Παρεμπιμπτοντως ο αμωμος,ασπιλος και αμολυντος βοηθος του Ζοτς εκοψε απο την εθνικη τον Ντορσει που δεν τον αφηνει να φυγει απο την Φενερ και πηρε ατη θεση του τον Γουακαποπουλο...Ε δεν ειναι περιεργο ειναι προπονητικη στρατηγικη βρε αδερφε...που να τα καταλαβουμε αυτα εμεις οι ερασιτεχνες...αλλιως παιζει η Φενερ αλλιως η Εθνικη...στη Φενερ ο Ντορσει ειναι παικταρα αλλα δεν ταιριαζει στα συστηματα της Εθνικης...
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν ερθει σε εμας καλως αν οχι θα εχουμε να δουμε ομορφιες στην φενερ του χρονου βλεπω να πλακωνονται αυτοι οι 2manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 4:34 pmΠαρεμπιμπτοντως ο αμωμος,ασπιλος και αμολυντος βοηθος του Ζοτς εκοψε απο την εθνικη τον Ντορσει που δεν τον αφηνει να φυγει απο την Φενερ και πηρε ατη θεση του τον Γουακαποπουλο...Ε δεν ειναι περιεργο ειναι προπονητικη στρατηγικη βρε αδερφε...που να τα καταλαβουμε αυτα εμεις οι ερασιτεχνες...αλλιως παιζει η Φενερ αλλιως η Εθνικη...στη Φενερ ο Ντορσει ειναι παικταρα αλλα δεν ταιριαζει στα συστηματα της Εθνικης......
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
φιλε πριονι ευχαριστουμε που παραδεχεσαι οτι εχουμε μικρο μπατζετ γιατι πολλοι μας ζαλισαν με υπραξιες που σκορπαμεchainsaw έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 12:24 pmΝαι, θα έρθουν 4 βασικοί και θε μένουν στον πάγκο οι Λεσορ, Βιλντοζα. Εγινε. Δεν πρόκειται να έρθει άλλο καθαρό γκαρντ, αν δεν καταφέρετε να κλείσετε τον Ντορσευ. Εδω θα ειμαστε να τα δούμε. Κάτσε μην πάρετε κάνα χειρότερο του Σικμα στο τέλος για παρτενέρ του Μητογλου και ψάχνεστε.manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:43 am
Εχουμε να παρουμε 4 παικτες ακομη....ΒΑΣΙΚΟΥΣ...Αν εσυ πιστευεις οτι το μπατζετ θα ναι 10 εκατ...δικαιωμα σου...για την ωρα εσυ εχεις παρει Σικμα ητοι το δεξι του Βεζε και τον Μιλου...Οποτε ασε τι θα κανουμε εμεις και κοιτα μην τριτωσει αφου εσυ πας ανετα φ4 να χασεις ΤΡΙΤΗ Ευρωλιγκα στο σουτ ...γιατι εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν ηταν να ξερα οτι θα το ζησω αυτο θα ηθελα να μην παω ποτε!!...![]()
Δεν είπα ότι θα είναι 10 μύρια το μπάτζετ. Ήδη είναι στα 9. Είπα ότι δε θα είναι τεράστιο όπως έλεγαν τοσο καιρό. Αντε να φτάσει τα 12-13
αυτο ειναι το μοντελο μας 10-11 εκατ μπατζετ οπως εγραψες

2
2

- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Μην αγχώνεσαι αδελφέ το μπάτζετ θα είναι πάνω από 15 …chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 12:24 pmΝαι, θα έρθουν 4 βασικοί και θε μένουν στον πάγκο οι Λεσορ, Βιλντοζα. Εγινε. Δεν πρόκειται να έρθει άλλο καθαρό γκαρντ, αν δεν καταφέρετε να κλείσετε τον Ντορσευ. Εδω θα ειμαστε να τα δούμε. Κάτσε μην πάρετε κάνα χειρότερο του Σικμα στο τέλος για παρτενέρ του Μητογλου και ψάχνεστε.manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:43 am
Εχουμε να παρουμε 4 παικτες ακομη....ΒΑΣΙΚΟΥΣ...Αν εσυ πιστευεις οτι το μπατζετ θα ναι 10 εκατ...δικαιωμα σου...για την ωρα εσυ εχεις παρει Σικμα ητοι το δεξι του Βεζε και τον Μιλου...Οποτε ασε τι θα κανουμε εμεις και κοιτα μην τριτωσει αφου εσυ πας ανετα φ4 να χασεις ΤΡΙΤΗ Ευρωλιγκα στο σουτ ...γιατι εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν ηταν να ξερα οτι θα το ζησω αυτο θα ηθελα να μην παω ποτε!!...![]()
Δεν είπα ότι θα είναι 10 μύρια το μπάτζετ. Ήδη είναι στα 9. Είπα ότι δε θα είναι τεράστιο όπως έλεγαν τοσο καιρό. Αντε να φτάσει τα 12-13
Περιμένουμε ντορσευ, μιροτιτς , τα χρήματα του παπαγιαννη που είναι στο 1,5 ..θα ξεπεράσει τα 15
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λέτε να λέει και τον Μπουτσιελε? 5/4αρι αλλά πολύ μέτριος.
Λοιπόν ποιους κρατάω και ποιους πετάω από αυτή τη λίστα.
Κραταω:
1) Χουαντσο
2) Σαμανιτς
3) Μιχαλιουκ
4) Βεσελι
5) Ανθονι Λαμπ
6) Τακο Φαλ
Πετάω:
1) Μπουτεγιε
2) Γκριγκονις
3) Καζινς
4) Γουαϊτσαιντ
5) Λαρετζακης
Δεν εχω γνώμη για τον Ρομπινσον και τον Κέτα.
0
5
1
4

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Ιτουδης επέλεξε τον Γουοκαπ όπως θα.εκανε κάθε λογικός προπονητής γιατί η πιο σημαντική θέση στο μπάσκετ είναι το 1 και δεν έχει παίχτες εκεί. Αν ο Σλούκας κατέβαινε να παίξει να είσαι σίγουρος ότι θα επέλεγε τον Ντόρσεϊ και όχι τον Γουοκαπ. Βάση δεδομένων που είχε ήταν μονόδρομος η επιλογή Γουοκαπ.manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 4:34 pmΠαρεμπιμπτοντως ο αμωμος,ασπιλος και αμολυντος βοηθος του Ζοτς εκοψε απο την εθνικη τον Ντορσει που δεν τον αφηνει να φυγει απο την Φενερ και πηρε ατη θεση του τον Γουακαποπουλο...Ε δεν ειναι περιεργο ειναι προπονητικη στρατηγικη βρε αδερφε...που να τα καταλαβουμε αυτα εμεις οι ερασιτεχνες...αλλιως παιζει η Φενερ αλλιως η Εθνικη...στη Φενερ ο Ντορσει ειναι παικταρα αλλα δεν ταιριαζει στα συστηματα της Εθνικης......
0
Υπάρχει κάποια σοβαρή πηγή για τις φήμες της συμφωνίας του Ντόρσεϊ - Γιαννακόπουλου, ή μόνο τα στορυ του ινφλουένσερ;manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 4:34 pmΠαρεμπιμπτοντως ο αμωμος,ασπιλος και αμολυντος βοηθος του Ζοτς εκοψε απο την εθνικη τον Ντορσει που δεν τον αφηνει να φυγει απο την Φενερ και πηρε ατη θεση του τον Γουακαποπουλο...Ε δεν ειναι περιεργο ειναι προπονητικη στρατηγικη βρε αδερφε...που να τα καταλαβουμε αυτα εμεις οι ερασιτεχνες...αλλιως παιζει η Φενερ αλλιως η Εθνικη...στη Φενερ ο Ντορσει ειναι παικταρα αλλα δεν ταιριαζει στα συστηματα της Εθνικης......
Ρωτάω με ειλικρίνεια, γιατί το βλέπω παντού, αλλά δεν έχω βρει σοβαρή πηγή (π.χ. δήλωση του Τάιλερ Ντορσίδη).
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν νομίζω να υπάρχει. Και δεν ξέρω γιατί ποσταρε και τέτοια πράγματα. Βάση κανονισμών είναι παράνομο να πλευρίζεις παίχτη που έχει συμβόλαιο πριν μιλήσεις και έρθεις σε συμφωνία με την ομάδα του.sardanapalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 5:49 pmΥπάρχει κάποια σοβαρή πηγή για τις φήμες της συμφωνίας του Ντόρσεϊ - Γιαννακόπουλου, ή μόνο τα στορυ του ινφλουένσερ;manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 4:34 pm
Παρεμπιμπτοντως ο αμωμος,ασπιλος και αμολυντος βοηθος του Ζοτς εκοψε απο την εθνικη τον Ντορσει που δεν τον αφηνει να φυγει απο την Φενερ και πηρε ατη θεση του τον Γουακαποπουλο...Ε δεν ειναι περιεργο ειναι προπονητικη στρατηγικη βρε αδερφε...που να τα καταλαβουμε αυτα εμεις οι ερασιτεχνες...αλλιως παιζει η Φενερ αλλιως η Εθνικη...στη Φενερ ο Ντορσει ειναι παικταρα αλλα δεν ταιριαζει στα συστηματα της Εθνικης......
Ρωτάω με ειλικρίνεια, γιατί το βλέπω παντού, αλλά δεν έχω βρει σοβαρή πηγή (π.χ. δήλωση του Τάιλερ Ντορσίδη).
Σε μια τέτοια περίπτωση αν η Φενέρ το καταγγείλει κινδυνεύεις με βαριά καμπάνα. Ο Ντόρσεϊ προφανώς με το μάνατζερ του δεν θα πουν κάτι γιατί κινδυνεύουν με κυρώσεις.
Είναι η φάση όπως με τον Μιροτιτς που έλεγε ο μάνατζερ του δεν μιλάμε με κανένα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την Μπαρτσελόνα για να είναι νομικά καλυμμένοι αλλά προφανώς και ο Μιροτιτς μιλούσε με ομάδες.
1
1

- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Παρεμπιμπτοντως το κατωθι ειναι απο σελιδα με "πρασινα γυαλια" ...Αλλα ισως να λεει κατι....
https://prasinoforos.gr/apokleistiko-i- ... ia-dorsey/
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- nikolas_asteri
- Reactions: 2744
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι μια χ άγνωστη ιστοσελίδα έχει περισσότερες πληροφορίες από sportfm, sdna κλπ.manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 6:09 pmΠαρεμπιμπτοντως το κατωθι ειναι απο σελιδα με "πρασινα γυαλια" ...Αλλα ισως να λεει κατι....https://prasinoforos.gr/apokleistiko-i- ... ia-dorsey/
0

-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[quote=JohnnyPao post_id=113848 time=1689517077 user_id=21050
[/quote]
Κραταω:
1) Χουαντσο
2) Σαμανιτς
3) Μιχαλιουκ
4) Βεσελι
5) Ανθονι Λαμπ
6) Τακο Φαλ
Πετάω:
1) Μπουτεγιε
2) Γκριγκονις
3) Καζινς
4) Γουαϊτσαιντ
5) Λαρετζακης
[/quote]
Τι πάει να πει "κραταω" ; υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το Βεσελι ; ή να θέλει ο Αταμαν τον Τακο Φαλ που δεν μπορεί να σουτάρει απ το 1 μέτρο κι είναι πιο αργός κι απ τον θάνατο;
εμένα η λίστα μου φαίνεται απλώς ονόματα που 'χει ακούσει από ατζέντηδες ή έχει δει στο YouTube και θέλει να ιντριγκάρει...
[/quote]
Κραταω:
1) Χουαντσο
2) Σαμανιτς
3) Μιχαλιουκ
4) Βεσελι
5) Ανθονι Λαμπ
6) Τακο Φαλ
Πετάω:
1) Μπουτεγιε
2) Γκριγκονις
3) Καζινς
4) Γουαϊτσαιντ
5) Λαρετζακης
[/quote]
Τι πάει να πει "κραταω" ; υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το Βεσελι ; ή να θέλει ο Αταμαν τον Τακο Φαλ που δεν μπορεί να σουτάρει απ το 1 μέτρο κι είναι πιο αργός κι απ τον θάνατο;
εμένα η λίστα μου φαίνεται απλώς ονόματα που 'χει ακούσει από ατζέντηδες ή έχει δει στο YouTube και θέλει να ιντριγκάρει...
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κραταω:
1) Χουαντσο
2) Σαμανιτς
3) Μιχαλιουκ
4) Βεσελι
5) Ανθονι Λαμπ
6) Τακο Φαλ
Πετάω:
1) Μπουτεγιε
2) Γκριγκονις
3) Καζινς
4) Γουαϊτσαιντ
5) Λαρετζακης
[/quote]
[/quote]
Εγώ νομίζω ότι βλέπω πάντως το γραφικό χαρακτήρα του Μπετσίροβιτς

Ο οποίος είναι κάτι στο bogfoot ή το τέρας του Λοχ Νες, φημολογείται ότι υπάρχει αλλά δεν τον έχει δει κανείς. Σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν φωτογραφίες από ίχνη της πατούσας του ή θολές φωτογραφίες της ουράς του να ξεπροβάλλουν από τη Λίμνη Βουλιαγμένης.
4
3
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv