει στους μπασκετικούς θεατές αλλά στους θεατές που θα ανεβάσουν το μαρκετινγκ ( θεατές για αγορά προιόντων αντί για δημιουργία κερκίδας , show activities αντί για περιεχόμενο μπάσκετ, καρφώματα/τρίποντα αντί τακτικής, reels/highlights αντί για ολοκληρωμένη προβολή αγώνων στα σπίτια)Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 13, 2025 8:51 amΓιατί όμως; Η λίγκα θέλει το προϊόν της να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπορικό, στερώντας του την ανταγωνιστικότητα, τις κόντρες, κάνοντας το πιο "αποστειρωμένο" τι ακριβώς κερδίζει;ggr έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 2:20 pm
Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος και έχει επιτευχθεί τέλεια. Βάλε στην εξίσωση και τους κανονισμούς, που σε λίγο θα σφυριζεται φάουλ και ο "αερισμός" του αμυντικού, τους χαρτογιακαδες των analytics που έχουν μετατρέψει το παιχνίδι σε διαγωνισμό τριπόντων, και έχεις έτοιμο το αποτέλεσμα.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έχουν τερματίσει. Δεν παλεύεται πλέον αυτό το θέαμα.
Χθες η Φίλα κατέβηκε μόνο με 2 παίχτες από 1st & 2nd unit. Σήμερα μαζί με άλλους 7 παίχτες του rotation o Sexton ήταν στο IR ως rest προερχόμενη μάλιστα η UTAH από 3 ημέρες κενό. Οι Νετς χάνουν με 60 πόντους διαφορά.
Πρέπει οπωσδήποτε να μειωθούν τα παιχνίδια της regular. Κάθε ομάδα να παίζει μόνο 2 παιχνίδια με όλους τους άλλους home / away και τέλος.
Χθες η Φίλα κατέβηκε μόνο με 2 παίχτες από 1st & 2nd unit. Σήμερα μαζί με άλλους 7 παίχτες του rotation o Sexton ήταν στο IR ως rest προερχόμενη μάλιστα η UTAH από 3 ημέρες κενό. Οι Νετς χάνουν με 60 πόντους διαφορά.
Πρέπει οπωσδήποτε να μειωθούν τα παιχνίδια της regular. Κάθε ομάδα να παίζει μόνο 2 παιχνίδια με όλους τους άλλους home / away και τέλος.
1
1

Τα τρια δευτερόλεπτα στην άμυνα είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει εφαρμοστεί στο μπάσκετ είναι άλλο άθλημαggr έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 8:43 pmΤην κατάργηση των τριών αμυντικών δευτερολέπτων την θεωρώ πιο κομβική. Αν συνδυαστεί με ταυτόχρονη αύξηση της ελευθερίας κίνησης και επαφής του αμυντικού, θα δυσκολεύονται οι επιθετικοί να βρίσκουν τόσα ελεύθερα σουτ από μακριά. Δεν μιλάω για χτυπήματα αλλά όπως ήταν πριν από 15 χρόνια.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 6:46 pmΔιαφωνώ να πάει πιο πίσω το τρίποντο, αρκετοί χώροι υπάρχουν, δεν χρειάζονται και άλλοι. Για μένα, αν και ακούγεται κάπως παράξενο η μόνη λύση είναι να μειωθεί η αξία του τριποντου και ο τρόπος είναι να μετράει για 2,5 και στο τέλος του παιχνιδιού να γίνεται στρογγυλοποίηση μαζί με την κατάργηση των 3 αμυντικών δευτερολέπτων. Τρίποντα έτσι θα παίρνουν οι ικανότεροι σουτέρ και δεν θα είναι τόσο εύκολο να πάει κανείς προς το καλάθι.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Πέμ Ιαν 16, 2025 8:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και συμφωνώ σκέψου τον Wemby να μην βγαίνει από ρακέταtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 8:53 amΤα τρια δευτερόλεπτα στην άμυνα είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει εφαρμοστεί στο μπάσκετ είναι άλλο άθλημαggr έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 8:43 pm
Την κατάργηση των τριών αμυντικών δευτερολέπτων την θεωρώ πιο κομβική. Αν συνδυαστεί με ταυτόχρονη αύξηση της ελευθερίας κίνησης και επαφής του αμυντικού, θα δυσκολεύονται οι επιθετικοί να βρίσκουν τόσα ελεύθερα σουτ από μακριά. Δεν μιλάω για χτυπήματα αλλά όπως ήταν πριν από 15 χρόνια.
Μόνο τρίποντα θα βλέπουμε
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri
- Reactions: 2983
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 172
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως, οι Dominique, Jordan, Kemp και Carter μια χαρά κάρφωναν στη μούρη των αντιπάλων τους πριν τα τρία δευτερόλεπτα. Όπως και το παρακάτω κάρφωμα, που θεωρώ ότι είναι το πιο savage, έγινε με τους παλιούς κανονισμούςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 12:59 pmΤώρα που ξέρω λίγο περισσότερο μπάσκετ συμφωνώ αλλά όταν ήμουν πιτσιρικάς, όλα αυτα τα καρφώματα που με έκαναν να αγαπήσω το μπασκετ δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο πιθανά με γεμάτη weakside![]()

2
2

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/o-antam-s ... 43784.html
Πολλά πράγματα χωρίς νόημα από το συγκεκριμένο άρθρο.
Καλά καλά δε μπορούν να κάνουν το expansion να επαναφέρουν το Seattle γιατί κρυώνουν κάποιοι αστέρες για να παίξουν εκεί, θέλουν και ευρώπη. Με την προυποθεση όπως λεει να έχουμε υπερηχητικές πτήσεις προς Ευρώπη.

Καλά καλά δε μπορούν να κάνουν το expansion να επαναφέρουν το Seattle γιατί κρυώνουν κάποιοι αστέρες για να παίξουν εκεί, θέλουν και ευρώπη. Με την προυποθεση όπως λεει να έχουμε υπερηχητικές πτήσεις προς Ευρώπη.

2
2

- Μορφή
- Reactions: 435
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακούγεται περίπου 20 χρόνια αυτό*, ας ελπίσουμε να μην συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 8:53 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-antam-s ... 43784.html
Καλά καλά δε μπορούν να κάνουν το expansion να επαναφέρουν το Seattle γιατί κρυώνουν κάποιοι αστέρες για να παίξουν εκεί, θέλουν και ευρώπη. Με την προυποθεση όπως λεει να έχουμε υπερηχητικές πτήσεις προς Ευρώπη.![]()
![]()
![]()
*Θυμάμαι τότε έλεγαν πως θα παίξει στο ΝΒΑ ο Παναθηναικός.

1
1

FIBA sucks!
- mixalisgate7
- Reactions: 1612
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σόρι, τώρα είδα το ποστ (έπρεπε να το βάλεις ως απάντηση για να μου έρθει ειδοποίηση). Όχι δεν έχει φτιάξει το sportico κάποια γραφήματα, τσέκαρα στο Twitter μήπως μου είχε ξεφύγει. Αν κάνουν, θα τα ανεβάσω.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 13, 2025 7:24 pmΜike έχεις γραφήματα με την πληρότητα των γηπέδων στο ΝΒΑ;
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το δικο μου pick για το πιο savage καρφωμα ειναι αυτοggr έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 6:13 pmΠάντως, οι Dominique, Jordan, Kemp και Carter μια χαρά κάρφωναν στη μούρη των αντιπάλων τους πριν τα τρία δευτερόλεπτα. Όπως και το παρακάτω κάρφωμα, που θεωρώ ότι είναι το πιο savage, έγινε με τους παλιούς κανονισμούςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 12:59 pm
Τώρα που ξέρω λίγο περισσότερο μπάσκετ συμφωνώ αλλά όταν ήμουν πιτσιρικάς, όλα αυτα τα καρφώματα που με έκαναν να αγαπήσω το μπασκετ δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο πιθανά με γεμάτη weakside![]()
!!
Και απο αλλα angles
2
2

Τι καρφωματάρα ήταν αυτή του σκότι μπροστά στον γουιν δεν το θυμόμουνggr έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 6:13 pmΠάντως, οι Dominique, Jordan, Kemp και Carter μια χαρά κάρφωναν στη μούρη των αντιπάλων τους πριν τα τρία δευτερόλεπτα. Όπως και το παρακάτω κάρφωμα, που θεωρώ ότι είναι το πιο savage, έγινε με τους παλιούς κανονισμούςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 12:59 pm
Τώρα που ξέρω λίγο περισσότερο μπάσκετ συμφωνώ αλλά όταν ήμουν πιτσιρικάς, όλα αυτα τα καρφώματα που με έκαναν να αγαπήσω το μπασκετ δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο πιθανά με γεμάτη weakside![]()
!!

1
1