2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 24, 2023 11:01 pm

τον χολ ο φαλ τον βαζει στα καλαθια!τζεκιρι κ αυτος δε μπορει!βασικα μονο ο ταβαρες μπορει κ απο οτι θυμαμαι μπορει να κανω κ λαθος δυνατοι ειναι κ ο λεζορ με το νιμπο αν κ κοντοι δε σπρωχνονται ευκολα!

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 24, 2023 11:19 pm

Θα περιμένει ο Αταμαν τον Μιτογλου στον β γύρο για να διεκδικήσει 8η θέση 😆😆😆😆

Πιστεύετε ότι ο Αταμαν είναι τόσο αφελής ώστε να στηριχθεί σε τριάδα Μαντζουκα,Χουγκαζ,Αντετοκουνμπο από την 6αδα ψηλών για να πάει ΦΦ;;;;;😆😆😆😆😆😆😆😆

Δεν ξέρω αν ο Ντέιβις έπαιξε στα ίσια τον Φαλ.Ο Νιμπο πάντως το έκανε μαζι και τον Ταβαρες..ο Χαλ πάντως- δεν τσέκαρα βίντεο - δεν νομίζω.

Πεοσωπικα πιστευω μπορεί να χουμε και 8 ξενους.

Μιτογλου δεν θα παίξει τουλάχιστον πριν τον Μαρτιο.Απλα θα ετοιμαστεί για τελικούς.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 24, 2023 11:27 pm

Exum-(Μωραιτης)
Vildoza
Punter- 2-3 αρι - Π.Καλαιντζακης
3-4 αρο
Μαντζουκας-Χουγκαζ
Poythress
Lessort-Nebo-K.Αντετοκουνμπο

Σαμοντουροφ,Αβδαλας,.................Μιτογλου

Esteban_bachoso

junior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 25, 2023 12:48 am

Μου φαίνεται περίεργο ο ΔΓ να βάλει λεφτά μόνο για f4 και να αφήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στον γαύρο. Αν δεν πάρουμε ένα εκ των Καλάθη,Ντόρσευ μένουν 3 θέσεις ξένων για τις θέσεις 3-5.

Ιδανικά θα ήθελα κάτι σαν το παρακάτω
Βασική Πενταδα: Vildoza,Punter,Mikhailuk,Ματζουκας,Davies
Αναπληρωματικοί: Exum,Grigonis(7ος ξένος),Παπαπέτρου,Caboklo,Παπαγιάννης
Πάγκος:Π.Καλαιτζακης,Κώστας
Α1:Μωραιτης,Χουγκαζ

Στο πρωτάθλημα ο Vildoza ανεβαίνει στο 2 και ο Μωραιτης παίζει 15'-20' αναλόγως του αντιπάλου..
Όταν λήξει η τιμωρία του Μήτογλου, τον κλείνουμε και αποκτάμε βάθος στους ψηλούς

Punksnotdead

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιουν 25, 2023 1:32 am

kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 24, 2023 9:32 pm
Phys87 έγραψε:
Σάβ Ιουν 24, 2023 9:29 pm

Τεταρτη θα ξέρουμε περισσότερα
Ναι όλοι αυτό περιμένουμε.
Εντωμεταξύ ο Μαντζούκας σήμερα ε την Εθνική νέων έβαλε 31 πόντους με 7/11 τρίποντα. Έχω περιέργεια να δω σε ποια θέση και πόσο θα τον υπολογίζει ο Άταμαν.

Καλά, και ο Οικονομόπουλος 21 έβαλε, αλλά δεν τον έχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Μαντζούκας παραμένει λίγος για ΕL.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 25, 2023 1:57 am

Όλοι λίγοι είναι στην αρχή για Ευρωλίγκα, μέχρι να πάρουν σωστές ευκαιρίες και να κάνουν το στεπ-απ. Ο Μαντζουκας φέτος, μετά την απόλυση του Σέρβο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν είχε πάρει από την αρχή ευκαιρίες (αντί μα παίζει 4 ο καλαιτζακης) και είχε μπροστά από αυτόν ένα τεσσάρι της προκοπής να νιώθει ασφάλεια (γιατί ο ντερικ ήταν απλώς ένας τουρίστας πολυτελείας) τότε ο μικρός μπορεί να επιχείρηση ξεπεταχτεί. Και στην άμυνα έδειξε να το παλεύει και ο πιο εύστοχος παίχτης μας ήταν στο τρίποντο. Το ταλέντο το έχει, την διάθεση την έχει, ας πάρει τις ευκαιρίες του κει μετά να τον κρίνουμε, όχι όμως μέσα από αυτό το καφενείο που είχαμε φέτος.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 25, 2023 4:07 am

Exum , Vildoza , Moraitis
Punter , Thomas
Mykhailiuk , Papapetrou
Mamukelashvili , Matzoukas
Lessort , Papagiannis , Adetokubo

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 25, 2023 6:54 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 24, 2023 11:19 pm

Πεοσωπικα πιστευω μπορεί να χουμε και 8 ξενους.

οι 7 ξενοι ειναι σιγουροι
μπορει και 8

Punksnotdead

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιουν 25, 2023 8:20 am

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 25, 2023 1:57 am
Όλοι λίγοι είναι στην αρχή για Ευρωλίγκα, μέχρι να πάρουν σωστές ευκαιρίες και να κάνουν το στεπ-απ. Ο Μαντζουκας φέτος, μετά την απόλυση του Σέρβο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν είχε πάρει από την αρχή ευκαιρίες (αντί μα παίζει 4 ο καλαιτζακης) και είχε μπροστά από αυτόν ένα τεσσάρι της προκοπής να νιώθει ασφάλεια (γιατί ο ντερικ ήταν απλώς ένας τουρίστας πολυτελείας) τότε ο μικρός μπορεί να επιχείρηση ξεπεταχτεί. Και στην άμυνα έδειξε να το παλεύει και ο πιο εύστοχος παίχτης μας ήταν στο τρίποντο. Το ταλέντο το έχει, την διάθεση την έχει, ας πάρει τις ευκαιρίες του κει μετά να τον κρίνουμε, όχι όμως μέσα από αυτό το καφενείο που είχαμε φέτος.
Δεν συμφωνώ. Έδειξε προβλήματα στην άμυνα - ταχύτητας κόντρα σε SF και δύναμης σε PF- και λάθη στα αμυντικά rotation. Επιθετικά μονοδιάστατος , με απειλή απ' το L ουσιαστικά αξιόπιστη και μόνο σποτ. Το χειρότερο για τους μικρούς, είναι να παίζουν πάνω απ' το επίπεδο τους. Ο Μαντζούκας έχει ήδη χάσει δύο σεζόν έτσι. Ο ελληνικός μύθος του, μπαίνεις και παίζεις με τα μεγάλα παιδιά και βελτιώνεσαι δεν ισχύει. Δεν είναι η ηλικία το θέμα, η ικανότητα να σταθείς είναι. Γνώμη μου.... υπάρχουν κι άλλες βέβαια. Έχω διαβάσει - ακούσει, πολλά για Μαντζούκα απ' την μεταγραφή του. Κάποιοι βάζουν σε ρόστερ EL Αβδάλα και Σαμοντούροφ που με δυσκολία κάνουν την διαφορά στους εφήβους. Έτσι καταστρέφονται τα ταλέντα, με την βιασύνη.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Κυρ Ιουν 25, 2023 8:45 am

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 25, 2023 9:37 am

Ακόμη μία συνέντευξη γεμάτη ατάκες παραχώρησε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

«Στόχος μας είναι σίγουρα να φθάσουμε στο Final 4 με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να μειώσω τον στόχο. Δεν μπορώ ότι “ο στόχος είναι τα πλέι οφ σε έναν σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός”», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Fanatik».

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 25, 2023 9:39 am

«Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο Πρόεδρος είχε ένα μήνυμα», είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Μου είπε “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδο σου. Ήρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιουν 25, 2023 12:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
«Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο Πρόεδρος είχε ένα μήνυμα», είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Μου είπε “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδο σου. Ήρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».
βεβαια εδω ο αταμαν λεει οτι τον προεδρο να νικαει τον ολυμπιακο τον νοιαζει..και ο αταμαν στην συνεντευξη ελεγε οτι τον ολυμπιακο εχει βαλει σαν πηχη και αν φτασουμε να περασουμε τον ολυμπιακο θα παμε και φ4.
και στην προηγουμενη συνεντευξη ελεγε να φοβαται ο μπαρτζωκας γιατι τωρα ηρθα εγω και τετοια.. οποτε δεν βλεπω ροστερ με 8και9 ξενους που διαβασα να λετε,θα δυναμωσουν οσο μπορουν το ελληνικο κομματι.

Εχουμε δει και τον δπγ στο ινστα να λεει εγω προσπαθω να τον πεισω να παιζει ο μαντζουκας βασικος..Γενικα παντως ο αταμαν δεν εχει δειξει προπονητης που δεν θα κανει το δικο του οποτε μαλλον τυχεροι ειστε :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 25, 2023 1:30 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 25, 2023 12:32 pm
τουλουμπα έγραψε:
βεβαια εδω ο αταμαν λεει οτι τον προεδρο να νικαει τον ολυμπιακο τον νοιαζει..και ο αταμαν στην συνεντευξη ελεγε οτι τον ολυμπιακο εχει βαλει σαν πηχη και αν φτασουμε να περασουμε τον ολυμπιακο θα παμε και φ4.
και στην προηγουμενη συνεντευξη ελεγε να φοβαται ο μπαρτζωκας γιατι τωρα ηρθα εγω και τετοια.. οποτε δεν βλεπω ροστερ με 8και9 ξενους που διαβασα να λετε,θα δυναμωσουν οσο μπορουν το ελληνικο κομματι.

Εχουμε δει και τον δπγ στο ινστα να λεει εγω προσπαθω να τον πεισω να παιζει ο μαντζουκας βασικος..Γενικα παντως ο αταμαν δεν εχει δειξει προπονητης που δεν θα κανει το δικο του οποτε μαλλον τυχεροι ειστε :D
δεν υπαρχει ελληνικο κομματι να δυναμωσεις,αντε να παρεις τον παπαπετρου,δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις
αν τωρα πιστευεις οτι θα κατσει ο αταμαν να <<εξελιξει>> τον καλαιτζακη και τον μωραιτη θα απογοητευτεις,δεν υπαρχει τετοιο πεδουλακιο πλανο πλεον

jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Ιουν 25, 2023 9:33 pm

Αμαν Αμαν έγραψε:
Κυρ Ιουν 25, 2023 4:27 pm
Το επίπεδο της ευρωλίγκας έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν είναι καθόλου δύσκολο από τις τελευταίες θέσεις να βρεθείς στις πρώτες
Από που προκύπτει ότι έχει πέσει, και μάλιστα κατακόρυφα, τα τελευταία χρόνια το επιπεδο;;

Όταν είναι πανθομολογούμενο τα τελευταία χρόνια οτι με την αλλαγή φορματ της ευρωλιγκας όχι μόνο έχει δυσκολεψει πολύ, αλλά είναι και πολύ πιο θεαματική η διοργάνωση, μου προκαλεί τουλάχιστον απορία η εκτίμηση σου. Αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω το επιχείρημα σου περί κατακόρυφοης πτώσης του επιπέδου της διοργάνωσης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”