aiver έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 5:05 pm
τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 3:06 pm
aiver έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:15 pm
Εγώ έχω την απορία πως γίνεται εντός της χρονιάς να ασχοληθήκαμε με Μάντζαρη και στην τωρινή κατάσταση δεν έχει ακουστεί καθόλου. Δεν θα εκφέρω ακόμα γνώμη. Βάζω έτσι τις φιτιλιές μου, παω να πιο ενα καφεδάκι και θα επιστρέψω έτοιμος να εκφέρω γνώμη
δεν θυμασαι τι ειχε γινει με μαντζαρη?εχει τελειωσει δεν τον θελει ο δγ με τιποτα
και τζαμπα δεν τον παιρνει πλεον
Μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Και με μία γρήγορη αναζήτηση δεν μπόρεσα να ανακαλύψω κάτι. Νομίζω πως το τελευταίο δημοσίευμα που είχα δει για μάντζαρη ήταν εντός Απριλίου - Μαϊου.
Προσωπικά, θεωρώ πως ο Παναθηναικός της νέας χρονιάς, θα πρέπει να έχει πολύ δυνατό ελληνικό κορμό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν θα κυνηγήσουμε μεγάλα πράγματα, ουσιαστικά τίποτα. Καλώς η κακώς όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε τόσο καλύτερο για την ψυχολογία μας. Άρα σαν φίλαθλος του μπασκετ, τι θα ήθελα να δω απο την ομάδα μου? Προφανώς ανθρώπους να δείχνουν ζήλο, ανθρώπους να μην σκύψουν το κεφάλι και να ευχαριστηθώ την προσπάθεια και τους αγώνες. Άλλωστε, αυτές οι προσπάθειες πολλές φορές βγαίνουν και σε κάτι πολύ καλό, όλοι μας τα έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Εξηγούμαι λοιπόν, σίγουρα το να φέρεις ξένους είναι μία εύκολη λύση στο ρίσκο. Προσωπικά, είμαι της άποψης ότι όταν πας να ξεκινήσεις μία τέτοια χρονιά, το ελληνικό στοιχείο είναι το Α και το Ω.
Στα social media ας πούμε, είδα μεγάλη κριτική αντί για το καλωσόρισμα στον Κασελάκη. Προσωπικά το θεωρώ μία πολύ καλή κίνηση. Αν σκεφτούμε και όλας ποιανού θέση θα πάρει (Wesley). Σίγουρα δεν κατέχει το ταλέντο αυτού του επιπέδου, συμφωνώ. ΑΛΛΑ βλέποντας τον όλα αυτά τα χρόνια, τη σταθερότητα και το attitude που έχει σαν παίχτης, προσωπικά θεωρώ ότι για τον νέο παναθηναικό αποτελεί πολύ καλή κίνηση. Και στην ίδια ακριβώς λογική θεωρώ και την κίνηση του Μάντζαρη.
Μαντζαρης/Φοστερ/Παππας/Μποχωρίδης
Γιαννόπουλος
Παπαπετρου/Κασελακης
Μητογλου/Μπεντιλ
Παπαγιάννης/Μοργκαν/Βουγιούκας
Προφανώς το πάνω δεν είναι κάτι ρεαλιστικό. Είναι ας πούμε η πρώτη σκέψη μου. Μέχρι πρότινος δεν είχα μπει ξανά στη σκέψη για νέο ρόστερ, τελευταία φορά που κούρασα το κεφάλι μου ήταν όταν ψάχναμε guard και ψηλό.
Σίγουρα σε 2 μέρες θα έχω άλλη άποψη, αυτό το ρόστερ ωστόσο δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ως ελπιδοφόρο. Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου σαν αρκετά fun to watch!
Είμαι έτοιμος να δεχθώ το hate των υπολοίπων εδώ μέσα. Αλλά πρωτού παρεξηγηθώ, let me defence myself. Το συγκεκριμένο ροστερ δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 3,5-4εκ, σίγουρα αν ήθελα έβαζα και λορενζο μέσα κι όσους ακούγονται. Αλλα επιμένω, σε μία χαμμένη χρονιά προτιμώ να δω μία ομάδα που θα μου γεμίζει το μάτι, που έχει τις προδιαγραφές να δεθεί γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.
Για κάποιο λόγο στο παρον ποστ έχω νιώσει πως καθ'όλη τη διάρκεια προσπαθώ να δικαιολογηθώ