2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:09 pm

Στον Λαπροβιτολα δινουμε 750χιλ , στον Κασελακη είναι να δώσουμε 150 χιλ. Συνολικα 900χιλ...

Γιατι αντι για αυτούς τους 2 να μην φερουμε πακετάκι Γουολτερς και Βεστερμαν να παίξουμε μπασκετακι α λα ζαλγκιρις? Και οι δυο μαζί κοντά στο εκατομμύριο να κοστίζουν (500χιλ ο καθενας ή 400 ο ένας και 600 ο άλλος, κατι τετοιο). Χρειάζεται υπέρβαση 100χιλιαρικα αλλα θα κάνει τα μαγικά του ο τριαντο και θα τα βρει πιστευω!!

ΥΓ. Βεστερμαν και Νεντοβιτς επίφοβο αλλα αναγκαίο ρισκο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior
Reactions: 27
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:11 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:01 pm

Για τον Ουίτινγκτον: «Ο Ουίτινγκτον απ' ότι γνωρίζω έχει τελειώσει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα φάει και λίγο ξύλο στα μεταγραφικά. Δεν αθέτησε κάποια συμφωνία. Πάνω στη διαπραγμάτευση χάλασε. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκόβει κάθετα κι οριζόντια και διαγωνίως. Αν ήθελε να αφήσει έστω 1% θα το έλεγε διαφορετικά.

ΤΟν ξεχνάτε 100% τον συγκεκριμένο, εκτός κι αν το πάρει πάνω του ο Δ.Γ και κάνει ρελάνς (θυμούμενος παλιά μεγαλεία). Δύσκολο κι αυτό όμως.
Δεν ξεκόβει τίποτα ,business είναι, μην το ξεχνάμε αυτό .

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Προειδοποιήσεις: 0

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:09 pm
Στον Λαπροβιτολα δινουμε 750χιλ , στον Κασελακη είναι να δώσουμε 150 χιλ. Συνολικα 900χιλ...

Γιατι αντι για αυτούς τους 2 να μην φερουμε πακετάκι Γουολτερς και Βεστερμαν να παίξουμε μπασκετακι α λα ζαλγκιρις? Και οι δυο μαζί κοντά στο εκατομμύριο να κοστίζουν (500χιλ ο καθενας ή 400 ο ένας και 600 ο άλλος, κατι τετοιο). Χρειάζεται υπέρβαση 100χιλιαρικα αλλα θα κάνει τα μαγικά του ο τριαντο και θα τα βρει πιστευω!!

ΥΓ. Βεστερμαν και Νεντοβιτς επίφοβο αλλα αναγκαίο ρισκο
ο βεστερμαν βεβαια εχει συμβολαιο. και φυσικα και ο ουολτερς δεν ειναι και τερας, εχει και αυτος τραυματισμους.

η αποψη μου βεβαια παραμενει να παρουμε εναν πολυ καλο βασικο οπως λαπρο και μετα ας παρουμε εναν 2ο πιο μετα που θα μας βγει και πιο φθηνα.

οπως και να εχει μακαρι να μην παρουμε κασελακη!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:12 pm

Γουολτερς , Βεστερμαν

Νεντοβιτς , Φοστερ , Μποχωριδης

Παπαπετρου , Σαντ Ρος

Σμιτς , Μητογλου , Μπεντιλ

Παπαγιαννης , Ογκαστ

*Η μονη παραφωνία του φετινού μεταγραφικου παζαριού ειναι η βιασύνη στην ανανέωση Μπεντιλ..

0
Tracy Mac

allstar

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
Γουολτερς , Βεστερμαν

Παπαπετρου , Σαντ Ρος

Παπαγιαννης , Ογκαστ

*Η μονη παραφωνία του φετινού μεταγραφικου παζαριού ειναι η βιασύνη στην ανανέωση Μπεντιλ..
ειναι επιφοβο καθως 3 απο τους παικτες στην περιφερεια ειναι επιρεπης σε τραυματισμους. επισης σμιτς εμεινε μπαρτσα, εκτος αν ξερεις κατι νεοτερο.

τελος, ο μπεντιλ μια χαρα ειναι για 3ο 4αρι και 3ο 5αρι ταυτοχρονα. δενει και πολυ καλα και με τον μητο και επισης τον περιμενω βελτιωμενο.

παντως η αναγκαιοτητα και για 2 ασσο φαινεται πως ειναι μεγαλη.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:21 pm

Jimmer έγραψε:

Δεν ξεκόβει τίποτα ,business είναι, μην το ξεχνάμε αυτό .
Τι σχέση έχουν οι business βρε συ?
Είναι πάνω σε καμιά διαπραγμάτευση και το ¨παίζει δύσκολος"; :D

Τι παραπάνο πρέπει να πει για να δηλώσει ότι τελείωσε η υπόθεση του Γουίτιγκτον;

Να κάνει κάνα σεπούκου μήπως; :P

Από τις πιο ξεκάθαρες δηλώσεις που μπορεί να κάνει ένας πρόεδρος πάνω σε μια μεταγραφική υπόθεση.

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:23 pm

JohnnyPao έγραψε:
Γουολτερς , Βεστερμαν

Παπαπετρου , Σαντ Ρος

Παπαγιαννης , Ογκαστ

Μια χαρά ρόστερ! Μόνο που ο Βέστερμαν και ο Σμιτς θα μείνουν στις ομάδες τους. Τον Γουόλτερς εγώ σταθερά τον τελευταίο μήνα τον θεωρώ πολύ καλή λύση για τη δεδομένη στιγμή (χειρότερη από τον Γ. Γκος αλλά καλό-τατη).
Λογικά θα πάτε για Λάπρο μέχρι τέλους και για έναν ακόμη PF.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4011
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:34 pm

JohnnyPao έγραψε:
Γουολτερς , Βεστερμαν

Παπαπετρου , Σαντ Ρος

Παπαγιαννης , Ογκαστ

Εκτός του ότι ο Smits θα μείνει στη Βαρκελώνη, με αυτό το ρόστερ οι αντίπαλες άμυνες θα δίνουν το σουτ σε όλους τους παίκτες. Πολύ streaky στο σουτ η περιφέρεια σου, φίλε.

Συν τοις άλλοις εκτός του Foster, που δεν τον ξέρω σαν παίκτη, όλοι οι υπόλοιποι θέλουν την μπάλα στα χέρια τους για να δράσουν. Κάποιος θα πρέπει να κινείται χωρίς την μπάλα, νομίζω. :roll:

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:14 pm

Λοιπόν Σάββατο είναι ,σε καμμία παραλία θα είστε οι περισσότεροι , θα κάνω κι εγώ την πρόταση μου για το κλείσιμο του ρόστερ αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση Λαπροβιτολα:

Αν συνδράμει και ο Γιαννακοπουλος , Jerryd Bayless από Μινεσότα. Εξαιρετικός παικτης με φθίνουσα πορεία. Ίσως με 1,2 -1,3 εκ θα το σκεφτεί να περάσει τον Ατλαντικό πρώτη φορα. Ο ανώτατος μισθός βετεράνου στο nba είναι περίπου 2,1 μαζί με φόρους.

Εναλλακτική ο Brandon Jennings. Ξέρει κανείς που έπαιζε φέτος?δεν αναφέρεται στο proballers...

0
Tracy Mac

allstar

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:20 pm

titsokk έγραψε:
Λοιπόν Σάββατο είναι ,σε καμμία παραλία θα είστε οι περισσότεροι , θα κάνω κι εγώ την πρόταση μου για το κλείσιμο του ρόστερ αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση Λαπροβιτολα:

Αν συνδράμει και ο Γιαννακοπουλος , Jerryd Bayless από Μινεσότα. Εξαιρετικός παικτης με φθίνουσα πορεία. Ίσως με 1,2 -1,3 εκ θα το σκεφτεί να περάσει τον Ατλαντικό πρώτη φορα. Ο ανώτατος μισθός βετεράνου στο nba είναι περίπου 2,1 μαζί με φόρους.

Εναλλακτική ο Brandon Jennings. Ξέρει κανείς που έπαιζε φέτος?δεν αναφέρεται στο proballers...
Brandon Jennings με τιποτα. δεν κανει πλεον αυτος. ο Bayless δεν ειναι ασχημη λυση, αν και δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι. ηταν πολυ decent ασσος στο nba τα προηγουμενα χρονια.

περσυ κινα επαιζε και επισης μεχρι 750 χιλ δινουμε εμεις, σε καμια περιπτωση τοσα που γραφεις.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4011
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:22 pm

titsokk έγραψε:

Αδερφέ ο Bayless είναι πολύ-πολύ ακριβός. Παίζει στην Κίνα αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω επίσης πως δυαρίζει αρκετά. Τον θυμάμαι να παίζει μαζί με Γιάννη στο Milwaukee σαν αναπληρωματικός PG.

O Jennings νομίζω το έχει κόψει. :-?

0
Άβαταρ μέλους
Breathl3ss13

Reactions: 1

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:56 pm

Για Τζένινγκς είχε ακουστεί πριν κανά μήνα αν θυμάμαι καλά ότι κλείνει κάπου στην Αδριατική μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα παρκέ. Σαν ρίσκο για δεύτερο γκαρντ με 200-250 χιλιάρικα μαξ συμβόλαιο δεν θα ήταν κακός αν και είναι λίγο λοκο στο χαρακτήρα. Έχει ταλέντο, όμως, και σε μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί αρκετά μπορεί να κάνει δουλειά. Αν με το καλό επιστρέψει και κάνει μια καλή σεζόν στην Αδριατική μπορεί και να μας απασχολήσει από του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:16 pm

Η ομαδα πληρωνει την αφραγκια της.,,
Δεν νοείται αλλες εποχες κ να περιμενουμε τον καθε Λαπρο κ τον.καθε Brown.
Ετσι ειναι ομως η ζωη.
Εχει τα πανω κ τα κατω της,,,
Τωρα εμεις ειμαστε στα πολυ κατω...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Agio96

senior
Reactions: 45

Σάβ Ιούλ 25, 2020 7:40 pm

Στην ουνιξ ο Γουόλτερς

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Σάβ Ιούλ 25, 2020 8:45 pm

Agio96 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 7:40 pm
Στην ουνιξ ο Γουόλτερς
Από ότι φαίνεται δεν απασχόλησε ποτέ σοβαρά.

Είναι ειλημμενη απόφαση να πάνε ως τέλους για Λαπρο

Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε τέλος Αυγουστου

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”