Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1732
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το οτι καθομαστε τωρα και κανουμε θεμα το οτι ο Λεσορ δεν εχει ερθει στο ΟΑΚΑ,αλλα πηγε να δει την Παρτιζαν, ειλικρηνα ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο. Ο τυπος εφυγε τρεχοντας με το ενα ποδι σμπαραλια στα αποδυτηρια για να μην ανεβει σε φοριο και τον δει ο γιος του,ο κοσμος, ακομα και για την ψυχολογια του,και μας φαινεται προσβολη νοημοσυνης το οτι δεν θελει να ερθει με πατεριτσες σε γεματο ΟΑΚΑ. Και ακομα περισσοτερο το ενισχυουμε αυτο με μπιχτες γιατι πηγε να δει την Παρτιζαν,που ειναι η ομαδα που τον εβγαλε στον αφρο,στην οποια εχει φιλους,να δει τον πρωην προπονητη του που τον εκτοξευσε κλπ. Ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα που ελεγε παλια ο Γκοντζος. Η πιο σωστα, ειναι να γελαει κανεις...
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πρεπει αν επικεντρωθουμε στα επομενα 2 παιδια σε περιπτωση 0/2 παμε για πλει ιν στην καλυτερη...ειναι μεγιστης σημασιας παιχνιδια....j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:24 pmΤο οτι καθομαστε τωρα και κανουμε θεμα το οτι ο Λεσορ δεν εχει ερθει στο ΟΑΚΑ,αλλα πηγε να δει την Παρτιζαν, ειλικρηνα ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο. Ο τυπος εφυγε τρεχοντας με το ενα ποδι σμπαραλια στα αποδυτηρια για να μην ανεβει σε φοριο και τον δει ο γιος του,ο κοσμος, ακομα και για την ψυχολογια του,και μας φαινεται προσβολη νοημοσυνης το οτι δεν θελει να ερθει με πατεριτσες σε γεματο ΟΑΚΑ. Και ακομα περισσοτερο το ενισχυουμε αυτο με μπιχτες γιατι πηγε να δει την Παρτιζαν,που ειναι η ομαδα που τον εβγαλε στον αφρο,στην οποια εχει φιλους,να δει τον πρωην προπονητη του που τον εκτοξευσε κλπ. Ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα που ελεγε παλια ο Γκοντζος. Η πιο σωστα, ειναι να γελαει κανεις...
0
- yawn.brigade
- Reactions: 701
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλά το κλασικό ντέρμπι με τον Ερυθρό πήγε να δει ο άνθρωπος, αν πήγαινε να δει Παρτίζαν - Άλμπα και δε πατάει στο ΟΑΚΑ θα ήταν όντως περίεργο
εμένα μου κάνει περισσότερη εντύπωση που ιατρικά είναι οκ να πάει με πατερίτσες σε άλλη χώρα για να δει ένα παιχνίδι αλλά δεν είμαι γιατρός οπότε δεν έχει σημασία αυτό που λέω.

εμένα μου κάνει περισσότερη εντύπωση που ιατρικά είναι οκ να πάει με πατερίτσες σε άλλη χώρα για να δει ένα παιχνίδι αλλά δεν είμαι γιατρός οπότε δεν έχει σημασία αυτό που λέω.
0
- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλά είναι προσβολή νοημοσύνης εδώ που τα λέμε.
περισσότερη λογική έχει να μη θέλει να βλέπει την ομάδα από κοντά και αυτός να μη μπορεί να παίξει, αυτό θα το δεχόμουν. το να μη θέλει να τον βλέπουν με πατερίτσες και να κάνει βόλτες σε άλλα γήπεδα δε βγάζει και πολύ νόημα, εκεί δε τον βλέπουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού;
1
1

- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως να τον δουν?Υπαρχει καποιο βιντεο που τον δειχνει να περπαταει με πατεριτσες?Η η εδρα της Παρτιζαν γεμιζει απο φιλους του Παναθηναικου?yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:33 pmκαλά είναι προσβολή νοημοσύνης εδώ που τα λέμε.
περισσότερη λογική έχει να μη θέλει να βλέπει την ομάδα από κοντά και αυτός να μη μπορεί να παίξει, αυτό θα το δεχόμουν. το να μη θέλει να τον βλέπουν με πατερίτσες και να κάνει βόλτες σε άλλα γήπεδα δε βγάζει και πολύ νόημα, εκεί δε τον βλέπουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού;
0
- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δε θα κάτσω να ψάξω αν υπάρχει βίντεο γιατί δε με απασχολεί τόσο το ζήτημα, έτσι κι αλλιώς τον υπερασπίστηκα τον Λεσόρ λίγο πιο πάνω. η δικαιολογία του σάιτ της αλήθειας είναι που μου φαίνεται γελοία. η κοινή (μου) λογική λέει ότι αν δε θες να σε δουν με πατερίτσες δε πας σε γήπεδα με 20.000 κόσμο, δε πήγε σε πριβέ πάρτι πρώην συμπαίκτη του.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:35 pmΠως να τον δουν?Υπαρχει καποιο βιντεο που τον δειχνει να περπαταει με πατεριτσες?Η η εδρα της Παρτιζαν γεμιζει απο φιλους του Παναθηναικου?yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:33 pm
καλά είναι προσβολή νοημοσύνης εδώ που τα λέμε.
το να μη θέλει να βλέπει την ομάδα του από την εξέδρα χωρίς να μπορεί να παίξει είναι μια χαρά, πειστικότατη δικαιολογία, αλλά προφανώς θέλουν να πουλήσουν και λίγο έξτρα δράμα και λεσορψυχάρα και τέτοια.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο που ειπαν στην εκπομπη ειναι οτι ο Λεσορ δεν θελει να μπει στο ΟΑΚΑ ,και μπροστα στον κοσμο της ομαδας,με πατεριτσες.Οχι οτι δεν θελει να παει γενικα σε γηπεδα και να τον δει γενικα ο κοσμος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:43 pmδε θα κάτσω να ψάξω αν υπάρχει βίντεο γιατί δε με απασχολεί τόσο το ζήτημα, έτσι κι αλλιώς τον υπερασπίστηκα τον Λεσόρ λίγο πιο πάνω. η δικαιολογία του σάιτ της αλήθειας είναι που μου φαίνεται γελοία. η κοινή (μου) λογική λέει ότι αν δε θες να σε δουν με πατερίτσες δε πας σε γήπεδα με 20.000 κόσμο, δε πήγε σε πριβέ πάρτι πρώην συμπαίκτη του.
το να μη θέλει να βλέπει την ομάδα του από την εξέδρα χωρίς να μπορεί να παίξει είναι μια χαρά, πειστικότατη δικαιολογία, αλλά προφανώς θέλουν να πουλήσουν και λίγο έξτρα δράμα και λεσορψυχάρα και τέτοια.
Διαφορετικα, ας μας πειτε τοτε τι ερμηνεια δινετε εσεις που το βρισκετε τοσο περιεργο,για ποιον λογο δεν παει στο ΟΑΚΑ αλλα πηγε στην Παρτιζαν?
1
1

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
την έχω γράψει δυο φορές την ερμηνεία μου, ότι δε θέλει να βλέπει την ομάδα του χωρίς να μπορεί να παίξει.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:49 pmΑυτο που ειπαν στην εκπομπη ειναι οτι ο Λεσορ δεν θελει να μπει στο ΟΑΚΑ ,και μπροστα στον κοσμο της ομαδας,με πατεριτσες.Οχι οτι δεν θελει να παει γενικα σε γηπεδα και να τον δει γενικα ο κοσμος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:43 pm
δε θα κάτσω να ψάξω αν υπάρχει βίντεο γιατί δε με απασχολεί τόσο το ζήτημα, έτσι κι αλλιώς τον υπερασπίστηκα τον Λεσόρ λίγο πιο πάνω. η δικαιολογία του σάιτ της αλήθειας είναι που μου φαίνεται γελοία. η κοινή (μου) λογική λέει ότι αν δε θες να σε δουν με πατερίτσες δε πας σε γήπεδα με 20.000 κόσμο, δε πήγε σε πριβέ πάρτι πρώην συμπαίκτη του.
Διαφορετικα, ας μας πειτε τοτε τι ερμηνεια δινετε εσεις που το βρισκετε τοσο περιεργο,για ποιον λογο δεν παει στο ΟΑΚΑ αλλα πηγε στην Παρτιζαν?
το έχει πει και ο ίδιος σε στόρι απ'ότι βλέπω :
"Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε αρχικά το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα των «πράσινων», οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ιταλία, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ανέβασε ένα βίντεο, όπου από την τηλεόραση του σπιτιού του παρακολουθεί ζωντανά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.
Χωρίς να περάσει πολλή ώρα, ανέβασε άλλο ένα story, όπου εξέφραζε πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να παρακολουθεί από τα πιτς την ομάδα του να δοκιμάζεται."
0
Είδα το θέμα με τον Λεσορτ εδώ και κάτι μέρες να δημιουργείται. Μέχρι και στην Magic Euroleague το συζήτησαν...
Αρχικά ειπώθηκε ότι δε θέλει να τον δει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ με πατερίτσες. Ίσως ο άνθρωπος θέλει να μη χαλάσει την εικόνα του θηρίου που έχει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ δεν κάθισε να τον βοηθήσουν να βγει από το γήπεδο όταν τραυματίστηκε.
Θα μου πει κάποιος οκ δεν πάει ΟΑΚΑ αλλά γιατί πηγαίνει στη Γαλλία και στη Σερβια να δει παιχνίδια; Θα μπορούσε να πάει και στο Μιλάνο. Έχετε σκεφτεί μήπως δεν αντέχει να βρίσκεται στον πάγκο ανήμπορος να βοηθήσει ή ψυχολογικά να του είναι δύσκολο που κρέμασε την ομάδα; Ας προσέχουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς.
Η ομάδα δεν πάει καλά και αρχίζει η μουρμούρα για το κάθε μικρό πράγμα. Αναλύουμε πως κάθεται ο Μπράουν στον πάγκο, που παρευρίσκεται ο Λεσορτ κτλ. Ηρεμία, δε χρειάζεται γκρίνια, είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους.
Αρχικά ειπώθηκε ότι δε θέλει να τον δει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ με πατερίτσες. Ίσως ο άνθρωπος θέλει να μη χαλάσει την εικόνα του θηρίου που έχει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ δεν κάθισε να τον βοηθήσουν να βγει από το γήπεδο όταν τραυματίστηκε.
Θα μου πει κάποιος οκ δεν πάει ΟΑΚΑ αλλά γιατί πηγαίνει στη Γαλλία και στη Σερβια να δει παιχνίδια; Θα μπορούσε να πάει και στο Μιλάνο. Έχετε σκεφτεί μήπως δεν αντέχει να βρίσκεται στον πάγκο ανήμπορος να βοηθήσει ή ψυχολογικά να του είναι δύσκολο που κρέμασε την ομάδα; Ας προσέχουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς.
Η ομάδα δεν πάει καλά και αρχίζει η μουρμούρα για το κάθε μικρό πράγμα. Αναλύουμε πως κάθεται ο Μπράουν στον πάγκο, που παρευρίσκεται ο Λεσορτ κτλ. Ηρεμία, δε χρειάζεται γκρίνια, είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4848
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε ωραια στο μιλανο γιατι δεν πηγε να ειναι μαζι με τους συμπαιχτες τουj-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:49 pmΑυτο που ειπαν στην εκπομπη ειναι οτι ο Λεσορ δεν θελει να μπει στο ΟΑΚΑ ,και μπροστα στον κοσμο της ομαδας,με πατεριτσες.Οχι οτι δεν θελει να παει γενικα σε γηπεδα και να τον δει γενικα ο κοσμος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:43 pm
δε θα κάτσω να ψάξω αν υπάρχει βίντεο γιατί δε με απασχολεί τόσο το ζήτημα, έτσι κι αλλιώς τον υπερασπίστηκα τον Λεσόρ λίγο πιο πάνω. η δικαιολογία του σάιτ της αλήθειας είναι που μου φαίνεται γελοία. η κοινή (μου) λογική λέει ότι αν δε θες να σε δουν με πατερίτσες δε πας σε γήπεδα με 20.000 κόσμο, δε πήγε σε πριβέ πάρτι πρώην συμπαίκτη του.
ο λογος που δεν θελει να πηγαινει να βλεπει την ομαδα ειναι πολυ απλος ,γιατι δεν θεωρει οτι χρειαζεται να το κανει
το οτι δεν θελει να παει στο οακα με πατεριτσες η με το ηλεκτρικο πατινι που εχει προσβαλλει την νοημοσυνη του καθε ανθρωπου,τωρα θα μου πεις η πρωτη φορα θα ειναι ,υπαρχουν παρα πολλες παρομοιες περιπτωσεις και στον παο και στον οσφπ
2
1
1

- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτη ειναι μια πολυ λογικη και πολυ πιθανη ερμηνεια,και εφοσον ισχυει, δεν ειναι καθολου περιεργο το γιατι δεν παει στο ΟΑΚΑ.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:57 pmτην έχω γράψει δυο φορές την ερμηνεία μου, ότι δε θέλει να βλέπει την ομάδα του χωρίς να μπορεί να παίξει.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:49 pm
Αυτο που ειπαν στην εκπομπη ειναι οτι ο Λεσορ δεν θελει να μπει στο ΟΑΚΑ ,και μπροστα στον κοσμο της ομαδας,με πατεριτσες.Οχι οτι δεν θελει να παει γενικα σε γηπεδα και να τον δει γενικα ο κοσμος.
το έχει πει και ο ίδιος σε στόρι απ'ότι βλέπω :
"Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε αρχικά το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα των «πράσινων», οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ιταλία, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ανέβασε ένα βίντεο, όπου από την τηλεόραση του σπιτιού του παρακολουθεί ζωντανά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.
Χωρίς να περάσει πολλή ώρα, ανέβασε άλλο ένα story, όπου εξέφραζε πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να παρακολουθεί από τα πιτς την ομάδα του να δοκιμάζεται."
Ε τωρα οτι πηγε να δει την παλια του ομαδα στο ντερμπι της χωρας της, δεν νομιζω οτι ειναι για να το ανακυκλωνουμε.
Εκτος,για τους Παναθηναικους το λεω,αν θελουμε να ανακαλυπτουμε νεες αφορμες γκρινιας,κατι στο οποιο ειμαστε πρωταθλητες παγκοσμιως.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειδα οτι ειχες απαντησει, και ειλικρινα, σηκωνω τα χερια ψηλα,δεν εχω να σου απαντησω κατι.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 3:00 pmε ωραια στο μιλανο γιατι δεν πηγε να ειναι μαζι με τους συμπαιχτες τουj-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:49 pm
Αυτο που ειπαν στην εκπομπη ειναι οτι ο Λεσορ δεν θελει να μπει στο ΟΑΚΑ ,και μπροστα στον κοσμο της ομαδας,με πατεριτσες.Οχι οτι δεν θελει να παει γενικα σε γηπεδα και να τον δει γενικα ο κοσμος.
ο λογος που δεν θελει να πηγαινει να βλεπει την ομαδα ειναι πολυ απλος ,γιατι δεν θεωρει οτι χρειαζεται να το κανει
το οτι δεν θελει να παει στο οακα με πατεριτσες η με το ηλεκτρικο πατινι που εχει προσβαλλει την νοημοσυνη του καθε ανθρωπου,τωρα θα μου πεις η πρωτη φορα θα ειναι ,υπαρχουν παρα πολλες παρομοιες περιπτωσεις και στον παο και στον οσφπ
0