Περιμένω σχόλια για λευκή πετσέτα,δεν πάμε πουθενά με τέτοιες κινήσεις κλπ

Συντονιστής: Captains
Dreamerpanos έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2020 11:08 amΨηλό έμπειρο γκαρντ , εξαιρετικός ριμπάουντερ με μεγάλη έφεση στο 3ποντο για την θέση του Παππά.
Αμυντικα δεν ξέρω πως κινείται.
μαλλον κανενα απ τα δυο, αλλος ενα φριντετ μου κανει εμενα,john wick έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2020 11:14 amDreamerpanos έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2020 11:08 amΨηλό έμπειρο γκαρντ , εξαιρετικός ριμπάουντερ με μεγάλη έφεση στο 3ποντο για την θέση του Παππά.
Αμυντικα δεν ξέρω πως κινείται.
ξεκινάω 1ος την γκρίνια () ..
δεν τον ξέρω σαν παίκτη.
θέτω τα εξής ερωτήματα :
καλύπτει τα δύο πράγματα που μας έλειπαν;;;
-περιφερειακή άμυνα και
-οργάνωση παιχνιδιού όταν λείπει ο Καλάθης;
Η αλήθεια είναι ότι αυτός που γράφεις θα ήταν κι ο λόγος που τον επέλεξε ο Πιτίνος. Να προσθέσει ύψος χωρίς να χάσει σε σουτ. Λογική η σκέψη του. Είναι και φθηνή προσθήκη, έρχεται να αντικαταστήσει και τον DNP Μπράουν, οπότε όλα συνηγορούν σε αναβάθμιση. Μια χαρά λοιπόν.aiver έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2020 12:14 pm...Σίγουρα το ότι είναι ένα guard στα 2μ, και αν κρίνω απο το μέσο όρο του στα rebounds, όπου δεν φαίνεται να αδιαφορεί σε αυτό το κομμάτι, είναι θετικό στο στήσιμο στην άμυνα. Έχοντας 2 πολύ κοντούς (Ραις, Φριντετ), οι αντίπαλες ομάδες μπορούσαν πολύ εύκολα να βρούνε αδύναμα σημεία σε miss match.
Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες κινήσεις εμπιστεύομαι ακράδαντα τον Ρικ, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ίδωμεν.
Η αλήθεια είναι πως η εμπιστοσύνη είναι γενικότερη γύρω από το πρόσωπό του. Ο Κιλπάτρικ ήρθε εν μέσω της χρονιάς, δεν τον κατηγορώ. Είναι δύσκολο ένας Αμερικανός να να προσαρμοστεί σε τέτοιες συνθήκες. Από όσο θυμάμαι στη εποχή dpg, ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό που απέδωσε κατευθείαν (σχεδόν), ήταν ο Elliot Williams.basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2020 12:54 pmΠάντως ο Ρικ που εμπιστεύεσαι τυφλά δεν είναι ότι έχει βγάλει και μάτια με τις επιλογές παικτών όσο είναι στον Παναθηναϊκό. Τον Κιλπάτρικ πήρε και τον Γουάλι. Καλύτερος ο Σων αλλά κι αυτός δεν έκανε και τίποτε το τρομερό. Κυρίως μάλιστα εκεί που έκαιγε η μπάλα. Στα 3 παιχνίδια με τη Ρεάλ.
Ακόμα περισσότερο σε σχέση με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί όταν τον πήρατε.
Λογικές βέβαια κι οι προτάσεις του για τους 2 παίκτες που λέω, αλλά όχι ότι είναι και το δυνατό του χαρτί η αγορά. Άλλα είναι τα ατού του.