yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:37 am
Παρελκόμενα από το ΟΑΚΑ:
Πρώτη φορά πήγα στο ... experience. Να πω ότι είμαι γέροντας που έζησε τις εποχές με εκδρομές με ξύλο σε Αλεξάνδρεια, Ιβανωφεια, πέτρες στο ΣΕΦ, ΑΕΚτζηδες μασκαρεμενους στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ με τις αλυσίδες, ρόπαλα στο κλειστό της Δάφνης κλπ. Δεν τα βλέπω με καλό μάτι τα experience, αλλά θεωρώ πως πήγα με ανοιχτό μυαλό.
Λοιπόν καταρχήν το εισιτηριο μου το εστειλε δώρο απρόσμενα ένας πελάτης εχτές. Δεν ξέρω πόσο κόστισε, ήμουν πρακτικα στα επίσημα. Πολύ ευγενικό το προσωπικό, μου έβαλαν κι ένα βραχιολακι φάση all inclusive στο Βαραδερο και μου έδωσαν κι ένα box με μια σαλάτα, ένα κεικ κι ένα σάντουιτς κοτόπουλο με μπουκαλάκι νερό. Το τελευταίο υπερχρησιμο.
Το glass floor μου άφησε την ίδια εντύπωση που μου έδινε κι από το λαπτοπ: σκατιλα προς διαρροιέ χρώμα, ολίγον θολό, δε μου άρεσε, μάλλον δυσκολευει τη θεαση. Θετικό που δεν υπάρχει το ντουμανι που υπήρχε "παλια". Απαράδεκτοι πολλοί από τους καρεκλαδες στα court seats, ειδικα κάτι χοντροί με κοψια Μπεου που χαριεντιζονταν με τον Παρθενοπουλο, που στη μέση του ματς εκνευριστηκαν με κάποιους Λιθουανους πίσω από το καλάθι επειδή "ήταν προκλητικοί και πανηγυριζαν", άκου πράγματα δηλαδή να πηγαίνεις σε αγώνα και να πανηγυρίζεις τα καλάθια της ομάδας σου. Πήγαν λοιπόν οι 4 νταήδες, περπάτησαν το μισο glass floor , αυτό μας μάρανε, και πούλησαν τσαμπουκά στους ανθρώπους που ήρθαν από τη Λιθουανία επειδή έκαναν ο,τι κάνουμε κι εμείς όταν πάμε εκτός έδρας (και πολύ πιο ηπια), αφού πρώτα επί ένα εικοσάλεπτο τους έκαναν χειρονομίες " θα σας περιμένουμε απέξω " κλπ. Πάνω που πήγαν οι της ασφάλειας και τους απομάκρυναν τους παχουλοδροσατους, σκάει μύτη ο Νέστορας φουριόζος σπάει τον κλοιό και προσπάθησε να ρίξει μερικές ψιλές. Αποτελεσμα: αποβληθηκαν τρεις Λιθουανοι. Λίγο παραπέρα ήταν και κάτι γυναικόπαιδα Λιθουανοι, ψιλοντραπηκα που τους είδα να κοιτάνε εντρομοι τα κωλοδαχτυλα και τις απειλές. Ναι έχουν γίνει βήματα που βλέπουμε ματς χωρίς το εξευτελιστικο δίχτυ αλλά ακόμη κυκλοφορούν κάφροι και μάλιστα courtseatακηδες.
Προσπάθησα στο ημίχρονο να πάω στο πέταλο, στο μόνο μέρος που αντέχω να δω ματς, δε με άφησαν. Απογοητευτηκα, ήμουν υποχρεωμένος να δω το ματς με τους ζευγαρακηδες και τους σαντουιτσακηδες. Ας είναι.
Περιεργως, το γήπεδο είχε μια χαρα παλμό. Κι αν εξαιρέσει κάνεις το δίποδο που εκσφενδονισε μπουκάλι κατά των διαιτητών, ο κόσμος ήταν άψογος και πολύ υποστηρικτικος όσο η ομάδα ήταν πίσω. Μπράβο και πάλι μπράβο και στους οργανωμένους που τους τα χώνω όταν μαλακιζονται.
Ωραίο που βλέπεις ζευγάρια και παιδάκια. Δεν είναι για μένα, αλλά ως εικόνα ειναι ωραίο, ειδικά όταν δε χάνει σε παλμό το γήπεδο, γιατί ένα φόβο τον ειχα ότι θα πάω και θα καταραστω τη ζωή μου στα επίσημα.
Για το περιστατικο με την τεχνική ποινή ήταν ολίγον αστείο, ο τυπάς φορούσε ίδια ρούχα με τον πάγκο μας, όντως σηκωνόταν κάθε τρεις και λίγο και λόγω χρώματος ενδυμασίας κι εγώ σε καποια φάση νόμισα ότι είναι του πάγκου.
Οι διαιτητές μπορεί να κάνανε και 30 λάθη στο ματς, μετά πηγαιναν να τα διορθώσουν με αλλά λάθη, στο τέλος τα άκουγαν και για ολοσωστα σφυρίγματα αλλά γενικά ροιδο τα έκαναν, δεν μπορούν τα παλικάρια, ειδικα ο λεπτός τα ειχε κάνει πάνω του στο τέλος.
Πολλά χάπενινγκ με σκαναρισμα qr για να κερδίσεις δώρα, σουτ από το τριποντο στο ημίχρονο κλπ, δεν τα παρακολούθησα, δε με αφορούν, προσπαθούσα να πάω στο πέταλο κι έγραφα εδώ που είχα καιρό να μπω. Τσιρλιντερς δεν είδα. Είμαι της γενιάς που φώναζε "βγάλτε έξω τις πουτανες" όταν πρωτοεμφανιστηκαν, αλλά τώρα που γέρασα θα προτιμούσα τα κωλαράκι από τον "εμψυχωτη" του μικροφώνου. Ο οποίος πάντως ήταν λιγότερο εκνευριστικουλης από τον τραγικό καράφλα του ΣΕΦ.
Τo jumbotron μου φάνηκε μια άχρηστη αμερικανια, κλαιν, αλλά το ταμπλό είναι σούπερ, επιτέλους βλέπεις φάουλ και πόντους παικτών χωρίς να κάνεις τα μάτια σου σαν τον Αλ Μπαντι. Αλληλούια, κάποτε φεύγαμε αλληθώροι από το ΟΑΚΑ.
ΠΟΛΥ ευγενικό το προσωπικό του ΟΑΚΑ. Μπράβο τους. Και πρώτη φορά δε με έψαξαν για ψιλά, αναπτήρες κλπ, καλά πια φαίνομαι και γερος.