Χωρίς να είμαι σίγουρος, τον θυμάμαι μια φορά να λέει αρ-βιλιές. :smile: Κι αυτό μέσα από εδώ αν δεν κάνω λάθος.portokalopita13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2020 12:02 am@basket72 εσυ που ξερεις τα της Ισπανιας,ο δημοσιογραφος Tomi Eduardo,τι μερος του λογου ειναι ;
εγραψε πριν λιγο για Μπιλι Μπαρον
Σε κάθε περίτπωση δεν είναι από αυτούς που στην Ισπανία διαβάζονται και πολύ.
Ο Μπάρον είναι ωραία περίπτωση, τον λέμε καιρό, αλλά έχει ήδη υπογράψει στον Ερυθρό- εκτός αν κάτι στράβωσε και μου διέφυγε. Θυμάμαι να το λένε πριν 1-2 μήνες εν μέσω καραντίνας/καραμπίνας.
*Μαζί σου για τον Στρέλνιεκς. Γενικά για παίκτες με αυξημένο κίνητρο/όρεξη (σε συνδυασμό με το χαμηλό κασέ μετά τη χρονια αυτη και την όλη συνθήκη με τον νέο ιό).
Τον θυμαμαι στην Μπάμπεργκ και στην Εθνική Λεττονίας να παίζει και τις 2 θέσεις με την ίδια άνεση, έχει άψογη θέαση των συμπαικτών του και αίσθηση του χώρου (βασικό συστατικό το τελευταίο σε κάθε σχεδόν άθλημα) κι ένα από τα καλύτερα σουτ στην Ευρώπη.
Θέλει δίπλα του τουλάχιστον έναν πολύ καλό σουτέρ από το 3 ή το 4 να σπάει την μπάλα κι έναν ωραίο μπουκαδόρο να ανοίγει χώρους στον ίδιο τον Στρέλνιεκς.
Για να είμαι ειλικρινής δεν τον είχα για να φεύγει από την ΤΣΣΚΑ- δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό τόσο πια ξήλωμα. Κι ας πάνε εκεί Ούντο και Σενγκέλια και δεν ξέρω ποιος άλλος κοντός. Μέχρι να βρουν ρόλους και χωρίς κλασσικό οργανωτή; Χμμμ. σαν να... Αρμανίζει ξαφνικά η ΤΣΣΚΑ.