στο 1ο παιχνιδι για 4-5 λεπτα μπηκε παντως εσταξε ενα τριποντακι,εκανε και μια ποικιλια πανω στον Παπ,πιεσε και στην αμυνα....ενω ο Πολωνος;;;;;και ο Κωστας μπορει να κανει 3-4 φαουλ στο Μιλου,δε χρειαζεται να του τρωει τη θεση ο Μπαλτσε.....γνωμη μου,βαλτε οποιον θετε,δε θα σκασω.....BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 12:00 pmΒέβαια ότι ο Βιλντόζα θα μπει και θα "μπουμπουνίσει" 2-3 τριποντάκια, το λέμε εδώ και τόσους αγώνες.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 11:54 amενδιαφερον εχει και ποιον θ αφησει εξω ο Αταμαν......εγω πιστευω οτι θα ξαναμπει ο Βιλντοζα που μπορει να μπει και να σου μπουμπουνισει 2 τριποντακια και να γυρισει το παιχνιδι......ο Πολωνος ειναι χαμηλα οξεα,χαμηλα λιπαρα,δεν τον νοιωθει ο αντιπαλος..........![]()
Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 3)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 63
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απολύτως. Υπάρχει κίνδυνος να την πληρώσει το Ελληνικό μπάσκετ αν τραβήξει η κατάσταση για πολύ ακόμη.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 11:12 amΕίναι τόσο άρρωστη η κατάσταση που εύχομαι να τελειώσει σήμερα το πρωτάθλημα και δεν το λέω οπαδικα για να χαρώ με πιθανή σκούπα
Απλά θέλω να πάμε παρακάτω το συντομότερο και δεν θέλω να δω άλλο ματς στο ΣΕΦ με τις παρούσες συνθήκες
Αν μπορεί ο ΠΑΟ να κάνει 3 σερί νίκες στον ΟΣΦΠ , τι να πω , με γεια του με χαρά του . Μια νίκη χρειάζεται ο Ολυμπιακός
Από την άλλη, θεωρώ ότι το σημερινό ματς θα είναι το δυσκολότερο για τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω να μην έχουν πεισμωσει έστω και λίγο οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να μην προσπαθήσουν έστω να νικήσουν ένα παιχνίδι.
0
- shaq7
- Reactions: 5664
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για αρχή να ευχηθούμε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και να μην είναι όπως το περσινό .. θεωρώ πως αν πάρουμε μια καλή διαφορα θα το παρατήσει ο παο να πάνε όλοι διακοπές να τελειώνουν..
Από την άλλη αν ξεφύγει ο παο που λογικά θα μπει με πολύ ένταση και εμείς θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε δυνάμεις για το σεφ.
Προσωπικά θέλω να τελειώνει σήμερα το πρωταθλήματακι βαρέθηκα ,άντε να ξεκινήσει το αγαπημένο σπορ όλων οι μεταγραφές !!
Από την άλλη αν ξεφύγει ο παο που λογικά θα μπει με πολύ ένταση και εμείς θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε δυνάμεις για το σεφ.
Προσωπικά θέλω να τελειώνει σήμερα το πρωταθλήματακι βαρέθηκα ,άντε να ξεκινήσει το αγαπημένο σπορ όλων οι μεταγραφές !!
0
Σημερα θα γινει το 2-1 και την Τεταρτη θα παμε στο ΣΕΦ σε ενα παιχνιδι που ΟΛΑ θα ειναι διαφορετικα απο το προηγουμενο παιχνιδι...και οταν λεω ολα εννοω ολα. Ο ΟΣΦΠ θα παιζει με την πλατη στον τοιχο γιατι ξερει οτι οτι αν παει το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ σε 5ο ματς, μετα απο ολα αυτα που εχουνε γινει, και με καμια γενικη εισοδο που θα βαλει ο DPG δεν υπαρχει περιπτωση να περασει απο το ΟΑΚΑ.
Ειναι συγκινητικη και αξιοθαυμαστη η πρεμουρα των Φιλων του ΟΣΦΠ να τελειωσει αμεσα η σειρα για το καλο του ελληνικου μπασκετ, της εθνικης ομαδας κλπ αλλα ας κανουν υπομονη 4 μερες ακομα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος.
Ειναι συγκινητικη και αξιοθαυμαστη η πρεμουρα των Φιλων του ΟΣΦΠ να τελειωσει αμεσα η σειρα για το καλο του ελληνικου μπασκετ, της εθνικης ομαδας κλπ αλλα ας κανουν υπομονη 4 μερες ακομα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος.
4
4

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 11
ΑΛΒΕΡΤΗΣ 5
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 8
ΣΛΟΥΚΑΣ. 4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 7
ΜΑΚΑΜΠΙ 6
ΒΑΡΕΖΕ 5

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 8

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 7

ΜΑΚΑΜΠΙ 6

ΒΑΡΕΖΕ 5

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Eγω λεω για το καλο του μπασκετ να γυρισει 2-3 για να ειναι στη τσιτα οι παιχτες για το προολυμπιακο. Ετσι για το καλο του μπασκετ κυριως , δε με νοιαζει το πρωταθλημαMulder13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 12:56 pmΣημερα θα γινει το 2-1 και την Τεταρτη θα παμε στο ΣΕΦ σε ενα παιχνιδι που ΟΛΑ θα ειναι διαφορετικα απο το προηγουμενο παιχνιδι...και οταν λεω ολα εννοω ολα. Ο ΟΣΦΠ θα παιζει με την πλατη στον τοιχο γιατι ξερει οτι οτι αν παει το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ σε 5ο ματς, μετα απο ολα αυτα που εχουνε γινει, και με καμια γενικη εισοδο που θα βαλει ο DPG δεν υπαρχει περιπτωση να περασει απο το ΟΑΚΑ.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το πρωταθλημα ειναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά. Όταν ακούει κάποιος 3 match ball φαίνεται σα να τελείσωσε η δουλειά. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι αλλά 1,5 match ball. Επί της ουσίας το μόνο παιχνίδι χωρίς άγχος για τον Οσφπ είναι το σημερινό. Αν χάσει σήμερα που κατά τη γνώμη μου είναι 55-45 για Παο, πας σε ένα παιχνίδι-πρωτάθλημα αυστηρώς 50-50. Όλοι ξέρουμε ότι αν από 0-2 γίνει 2-2 κατά 90% έχουμε χάσει το πρωτάθλημα. Συνεπώς δεν είμαστε τόσο κοντά όσο μαρτυράει το σκορ.
Θα έδινα ένα 60% να πάρουμε το pot μετά από flop 2-0.
Θα έδινα ένα 60% να πάρουμε το pot μετά από flop 2-0.
2
2

-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πρέπει να πάει στους πέντε αγώνες για να είναι τα παληκάρια μας σε peak form για το προολυμπιακό που έρχεται. Για το καλό του αθλήματος στην χώρα μας! Για να γίνουν cultivated οι νέες γενιές Σπανούλη και ΔΔ!slok έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 1:02 pmEγω λεω για το καλο του μπασκετ να γυρισει 2-3 για να ειναι στη τσιτα οι παιχτες για το προολυμπιακο. Ετσι για το καλο του μπασκετ κυριως , δε με νοιαζει το πρωταθλημαMulder13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 12:56 pmΣημερα θα γινει το 2-1 και την Τεταρτη θα παμε στο ΣΕΦ σε ενα παιχνιδι που ΟΛΑ θα ειναι διαφορετικα απο το προηγουμενο παιχνιδι...και οταν λεω ολα εννοω ολα. Ο ΟΣΦΠ θα παιζει με την πλατη στον τοιχο γιατι ξερει οτι οτι αν παει το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ σε 5ο ματς, μετα απο ολα αυτα που εχουνε γινει, και με καμια γενικη εισοδο που θα βαλει ο DPG δεν υπαρχει περιπτωση να περασει απο το ΟΑΚΑ.

1
1

-
- Reactions: 505
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σήμερα περιμένω τον Παναθηναϊκό να μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Ενδεχόμενη "σκούπα" με πλεονέκτημα έδρας και όντας πρωταθλητής Ευρώπης θα είναι πλήγμα για τον αθλητικό εγωισμό της ομάδας, ούτε και η διαφορά των ομάδων βέβαια είναι για 3-0.
Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα νικήσει ο Παναθηναϊκός και θα πάμε για ντερμπάρα στο game 4 του ΣΕΦ.
Αυτό που φοβάμαι κι εγώ είναι ότι θα δούμε αρκετές...ομορφιές από εδώ και πέρα, αφού το κλίμα έχει δυναμιτιστεί (ο Γιαννακόπουλος συνεισέφερε κλασικά σε αυτό) και οι θερμόαιμοι οπαδοί των δύο ομάδων, δε θέλουν και πολύ να πάρουν μπρος.
Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα νικήσει ο Παναθηναϊκός και θα πάμε για ντερμπάρα στο game 4 του ΣΕΦ.
Αυτό που φοβάμαι κι εγώ είναι ότι θα δούμε αρκετές...ομορφιές από εδώ και πέρα, αφού το κλίμα έχει δυναμιτιστεί (ο Γιαννακόπουλος συνεισέφερε κλασικά σε αυτό) και οι θερμόαιμοι οπαδοί των δύο ομάδων, δε θέλουν και πολύ να πάρουν μπρος.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5664
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω δεν καταλαβαινω παντως πως ειναι το αρνητικο να παει η πιεση στον ολυμπιακο..Αποδεδειγμενα μονο τοτε λειτουργει με την πλατη στον τοιχο..πχ σημερα που και να το χασει δεν εγινε τιποτα δεν θα ξαφνιαστω αν χασει και με κατω τα χερια..Στο σεφ ομως η πιεση θα λειτουργησει υπερ του.Το αυτονοητο κιολας ειναι οτι το αγχος στον παο ειναι που αν χασει τελειωνουν ολα..εμεις εχουμε 3 ματς και θελουμε 1 νικη.
2
2

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1443
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο ΣΕΦ δεν ήταν τσιτωμένοι δλδ? Για καφεδάκι κατέβηκαν? Γιατί εγώ είδα έναν Παο που σκύλιασε πραγματικά και τα έδωσε όλα. Άμυνα στα όρια του φάουλ και ξύλο ανελέητο. Όμως guess what, πάλι έχασε. Ε κάτι θα κάνει σωστά και η άλλη η ρημάδα η ομάδα, δεν νομίζεις?Punisher7000 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 3:27 pmΦιλε μου εσυ δεν εχεις 3 ματς που θες μια νικη..εχεις ΕΝΑ ματς που θες μια νικη..αυτο του ΣΕΦ. Εκτος και αν πιστευεις οτι θα ξανακερδισεις στο ΟΑΚΑ με τον κοσμο στα καγκελα και οχι influencers parade...και με τους παικτες μας πλεον τσιτωμενους.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 3:02 pmεγω δεν καταλαβαινω παντως πως ειναι το αρνητικο να παει η πιεση στον ολυμπιακο..Αποδεδειγμενα μονο τοτε λειτουργει με την πλατη στον τοιχο..πχ σημερα που και να το χασει δεν εγινε τιποτα δεν θα ξαφνιαστω αν χασει και με κατω τα χερια..Στο σεφ ομως η πιεση θα λειτουργησει υπερ του.Το αυτονοητο κιολας ειναι οτι το αγχος στον παο ειναι που αν χασει τελειωνουν ολα..εμεις εχουμε 3 ματς και θελουμε 1 νικη.
Ο ΠΑΟ δεν εχει κανενα αγχος. Πηρε το Ευρωπαικο πρωταθλημα..εκει τελειωνουν ολα. Και εκει ειναι και το προβλημα της ψυχολογιας του...δεν ειχε κινητρο.
Γεγονος ομως που φροντισαν να ανατρεψουν ο 7 κοτσιδακιας Αιζαια Καναν και ο Τεξανος και να δωσουν Εξτρα Προσωπικο κινητρο στους παικτες του ΠΑΟ.
1
1

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αίμα και άμμος ήταν και τα 2 προηγούμενα ματς, αίμα και άμμος θα είναι και το σημερινό και όσα χρειαστούν! Ούτε άδειασμα είδα εγώ ούτε τίποτα! Και εμείς το 2013 δεν είχαμε αδειάσει. Απλά η Ρεάλ έχει προσανατολισμό την επίθεση ενώ ο Ολυμπιακός και ο τότε ΠΑΟ θα παίξουν φουλ σκληρή άμυνα!golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 3:52 pmΣτο ΣΕΦ δεν ήταν τσιτωμένοι δλδ? Για καφεδάκι κατέβηκαν? Γιατί εγώ είδα έναν Παο που σκύλιασε πραγματικά και τα έδωσε όλα. Άμυνα στα όρια του φάουλ και ξύλο ανελέητο. Όμως guess what, πάλι έχασε. Ε κάτι θα κάνει σωστά και η άλλη η ρημάδα η ομάδα, δεν νομίζεις?Punisher7000 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 10, 2024 3:27 pm
Φιλε μου εσυ δεν εχεις 3 ματς που θες μια νικη..εχεις ΕΝΑ ματς που θες μια νικη..αυτο του ΣΕΦ. Εκτος και αν πιστευεις οτι θα ξανακερδισεις στο ΟΑΚΑ με τον κοσμο στα καγκελα και οχι influencers parade...και με τους παικτες μας πλεον τσιτωμενους.
Ο ΠΑΟ δεν εχει κανενα αγχος. Πηρε το Ευρωπαικο πρωταθλημα..εκει τελειωνουν ολα. Και εκει ειναι και το προβλημα της ψυχολογιας του...δεν ειχε κινητρο.
Γεγονος ομως που φροντισαν να ανατρεψουν ο 7 κοτσιδακιας Αιζαια Καναν και ο Τεξανος και να δωσουν Εξτρα Προσωπικο κινητρο στους παικτες του ΠΑΟ.
0
-
- Reactions: 128
- Προειδοποιήσεις:
1