Κι εγώ είμαι της γνώμης να δίνονται ευκαιρίες αλλά ο Καλαϊτζάκης θα γίνει ρεντικολο αν μπει να παίξει Ευρωλίγκα ,έτσι όπως είναι στην παρούσα φαση
Το Περιστέρι που δεν τη λες κι ομάδα μικρών απαιτήσεων τον υπέγραψε μετά βαϊων κ κλαδων
Συντονιστής: Captains
Κι εγώ είμαι της γνώμης να δίνονται ευκαιρίες αλλά ο Καλαϊτζάκης θα γίνει ρεντικολο αν μπει να παίξει Ευρωλίγκα ,έτσι όπως είναι στην παρούσα φαση
Συμφωνώ και με τα 2.
4-5. Όχι για πολλά πολλά όμως δίνει πλεονέκτημα ένα 5αρι που σουτάρει αξιόπιστα, κάτι που ελπίζω φέτος να κάνει ο Μπέντιλtitsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 11:38 amΘα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον Μπεντιλ και σε ποια θέση θα μπορούσε να προσφέρει φέτος.
Για μένα είναι ένας εν δυνάμει καλός αμυντικός (θα μπορούσε να γίνει ένας -συγνωμη για την υβρη- μικρός Μίντλετον). Φαίνεται πολύ συνεργάσιμο και ομαδικό παιδι., σουτάρει αξιοπρεπώς και φαίνεται να έχει καλό iq.
μιντλετον καμια σχεση. δεν εχει τεχνικη και τα τελειωματα του νταριλ που ηταν εξαιρετικος! ο μπεντιλ αναλογα τις συνθηκες του αγωνα θα παιζει ειτε 4 ειτε 5. θα δωσει πολλα σε δυναμη-αμυνα-αθλητικοτητα-σκληραδα-ενεργεια, ενω καλος ειναι και σε ριμπαουντ και δυνατος σκρινερ, αλλα μερικες φορες λογο δυναμης και τοποθετησης θα βαζει και τα καλαθακια του απο κατω.titsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 11:38 amΘα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον Μπεντιλ και σε ποια θέση θα μπορούσε να προσφέρει φέτος.
Για μένα είναι ένας εν δυνάμει καλός αμυντικός (θα μπορούσε να γίνει ένας -συγνωμη για την υβρη- μικρός Μίντλετον). Φαίνεται πολύ συνεργάσιμο και ομαδικό παιδι., σουτάρει αξιοπρεπώς και φαίνεται να έχει καλό iq.
Να διευκρινίσω -εχεις δίκιο για το επιθετικό κομματι- αναφερομουν με το χαρακτηρισμό αυτό στην άμυνα και τα αξέχαστα χερια-προπελα του Μίντλετον. Επιθετικά σαφώς όχι, ο Ντάριλ ήταν από τους σπουδαιότερους σκόρερ που πέρασαν πανευρωπαικα, είχε "αιχμαλωτίσει" την ΙσπανιαTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 11:44 amμιντλετον καμια σχεση. δεν εχει τεχνικη και τα τελειωματα του νταριλ που ηταν εξαιρετικος! ο μπεντιλ αναλογα τις συνθηκες του αγωνα θα παιζει ειτε 4 ειτε 5. θα δωσει πολλα σε δυναμη-αμυνα-αθλητικοτητα-σκληραδα-ενεργεια, ενω καλος ειναι και σε ριμπαουντ και δυνατος σκρινερ, αλλα μερικες φορες λογο δυναμης και τοποθετησης θα βαζει και τα καλαθακια του απο κατω.titsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 11:38 amΘα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον Μπεντιλ και σε ποια θέση θα μπορούσε να προσφέρει φέτος.
εκει που εχει ψωμι σαν παικτης ειναι το σουτ. λογο τεχνικης δεν θα κανει κατι το ιδιαιτερο στο ποστ αλλα αν δουλεψει πολυ το σουτ του, θα δωσει πολλες λυσεις εκει. ουσιαστικα το μονο που πρεπει να δουλευει απο δω και περα αυτο ειναι, το σουτ. σιγα μην τον μαρκαρουν, ειδικα φετος εκει τον μπεντιλ. του λες φτιαξε το σουτ και τον βαζεις σε ποπ αουτ αρκετα συχνα να σουταρει και να ανοιγει χωρους.
περιμενω βελτιωση φετος απο μπεντιλ και γενικα τον πιστευω. οταν θα ειναι μεσα με μητο στο 4-5 θα ειναι ενα απο τα πιο σκληρα διδυμα ψηλων στην ευρωπη και ο βοβορας το χρησιμοποιουσε πολυ αυτο το διδυμο στα 2-3 παιχνιδια που ηταν 1ος και γενικα φαινεται να το πιστευει πολυ.
για 250 που παιρνει ειναι τρομερη επιλογη και αν σταθεροποιησει λιγο το σουτ του, θα παιζει πολυ ωρα μεσα μαζι με μητο. ηδη σκεφτομαι 5αδα με νεντο-σαντρος-παπι-μπεντιλ-μητο οτι θα τους βιδωνει ολους στην αμυνα και θα ριχνει το ξυλο της αρκουδας!
Δεν ξέρω αν θα γίνει ένα καλό συμπληρωματικό 4-5ρι . Του του εύχομαι γιατί ειναι και χαμηλών τόνων παιδί. Ακόμα δεν είναι ούτε αυτό.
Αυτή η 5αδα εξαρτάται από τη βελτίωση στο σουτ Μπέντιλ-Μήτογλου.
Έτσι ακριβώς, συνήθως στο 3 ήταν. Δημιουργεί λίγο από το 3 γιατί έχει πολύ καλή αίσθηση, αλλά ο χειρισμός του είναι πολύ μέτριος. Στην άμυνα μαρκαρρινκαι τις 3 θέσεις εύκολα.basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 12:01 pmΤόσο σε Ντάρου όσο σε ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ δεν θυμάμαι τον ΚΟυβανό ως άσσο. Μάξιμουμ ως 2αρι στα ψηλά σχήματα του Ιτούδη. Έπαιρνε κάποιες επιθέσεις ως συνδημιουργός αλλά άσσος -άσσος με τίποτις παίδες.
Αντίθετα μπορεί να μαρκάρει τους άσσους των αντιπάλων. Μαρκάρει από το 1 ως το 3.
shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 10:25 amΟ μπριαντε γουεμπερ θα σας ταιριαζε γαντι και λογικα ειναι και οικονομικος...Το κακο ειναι οτι για να μην βρισκει καλη ομαδα πρεπει να ειναι ψυχακιας..εμεις τον διωξαμε γιατι ερχοταν πιωμενος στις προπονησεις νομιζω..
Για τον Παο τωρα ομως αξιζει το ρισκο,με καμια 300ρια χιλ που θα θελει δεν βρισκει καλυτερο..
Δεν το ξέρω αυτό με το πιώμα που λες. Εγώ έχω μείνει ότι δεν τον πλήρωναν οι Αγγελόπουλοι- κάτι που ήταν σύνηθες εκείνον τον καιρό...![]()
*Titsok, είναι λάθος το δημοσίευμα αυτό και κακώς το συγκεκριμένο Μέσο δεν το διέψευσε(κανόνας δυστυχώς στη σύγχρονη ειδησεογραφία) . Θα δεις μεταγενέστερα που λένε ότι ΔΕΝ έχει διαβατήριο, κάτι που ισχύει ως και σήμερα...
δεν νομιζω οτι και το στυλ παιχνιδιου του και η ποιοτητα που εχει ειναι για να ειναι βασικος σε μας. προτιμω λαπρο τωρα που πηραμε και σαντρος, που εχει τρελα στο παιχνιδι του και ειναι πιο σκορερ.