2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα περιμένει ο Αταμαν τον Μιτογλου στον β γύρο για να διεκδικήσει 8η θέση 

Πιστεύετε ότι ο Αταμαν είναι τόσο αφελής ώστε να στηριχθεί σε τριάδα Μαντζουκα,Χουγκαζ,Αντετοκουνμπο από την 6αδα ψηλών για να πάει ΦΦ;;;;;

Δεν ξέρω αν ο Ντέιβις έπαιξε στα ίσια τον Φαλ.Ο Νιμπο πάντως το έκανε μαζι και τον Ταβαρες..ο Χαλ πάντως- δεν τσέκαρα βίντεο - δεν νομίζω.
Πεοσωπικα πιστευω μπορεί να χουμε και 8 ξενους.
Μιτογλου δεν θα παίξει τουλάχιστον πριν τον Μαρτιο.Απλα θα ετοιμαστεί για τελικούς.
Πιστεύετε ότι ο Αταμαν είναι τόσο αφελής ώστε να στηριχθεί σε τριάδα Μαντζουκα,Χουγκαζ,Αντετοκουνμπο από την 6αδα ψηλών για να πάει ΦΦ;;;;;
Δεν ξέρω αν ο Ντέιβις έπαιξε στα ίσια τον Φαλ.Ο Νιμπο πάντως το έκανε μαζι και τον Ταβαρες..ο Χαλ πάντως- δεν τσέκαρα βίντεο - δεν νομίζω.
Πεοσωπικα πιστευω μπορεί να χουμε και 8 ξενους.
Μιτογλου δεν θα παίξει τουλάχιστον πριν τον Μαρτιο.Απλα θα ετοιμαστεί για τελικούς.
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Esteban_bachoso

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου φαίνεται περίεργο ο ΔΓ να βάλει λεφτά μόνο για f4 και να αφήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στον γαύρο. Αν δεν πάρουμε ένα εκ των Καλάθη,Ντόρσευ μένουν 3 θέσεις ξένων για τις θέσεις 3-5.
Ιδανικά θα ήθελα κάτι σαν το παρακάτω
Βασική Πενταδα: Vildoza,Punter,Mikhailuk,Ματζουκας,Davies
Αναπληρωματικοί: Exum,Grigonis(7ος ξένος),Παπαπέτρου,Caboklo,Παπαγιάννης
Πάγκος:Π.Καλαιτζακης,Κώστας
Α1:Μωραιτης,Χουγκαζ
Στο πρωτάθλημα ο Vildoza ανεβαίνει στο 2 και ο Μωραιτης παίζει 15'-20' αναλόγως του αντιπάλου..
Όταν λήξει η τιμωρία του Μήτογλου, τον κλείνουμε και αποκτάμε βάθος στους ψηλούς
Ιδανικά θα ήθελα κάτι σαν το παρακάτω
Βασική Πενταδα: Vildoza,Punter,Mikhailuk,Ματζουκας,Davies
Αναπληρωματικοί: Exum,Grigonis(7ος ξένος),Παπαπέτρου,Caboklo,Παπαγιάννης
Πάγκος:Π.Καλαιτζακης,Κώστας
Α1:Μωραιτης,Χουγκαζ
Στο πρωτάθλημα ο Vildoza ανεβαίνει στο 2 και ο Μωραιτης παίζει 15'-20' αναλόγως του αντιπάλου..
Όταν λήξει η τιμωρία του Μήτογλου, τον κλείνουμε και αποκτάμε βάθος στους ψηλούς
-
Punksnotdead

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όλοι λίγοι είναι στην αρχή για Ευρωλίγκα, μέχρι να πάρουν σωστές ευκαιρίες και να κάνουν το στεπ-απ. Ο Μαντζουκας φέτος, μετά την απόλυση του Σέρβο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν είχε πάρει από την αρχή ευκαιρίες (αντί μα παίζει 4 ο καλαιτζακης) και είχε μπροστά από αυτόν ένα τεσσάρι της προκοπής να νιώθει ασφάλεια (γιατί ο ντερικ ήταν απλώς ένας τουρίστας πολυτελείας) τότε ο μικρός μπορεί να επιχείρηση ξεπεταχτεί. Και στην άμυνα έδειξε να το παλεύει και ο πιο εύστοχος παίχτης μας ήταν στο τρίποντο. Το ταλέντο το έχει, την διάθεση την έχει, ας πάρει τις ευκαιρίες του κει μετά να τον κρίνουμε, όχι όμως μέσα από αυτό το καφενείο που είχαμε φέτος.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Punksnotdead

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώ. Έδειξε προβλήματα στην άμυνα - ταχύτητας κόντρα σε SF και δύναμης σε PF- και λάθη στα αμυντικά rotation. Επιθετικά μονοδιάστατος , με απειλή απ' το L ουσιαστικά αξιόπιστη και μόνο σποτ. Το χειρότερο για τους μικρούς, είναι να παίζουν πάνω απ' το επίπεδο τους. Ο Μαντζούκας έχει ήδη χάσει δύο σεζόν έτσι. Ο ελληνικός μύθος του, μπαίνεις και παίζεις με τα μεγάλα παιδιά και βελτιώνεσαι δεν ισχύει. Δεν είναι η ηλικία το θέμα, η ικανότητα να σταθείς είναι. Γνώμη μου.... υπάρχουν κι άλλες βέβαια. Έχω διαβάσει - ακούσει, πολλά για Μαντζούκα απ' την μεταγραφή του. Κάποιοι βάζουν σε ρόστερ EL Αβδάλα και Σαμοντούροφ που με δυσκολία κάνουν την διαφορά στους εφήβους. Έτσι καταστρέφονται τα ταλέντα, με την βιασύνη.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 1:57 amΌλοι λίγοι είναι στην αρχή για Ευρωλίγκα, μέχρι να πάρουν σωστές ευκαιρίες και να κάνουν το στεπ-απ. Ο Μαντζουκας φέτος, μετά την απόλυση του Σέρβο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν είχε πάρει από την αρχή ευκαιρίες (αντί μα παίζει 4 ο καλαιτζακης) και είχε μπροστά από αυτόν ένα τεσσάρι της προκοπής να νιώθει ασφάλεια (γιατί ο ντερικ ήταν απλώς ένας τουρίστας πολυτελείας) τότε ο μικρός μπορεί να επιχείρηση ξεπεταχτεί. Και στην άμυνα έδειξε να το παλεύει και ο πιο εύστοχος παίχτης μας ήταν στο τρίποντο. Το ταλέντο το έχει, την διάθεση την έχει, ας πάρει τις ευκαιρίες του κει μετά να τον κρίνουμε, όχι όμως μέσα από αυτό το καφενείο που είχαμε φέτος.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμη μία συνέντευξη γεμάτη ατάκες παραχώρησε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
«Στόχος μας είναι σίγουρα να φθάσουμε στο Final 4 με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να μειώσω τον στόχο. Δεν μπορώ ότι “ο στόχος είναι τα πλέι οφ σε έναν σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός”», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Fanatik».
«Στόχος μας είναι σίγουρα να φθάσουμε στο Final 4 με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να μειώσω τον στόχο. Δεν μπορώ ότι “ο στόχος είναι τα πλέι οφ σε έναν σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός”», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Fanatik».
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
«Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο Πρόεδρος είχε ένα μήνυμα», είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Μου είπε “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδο σου. Ήρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βεβαια εδω ο αταμαν λεει οτι τον προεδρο να νικαει τον ολυμπιακο τον νοιαζει..και ο αταμαν στην συνεντευξη ελεγε οτι τον ολυμπιακο εχει βαλει σαν πηχη και αν φτασουμε να περασουμε τον ολυμπιακο θα παμε και φ4.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 9:39 am«Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο Πρόεδρος είχε ένα μήνυμα», είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Μου είπε “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδο σου. Ήρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».
και στην προηγουμενη συνεντευξη ελεγε να φοβαται ο μπαρτζωκας γιατι τωρα ηρθα εγω και τετοια.. οποτε δεν βλεπω ροστερ με 8και9 ξενους που διαβασα να λετε,θα δυναμωσουν οσο μπορουν το ελληνικο κομματι.
Εχουμε δει και τον δπγ στο ινστα να λεει εγω προσπαθω να τον πεισω να παιζει ο μαντζουκας βασικος..Γενικα παντως ο αταμαν δεν εχει δειξει προπονητης που δεν θα κανει το δικο του οποτε μαλλον τυχεροι ειστε
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπαρχει ελληνικο κομματι να δυναμωσεις,αντε να παρεις τον παπαπετρου,δεν υπαρχει κατι αλλο να κανειςshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 12:32 pmβεβαια εδω ο αταμαν λεει οτι τον προεδρο να νικαει τον ολυμπιακο τον νοιαζει..και ο αταμαν στην συνεντευξη ελεγε οτι τον ολυμπιακο εχει βαλει σαν πηχη και αν φτασουμε να περασουμε τον ολυμπιακο θα παμε και φ4.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 9:39 am«Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο Πρόεδρος είχε ένα μήνυμα», είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Μου είπε “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδο σου. Ήρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».
και στην προηγουμενη συνεντευξη ελεγε να φοβαται ο μπαρτζωκας γιατι τωρα ηρθα εγω και τετοια.. οποτε δεν βλεπω ροστερ με 8και9 ξενους που διαβασα να λετε,θα δυναμωσουν οσο μπορουν το ελληνικο κομματι.
Εχουμε δει και τον δπγ στο ινστα να λεει εγω προσπαθω να τον πεισω να παιζει ο μαντζουκας βασικος..Γενικα παντως ο αταμαν δεν εχει δειξει προπονητης που δεν θα κανει το δικο του οποτε μαλλον τυχεροι ειστε![]()
αν τωρα πιστευεις οτι θα κατσει ο αταμαν να <<εξελιξει>> τον καλαιτζακη και τον μωραιτη θα απογοητευτεις,δεν υπαρχει τετοιο πεδουλακιο πλανο πλεον
Από που προκύπτει ότι έχει πέσει, και μάλιστα κατακόρυφα, τα τελευταία χρόνια το επιπεδο;;
Όταν είναι πανθομολογούμενο τα τελευταία χρόνια οτι με την αλλαγή φορματ της ευρωλιγκας όχι μόνο έχει δυσκολεψει πολύ, αλλά είναι και πολύ πιο θεαματική η διοργάνωση, μου προκαλεί τουλάχιστον απορία η εκτίμηση σου. Αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω το επιχείρημα σου περί κατακόρυφοης πτώσης του επιπέδου της διοργάνωσης.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο