Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 03, 2024 5:05 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:15 am
θα πω και εγω τι φταιει η τι θελει η ομαδα για να κατακτησει το τροπαιο..

- Η ψυχολογια..αυτο το my way και το επιτυχια να πας φ4 και μια κλαψοτετοια που βγαζει ο οργανισμος..κλαμα για το μπατζετ κλαμα οτι παιζουμε στις εδρες των αλλων..τα αστρα.. Γιαυτο λεω φετος θελουμε 20-25εκ μπατζετ να μπαινουμε φαβορι να τους τελειωνουμε.

-Το μπασκετ που παιζει ο μπαρτζωκας..Η φιλοσοφια να ακουμπαει η μπαλα σε ολους,ολοι πρωταγωνιστες και τα σχετικα..ελα μου που στα κρισιμα δεν θες να ακουμπανε ολοι μπαλα..θες το σπανουλη παρτη και νικα τους.ακομα και οι ιδιοι οι παικτες το θελουν αυτο..

-Δεν εχουμε /ειχαμε αυτο τον παικτη αποταν εφυγε ο σπανουλης..ο σλουκας σε μας στα φ4 στα περισσοτερα αν οχι ολα ηταν τραγικος..με την μονακο επρεπε να βγει για να το γυρισουμε,με την ρεαλ αφαντος ,εχασε μεχρι και τις βολες αλλα και το τελευταιο σουτ.Με την εφες δεν τον θυμαμαι καν..υποθετω θα υπαρχει λογος για αυτο.

Η φετινη ομαδα ακομα και ετσι να μεινει το πιθανοτερο ειναι οτι θα παει φ4...Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν κερδιζει θα αγχωθει..λιγο να στραβωσει το ματς και αρχισει το ενα λαθος μετα το αλλο..Εκει θες τον φουρνιε,γιατι ακομα και ο σασα επειδη ειναι ελληνας θα χει περισσοτερη πιεση και αγχος..Ο γαλλος στα καλαμπαλικια του.. θα σταξει τα μεγαλα του σουτ σαν σε προπονηση ..θα παρει το φαουλ που θα μπουκαρει ακομα και αν δεν ειναι γιατι ειναι ο φουρνιε!

Και ενα που ειναι λιγο εναντια στους κανονισμους αλλα θελω να το αναφερω..Οταν δει η ευρωλιγκα οτι κανεις μεγαλη επενδυση θα σε βοηθησει και αυτη με τον τροπο της..εμας τωρα μας εχουνε χεσμενους ερχονται στο σεφ και σου σφυρανε στο 0 και μετα σου ζητανε και συγγνωμη..Αυτο σε σοβαρη ομαδα η και στις ομαδες που ριχνουν χρημα δεν θα συμβει.
Ο Σλούκας δεν ήταν ποτέ ηγέτης. Εγωιστής ήταν ανέκαθεν, μην κοιτάς που πάνε οι απέναντι να μας πείσουν ότι η γη είναι επίπεδη. Το ότι πήρε αυτός το τελευταίο σουτ στον τελικό με την Ρεάλ και δεν το άφησε στον Σάσα τα λέει όλα.

7
2 Εικόνα 4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 860
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 03, 2024 9:21 am

vulkanraven έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:15 am
θα πω και εγω τι φταιει η τι θελει η ομαδα για να κατακτησει το τροπαιο..

- Η ψυχολογια..αυτο το my way και το επιτυχια να πας φ4 και μια κλαψοτετοια που βγαζει ο οργανισμος..κλαμα για το μπατζετ κλαμα οτι παιζουμε στις εδρες των αλλων..τα αστρα.. Γιαυτο λεω φετος θελουμε 20-25εκ μπατζετ να μπαινουμε φαβορι να τους τελειωνουμε.

-Το μπασκετ που παιζει ο μπαρτζωκας..Η φιλοσοφια να ακουμπαει η μπαλα σε ολους,ολοι πρωταγωνιστες και τα σχετικα..ελα μου που στα κρισιμα δεν θες να ακουμπανε ολοι μπαλα..θες το σπανουλη παρτη και νικα τους.ακομα και οι ιδιοι οι παικτες το θελουν αυτο..

-Δεν εχουμε /ειχαμε αυτο τον παικτη αποταν εφυγε ο σπανουλης..ο σλουκας σε μας στα φ4 στα περισσοτερα αν οχι ολα ηταν τραγικος..με την μονακο επρεπε να βγει για να το γυρισουμε,με την ρεαλ αφαντος ,εχασε μεχρι και τις βολες αλλα και το τελευταιο σουτ.Με την εφες δεν τον θυμαμαι καν..υποθετω θα υπαρχει λογος για αυτο.

Η φετινη ομαδα ακομα και ετσι να μεινει το πιθανοτερο ειναι οτι θα παει φ4...Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν κερδιζει θα αγχωθει..λιγο να στραβωσει το ματς και αρχισει το ενα λαθος μετα το αλλο..Εκει θες τον φουρνιε,γιατι ακομα και ο σασα επειδη ειναι ελληνας θα χει περισσοτερη πιεση και αγχος..Ο γαλλος στα καλαμπαλικια του.. θα σταξει τα μεγαλα του σουτ σαν σε προπονηση ..θα παρει το φαουλ που θα μπουκαρει ακομα και αν δεν ειναι γιατι ειναι ο φουρνιε!

Και ενα που ειναι λιγο εναντια στους κανονισμους αλλα θελω να το αναφερω..Οταν δει η ευρωλιγκα οτι κανεις μεγαλη επενδυση θα σε βοηθησει και αυτη με τον τροπο της..εμας τωρα μας εχουνε χεσμενους ερχονται στο σεφ και σου σφυρανε στο 0 και μετα σου ζητανε και συγγνωμη..Αυτο σε σοβαρη ομαδα η και στις ομαδες που ριχνουν χρημα δεν θα συμβει.
Ο Σλούκας δεν ήταν ποτέ ηγέτης. Εγωιστής ήταν ανέκαθεν, μην κοιτάς που πάνε οι απέναντι να μας πείσουν ότι η γη είναι επίπεδη. Το ότι πήρε αυτός το τελευταίο σουτ στον τελικό με την Ρεάλ και δεν το άφησε στον Σάσα τα λέει όλα.
Κοίτα, δεν ξέρω τι έκανε στον ΟΣΦΠ τα προηγούμενα χρόνια, όμως την φετινή χρονιά και πάντα επειδή φυσικά ταιριάζει πολύ σε αυτό που παίζει ο Αταμάν, επέδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά...

Δηλαδή, αν είδες τον τελικό ευρωλίγκας, όταν η Ρεάλ μας κόλλησε καπως στην επίθεση και δεν βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, έβαλε 2 σερί τρίποντα και ξεκολλήσαμε και μάλιστα το πρώτο από τα 8,5 μέτρα...
Στον τελικό τον 5ο ήταν σίγουρα ο MVP και στο 4ο και 5ο ματς με τη Μακάμπι ήταν επίσης καταλυτικός...
Εγώ θα έλεγα να μην αποδομούμε παίχτες επειδή παίζουν στην απέναντι πλευρά... Ο Σλούκας έδειξε απλά ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο σε αυτό που παίζει ο Αταμάν σε σχέση με αυτό που παίζει ο κόουτς Μπαρτζώκας... It's OK... :bblove:

2
2 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 03, 2024 9:25 am

Airman έγραψε:
vulkanraven έγραψε:

Κοίτα, δεν ξέρω τι έκανε στον ΟΣΦΠ τα προηγούμενα χρόνια, όμως την φετινή χρονιά και πάντα επειδή φυσικά ταιριάζει πολύ σε αυτό που παίζει ο Αταμάν, επέδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά...

Δηλαδή, αν είδες τον τελικό ευρωλίγκας, όταν η Ρεάλ μας κόλλησε καπως στην επίθεση και δεν βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, έβαλε 2 σερί τρίποντα και ξεκολλήσαμε και μάλιστα το πρώτο από τα 8,5 μέτρα...
Στον τελικό τον 5ο ήταν σίγουρα ο MVP και στο 4ο και 5ο ματς με τη Μακάμπι ήταν επίσης καταλυτικός...
Εγώ θα έλεγα να μην αποδομούμε παίχτες επειδή παίζουν στην απέναντι πλευρά... Ο Σλούκας έδειξε απλά ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο σε αυτό που παίζει ο Αταμάν σε σχέση με αυτό που παίζει ο κόουτς Μπαρτζώκας... It's OK... :bblove:
Τι όμορφα και σωστά και πάνω απολα ψύχραιμα γράφεις! Μπράβο!

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece

Τετ Ιούλ 03, 2024 9:46 am

Airman έγραψε:
vulkanraven έγραψε:

Δεν έχει να κάνει με το ότι παίζει σ' εσάς φίλε μου. Και σ' εμάς όταν έπαιζε ηγετικές τάσεις δεν είχε. Για αυτό και οι Ολυμπιακοί του καταλογιζαμε ότι δεν θα γίνει ποτέ Σπανούλης.
Αν θυμάσαι, την χρόνια της επιστροφής του παίζαμε έναν αγώνα με την Ζαλγκιρις στην Λιθουανία όπου παιζόταν η πρόκριση. Ο Σλούκας πήγε να το παίξει ηγέτης στην τελευταία επίθεση αλλά ο Γουοκαπ που έπαιζε τότε στην Ζαλγκίρις, του έκλεψε την μπάλα κι έβαλε αυτός καλάθι με αποτέλεσμα να χάσουμε και να αποκλειστουμε.
Στον περσινό τελικό με την Ρεάλ ήταν άφαντος και θέλησε να πάρει αυτός το τελευταίο σουτ για να γίνει ήρωας από το πουθενά αντί να πασάρει στον Βεζενκοφ που κόντεψε να κάνει ρεκόρ καριέρας.
Έχω κι άλλες πολλές παρόμοιες περιπτώσεις να σου πω αλλά ας μην μακρυγορουμε.
Να δεχτώ ότι σ' εσάς είχε κι ένα επιπλέον κίνητρο, για αυτό και η χρονιά του πήγε καλά. Με μια καλή χρονιά όμως, ηγέτης δεν γίνεσαι.
Αντικειμενικά, καλός παίκτης είναι. Επιτυχημένος ειναι. Θέλεις να σου πω ότι είναι και σούπερ σταρ; Οκ, είναι και σούπερ σταρ. Ηγέτης όμως δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τετ Ιούλ 03, 2024 9:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιούλ 03, 2024 9:51 am

Σλούκας εξαιρετικος παιχτης. Η αληθεια ειναι οτι στα προσφατα φαιναλ φορ με εμας δεν τραβηξε.
Ειχε καθιερωθει ως 6ος παιχτης στην καριερα του και ετσι ηταν παντα ουσιαστικος και καταλυτικος. Θυμαμαι στα παλιοτερα φαιναλο φορ με ΟΣΦΠ ηταν εξαιρετικος, οπως και με Φενερ. Οταν κληθηκε να βγει μπροστα δεν το εκανε, εκτος απο φετος που το εκανε εμφατικα. Παλαιοτερα σίγουρα δεν ηταν ηγετης, καθως μπροστα του παντα υπηρχαν καλύτεροι παιχτες. Πλεον βεβαια με την ενδεια που υοαρχει στην Ευρωπη στα γκαρντ, ο πλεον εμπειρος Σλουκας και πολυ ποιοτικος βεβαια, καταφερε, μεγαλη δικςιωση για αυτον, να αποτιναξει τον ρολο του παιχτη. Κατα την πρωτη του θητεια σε εμας ηταν απο τους αγαπημενους μου παιχτες.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1714
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιούλ 03, 2024 10:08 am

vulkanraven έγραψε:
Airman έγραψε:

Στον περσινό τελικό με την Ρεάλ ήταν άφαντος και θέλησε να πάρει αυτός το τελευταίο σουτ για να γίνει ήρωας από το πουθενά αντί να πασάρει στον Βεζενκοφ που κόντεψε να κάνει ρεκόρ καριέρας.
Στον περσινο τελικο με την Ρεαλ,ο Ολυμπιακος ειχε 3 δευτερολεπτα να εκτελεσει την επιθεση του, ο Βεζενκοφ κανει κινηση για να παρει την μπαλα και εμφανως αυτον ψαχνει ο Ουοκαπ για να πασαρει, αλλα δεν μπορει γιατι ειναι μαρκαρισμενος,και ο μονος παικτης που εχει ανοιχτη πασα ειναι ο Σλουκας.Ηταν μονοδρομος να εκτελεσει ο Σλουκας,και οχι γιατι εκεινος ηθελε να παρει το τελευταιο σουτ και να γινει ηρωας,αλλα γιατι δεν υπηρχε χρονος.
Κατα τ αλλα τα εχουμε πει πολλακις, ηγετης οπως εννοουμε τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη, η τον Ναβαρο και τον Σαρας, δεν ηταν ποτε στην καριερα του. Την σεζον που περασε ομως, ηταν ξεκαθαρα ηγετικος, στα 2 πιο κρισιμα ματς του Παναθηναικου βγηκε μπροστα και πηρε την ομαδα απο το χερι.

3
3 Εικόνα
vulkanraven

a1greece

Τετ Ιούλ 03, 2024 10:20 am

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 10:08 am
vulkanraven έγραψε:

ηγετης οπως εννοουμε τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη, η τον Ναβαρο και τον Σαρας, δεν ηταν ποτε στην καριερα του.
Συμφωνούμε.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:04 pm

Μία χαρά ηγέτης είναι ο Σλούκας. Άχαστος σε τελικό ευρωλίγκας και τεράστιο παιχνίδι στον τελευταίο τελικό. Έγραψε και αυτός το κεφάλαιο του. Δεν ξέρω αν το έχει πετύχει άλλος σε αυτή τη διοργάνωση στη σύγχρονη ιστορία της να είναι άχαστος σε τελικό.

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:28 pm

Πήρε μια ομάδα από την ανυποληψία και την οδήγησε από το χεράκι στο πλεονέκτημα έδρας με μυθικό δεύτερο γύρο, την πήγε στο Φ4 με μυθικές εμφανίσεις στα playoff, στην κορυφή της Ευρώπης με μυθική άχαστη εμφάνιση σε τελικό. Για κομπάρσος μου ακούγεται, ηγέτης με τίποτα. :Amen:

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:31 pm

brandon_roy έγραψε:
Πήρε μια ομάδα από την ανυποληψία και την οδήγησε από το χεράκι στο πλεονέκτημα έδρας με μυθικό δεύτερο γύρο, την πήγε στο Φ4 με μυθικές εμφανίσεις στα playoff, στην κορυφή της Ευρώπης με μυθική άχαστη εμφάνιση σε τελικό. Για κομπάρσος μου ακούγεται, ηγέτης με τίποτα. :Amen:
Έγραψε τη δική του σελίδα. Άχαστος σε τελικό με εικοσάρα. MVP FINAL 4. Αρχηγός πρωταθλήτριας ομάδας.
Αν καταφέρει να τα ξανακάνει αυτά που έκανε φέτος θα μπει σε συζήτηση με Διαμαντίδη για τον ΠΑΟ για μένα.

0
Phys87

nba

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:50 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Έγραψε τη δική του σελίδα. Άχαστος σε τελικό με εικοσάρα. MVP FINAL 4. Αρχηγός πρωταθλήτριας ομάδας.
Αν καταφέρει να τα ξανακάνει αυτά που έκανε φέτος θα μπει σε συζήτηση με Διαμαντίδη για τον ΠΑΟ για μένα.
Αν το ξανακάνει και μπαινει στη συζήτηση για GOAT

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:57 pm

Phys87 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Συμφωνώ. Ειδικά αν καταφέρει να κάνει το mvp διοργάνωσης με mvp φιναλ 4 και back to back.. Δύσκολο γιατί είναι μεγάλος ηλικιακά και λογικά αυτή είναι η τελευταία σεζόν που θα το κυνηγήσει αυτό.. Μετά θα είναι 36..

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:59 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:57 pm
Phys87 έγραψε:

Συμφωνώ. Ειδικά αν καταφέρει να κάνει το mvp διοργάνωσης με mvp φιναλ 4 και back to back.. Δύσκολο γιατί είναι μεγάλος ηλικιακά και λογικά αυτή είναι η τελευταία σεζόν που θα το κυνηγήσει αυτό.. Μετά θα είναι 36..
Νομίζω είναι παρά πολύ δύσκολο να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Τετ Ιούλ 03, 2024 6:56 pm

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα το καταφέρει, ποκυ δύσκολα. Ωστόσο το να βάζεις 24 πόντους στον τελικό Ευρωλίγκας με τριπονταρες καθοριστικές στα τελευταία λεπτά και ευστοχία σχεδόν αχαστη, δηλαδή μια βολή είχε χάσει μόνο. Ε νομίζω δεν το έχει ξανακάνει Έλληνας αυτό. Και μην ξεχνάμε ότι λίγες μέρες μετά στον πέμπτο τελικό ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το πρωτάθλημα Ελλάδας με τριαντάρα ! Εντάξει 29 ήταν μην βαράτε !

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιούλ 08, 2024 11:03 pm

Βλέπω τώρα τη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, ωραία τα λέει, παιχταράς τεράστιος, στο ίδιο λεβελ με Παπαλουκά κατά τη γνώμη μου και ένα σκαλί κάτω από Διαμαντιδη & Σπανουλη. Ωστόσο, επειδή παίζει στην ομάδα που υποστηρίζω δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου... Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η στάση του με την εθνική, έστω να πήγαινε τώρα που περάσανε στους ολυμπιακούς, ψάχνει για δικαιολογίες γιατί θέλει να κάνει διακοπές και βάζει από πάνω το συμβόλαιο του. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά.

5
5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”