2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 01, 2020 1:44 am

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 12:02 am
@basket72 εσυ που ξερεις τα της Ισπανιας,ο δημοσιογραφος Tomi Eduardo,τι μερος του λογου ειναι ;
εγραψε πριν λιγο για Μπιλι Μπαρον
Χωρίς να είμαι σίγουρος, τον θυμάμαι μια φορά να λέει αρ-βιλιές. :smile: Κι αυτό μέσα από εδώ αν δεν κάνω λάθος.
Σε κάθε περίτπωση δεν είναι από αυτούς που στην Ισπανία διαβάζονται και πολύ.
Ο Μπάρον είναι ωραία περίπτωση, τον λέμε καιρό, αλλά έχει ήδη υπογράψει στον Ερυθρό- εκτός αν κάτι στράβωσε και μου διέφυγε. Θυμάμαι να το λένε πριν 1-2 μήνες εν μέσω καραντίνας/καραμπίνας.

*Μαζί σου για τον Στρέλνιεκς. Γενικά για παίκτες με αυξημένο κίνητρο/όρεξη (σε συνδυασμό με το χαμηλό κασέ μετά τη χρονια αυτη και την όλη συνθήκη με τον νέο ιό).
Τον θυμαμαι στην Μπάμπεργκ και στην Εθνική Λεττονίας να παίζει και τις 2 θέσεις με την ίδια άνεση, έχει άψογη θέαση των συμπαικτών του και αίσθηση του χώρου (βασικό συστατικό το τελευταίο σε κάθε σχεδόν άθλημα) κι ένα από τα καλύτερα σουτ στην Ευρώπη.

Θέλει δίπλα του τουλάχιστον έναν πολύ καλό σουτέρ από το 3 ή το 4 να σπάει την μπάλα κι έναν ωραίο μπουκαδόρο να ανοίγει χώρους στον ίδιο τον Στρέλνιεκς.
Για να είμαι ειλικρινής δεν τον είχα για να φεύγει από την ΤΣΣΚΑ- δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό τόσο πια ξήλωμα. Κι ας πάνε εκεί Ούντο και Σενγκέλια και δεν ξέρω ποιος άλλος κοντός. Μέχρι να βρουν ρόλους και χωρίς κλασσικό οργανωτή; Χμμμ. σαν να... Αρμανίζει ξαφνικά η ΤΣΣΚΑ.

Άβαταρ μέλους
giorgio244

Reactions: 0
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Dejan Bodiroga
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 01, 2020 5:26 am

Βάσει αυτών που ακούγονται κάπως έτσι βλέπω να πηγαίνει το ρόστε,αν και στο 5 βλέπω να παίρνουμε κάτι πιο φθηνό.

1 Lorenzo Brown Βαγγέλης Μάντζαρης Λευτέρης μποχωρίδης

2 Aaron Harrison Langston Hall Νίκος Παππάς

3 Ιωάννης Παπαπέτρου Rokas Giedraitis

4 Aaron White Ντίνος μήτογλου

4.5 Ben Bentil

5 Tonye Jekiri Γιώργος Παπαγιάννης

Εναλλακτικές 1 2 5 Kevin Pangos Marcus Foster Johnny Hamilton

Τώρα με τον καλάθη μακάρι να ανανεώσει αλλά επίσης πολύ θα θελα να δω και μία ομάδα χωρίς αυτόν,

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Δευ Ιουν 01, 2020 12:01 pm

η αποκρυπτογραφηση του αρθρου Γιαταγανα στ eurohoops ,για το πλανο Βοβορα εβγαλε αυτο λενε :

Λορεντζο(750), Χολ(200), Καλαιτζακης(100)
Φοστερ(350), Παππας(300), Μποχωριδης(150)
Παπαπετρου(700), Ντεσον(600)
Μητογλου(500), Μπεντιλ(150), Κασελακης(100)
Παπαγιαννης(500), Χειζ(300), Ίαν(150)

(5m +κατι ψιλα μαζι με τις αμοιβες του προπονητικου σταφ)

εγω παλι λεω,οτι με τετοιο ροστερ και το cl πολυ μας πεφτει .. :roulette:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2020 12:08 pm

portokalopita13 έγραψε:
η αποκρυπτογραφηση του αρθρου Γιαταγανα στ eurohoops ,για το πλανο Βοβορα εβγαλε αυτο λενε :

Με τετοιο ροστερ δεν βλεπω ουτε τον λορεντζο να ρχεται..Σιγουρα θα εχει και αλλες προτασεις σε αυτα τα λεφτα..ακουγεται οτι τον εχει βαλει πρωτο στοχο και ο σφαιρο..
Και ο παπαπετρου βλεπω να την κανει αν μαθει οτι θα πατε ετσι,γενικα πολυ απαισιοδοξο σεναριο το βλεπω για να ισχυει.

Εντωμεταξυ ο παπ ειναι να παρει 900χιλ φετος σιγα μην δεχτει 200 χιλ κατω ενω εκανε και την καλυτερη χρονια του..ανετα βρισκει ομαδα.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 12:13 pm

portokalopita13 έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι έναν καλό θα τον πάρετε., φίλε Portokalopita13.
Ο Τόμας όμως δεν μπορεί πια βρε συ στο 3, άσε που τον έχει από κοντά ο Τσάβι, να τον πάρει για τρίτη φορά σε ομάδα του.

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 01, 2020 12:14 pm

Και για Ντεσόν δύσκολο το βλέπω να δεχτεί μείωση όταν έχει κάνει χρονιά που τουλάχιστον από νούμερα μπορεί να την πουλήσει ακριβά σε Ρωσία πχ.

Πάντως ο,τι και να λέμε, σε θολά νερά είμαστε όλοι και οι δημοσιογράφοι μαζί μιας και με ΔΓ δεν βγάζεις ποτέ άκρη μάλλον. Την Τετάρτη μπορεί να δηλώσει από αποχώρηση και παραχώρηση μάνατζμεντ και πλήρη συμφωνία εσόδων-εξόδων μέχρι παραμονή με σχετικά μειωμένο μπάτζετ. Η διαφορά στα 2 σενάρια είναι κάτι εκατόμμυρια ευρώ άρα και η αγορά για την ομάδα διαφορετική.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 01, 2020 12:15 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 12:13 pm

Εγώ πιστεύω ότι έναν καλό θα τον πάρετε., φίλε Portokalopita13.
Ο Τόμας όμως δεν μπορεί πια βρε συ στο 3, άσε που τον έχει από κοντά ο Τσάβι, να τον πάρει για τρίτη φορά σε ομάδα του.
ο καλος υποτιθεται θα ειναι ο Λορεντζο..! το αστερι !
κ εννοειται συμφωνω απολυτα μ αυτο που λες για Ντεσον ! γραφτηκε ομως επ ακριβως οτι ο Βοβορας θελει να τον επαναφερει στο 3 πρωτιστος !

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 01, 2020 1:05 pm

portokalopita13 έγραψε:

Σε αυτό το ρόστερ στην πράξη πάλι ο Τόμας θα παίζει 30-35 λεπτά.
Απλά θα παίζει 20-25' στο 4 και 5-10' στο 3 με τον Παπαπέτρου να παίζει τα υπόλοιπα και λίγο από Κασελάκη ή σχήμα με 3 γκάρντ αλλιώς και Παπαπέτρου θα είναι στα 30+ λεπτά

Πάντως δεν βλέπω να δέχεται μείωση ο Τόμας αλλά θεωρώ θα τον κρατήσουμε και χωρίς μείωση, δεν παίρνει υπερβολικά πολλά και θα θέλουμε να μείνει και καμιά σταθερά στη 5αδα.
Ούτε βλέπω να προτείνουμε μείωση στον Παπαπέτρου, για ηγέτη τον θέλουμε κι επίσης δεν παίρνει τόσα πολλά οπότε στα 5,5-6 μπάτζετ θα είναι αυτό το ρόστερ
Με καμιά χειμερινή προσθήκη γιατί κάποιος-οι από τους ξένους στοιχήματα δεν βγήκε μπορεί και να ξεπεράσουμε τα 6

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 01, 2020 1:12 pm

https://www.trifilara.gr/richni-maties- ... thinaikos/

αν θες να λεγεσαι ακομα..ομαδα ευρωλιγκας και με δεδομενα τα κενα που θα υπαρχουν στα γκαρντ
τετοιο παικτη επιβαλλεται να τον κοιτας,παρα την μετρια σεζον του!
πρεπει να κινηθουμε !εχει ολα οσα θα χρειαστουμε..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 01, 2020 1:18 pm

επιβεβαιωση για Πανγκος απο την As,διαβαζω τωρα !ισως να παιρνει κ κεφαλι στην μαχη με Λορεντζο,για τον βασικο μας ασσο..

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 1:34 pm

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 1:12 pm
https://www.trifilara.gr/richni-maties- ... thinaikos/

αν θες να λεγεσαι ακομα..ομαδα ευρωλιγκας και με δεδομενα τα κενα που θα υπαρχουν στα γκαρντ
τετοιο παικτη επιβαλλεται να τον κοιτας,παρα την μετρια σεζον του!
πρεπει να κινηθουμε !εχει ολα οσα θα χρειαστουμε..
Ακόμα το συνεχίζουν αυτό το "ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω και ο Στρέλνιεκς 3 λεπτά μετά υπέγραψε διετές στην ΤΣΣΚΑ" :banghead: . Παρόλο που η Πράσινη έκραζε το μάνατζερ του τότε στο εξώφυλλο της. Τι να πεις.

Πραγματικά αδύνατο κάποιος να αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού και να προτιμήσει κάποια καλύτερη ομάδα και με καλύτερα λεφτά. Δεν έχει συμβεί ποτέ, πάντα εμείς τους απορρίπτουμε τελικά.

Ον τόπικ, αυτός ο παίκτης πάντα μου άρεσε πολύ, αλλά νομίζω ότι μου άρεσε η Ιδέα του Στρέλνιεκς και του τι θα μπορούσε να κάνει ως παίκτης. Στην πράξη έχουμε λίγα να θυμόμαστε από αυτόν. Αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς που βγάζει κάθε χρόνο, νομίζω δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 01, 2020 2:14 pm

Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ σαν επιλογή στο 2 ειδικά αν λόγω μέτριας σεζόν(δεν ήταν κακή πάντως, απλά όχι αρκετά καλή για να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ) και κορωνοιού μπορεί να έρθει με 600-700 και μπορούμε να δώσουμε τόσα για το βασικό 2 μας.
Χίλιες φορές αυτός παρά κάποιο στοίχημα και θα ταίριαζε δίπλα από κάποιον σαν τον Μπράουν

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιουν 01, 2020 2:23 pm

pan24 έγραψε:
Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ σαν επιλογή στο 2 ειδικά αν λόγω μέτριας σεζόν(δεν ήταν κακή πάντως, απλά όχι αρκετά καλή για να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ) και κορωνοιού μπορεί να έρθει με 600-700 και μπορούμε να δώσουμε τόσα για το βασικό 2 μας.
Χίλιες φορές αυτός παρά κάποιο στοίχημα και θα ταίριαζε δίπλα από κάποιον σαν τον Μπράουν
καλυτερα με τα ιδια λεφτα να παιρναμε πρεπελιτς παντως. και γω τον στρελνιεκς τον ειχα ως τον παικτη που κολλαγε τελεια για διπλα και πισω απο τον νικ. αλλα βγαζει πολλους τραυματισμους δυστηχως. οχι οτι αν τον αποκτουσαμε μαζι με λορενζο θα με χαλαγε, αλλα προτιμω πρεπελιτς.

τωρα αν ο οσφπ αποκτησει σλουκα, θεωρω οτι εστω και μια μικρη υπερβαση θα την κανει ο ΔΓ. θα φερει δηλαλδη 2 καλα γκαρντ των 700(λορενζο-πρεπελιτς?) συν ενα καλο 5αρι (Τζεκιρι). δεν μπορει να χασει σε ολα αλλα και στο επικοινωνιακο. αυτο ειναι που τον τρελενει περισσοτερο το επικοινωνιακο!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 01, 2020 2:26 pm

pan24 έγραψε:
ναι με Μπραουν θα αλληλοσυμπληρονοταν παρα πλ καλα ! Πανγκος με τιποτα !
ο Λορεντζο ειναι σκληρος παικτης ,τον συμπληρωνει ακομα και σε αυτο,περα απο τα καθαρα παικτικα.
τοσο θα παει η τιμη του,μετα την σεζον που εκανε &τον κορονοιο. ασε που θα εχει κ ηδη λεφτα στην τσεπη,απο το σπασιμο συμβολαιου (φανταζομαι ε..)
πιο σημαντικο για αυτον μια καλη σεζον τωρα,παρα 100χιλιαρικα παραπανω

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2020 2:34 pm

Πιστευω ότι για μπακαπ ασο πρεπει να παμε για έναν εκ των Γουολτερς (της μακαμπι) ή τον Χερμανσον (της αλμπα). Με ένα 500αρικο ερχονται θεωρω. Ο Νέιτ είναι 1 σκαλι πανω αυτή τη στιγμη , οι τραυματισμοι του όμως τον εχουν κανει προσιτό οικονομικα μεχρι και για εμας. Είναι οκ σουτερ , εχει εμπειρια από ευρωπη , μετα από ερυθρο , ζαλγκιρις και μακαμπι σιγουρα ξερει τι να κανει μεσα στο γηπεδο και θα μπορουσε να αποτελεσει τον 2ο πολο δημιουργίας που ελειπε απτην ομαδα τοσο καιρο (οποιος κι αν είναι ο 1ος).. Από την άλλη ο Μαρτιν εχει αρκετα μεγαλυτερο ταβανι θεωρω και μου μοιαζει φουλ εξελίξιμος , εχει σουτ εκει στο 30κατι% το οποιο πιστευω πως θα ανεβει του χρονου , είναι κι αυτος κομπλε δημιουργος αλλα και καλουτισικος αμυντικος , άπειρος βεβαια προφανώς και για αυτό μπορούμε και να καλυψουμε το συμβολαιο του φανταζομαι. Αλλωστε εχει πει κι ο ιδιος πως θελει να παιξει στον παο.

Από εκει και περα όπως εχω ξαναπει να εχουμε τα ματια μας ορθάνοιχτα για τους παιχτες που θα μεινουν ελευθεροι από ζαλγκιρις (γκουχου γκουχου Γουολκαπ) και τελος στο δίλημμα μεταξυ υγιή στρελνεικς ή πρεπελιτς θα επελεγα ξεκάθαρα το 1ο αλλα επειδή δεν ξερεις αν θα ναι υγιής , θα ελεγα να μην το ρισκάρω και θα πηγαινα στον Κλεμεν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”