Euroleague Round 21: Barcelona vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 800
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:36 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:42 pm
plo koon έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:36 pm

Νομίζω η λύση είναι να μπορούν όλοι να δούνε ποιοι έχουν αντιδράσει στα post. Αυτό θα βγάλει από τη μέση την προστασία της ανωνυμίας.
Ήδη μπορείς να δεις ποιος έχει αντιδράσει στα ποστ σου, αρκεί να δεις τις ειδοποιήσεις.
Ναι το ξέρω, γιαυτο ανέφερα το άτομο αυτό, αλλά εδώ και καιρό συνεχίζεται το έργο χωρίς να έχει επεμβει η διαχείρηση, επειδή με τις αναφορές δεν γινόταν τίποτα έχω στείλει και μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την διαχείρηση, χωρίς βέβαια να λάβω καμιά απάντηση και το εν λόγω άτομο να συνεχίζει να σπαμαρει ασταμάτητα.

Αν έγραφε βέβαια κάτι για διαιτησία θα είχε επέμβει ο "νόμος" με συνοπτικές διαδικασίες !!!! σαν τον δικαστή ντρέντ !!! χαχαχχα (μπλακ χιούμορ αντμινιστρέτορες, μην πυροβολείτε ... :drunk: )

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 572

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:44 pm

kein έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:17 pm
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 7:25 am

Ναι θα έχουν σύντομα την ίδια ποινή για spam

Blockαρε τους ως δεύτερο μέτρο.

Απλά εκτός της αποβολής δεν υπάρχουν εργαλεία περιορισμού στο σημερινό διαδίκτυο.

Αγνόησε τους και ελπίζω να σταματήσουν για το καλό της κοινότητας.
Σχετικά με το ποστ που σβήστηκε και αναφερόταν σε δύο μέλη που σπαμάρουν ο ένας (Montechristo) παρότι διαφωνώ με τον τόνο που γράφει και προκαλεί κάποιες φορές, οφείλω να πω ότι είναι ενεργός και συμμετέχει σε συζητήσεις, ίσως τα εμοτζι δεν είναι σπαμαρισμα, μην τον βάζουμε στο ίδιο καλάθι με τον άλλο άτομο. Μιλάω για το μέλος Djole_77 που έχει να συμμετάσχει με ποστ από τον Δεκεμβριο του 2023 και σπαμάρει ακατάσχετα σε ποστ παναθηναϊκά με ειρωνικά εμότζι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ! Έχω κάνει αναφορές έχω στείλει και μήνυμα στην διαχείριση και συνεχίζει να "αλωνίζει" και να προκαλεί. Αν θέλετε κοιτάξτε το , είναι προφανές ότι είναι 2ος-3ος λογαριασμός κάποιυ άλλου μέλους.

Το έχω ξαναγράψει και το ποστ μυστηριωδώς εξαφανίστηκε όπως και κάθε άλλο που αναφέρεται σε αυτό το μέλος ! λες και είναι μυστικός πράκτορας !
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Δεν εδινα σημασια μεχρι που διαβασα το ποστ σου. Εχεις απολυτο δικαιο, κι εγω τα ιδια εχω, πεφτουν αβερτα τα dislikes απο το συγκεκριμενο user, και δεν εχουμε ετσι διαλογο γιατι δε γνωριζουμε τις αποψεις του εν λογω συμφορουμιτη. Κι εγω υποψιαζομαι αυτο που λες.λοιπον πως προκειται για κρυφο λογαριασμο.

Παρακαλω τους mods να ελεγχθει, δεν ειναι καλο για το forum να υπαρχουν τετοια φαινομενα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Πέμ Ιαν 16, 2025 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3603
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:48 pm

kein έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 5:36 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:42 pm

Ήδη μπορείς να δεις ποιος έχει αντιδράσει στα ποστ σου, αρκεί να δεις τις ειδοποιήσεις.
Ναι το ξέρω, γιαυτο ανέφερα το άτομο αυτό, αλλά εδώ και καιρό συνεχίζεται το έργο χωρίς να έχει επεμβει η διαχείρηση, επειδή με τις αναφορές δεν γινόταν τίποτα έχω στείλει και μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την διαχείρηση, χωρίς βέβαια να λάβω καμιά απάντηση και το εν λόγω άτομο να συνεχίζει να σπαμαρει ασταμάτητα.

Αν έγραφε βέβαια κάτι για διαιτησία θα είχε επέμβει ο "νόμος" με συνοπτικές διαδικασίες !!!! σαν τον δικαστή ντρέντ !!! χαχαχχα (μπλακ χιούμορ αντμινιστρέτορες, μην πυροβολείτε ... :drunk: )
Σου απάντησα εδώ, μάλλον δεν το είδες viewtopic.php?p=199466#p199466

ψάχνουμε λύσεις χωρίς να το παρακάνουμε.ε τις επεμβάσεις

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2489
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 16, 2025 6:01 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 4:43 pm
manos_89 έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 4:11 pm
Παιδιά προφανώς η ομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία. Είναι αστείο και μόνο να συζητάμε την πιθανότητα να μην αδικήθηκε. Δεν λέω ότι υπάρχει δόλος, μπορεί να υπάρχει ανικανότητα.
Από τα highlight και μόνο μπορείς να δεις ότι η αντιμετώπιση της άμυνας της μπαρτσελόνα ήταν αντικανονική τις περισσότερες φορές.
π.χ.
Βέσελυ πέφτει πάνω σε Ναν

Πάντερ σπρώχνει με το αριστερό χέρι τον Ναν

Πάντερ σπρώχνει και με τα 2 χέρια τον Ναν όταν είναι στον αέρα με αποτέλεσμα να βγάλει λάθος πάσα

Φάουλ Σατοράνσκυ στον Οσμάν και ίσως του Βέσελυ

Από την άλλη έχεις τα εντελώς σοφτ επιθετικά που δόθηκαν σε εμάς. Οι ολυμπιακοί μπορούν να βάλουν όσα γελάκια θέλουν αλλά μια χαρά γκρινιάζαν κι αυτοί στο περσινό φάουλ στο τρίποντο στα play-off
Εγω παντως απολες αυτες τις φασεις στην μονη που βλεπω παραβαση ειναι στου βεσελι..που και αυτα σπανια τα δινουν γιατι αλλιως δεν θα εμενε παικτης για παικτης..Τα υπολοιπα θεωρω ουτε ο νεστωρας τα σφυριζε :D

Συγκρινεις ενα σφυριγμα που στην ουσια στερουσε προκριση σε φ4 με γενικη γκρινια για διατησια σε ματς της ρεγκιουλαρ..Μαλιστα κανενας μπαρτζωκας δεν ποσταρε φαση στο ινστα που μαλιστα του ειχε δωθει και οντως φαουλ.

Εντωμεταξυ αποτι ειδα η μπαρτσελονα στην εδρα της βαρεσε 9 βολες και ο παο 13 και τα φαουλ 20-21..Η μονη ΄΄αδικια΄΄ που βλεπω ειναι οτι οι διατητες αφηναν τις επαφες και στις δυο ομαδες,το αν η μπαρτσα εριξε παραπανω απο τον παο δεν φταιει σε κατι.

Μπονους..ο παο ειναι τελευταιος στα φαουλ κατα του δηλαδη η ομαδα που τις εχουν σφυριξει τα λιγοτερα φαουλ κατα..και 6ος και πανω απο ολυμπιακο στα φαουλ που παιρνει υπερ του..
Αυτό το σχόλιο τι σχέση έχει με το ματς?

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιαν 16, 2025 6:01 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 4:50 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 4:49 pm

επαιζε και ο γκος χτες?Με ποια απο τις δυο γιατι δεν τον ειδα...
Για το δικός σας παιχνίδι λέω.
Όταν οι διαιτητές δεν αφήνουν πολύ το φυσικαλ οι ομάδες και κατά συνέπεια οι παίχτες εκτελούν περισσότερες βολές. Όταν το αφήνουν και οι 2 ομάδες εκτελούν λιγότερες. Στην προκειμένη περίπτωση η Μπαρτσελόνα εκτέλεσε 9 και εσείς 13 γιατί οι διαιτητές άφησαν το φυσικαλ γκειμ και στις 2 πλευρές. Ίδια κριτήρια σφυριγματων είχαν

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Πέμ Ιαν 16, 2025 9:21 pm

Νομίζω αυτό που έγινε χθες έχει μία απλή ανάγνωση. Οι διαιτητές μπήκαν να σφυρίξουν ένα παιχνίδι με λίγα σφυρίγματα - φάση play off. Ο ΠΑΟ (και η Μπάρτσα) έπαιξαν ένα σκληρό πρώτο ημίχρονο→ολα καλα. Ο ΠΑΟ μπήκε soft στο δεύτερο γιατί κέρδιζε με 8, ενώ η μπάρτσα συνέχισε να δαγκώνει.

Το μυαλό του ΠΑΟ έχει χαλάσει από το 3ο λεπτό της επανάληψης (πέφτει κάτω ο Ζουάντσο σε ένα σκριν και ο ναν στέκεται 2-3 δευτερόλεπτα και δείχνει τον Χουαντσο) και μετά δε μαζεύτηκε.

Ο ΠΑΟ και μπορεί και έχει δώσει ξύλο όταν θέλει και όταν πρέπει. Για τους λόγους του χθες δεν έδωσε στο δεύτερο μισό. Δε νομίζω ότι η διαιτησία ήταν κακή. Έκανε κάποια λάθη και έδωσε σφυρίγματα έδρας.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”