2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 28, 2020 10:22 pm

" .ο τζιμερ πρέπει να είναι Ο ηγέτης του ΠΑΟ.για μένα μαζί με λαρκιν άι ντεκολο είναι οι καλύτεροι παίχτες της Ευρώπης.''...Εξαιρετικος σουτερ ο Τζιμμερ...Ασχετως αν ο 38χρονος Καρολ τον εχει ακομη για πρωινο....Το να μπαινει στην ιδια ομως προταση με Ντε Κολο ,ποσο μαλλον με Λαρκιν ,αγγιζει τα ορια μπασκετικης υβρεως.....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 28, 2020 10:35 pm

Με πρόλαβε ο basket72 ειδάλλως θα απαντούσα πολυ πιο μη-πολιτισμενα στον stellar απο πανω...

Δεν μου συμβαίνει συχνα να διαφωνώ με κάθε λέξη ενός κειμένου. Να πω επίσης πως οι υποτιμητικοι χαρακτηρισμοι δεν ενισχύουν καθόλου τα επιχειρήματα μας , αντιθετως τα υπονομεύουν.

Τέλος να θυμίσω πως οι μπασκετμπολιστες είναι κι αυτοί ανθρώπινα όντα όπως κι εμείς , το τονίζω σε περίπτωση που νομίζουμε πως παίζουμε 2Κ οταν συζητάμε..

8
8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior
Reactions: 27
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 28, 2020 11:48 pm

Μπασκετική ύβρις είναι να θεωρείς τον Φριντέτ παίχτη της σειράς .
Σαφώς δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση με Λάρκιν και Ντε Κολό , αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίχτη που έκανε στα 18 όλο τον μπασκετικό πλανήτη να παραληρεί.
Το γεγονός ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους το οφείλει στο ότι προτίμησε τα λεφτά της Κίνας (και καλά έκανε ,προτίμησε μια εύκολη και πλουσιοπάροχη ζωή ) αντί να μπει σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της ΕΛ.
"Καλός σουτέρ ο Τζίμμερ" ... είναι ELITE σουτέρ ο Τζίμμερ ,απλά για 15 χρόνια έπαιζε εντελώς διαφορετικό μπάσκετ .Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα και μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα .
Ας κάτσει 2-3 χρόνια ,και ας τον κρίνουμε όπως πρέπει.

Μου θυμίζει μια προσωπική ιστορία όλο αυτό,
Ήμουν με τον πατέρα μου σε μια φιέστα (πρώτες τάξεις του δημοτικού εγώ) στο Σπόρτινγκ ,αν δεν κάνω λάθος ,και μετά τα αναμνηστικά που πήραμε έβγαλα φωτογραφίες με τον Παύλο, τον Θανάση ,τον Μίντλετον και κάποιους άλλους .Ξαφνικά βλέπω απο το 1 μέτρο και 30 εκατοστά που (θα) ήμουν έναν γίγαντα να περπατάει βιαστικά προς την έξοδο .Λέω στο πατέρα μου να βγάλουμε φωτογραφία και μου απαντάει "Άστον αυτόν ,είναι για διώξιμο ,πάμε στον Φράγκι(Ο αγαπημένος μου παίχτης μετά τον Ντέγιαν τότε)".Το όνομα του γίγαντα ; Μάικ Μπατίστ.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 29, 2020 12:00 am

stellar έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2020 8:52 pm
....Είδα και την Μακαμπι με την αραπια που μάζεψε...
ΣΟΡΡΥ για το οφφ-τόπικ

Φίλε ,τέτοιοι χαρακτηρισμοί παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες .Παρακαλώ να αλλάξεις τη λέξη που χρησιμοποίησες άμεσα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 29, 2020 12:27 am

Jimmer έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2020 12:00 am
stellar έγραψε:
....Είδα και την Μακαμπι με την αραπια που μάζεψε...
ΣΟΡΡΥ για το οφφ-τόπικ

Φίλε ,τέτοιοι χαρακτηρισμοί παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες .Παρακαλώ να αλλάξεις τη λέξη που χρησιμοποίησες άμεσα.
Δεν θεωρω τον Τζιμερ παικτη της σειρας ....Καθε αλλο ...απλα δεν εχει καταλαβει ακομη -λογω Κινας ισως - πως ενας παικτης των ικανοτητων του πρεπει να παιζει στην Ευρωπη..Βλεπε Καρολ....Νικολας...Λανγκτον...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 29, 2020 1:17 am

+1 φαουλ stellar

Το forum έχει μια συγκεκριμένη ποιότητα σχολίων και θέλουμε να παραμείνει έτσι.
Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του αρκεί να γίνεται με κόσμιο τρόπο χωρίς προκλητικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 29, 2020 2:46 am

Jimmer έγραψε:
Σαφώς δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση με Λάρκιν και Ντε Κολό , αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίχτη που έκανε στα 18 όλο τον μπασκετικό πλανήτη να παραληρεί.
Το γεγονός ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους το οφείλει στο ότι προτίμησε τα λεφτά της Κίνας (και καλά έκανε ,προτίμησε μια εύκολη και πλουσιοπάροχη ζωή ) αντί να μπει σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της ΕΛ.
"Καλός σουτέρ ο Τζίμμερ" ... είναι ELITE σουτέρ ο Τζίμμερ ,απλά για 15 χρόνια έπαιζε εντελώς διαφορετικό μπάσκετ .Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα και μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα .
Σε καμια περιπτωση ο Φριντετ δεν ειναι παικτης της σειρας απο εκει και περα το τι εκανε στο Κολεγιο θα ειχε σημασια να ειπωθει εφοσον η μετακολεγιακη του καριερα ειχε την ιδια συνεχεια.
Υπαρχουν πολλα παραδειγματα παικτων που ειχαν μεγαλο hype στο κολεγιο και δεν εκαναν κατι το ιδιαιτερο στην καριερα τους.Επισης ειναι παικτης στα 31 του που υποτιθεται βρισκεται στα πιο παραγωγικα μπασκετικα του χρονια, δεν ειναι 27 ωστε να περιμενεις απο αυτον να πιασει το πικ του σε 3 χρονια οταν θα γινοταν 30. Το γεγονος πως επελεξε την Κινα για τα λεφτα, για τον μηδενικο ανταγωνισμο, γιατι θεωρουσε οτι απο εκει θα μπορουσε να βρει θεση στο nba για τον οποιοδηποτε λογο , ειναι καθαρο δικαιωμα του. Ομως με την επιλογη αυτη δεν εχουμε κανενα δειγμα σοβαρης μπασκετικης γραφης και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει οχι τα 1,7 Μ που πηρε φετος αλλα ουτε το 1Μ. Αν αποφασισει να ριξει το κασε του στα 700-800 χιλ και να αποδεκτει τον ρολο του σε μια ομαδα, ναι ειναι ποιοτικη προσθηκη. Δεν θεωρω καλυτερο τον Ερικ Γκριν σαν παικτη που τον ειδα σε ολυμπιακο και φενερ. Αυτη τη στιγμη ειναι ενας παικτης στα 31 που του μενουν 2 αντε 3 καλα χρονια ακομη και το μοναδικο που εχει καταφερει ειναι να μνημονευεται για τα καλα Κολεγιακα του χρονια. Ναι ειναι Elite σουτερ αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να παρεις ηγεμονικο συμβολαιο οταν η ζημια που προκαλεις στην ομαδα σου αμυντικα οταν εισαι στο παρκε ειναι μεγαλυτερη απο την επιθετικη σου συνεισφορα. Ο παικτης δεν μπορουσε καλα-καλα να ξεμαρκαριστει, ουτε καν να βγει απο τα screen που του στηνανε για να ελευθερωθει.Αν ειναι ολη η ομαδα να πρεπει να παιξει για τον Φριντετ και μπροστα και πισω κατι παει λαθος.Ωστοσο επειδη οντως το σουτ που διαθετει δεν υπαρχει στην ευρωλιγκα, η προοπτικη να παει σε λουσατη ομαδα, εχοντας τον ρολο του ψευτο-sixth man με το αναλογο κασε ειναι αρκετα ενδιαφερουσα.Ξανα λεω ποιοτητα για να βρισκεται στην ευρωλιγκα εχει οχι ομως με τα λεφτα που αξιωνει.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
stellar

sophomore
Reactions: 3
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 29, 2020 6:00 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2020 10:02 pm
stellar έγραψε:
Ήρθε για να παίζει γιατί ο Παπανικολάου έχει στο συμβόλαιο του Ρήτρα λεπτών. Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγε ο τιμά το καλύτερο τριάρι της Ευρώπης για μένα.Σιγα την καλύτερη χρόνια που έκανε. 10 .5 πόντους σε 30 λεπτά όποιον και να βάλεις τόσο πολύ τόσο θα βάλει .ο παπαπετρου δεν έχει σουτ αξιόπιστο για 3αρι (να μου πεις Ο σαντ τις εχει ;όχι.ομως εχει τριπλα και μπουκα κάτι που ο παπ δεν είναι το φόρτε του.)Να μου πεις τι είναι το φόρτε του .;αυτό είναι άλλη ερώτηση. Για μένα είναι 4αρι.και το σουτ του για 4αρι δεν είναι κακό. Ο Μονρόε ειναι παίχτης 15 πόντων και 12 ριμπάουντ στο νβα .η καραμέλα με την άμυνα ειναι αστεία. Μετά πάμε σε χακιμ αλλά και κει κάτι θα βρούμε... ενώ ο μιλουτινοφ ειναιβτερας άμυνας. Είδα και την Μακαμπι με την αραπια που μάζεψε τι έκανε.το μπάσκετ έχει πάει στο σουτ .ο τζιμερ πρέπει να είναι Ο ηγέτης του ΠΑΟ.για μένα μαζί με λαρκιν άι ντεκολο είναι οι καλύτεροι παίχτες της Ευρώπης.
Ο Τίμα (κι ουχί Τιμά-ριθμος) είναι το καλύτερο 3ρι της Ευρώπης; Κάνεις πλάκα ή το λες στα σοβαρά;
Ο Παπαπέτρου προφανώς κι έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, ενώ αυτό με τα λεπτά συμμετοχής του Παπανικολάου είναι προφανώς άλλη μία από τις πλάκες σου.. :D

Σχετικά με τον Μονρό (συνδυαστικά με τους 2 άλλους σέντερ που έχετε) δεν μπορεί να παραγνωριστεί το κομμάτι της άμυνας. Μιλάμε για μπάσκετ και η άμυνα είναι βασικότατη παράμετρος κι όχι καραμέλα και μάλιστα αστεία ( φλερτάρεις με φάουλ, εδώ).
Εξάλλου αν κάτι μπορεί να χαρακτηριστεί αστείο, είναι η κουβέντα περί Μονρό, με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.
Το μπολνταρισμένο με μαύρα όμως είναι καραμπινάτος λόγος για ΦΑΟΥΛ. Που σου ΄ρθε αυτός ο χαρακτηρισμός; Από τα κεντρικά της Κου Κλουξ Κλαν μας γράφεις ή έρχεσαι από ταξίδι στον χρόνο, κάπου από τις δεκαετίες του 50' και του 60' όταν κάτι τέτοια τα πετάγανε στις ελληνικές ταινίες.
stellar έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2020 9:11 pm

Είδαμε και πάθαμε να φύγει ο καραφλος τουβλατζης θα πάρουμε τον τουβλατζη σε σερβική βερσιόν και με ευπάθεια λοτζεσκι.
Εδώ τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν τους συνηθίζουμε. Μήπως να το πάρεις αλλιώς;

Επιπλέον, ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις γύρω από το μπάσκετ. Ο Γιόβιτς πρόπερσι σούταρε με 40% από το τρίποντο και πέρσι με 53% ενώ ποσοστό καριέρας στην Ευρωλίγκα έχει 37.6%. Ο Λαπροβίτολα ας πούμε, έχει ποσοστό καριέρας στην Ευρωλίγκα 26% ενώ ο Νέντοβιτς έχει αντίστοιχο ποσοστό, 34.9%. :)
stellar έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2020 9:21 pm
[
Έμενα μ αρέσει πολύ Ο κουζμινσκας .Είναι τύπου Βεζενκοφ Ο όποιος μ αρέσει και Αυτός πολύ. Νομίζω όμως πως Σ αυτό το ροστερ δεν κολλάει έχεις παπ και μητογλου και Μπεντιλ και σαντ ρος για 3 .δεν βρίσκει χώρο με την έννοια ότι οι ρόλοι έχουν κλείσει. Μπασκετικα είναι καλύτερος από όλους αυτούς που μου θυμίζουν τύπου παίχτες. Όπως λες τύπου λουι βιτον αλλά είναι ιμιτασίον σε κακη βερσιόν
Για τον Κουζμίνσκας τα είπαμε και πιο πριν. Κοντεύει 5ετία που έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ. Έκτοτε ακολουθεί μοναχική πορεία :D σε ένα ομαδικό άθλημα. Τα πεπραγμένα του σε κάθε ομάδα μετά την Ουνικάχα συνοψίζονται στη φράση : Ήλθον, είδον κι απήλθον.
Πάμε στα μπασκετικα τώρα.
3.Ο γιοβιτς δεν έχει σουτ πράγμα που αποδεικνύεται από τον αριθμό των σουτ που έχει πάρει όλη του την καριέρα. Ελάχιστα σουτ .Κάποτε ο τζουροβιτς μας έλεγε ότι ένας με κακό σουτ σε λίγα σουτ μπορεί να βγάλει καλό ποσοστό αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σούτερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Νικ. Πάντα,ξεκινάει καλά σε μικρό δείγμα και όταν περνάει τα 100-120 σουτ πάει στο γνωστό ποσοστό του .ο γιοβιτς σουτάρει 30-50 τρίποντα τη σεζόν. Υπάρχουν χρονιές που χει 52 όπως πέρυσι και χρονιές που είχε 26 Όπως πρόπερσι στο Γιουρόκαπ. Συνήθως είναι κάτω από 30%.Μπορείς να δεις και τα ποσοστά του στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ένα άλλο κομμάτι τώρα. Το ποσοστό από Μόνο του Δεν αποτυπώνει τίποτα (ειδικά σε ελάχιστα σουτ είναι απλά ένα άχρηστο στατιστικό στοιχείο. )Πώς τα παίρνει τα σουτ ;Ο σβεντ έχει 32% όμως σουτάρει με τις πιο δύσκολες συνθήκες συχνά πίσω απο τα 10μετρα. Ο γιοβιτς σουτάρει στατικός ελεύθερος μιας και κάθε ομάδας το σχέδιο είναι να του δώσει το σουτ .Αν ο γιοβιτς έπιχειρησει τις αποστάσεις του σβεντ και τις συνθήκες θα δεις ένα ποσοστό κάτω από 10% αν φτάνει Η μπάλα κάπου προς τη μπασκετα...Δες το ποσοστό του γιουλ. Κάτω από 33% .Αν είχες ελεύθερο το γιουλ και τον παπαπετρου που χει παραπάνω θα την έδινες στον παπαπετρου. Πιστεύω θα είσαι ο μόνος στον πλανήτη αλλά δεν σε φοβάμαι πρέπει να χεις συνηθίσει. Ο λαπροβιτολα είναι Η μέρα με τη νύχτα στο σουτ με το γιοβιτς. Και αυτό φαίνεται από το μηχανισμό του και από τις συνθήκες που επιχειρεί. Είναι αξιόπιστος σούτερ Δεν είναι σβεντ όμως έχει τρίποντο σοβαρό. Το πόσοστο που αναφέρεις είναι σε λίγα σουτ .Στις χρονιές που χε πολλά σουτ πήγε πολύ καλά. Ο Στέφαν είναι κινητό νοσοκομείο είναι ανέκδοτο να συζητάμε για ένα παίχτη που αν δεν ήταν σέρβος θα ταν παίχτης bcl .έχει πολύ καλή πάσα αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι.ειναι αργός στα πλάγια βήματα ακόμα πιο αργός και άστοχος στις βολές για γκαρντ 60-65%.Ο ιβκοβιτς στο σεμινάριο το 95 είχε πει ένα ωραίο τιπ και κρατά το .Άνθρωπος που σουτάρει χαμηλά σε βολές αποκλείεται να είναι σούτερ. Από κει βλέπεις το μηχανισμό το release το αν χρησιμοποιεί για στήριξη τον καρπό ή τον ώμο. Κι αν βάζει 3-4 δάχτυλα πάνω στο πορτοκάλι τοπι .Μπορώ να σου μιλάω ώρες για το σουτ όμως το ύφος σου σε καταδίκασε να σε αγνοήσω παντελώς μετά από αυτή την απάντηση.
4.Ο τιμα είναι το καλύτερο τριάρι της Ευρώπης. Καθαρός διμετρο τριάρι απίστευτα γυμνασμένος εκρηκτικός με σουτ πάνω από 40% σχεδόν σ όλες τις συνθήκες. Παίζει με τη μπάλα στα χέρια χωρίς να είναι το πιο δυνατό του σημείο αλλά μπορεί να το κάνει και έχει δυο χέρια που μπορεί να τελειώσει τις φάσεις. Φέτος έβγαλε κάπου 14-15 πόντους με χιμκι. Δεν βλέπω άλλο τριάρι να πλησιάζει τ0 νούμερα του .Ο παπαπετρου που θεωρείς ότι έκανε καλή σεζόν έβαλε 4 πόντους μ.ο πιο κάτω. Αν εννοείς ότι για πρώτη φορά δικαιολόγησε το συμβόλαιο του κάπως θα συμφωνήσω. Τίποτε παραπάνω.
5.Στα συμβόλαια των επαγγελματιών Υπάρχουν ρήτρες και όροι .Ο τιμα έφυγε γιατί του φαινόταν ανέκδοτο να παίζει 8 λεπτά πίσω από τον Κωστάκη ο οποίος είναι παιχτης για τη Λάρισα. 30 λεπτά 8 πόντοι .χλιαρος. ζελέ. Το σώμα του είναι αγυμναστο. Το χει παρατήσει από 20ετων αυτός. Μισή χρονιά έκανε π3ιν 10χρονια κι αν δεν ήταν Έλληνας θα τανπαίχτης α2.να σου γκουκλαρω τις χρονιές του ;το χεις κάνει ήδη. Ποιος τιμα μ2 Παπανικολάου...Ο ένας έχει 130κισ βαθύ κάθισμα και ο άλλος δεν σηκώνει ούτε 60κιλα στο σμιθ. Αστείο ναι που ο παπσνικολαου παίζει οσπφ .
Καλή σου συνέχεια

0
Παναθηναϊκός
stellar

sophomore

Τετ Ιούλ 29, 2020 6:33 am

pan24 έγραψε:
+1 φαουλ stellar

Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του αρκεί να γίνεται με κόσμιο τρόπο χωρίς προκλητικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Κοίτα επειδή αυτό λέγεται φασισμός και δολοφονία προσωπικότητος και επειδή έχω διαβάσει όλους τους όρους πριν πατήσω τικ μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιοι χαρακτηρισμοί είναι προσβλητικοι;Το αραπης αραπια;Μήπως το μπερδεύεις με το σκυλαραπα που δεν έχει καμία σχέση .Αραπια είναι το σύνολο μαύρων ανθρώπων. Σε πληροφορώ ότι βάση της παγκόσμιας δεοντολογίας για την γλωσσολογία το coloured person θεωρείται ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Το nigger σημαίνει αραπης νεγρος μαύρος .και είναι επιτρεπτό. Ποια φρασεολογία λοιπόν σε πείραξε .Στον φιλαράκο που είπε για Κλαν και κατηγόρησε έτσι στον αέρα δεν βλέπω να σε ενόχλησε .Έχω σκρινσοτ όλες τις συνομιλίες. Ελπίζω να μην γνωριστούμε σε λάθος αίθουσες για χάρη ενός φόρουμ.Να γνωρίζεις ότι το ίντερνετ δεν είναι της πλάκας πλ3ον .ούτε επειδή είσαι μοντερειτορ σε καθιστά ικανό να φιμωσεις με το έτσι θέλω.
Δεν προσέβαλλα κανέναν δεν χρησιμοποίησα υβριστικους όρους οπότε δεν κατανοώ το bullying που προσπαθείς να κάνεις εσύ και ένα δυο .Σε κάθε φόρουμ η σοσιαλ μίντια υπάρχουν νόμοι πάνω από τους κανόνες του εκάστοτε φόρουμ. Ξέρεις πόσα εκατομμύρια πληρβριβη fb γιατί έκανε το λάθος να πιστέψει ότι μ ένα μπαν του χρήστη καθάρισε. Ο χρήστης έχει δικαιώματα και επιβάλλεται να σέβεσαι την παρουσία μου εδώ μέσα. Στα 38 μου χρόνια να σαι βέβαιος και λόγο της ιδιότητας μου ότι από τη στιγμή που έχω δώσει την ταυτότητα μου που είναι το email μου Δεν επιτρέπω τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν καπου σφαλλω εδώ είμαι να αποδεχτώ το λάθος μου. Όμως αυτό το πεσιμο να γνωρίζεις δεν περνάει. Ελπίζω να έγινα κατανοητός

0
Παναθηναϊκός
stellar

sophomore

Τετ Ιούλ 29, 2020 6:37 am

manj13 έγραψε:
" .ο τζιμερ πρέπει να είναι Ο ηγέτης του ΠΑΟ.για μένα μαζί με λαρκιν άι ντεκολο είναι οι καλύτεροι παίχτες της Ευρώπης.''...Εξαιρετικος σουτερ ο Τζιμμερ...Ασχετως αν ο 38χρονος Καρολ τον εχει ακομη για πρωινο....Το να μπαινει στην ιδια ομως προταση με Ντε Κολο ,ποσο μαλλον με Λαρκιν ,αγγιζει τα ορια μπασκετικης υβρεως.....
Ο Κάρολ είναι ένας inside out σουτερ. Ο τζιμερ είναι καλσθομηχανη με τρίποντο από όλες τις αποστάσεις σουτ μετά από τριπλά μπούκα και πασα .ο καρολ είναι πσιχτακη μπροστά στο Τζιμερ.

1
1 Εικόνα
Παναθηναϊκός
stellar

sophomore

Τετ Ιούλ 29, 2020 6:45 am

papp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2020 2:46 am
Jimmer έγραψε:
Σε καμια περιπτωση ο Φριντετ δεν ειναι παικτης της σειρας απο εκει και περα το τι εκανε στο Κολεγιο θα ειχε σημασια να ειπωθει εφοσον η μετακολεγιακη του καριερα ειχε την ιδια συνεχεια.
Υπαρχουν πολλα παραδειγματα παικτων που ειχαν μεγαλο hype στο κολεγιο και δεν εκαναν κατι το ιδιαιτερο στην καριερα τους.Επισης ειναι παικτης στα 31 του που υποτιθεται βρισκεται στα πιο παραγωγικα μπασκετικα του χρονια, δεν ειναι 27 ωστε να περιμενεις απο αυτον να πιασει το πικ του σε 3 χρονια οταν θα γινοταν 30. Το γεγονος πως επελεξε την Κινα για τα λεφτα, για τον μηδενικο ανταγωνισμο, γιατι θεωρουσε οτι απο εκει θα μπορουσε να βρει θεση στο nba για τον οποιοδηποτε λογο , ειναι καθαρο δικαιωμα του. Ομως με την επιλογη αυτη δεν εχουμε κανενα δειγμα σοβαρης μπασκετικης γραφης και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει οχι τα 1,7 Μ που πηρε φετος αλλα ουτε το 1Μ. Αν αποφασισει να ριξει το κασε του στα 700-800 χιλ και να αποδεκτει τον ρολο του σε μια ομαδα, ναι ειναι ποιοτικη προσθηκη. Δεν θεωρω καλυτερο τον Ερικ Γκριν σαν παικτη που τον ειδα σε ολυμπιακο και φενερ. Αυτη τη στιγμη ειναι ενας παικτης στα 31 που του μενουν 2 αντε 3 καλα χρονια ακομη και το μοναδικο που εχει καταφερει ειναι να μνημονευεται για τα καλα Κολεγιακα του χρονια. Ναι ειναι Elite σουτερ αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να παρεις ηγεμονικο συμβολαιο οταν η ζημια που προκαλεις στην ομαδα σου αμυντικα οταν εισαι στο παρκε ειναι μεγαλυτερη απο την επιθετικη σου συνεισφορα. Ο παικτης δεν μπορουσε καλα-καλα να ξεμαρκαριστει, ουτε καν να βγει απο τα screen που του στηνανε για να ελευθερωθει.Αν ειναι ολη η ομαδα να πρεπει να παιξει για τον Φριντετ και μπροστα και πισω κατι παει λαθος.Ωστοσο επειδη οντως το σουτ που διαθετει δεν υπαρχει στην ευρωλιγκα, η προοπτικη να παει σε λουσατη ομαδα, εχοντας τον ρολο του ψευτο-sixth man με το αναλογο κασε ειναι αρκετα ενδιαφερουσα.Ξανα λεω ποιοτητα για να βρισκεται στην ευρωλιγκα εχει οχι ομως με τα λεφτα που αξιωνει.
Καλαθης 8 τριποντα μ.ο τζιμερ 4 .ο Τζιμερ δεν είναι για να ξεμαρκαρεται αμιγκο. Είναι για να χει τα μπάλα στα χέρια σαν τον Τζέιμς ηήτο γιουλ η το σβεντ. Τα λεφτά που αξιώνει καλώς τα αξιώνει. Έχει το καλύτερο efficiency rate στην Ευρωλίγκα. Δώστου μπαγκέτα και 30 λεπτά με απεριόριστα σουτ και θα δεις ένα παίχτη με 30 πόντους συνέχεια. Όταν έναν παίχτη που είναι ο δολοφόνος της Ευρώπης στο τελευταίο σουτ επιλέγεις τον καλαθη και τον Τζιμερ έξω όλοι καταλαβαίνουμε ότι παίζουν τα συμβόλαια και τα αποδυτήρια. Ο τζιμερ με σαντ ρος στο τρία να του καλύπτει τα νωτα θα ναι Πυραυλοκίνητος. Όσο για την άμυνα είδα και όταν έβγαινε έξω ήμασταν μπετο. Ο Σπανούλης έχει καλύτερη άμυνα;ο γιουλ;ο τεοντοσιτς;ο σαρας;Ακόμα και ο κάρυ. Αν ψάχνεις φονιά σκόρερ με άμυνα τότε ψάχνεις τον λεοναρντ. Όμως δεν έχει 2 .Αλλά 45

0
Παναθηναϊκός
stellar

sophomore

Τετ Ιούλ 29, 2020 6:53 am

stellar έγραψε:
manj13 έγραψε:
Ο Κάρολ είναι ένας inside out σουτερ. Ο τζιμερ είναι καλσθομηχανη με τρίποντο από όλες τις αποστάσεις σουτ μετά από τριπλά μπούκα και πασα .ο καρολ είναι πσιχτακη μπροστά στο Τζιμερ.
Ο ΠΑΟ πληρώνει τα λάθη του .εδω δολοφόνησαν τον κιθ. Έπαιζε κάποιος κιλπατρικ. Διώξαμε τον κεισι ριβερς κάποιοι λέγανε ότι ο σιγκλετον είναι σοφτ. Ότι Ο τζειμς δεν έχει πασα και είναι κακό παιδί...ο τζιμερ θα γλίτωνε .δωσε καλαθηδες στο λαό με 28% στο τρίποντο και 8 τριποντα μ.ο πραγματικά είναι παγκόσμιο ρεκόρ και 45% βολες. Που πήγε ο Καλαθης;Μπαρτσελόνα...τι θα κάνει φέτος η μπαρτσα αν παίζει ο καλαθης 30 λεπτά. Το λέω από τώρα. Τίποτα. Αν και πιστεύω ότι ο ερτελ θα του φάει τη θέση Ο Νικ θα γίνει ρολιστας. Για ρολιστας είναι τοπ.το σχέση έχει να χει τα μπάλα στα χέρια. Αυτό είναι τρομαχτικό σενάριο. Άσε το τζιμερ ρε φίλε. Ποιο κολλέγιο .ο τύπος έχει6- 7 χρόνια νβα. Θα μπορούσε να ήταν ακόμα αλλά θέλει να είναι βασικός. Ένας παίχτης που χει παίξει 7 χρόνια νβα εσύ λες δεν έπαιξε .Στη δουλειά σου εσύ μάλλον πρέπει να χεις πάρει Όσκαρ για να το λες .Απορω πως ο μοντερειτορ δεν σου βάλε ποινή...πλακα κάνω..

0
Παναθηναϊκός
stellar

sophomore

Τετ Ιούλ 29, 2020 7:19 am

stellar έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2020 6:33 am
pan24 έγραψε:
+1 φαουλ stellar

Κοίτα επειδή αυτό λέγεται φασισμός και δολοφονία προσωπικότητος και επειδή έχω διαβάσει όλους τους όρους πριν πατήσω τικ μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιοι χαρακτηρισμοί είναι προσβλητικοι;Το αραπης αραπια;Μήπως το μπερδεύεις με το σκυλαραπα που δεν έχει καμία σχέση .Αραπια είναι το σύνολο μαύρων ανθρώπων. Σε πληροφορώ ότι βάση της παγκόσμιας δεοντολογίας για την γλωσσολογία το coloured person θεωρείται ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Το nigger σημαίνει αραπης νεγρος μαύρος .και είναι επιτρεπτό. Ποια φρασεολογία λοιπόν σε πείραξε .Στον φιλαράκο που είπε για Κλαν και κατηγόρησε έτσι στον αέρα δεν βλέπω να σε ενόχλησε .

0
Παναθηναϊκός
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 29, 2020 8:52 am

Stellar παραβιάζεις κατ'επανάληψη το αρθρο 2a των κανονισμών.
app.php/rules

Τόσο λόγω της χρήσης όρων γενικά μη αποδεκτών(το nigger δεν είναι αποδεκτό, γινεται ολόκληρη συζήτηση για αυτό, είναι έως και μηνύσιμο και στην Ελλάδα λόγω αντιρατσιστικού νόμου) όσο και λόγω χρήσης όρων προσβλητικών προς δημόσια πρόσωπα(το καραφλός τουβλατζής δεν είναι υβριστικό αλλά είναι προσβλητικό-υποτιμητικό και πρέπει να αποφεύγεται στο forum όπως και τα $#@,βάζελος,γαύρος κλπ) και επιθετικής προς τα άλλα μέλη συμπεριφοράς.
Τα "εσύ στη δουλειά σου πρέπει να έχεις πάρει Όσκαρ,μήπως έχεις νεύρα από την προσωπική σου ζωή" είναι post σε ύφος που μπορεί να πυροδοτήσει διαμάχες

Κάποιοι που σχολίασαν το αρχικό σου post θα έπρεπε να είχαν πατήσει το report αντί να γράψουν.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά ας την εκφράζει κόσμια και με σεβασμό στον αντίλογο.

Είναι ένα forum με συγκεκριμένους κανόνες, αν κάποιος διαφωνεί είναι ελεύθερος να αποχωρήσει.

Ας συνεχίσουμε τα μπασκετικά και αν υπάρχει κάτι άλλο σε pm :)

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 29, 2020 9:19 am

stellar έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2020 6:53 am
stellar έγραψε:

Ο ΠΑΟ πληρώνει τα λάθη του .εδω δολοφόνησαν τον κιθ. Έπαιζε κάποιος κιλπατρικ. Διώξαμε τον κεισι ριβερς κάποιοι λέγανε ότι ο σιγκλετον είναι σοφτ. Ότι Ο τζειμς δεν έχει πασα και είναι και κακό παιδί...ο τζιμερ θα γλίτωνε .δωσε καλαθηδες στο λαό με 28% στο τρίποντο και 8 τριποντα μ.ο πραγματικά είναι παγκόσμιο ρεκόρ και 45% βολες. Που πήγε ο Καλαθης;Μπαρτσελόνα...τι θα κάνει φέτος η μπαρτσα αν παίζει ο καλαθης 30 λεπτά. Το λέω από τώρα. Τίποτα. Αν και πιστεύω ότι ο ερτελ θα του φάει τη θέση Ο Νικ θα γίνει ρολιστας. Για ρολιστας είναι τοπ.το σχέση έχει να χει τα μπάλα στα χέρια. Αυτό είναι τρομαχτικό σενάριο. Άσε το τζιμερ ρε φίλε. Ποιο κολλέγιο .ο τύπος έχει6- 7 χρόνια νβα. Θα μπορούσε να ήταν ακόμα αλλά θέλει να είναι βασικός. Ένας παίχτης που χει παίξει 7 χρόνια νβα εσύ λες δεν έπαιξε .Στη δουλειά σου εσύ μάλλον πρέπει να χεις πάρει Όσκαρ για να το λες .Απορω πως ο μοντερειτορ δεν σου βάλε ποινή...πλακα κάνω..
O Τζιμερ εκανε 2 αξιοπρεπέστατες σεζον-τις πρωτες του-σαν αναπληρωματικος των 18 και 15 λεπτων αντιστοιχα.
Απο κει και επειτα κλαφτα Χαράλαμπε.Σαν να μην υπήρχε.Το λέω γιατι το να ποστάρει καποιος οτι ο Φριντετ ειναι 6-7 χρονια στο nba είναι σουπερ δημιουργια εντυπωσεων,γιατι μπορει αν το παμε βασει σεζον,οντως να ηταν εκει 6 χρονιες,αλλα ρόλο παιζουν και οι συμμετοχες του.Και σεζον με 6 συμμετοχες δεν λογιζεται ως σεζον.
Κατα τ αλλα βασικος ο Φριντετ στο Nba ειναι αστειο και να το αναφερουμε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”