Τον Κραφτ τον θεωρώ παίκτη έτοιμο για 10-15 λεπτά. Πάντα ως αλλαγή να δώσει ότι έχει και δεν έχει.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 9:12 pmκαλες οι προτασεις σου μπασκετικε.αν και για τον Τζερετ δεν εχω σαφη εικονα.
για Κραφτ που εχω ομως με βαση τα οσα ειδα στην Μπουντουσνοστ,δυστυχως απογοητευτσε στην ευρωλιγκα και τον αντικαταστησαν απο νωρις !
πολυ καλη σεζον φετος,αλλα δεν ξερω αν αξιζει αυτη την ευκαιρια με βαση τα οσα δεν..εδειξε περσι
Στα πλαίσια αυτά δεν το θεωρώ στοίχημα.
Να και τι έγραφα σε αυτό το νήμα πριν καμιά δεκαριά μέρες:
basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 2:17 am
Για δεύτερο pg μου ήρθε ωραιότατη λύση, εκεί στα 250-300χιλ. Ο Άαρον Κραφτ της Τρέντο. Είναι από τους πολύ καλούς άσσους στην πίεση στην μπάλα (όπως κι ο Πρέσι) και γενικά στην άμυνα, είναι ο ορισμός του παίκτη ομάδας που καταθέτει ότι έχει και δεν έχει (hustle), είναι πολύ δυνατός, και πιστεύω ότι στα 10-15 λεπτά που θα μπαίνει θα έχετε ένα μοτόρι συνεχώς αναμένο.
Μαζί με Πάνγκος, , Φόστερ ή Χάμιλτον φτιάχνουν ωραία τριάδα κοντών. Από δίπλα κι ο Χάρισσον κι είστε κομπλέ. Για μένα πρέπει να ρίξετε περισσότερο βάρος στους κοντούς
Διαφωνώ για Γκεντράιτις. Αν χρειάζεστε έναν παίκτη αυτός είναι ο Γκριγκόνις ή ο Έρικσον.
Παίκτες που να παίζουν το 2 ένα κλικ περισσότερο από το 3. Ο Γκεντράιτις είναι καθαρό 3αρι και θα τον έβλεπα κι ως στρετς 4 λόγω εκρηκτικότητας/αλτικότητας.