Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

montgomery12

Reactions: 13
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:34 pm

Μόλις ανέβασε άρθρο το gazzetta.gr πως σε αποχώρηση του Παναθηναικού ο Ολυμπιακός θα εισπράξει + το μερίδιο του Παναθηναικού δλδ 1. 980.000 από το τηλεοπτικό market pool της επόμενης σεζόν.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:36 pm

montgomery12 έγραψε:
Μόλις ανέβασε άρθρο το gazzetta.gr πως σε αποχώρηση του Παναθηναικού ο Ολυμπιακός θα εισπράξει + το μερίδιο του Παναθηναικού δλδ 1. 980.000 από το τηλεοπτικό market pool της επόμενης σεζόν.
χαχαα αντε αλλη μια μεταγραφη για μας δωρο!!!

Στα σοβαρα ομως το να λειπει ο Παναθηναικος ειναι δυστυχια για το Ελληνικο μπασκετ απο καθε αποψη...Κριμα κριμα...

1
1 Εικόνα
montgomery12

Reactions: 13

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:38 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:28 pm
Και μόνο που σκέφτομαι τι έχουμε να διαβάσουμε στα ΜΜΕ της γνωστής ιδιοκτησίας για τους φοβερούς και τρομερούς αντιπάλους μας στο BCL... Θυμηθείτε με, έχουμε να διαβάσουμε αφιερώματα για τα μεγαθήρια της Μπούργος και της Άνκαρα, σαν εκείνα τα άρθρα που έλεγαν ότι όταν πήγε ο ΔΓ στη Μαδρίτη έτρωγε σε ένα εστιατόριο και δε σταματούσαν να περνάνε οι περαστικοί και να του λένε "έτσι, ξεμπρόστιασε τη Euroleague Mafia". Πόσιμπολ.
Εγώ έχω περιέργεια να δω τι θα λένε άμα φάμε καμιά γερή από τα θηρία αυτά. Επίσης να δούμε και πως θα σχολιάζουν τις διαιτησίες του ch. league που είναι, κατά τη γνώμη μου, σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτές της Euroleague.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:41 pm

Quincy έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:17 pm
manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 7:49 pm
Η νικη στην Ευρωλιγκα δινει ποσο ειπαμε στον νικητη??...Μαλιστα...μ αυτα τα μεγεθη..μονο Μπαρτσελονα...Ρεαλ..με το 2% των χρηματων του ποδοσφαιρου και η ΤΣΣΚΑ με τα λεφτα του Κοκκινου στρατου μπορουν να φτιαχνουν ροστερ....Και να εναλλασσονται στις κατακτησεις....Ε καπου θα γινει βαρετο...Ουτε η Μακαμπι...ουτε ο Ολυμπιακος ουτε καμμια αλλη μπορει ν ακολουθησει....Αν θελουν να κανουν το σακκο του μποξ στη "μεγαλη γιορτη" οκ...Να δουμε για ποσο...
Βαριόσουν επίσης όταν στην θέση της Real ήταν ο Παναθηναικός που το σήκωνε χρονιά παρά χρονιά; Από το ΝΒΑ μέχρι τα τοπικά υπάρχουν ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, και στο CL το ίδιο θα είναι
Αλλη Ελλαδα..αλλη φορολογια...αλλη αντιμετωπιση απο καποιον που ειπε το 2010 "οτι ο Παναθηναικος δεν ξαναπαει φ4"...Σου υπενθυμιζω οτι ο Θανασης πριν την Μπολωνια τα χε χωσει ασχημα και ηθελε να σηκωθει να φυγει...οσο για το Βερολινο τι να λεμε με την διατεταγμενη υπηρεσια Αρτεγκα στο 2ο ημιχρονο που ολως τυχαιως-μαλλον επειδη απετυχε- συνταξιοδοτηθηκε αιφνιδια...Μαλλον κατι ηξερε ο Θανασης παλι που μοιραζε 50ευρα στο παρκε...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:46 pm

manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:03 pm
Γεια σου συνομήλικε. Είδα κάποια στιγμή πριν φύγω για δουλειά ένα ποστ σου, που μου απάνταγες για μπράβους, για Βραζιλία και ΗΠΑ.
Δεν κάθομαι να το ψάξω, γιατί δεν θέλω να δω ότι ποστ έχει ανέβει στο συγκεκριμένο νήμα. Είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού και καλά ξεμπερδέματα όπως έχω γράψει δις, τρις και τετράκις.

Σχετικά με τους μπράβους δεν έχεις δίκιο, γιατί αγνοείς βασικές λεπτομέρειες (και δικαιολογήμενα). Πάντως έχουν φάει πολλές φορές ξεφτιλίκια και δη οι απλοί φουσκωτοί του γυμναστηρίου. Και χθες έφαγαν ένα ακόμη στο σουβλατζίδικο. 3-4 ήταν, ένας ο άλλος και μόνο κάτι κλωτσιές- όταν ήταν πεσμένος του περάσαν. Μισά- μισά παίζει η φάση με τα μπραβόνια. Μισοί αξίζουν, μισοί, όχι. Παρεμπιπτόντως είμαι στον χώρο των σκληρών αθλημάτων 35 χρόνια τώρα (με μικρά διαλείμματα) και ξέρω πραγματάκια, που θα προτιμούσα να μην τα ξέρω, γιατί δεν μου λένε και τίποτε. Δεν κρίνω τον άλλον από το πόσο καλά τις "παίζει".

Για Βραζιλία κάνεις λάθος. Χρεοκόπησε αρχές του αιώνα (τουτουνού). Σιγά- σιγά πήρε την ανιούσα μέχρι που έφτασε να έχει τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον κόσμο, κάπου πριν το 10΄΄ αν θυμάμαι καλά.
Από το 15΄περίπου και μετά είναι σε ύφεση και με τον Μπολσονάρο(υ) στο τιμόνι πάει όλο και χειρότερα. Εξακολουθεί να είναι μέσα στις 10 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου. (8η; νομίζω).

Η αναγωγή με ΗΠΑ έγκειται στις πολιτικές τους πεποιθήσεις των 2 αυτών ανδρών-ε (φοβερό τρίο παρέα με τον επίσης εθνικιστή Μόντι -τον πρωθυπουργό της Ινδίας που τους φιλοξένησε αμφότερους στο Νέο Δελχί, λίγο πριν ξεσπάσει η μπόρα του νέου κορωνοϊού).

Για τις ΗΠΑ έπεσες εντελώς έξω. ΄΄Οχι μόνο δεν πετάει η οικονομία τους εν μέσω πανδημίας αλλά περιμένουμε απώλεια του ΑΕΠ κόντα στο 40% (!!!)για το β. τρίμηνο του έτους και το ποσοστό ανεργίας έφτασε το 15%. Αριθμοί που κάνουν την κρίση του 29-30 να ωχριά.

Τέλος, δεν είναι δική μου (του ρομαντικού) εκτίμηση ότι πήρε τον.... Αχιλλέα τον Μπέο, ο Τραμπ. Οι δημοσκοπήσεις, ειδικοί αναλυτές το λένε (αυτοί ξέρουν). Α, το λέει και μια πρόχειρη ματιά στη σύγχρονη και παλιότερη ιστορία.

Καλό βράδυ να έχεις και εύχομαι και πάλι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα για τους όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που αγαπάτε αγνά την ομάδα σας και δεν θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. :smile:
Συγγνώμη ειλικρινά για το εκτός θέματος. Νομίζω ότι η πρόθεσή μου είναι καλή και στην κατεύθυνση της απόφορτισής.
Αν οι mods/admin κρίνετε ο ότι δεν έχει τίποτε να συνεισφέρει, καλώς να το διαγράψετε. :smile:

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:53 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:15 pm
Ερωτηση:Αφου το προβλημα με την Ευρωλιγκα ειναι το οικονομικο και μαλιστα εδω και χρόνια και αφου εχει εδω και χρονια σκοπο να αποχωρησει απ τη διοργανωση γιατι ακριβοπληρωνει Φριντετ,υπογραφει Πιτινο μεχρι καλοκαιρι 21,καλει το Σλουκα να ερθει στην ομαδα,καλει Θαναση Αντετοκουμπο να ερθει,κλεινει Παπαπετρου,υπογραφει Καλαθη με 2,1Μυρια?
Οταν εχεις σκοπο να αποχωρησεις για οικονομικους λογους γιατι κανεις τα παραπανω??

Υ.Γ.Τελικα αυτο που ελεγε το 2012 οτι φαγωθηκαν χρηματα και οτι εκδιωχτηκε ο Ομπραντοβιτς ισχυει?

Τα παραπανω εγιναν με την υποσχεση της Πολιτειας γι αυτα που ειπε στην συνεντευξη...Μετα η Πολιτεια εκανε κωλοτουμπα...Οποτε αλλαζει και το πλανο.. Τα λεφτα του 2012 το ξερει μονο ο ΔΓ & οι 2 που
το πηραν μαζι τους τι εγινε...Οσον αφορα τον Σερβο ακου το ηχητικο του ΔΓ και θα καταλαβεις γιατι εφυγε...Ηταν λιγα τα 15 για να κοντραρεις Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ και δεν θα το δεχθει ο κοσμος καλα....Και μετα ειχε κατι σεμιναρια μπασκετ στο Ντουμπαι...η ομαδα ηταν ετοιμη να εξαφανιστει απο το χαρτη λογω πληθωρας...αγοραστων...Αλλα ειπε αυτος ο αχρηστος ο ΔΓ να την κρατησει μαζι με οσους δεν πηδηξαν απο το πλοιο σαν τα ποντικια(ΔΔ...Τσαρτσα...Αλβερτη) να βαλει και 63 ψωρομυρια και να φερει και καμμια 15αρια κουπες...Αυτα τα ψιλα...

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:02 pm

manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:53 pm
eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:15 pm
Ερωτηση:Αφου το προβλημα με την Ευρωλιγκα ειναι το οικονομικο και μαλιστα εδω και χρόνια και αφου εχει εδω και χρονια σκοπο να αποχωρησει απ τη διοργανωση γιατι ακριβοπληρωνει Φριντετ,υπογραφει Πιτινο μεχρι καλοκαιρι 21,καλει το Σλουκα να ερθει στην ομαδα,καλει Θαναση Αντετοκουμπο να ερθει,κλεινει Παπαπετρου,υπογραφει Καλαθη με 2,1Μυρια?
Οταν εχεις σκοπο να αποχωρησεις για οικονομικους λογους γιατι κανεις τα παραπανω??

Υ.Γ.Τελικα αυτο που ελεγε το 2012 οτι φαγωθηκαν χρηματα και οτι εκδιωχτηκε ο Ομπραντοβιτς ισχυει?

Τα παραπανω εγιναν με την υποσχεση της Πολιτειας γι αυτα που ειπε στην συνεντευξη...Μετα η Πολιτεια εκανε κωλοτουμπα...Οποτε αλλαζει και το πλανο.. Τα λεφτα του 2012 το ξερει μονο ο ΔΓ & οι 2 που
το πηραν μαζι τους τι εγινε...Οσον αφορα τον Σερβο ακου το ηχητικο του ΔΓ και θα καταλαβεις γιατι εφυγε...Ηταν λιγα τα 15 για να κοντραρεις Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ και δεν θα το δεχθει ο κοσμος καλα....Και μετα ειχε κατι σεμιναρια μπασκετ στο Ντουμπαι...η ομαδα ηταν ετοιμη να εξαφανιστει απο το χαρτη λογω πληθωρας...αγοραστων...Αλλα ειπε αυτος ο αχρηστος ο ΔΓ να την κρατησει μαζι με οσους δεν πηδηξαν απο το πλοιο σαν τα ποντικια(ΔΔ...Τσαρτσα...Αλβερτη) να βαλει και 63 ψωρομυρια και να φερει και καμμια 15αρια κουπες...Αυτα τα ψιλα...
Καλα εκανε και την κρατησε και μονο καλο ειναι αυτο για τον αθλητισμο συνολικα...Αυτο ομως δε του δινει το ακαταλογιστο...

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:02 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:46 pm
manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 8:03 pm
Γεια σου συνομήλικε. Είδα κάποια στιγμή πριν φύγω για δουλειά ένα ποστ σου, που μου απάνταγες για μπράβους, για Βραζιλία και ΗΠΑ.
Δεν κάθομαι να το ψάξω, γιατί δεν θέλω να δω ότι ποστ έχει ανέβει στο συγκεκριμένο νήμα. Είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού και καλά ξεμπερδέματα όπως έχω γράψει δις, τρις και τετράκις.

Σχετικά με τους μπράβους δεν έχεις δίκιο, γιατί αγνοείς βασικές λεπτομέρειες (και δικαιολογήμενα). Πάντως έχουν φάει πολλές φορές ξεφτιλίκια και δη οι απλοί φουσκωτοί του γυμναστηρίου. Και χθες έφαγαν ένα ακόμη στο σουβλατζίδικο. 3-4 ήταν, ένας ο άλλος και μόνο κάτι κλωτσιές- όταν ήταν πεσμένος του περάσαν. Μισά- μισά παίζει η φάση με τα μπραβόνια. Μισοί αξίζουν, μισοί, όχι. Παρεμπιπτόντως είμαι στον χώρο των σκληρών αθλημάτων 35 χρόνια τώρα (με μικρά διαλείμματα) και ξέρω πραγματάκια, που θα προτιμούσα να μην τα ξέρω, γιατί δεν μου λένε και τίποτε. Δεν κρίνω τον άλλον από το πόσο καλά τις "παίζει".

Για Βραζιλία κάνεις λάθος. Χρεοκόπησε αρχές του αιώνα (τουτουνού). Σιγά- σιγά πήρε την ανιούσα μέχρι που έφτασε να έχει τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον κόσμο, κάπου πριν το 10΄΄ αν θυμάμαι καλά.
Από το 15΄περίπου και μετά είναι σε ύφεση και με τον Μπολσονάρο(υ) στο τιμόνι πάει όλο και χειρότερα. Εξακολουθεί να είναι μέσα στις 10 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου. (8η; νομίζω).

Η αναγωγή με ΗΠΑ έγκειται στις πολιτικές τους πεποιθήσεις των 2 αυτών ανδρών-ε (φοβερό τρίο παρέα με τον επίσης εθνικιστή Μόντι -τον πρωθυπουργό της Ινδίας που τους φιλοξένησε αμφότερους στο Νέο Δελχί, λίγο πριν ξεσπάσει η μπόρα του νέου κορωνοϊού).

Για τις ΗΠΑ έπεσες εντελώς έξω. ΄΄Οχι μόνο δεν πετάει η οικονομία τους εν μέσω πανδημίας αλλά περιμένουμε απώλεια του ΑΕΠ κόντα στο 40% (!!!)για το β. τρίμηνο του έτους και το ποσοστό ανεργίας έφτασε το 15%. Αριθμοί που κάνουν την κρίση του 29-30 να ωχριά.

Τέλος, δεν είναι δική μου (του ρομαντικού) εκτίμηση ότι πήρε τον.... Αχιλλέα τον Μπέο, ο Τραμπ. Οι δημοσκοπήσεις, ειδικοί αναλυτές το λένε (αυτοί ξέρουν). Α, το λέει και μια πρόχειρη ματιά στη σύγχρονη και παλιότερη ιστορία.

Καλό βράδυ να έχεις και εύχομαι και πάλι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα για τους όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που αγαπάτε αγνά την ομάδα σας και δεν θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. :smile:
Συγγνώμη ειλικρινά για το εκτός θέματος. Νομίζω ότι η πρόθεσή μου είναι καλή και στην κατεύθυνση της απόφορτισής.
Αν οι mods/admin κρίνετε ο ότι δεν έχει τίποτε να συνεισφέρει, καλώς να το διαγράψετε. :smile:
Αναθεμα τα γεραματα μας μεσα!!...Καποτε εκανα κι εγω μεχρι τα 24 kick... τωρα αστο..γαμος και καταστροφη!...🤣...Ετσι κι αλλιως και τον Ζαμπιδη πια να χεις μπραβο οταν γινει του "Σιατλ" και βγει ο αλλος με το ημιαυτοματο σκορπαει ο οχλος σαν τα μυρμηγκια...Για τη Βραζιλια τι να διαφωνησω...τα λεει ολα ο πληθωρισμος της...για την Αμερικη ομως τα λεει ολα ο Dow Jones...Mεχρι τις εκλογες στις ΗΠΑ εχει ενα 6μηνο...Ποιος ζει...Εξαλλου με αντιπαλο τον Μπαιντεν....ο Τραμπ ειναι σαν παιζει ο στο Καμπ Νου Παναθηναικος -Μπαρτσελονα..Καλη συνεχεια φιλε!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:06 pm

υπαρχει λοιπον παραθυρακι στους κανονισμους που προβλεπει την μεταβιβαση της αδειας σε αλλη ομαδα και την παρακαμψη της πληρωμης ρητρας.
σιγα σιγα λοιπον να το θεωρουμε δεδομενο!
ουτε ποκερ-ουτε τελευταια ζαρια ! ξεκαθαρη προθεση αποχωρησης!
ποιος να το πιστευε ε ( ? ) εγω παντως σας τα λεγα εδω.το βλεπα και ειχα ζητησει ειδικο στοιχημα απο την νοβιμπετ.αλλο που δεν μου το δωσαν ποτε.ισως και αυτοι να το περιμεναν :cry:

Ραστα Βεχτα ετοιμασου 8-)

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:07 pm

montgomery12 έγραψε:
για να εισπραξει ο οσφπ θα πρεπει να πληρωσει η νοβα δε προκειται να συμβει

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:08 pm

Δύο πράγματα θέλω να γράψω.

1. Το γάντι που πέταξε ο Παναθηναϊκός το σήκωσε ο ένας από τους δύο στόχους (ο Μπακογιάννης) απαντώντας σήμερα στον Παπαδάκη για άριστες σχέσεις με την οικογένεια αλλά και για ραντεβού το προσεχές διάστημα για το γήπεδο. Ταπεινή μου γνώμη, δημόσιες σχέσεις έκανε ο δήμαρχος.

2. Η Βαρέζε ήταν ο αντίστοιχος Παναθηναϊκός από τα τέλη της δεκαετίας του 60 εώς περίπου το 1985. Λόγω λαθών της και δυνάμωμα των αντιπάλων της κατέρρευσε μέσα σε λίγα χρόνια με απότέλεσμα να πέσει κατηγορία (1992). Από τότε δεν ξανασήκωσε κεφάλι. Οι ομοιότητες νομίζω πως είναι αρκετές.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πέσει κατηγορία, ούτε θα διαλύθεί αλλά μπορεί να έχει κάνει τον κύκλο του και τώρα να χρειάζεται νέο πλάνο για να ξανασταθεί στα πόδια του. Ίσως και με άλλο ιδιοκτήτη. Θα δούμε, προσεχώς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:21 pm

Αν αποχωρήσει από την EL ο Παναθηναϊκός θα πρόκειται για το απόλυτο έγκλημα. Κίνηση αυτοκτονία.

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:22 pm

SARAS1989 έγραψε:
montgomery12 έγραψε:
Στο gazzetta έχει και το σενάριο που το τηλεοπτικό είναι 25% μικρότερο από αυτό που ήταν.
Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός κερδίζει +1,5 μύριο σε σχέση με όσα έπαιρνε
Γενικά από αυτή την άποψη ο Ολυμπιακός κερδισμένος είναι, θα έπρεπε το τηλεοπτικό να πέσει πάνω από 50% για να πάρει λιγότερα

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:28 pm

pan24 έγραψε:
SARAS1989 έγραψε:
montgomery12 έγραψε:
Στο gazzetta έχει και το σενάριο που το τηλεοπτικό είναι 25% μικρότερο από αυτό που ήταν.
Γενικά από αυτή την άποψη ο Ολυμπιακός κερδισμένος είναι, θα έπρεπε το τηλεοπτικό να πέσει πάνω από 50% για να πάρει λιγότερα

τώρα δλδ πέρνουμε στα σοβαρά άρθρο του Μελάγιες , 1 ώρα μετά την επιστολή αποχώρησης;;;;;;

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
έκατσε η διάνοια και υπολόγισε τι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός....
ένα πούλιτζερ από μένα για τον κύριο.... :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:37 pm

john wick έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 9:28 pm
pan24 έγραψε:
SARAS1989 έγραψε:

τώρα δλδ πέρνουμε στα σοβαρά άρθρο του Μελάγιες , 1 ώρα μετά την επιστολή αποχώρησης;;;;;;

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
έκατσε η διάνοια και υπολόγισε τι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός....
ένα πούλιτζερ από μένα για τον κύριο.... :mrgreen:
δεν υπαρχει αυτο που εγραψε η νοβα θα ζητησει επαναδιαπραγματευση. δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσει τα συμφωνηθεντα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”