Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 11, 2025 3:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 2:55 pm
«Μερικοί παίκτες φοβούνται να έρθουν στον Παναθηναϊκό, εμείς θέλουμε παίκτες με φιλοδοξίες. Υπάρχει πίεση εδώ. Δεν είναι εύκολο να παίξεις για τους πρωταθλητές. Αλλά περιμένουμε τέτοιου τύπου παίκτη. Να έχει μεγάλες φιλοδοξίες, με αυτούς τους οπαδούς, με αυτή την ατμόσφαιρα. Αν βρούμε κάποιον που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, τότε θα το σκεφτούμε», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.
Που ανέβηκε αυτό ρε παιδιά?

0
NikBot

junior
Reactions: 103
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 11, 2025 3:18 pm

ΟΚ, νομίζω ο Παναθηναικός έχει όντως μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό, πιο βαριά φανέλα και μεγαλύτερες βλέψεις. Δεν λέω ότι η Μονακό δεν διεκδικεί τον τίτλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα στεναχωρηθούν και πολύ αν δεν το πάρουν, στον ΠΑΟ με Ταις θα υπήρχε απαίτηση να έρθει η κούπα, οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν σχετικά αποτυχία. Μπορεί δηλαδή ο παίκτης όντως όχι να "φοβήθηκε", αλλά να προτίμησε να πάει εκεί που λένε "πάμε για F4 και απο εκεί και πέρα ό,τι καταφέρουμε" παρά στο "πάμε ξεκάθαρα για τον τίτλο". Δηλαδή να προτιμά ένα απλά ανταγωνιστικό περιβάλλον από ένα ακραία ανταγωνιστικό περιβάλλον. Δεν το θεωρώ "μεταγραφική ήττα", όπως γράφτηκε και νωρίτερα ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του κριτήρια απόφασης. Και ο Μίροτιτς προτίμησε Μιλάνο από πιο ανταγωνιστικές ομάδες με μεγαλύτερη πίεση.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Φεβ 11, 2025 3:22 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 2:50 pm
Το ο Αταμάν ξέρει ή ο Μπαρτζώκας ξέρει (προφανώς οποιοσδήποτε επαγγελματίας προπονητής ξέρει καλύτερα από εμας εδώ στο φόρουμ)κτλ , δε μπορεί να είναι απάντηση στα σχόλια γιατί δε θα είχε λόγο ύπαρξης το φόρουμ. Επίσης και αυτοί που ξέρουν καλύτερα προφανώς και κάνουν λάθη , βλέπε Σίκμα σε εμάς ή πιο ακραίο κάποιος GM NBA είχε επιλέξει τον Μιλισιτς πάνω από Καρμέλο , Μπος και Γουέιντ και αυτός περισσότερο μπάσκετ από εμάς ξέρει.
Το ότι ο ΠΑΟ πάει στην τελική ευθεία με ένα σέντερ και αυτόν όχι από το πάνω ράφι είναι λάθος όπως και να το δεις , ακόμα και αν με κάποιο μαγικό τρόπο τα πάρει όλα στο τέλος. Ο Τούρκος δεν έχει γυρίσει ακόμα, όταν γυρίσει βλέπουμε πως θα είναι και ο Μήτογλου όπως παίζει εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν μετράει ούτε για δεύτερος.
Το ότι ή θα πάρω τον καλύτερο που κυκλοφορεί ή κανέναν , ενώ δε μπορώ να βγάλω ούτε τις προπονήσεις χωρίς αλχημείες , στο δικό μου μυαλό δε στέκει.
Για να σας προλάβω προφανώς ο Αταμάν ξέρει καλύτερα από εμένα :D
goodpost.gif

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2778
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Φεβ 11, 2025 3:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Το είπε σε κάτι χαζοβραβεία.

0
Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 11, 2025 3:32 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 3:12 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 3:03 pm

Ξεκάθαρα φοβήθηκε ο Ταις για αυτό και πήγε σε μια ομάδα τόσο κάτω στη βαθμολογία χωρίς κανένα στόχο , όχι;! :banghead:
Πήγε σε μια ομάδα χωρίς πίεση που και να αποτύχει κανείς δε θα πει τίποτα. Άλλο "βάρος" και πίεση υπάρχει στη Μονακό και άλλη στον Παναθηναϊκό, πώς να το κάνουμε.
Ναι αυτό είναι το ίδιο με το ότι όποιος παίχτης θα έρθει Ευρώπη θα αποφασίσει πρώτα ο ΠΑΟ αν τον θέλει και μετά θα δει σε ποιον άλλο θα πάει (τα λέμε μόνοι μας για τον εαυτό μας δλδ ) . Παρόλα αυτά φέτος απολύθηκε ο προπονητής της Μονακό επειδή δεν ξεκίνησε καλά (πίεση μου φαίνεται αυτό ) , πήραν στη θέση του έναν από τους μεγαλύτερους νικητές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και πήραν και το πεντάρι που κυνηγούσατε και εσείς και ήταν η μόνη θέση που πονούσαν (λόγω ποιοτητας και όχι ποσοτητας , ενώ ο ΠΑΟ πονάει και στα δύο αυτοί τη στιγμή ) οπότε μάλλον να κερδίσουν και αυτοί τώρα θέλουν !

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 11, 2025 3:40 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 3:12 pm

Πήγε σε μια ομάδα χωρίς πίεση που και να αποτύχει κανείς δε θα πει τίποτα. Άλλο "βάρος" και πίεση υπάρχει στη Μονακό και άλλη στον Παναθηναϊκό, πώς να το κάνουμε.
Ναι αυτό είναι το ίδιο με το ότι όποιος παίχτης θα έρθει Ευρώπη θα αποφασίσει πρώτα ο ΠΑΟ αν τον θέλει και μετά θα δει σε ποιον άλλο θα πάει (τα λέμε μόνοι μας για τον εαυτό μας δλδ ) . Παρόλα αυτά φέτος απολύθηκε ο προπονητής της Μονακό επειδή δεν ξεκίνησε καλά (πίεση μου φαίνεται αυτό ) , πήραν στη θέση του έναν από τους μεγαλύτερους νικητές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και πήραν και το πεντάρι που κυνηγούσατε και εσείς και ήταν η μόνη θέση που πονούσαν (λόγω ποιοτητας και όχι ποσοτητας , ενώ ο ΠΑΟ πονάει και στα δύο αυτοί τη στιγμή ) οπότε μάλλον να κερδίσουν και αυτοί τώρα θέλουν !
Η κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει και να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί, αυτό (υποτίθεται ότι) είναι αυτονόητο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πίεση δεν είναι η ίδια στη Μονακό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

0
krom13

Reactions: 0

Τρί Φεβ 11, 2025 3:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 2:55 pm
«Μερικοί παίκτες φοβούνται να έρθουν στον Παναθηναϊκό, εμείς θέλουμε παίκτες με φιλοδοξίες. Υπάρχει πίεση εδώ. Δεν είναι εύκολο να παίξεις για τους πρωταθλητές. Αλλά περιμένουμε τέτοιου τύπου παίκτη. Να έχει μεγάλες φιλοδοξίες, με αυτούς τους οπαδούς, με αυτή την ατμόσφαιρα. Αν βρούμε κάποιον που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, τότε θα το σκεφτούμε», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.
https://x.com/gazzetta_gr/status/1889264663780528530

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Φεβ 11, 2025 4:08 pm

Και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ειδικά φέτος η πίεση είναι μεγάλη στον Παο και μάλιστα μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Μονακό που πετάει τσουβάλια λεφτά και έχει πάρει ένα μύδι μέχρι τώρα. Ο Παο πέρυσι το πήρε, φέτος πάει χαλαρά ότι και να γίνει δε θα του πει κανείς τίποτα. Πόσες ομάδες δλδ έχουν καταφέρει να κάνουν back to back, δεν είναι και το πιο εύκολο. Άσε που φέτος με τόσους τραυματισμούς υπάρχει ακόμα μια δικαιολογία σε περίτπωση αποτυχίας. Το ότι καθόμαστε εμείς οι καμιά δεκαριά εδώ και γράφουμε κάθε μέρα για μπάσκετ δε σημαίνει ότι ο Τάις και ο κάθε Τάις το βλέπει έτσι. Στην τελική με τόσα λεφτά που έχει βγάλει ψιλοχέστηκε κιόλας αν βγει πρώτος ή τρίτος ή τέταρτος στην Euroleague.

0
Delpo1987

junior

Τρί Φεβ 11, 2025 4:22 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Η κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει και να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί, αυτό (υποτίθεται ότι) είναι αυτονόητο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πίεση δεν είναι η ίδια στη Μονακό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.
Δύο ομάδες που φτιάχνονται για να κερδίσουν τώρα έχουν πίεση και οι δύο , ποιος την έχει μεγαλύτερη δεν θα το κρίνω εγώ (την ίδια αντιμετώπιση έχω και στα του ολυμπιακού παίζουν και οι άλλοι και θέλουν να κερδίσουν και αυτοί, όχι μόνο οι ελληνικές ομάδες) εννοείται ότι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ είναι ιστορικά μεγαλύτερο μέγεθος , αλλά όχι χωρίς πίεση η Μονακό. Το ποστ μου είναι ξεκάθαρα για τον Αταμαν , θεωρώ ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των οπαδών του ΠΑΟ κυρίως αλλά και όλων των φιλάθλων . Δεν προσπαθώ να μειώσω τον ΠΑΟ σαν μπασκετικό μέγεθος , δε μπορώ και να θέλω 7 έχετε

0
BillyPao

allstar

Τρί Φεβ 11, 2025 4:32 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δύο ομάδες που φτιάχνονται για να κερδίσουν τώρα έχουν πίεση και οι δύο , ποιος την έχει μεγαλύτερη δεν θα το κρίνω εγώ (την ίδια αντιμετώπιση έχω και στα του ολυμπιακού παίζουν και οι άλλοι και θέλουν να κερδίσουν και αυτοί, όχι μόνο οι ελληνικές ομάδες) εννοείται ότι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ είναι ιστορικά μεγαλύτερο μέγεθος , αλλά όχι χωρίς πίεση η Μονακό. Το ποστ μου είναι ξεκάθαρα για τον Αταμαν , θεωρώ ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των οπαδών του ΠΑΟ κυρίως αλλά και όλων των φιλάθλων . Δεν προσπαθώ να μειώσω τον ΠΑΟ σαν μπασκετικό μέγεθος , δε μπορώ και να θέλω 7 έχετε
Νόμιζα ότι είσαι Παναθηναϊκός, αλλά τώρα που είσαι Ολυμπιακός καταλαβαίνω το ποστ σου για τον Αταμάν. Προφανώς βέβαια διαφωνώ, ο Αταμάν θα μπορούσε σε κάθε αγώνα να βρίσκει δικαιολογίες για τις απουσίες, αλλά δεν το κάνει. Και δε νομίζω ότι υποτιμά τη νοημοσύνη κανενός, σίγουρα θέλει η ομάδα να πετύχει.

0
Delpo1987

junior

Τρί Φεβ 11, 2025 4:41 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Νόμιζα ότι είσαι Παναθηναϊκός, αλλά τώρα που είσαι Ολυμπιακός καταλαβαίνω το ποστ σου για τον Αταμάν. Προφανώς βέβαια διαφωνώ, ο Αταμάν θα μπορούσε σε κάθε αγώνα να βρίσκει δικαιολογίες για τις απουσίες, αλλά δεν το κάνει. Και δε νομίζω ότι υποτιμά τη νοημοσύνη κανενός, σίγουρα θέλει η ομάδα να πετύχει.
Το ποστ μου για τον Αταμαν αυτή τη φορά (είναι γνωστή η γνώμη μου για τον χαρακτήρα του στο φόρουμ, δεν την έχω κρύψει ποτέ ) αφορά μόνο τη δήλωση αυτή . Στη Μονακό πήγε ο βασικός του στόχος για τη θέση 5 όχι στην Αλμπα και είπε θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου. Ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με τη δική του. Τώρα αν εσύ τη βρίσκεις σωστή οκ, όπως κρίνει ο καθένας

0
BillyPao

allstar

Τρί Φεβ 11, 2025 4:56 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Το ποστ μου για τον Αταμαν αυτή τη φορά (είναι γνωστή η γνώμη μου για τον χαρακτήρα του στο φόρουμ, δεν την έχω κρύψει ποτέ ) αφορά μόνο τη δήλωση αυτή . Στη Μονακό πήγε ο βασικός του στόχος για τη θέση 5 όχι στην Αλμπα και είπε θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου. Ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με τη δική του. Τώρα αν εσύ τη βρίσκεις σωστή οκ, όπως κρίνει ο καθένας
Επέλεξε να πάει σε μια ομάδα χωρίς την πίεση του Παναθηναϊκού, όπως ο Μίροτιτς επέλεξε να πάει στην Αρμάνι κλπ. Εγώ τη βρίσκω σωστή τη δήλωση, δεν μπορούν όλοι τον πρωταθλητισμό.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526

Τρί Φεβ 11, 2025 5:13 pm

Λοιπον οι παιχτες ειναι πανω απο ολα επαγγελματιες.

Οταν σου γινονται προτασεις, διαλεγεις την καλυτερη,
Οταν ΔΕΝ σου γινονται πολλες διαλεγεις απο τις λιγες.

Τοσο απλα. Τα αλλα ειναι σαν αυτα που ακουμε για το "καλυτερο σεντερ της αγορας αυτη τη στιγμη"...

Προσωπικα θεωρω πως τετοια σχολια υποτιμουν την νοημοσυνη των φιλαθλων. Βεβαια, συμφωνα με το καθεστωτικο, οπως ειπε και ο Παπαθεοδωρου, γινανε για να τονωθει η ψυχολογια καποιων παιχτων (Μητογλου). Αλλη μια αποδειξη οτι τα συγκεκριμενα σχολια του κοουτς Αταμαν μονον σοβαρα δεν πρεπει να λαμβανονται. Δεν επιασε τοπο κατι τετοιο φυσικα, γιατι ο Μητογλου δεν ειναι καν σεντερ και αποδεδιγμενα δεν μπορει να ανταπεξελθει σε αυτη τη θεση.΄
Κατι βεβαια που εχει φανει και στο παρελθον αλλωστε.

Το αλλο σχολιο πως οι παιχτες που δεν ερχονται δεν εχουν τις ιδιες φιλοδοξιες με τον ΠΑΟ ειναι μια μπαρουφα και μιση. Αποπροσανατολιζει απο τον πραγματικο λογο για τον οποιο ο ΠΑΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ.

Με λιγα λογια ο Αταμαν, γνωστος για τις δηλωσεις σκοπιμοτητας που συνηθως κανει, μονον την πραγματικοτητα δεν φανερωνει με τα λεγομενα του.

Βεβαια, υπαρχουν και καποιοι που τα πιστευουν αυτα.
Πχ γινεται συζητηση για τις φιλοδοξιες του Ταις. Χωρις ομως να γνωριζει κανεις την αντιπροταση του ΠΑΟ. Η ακομα ΑΝ εγινε προταση...

Μια εκδοχη του τι συμβαινει πραγματικα θα μπορουσε να ειναι η παροιμια με την αλεπου.

Αν και μαλλον κατι αλλο συμβαινει.

Οποιος καταλαβε καταλαβε...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τρί Φεβ 11, 2025 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Delpo1987

junior

Τρί Φεβ 11, 2025 5:14 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Επέλεξε να πάει σε μια ομάδα χωρίς την πίεση του Παναθηναϊκού, όπως ο Μίροτιτς επέλεξε να πάει στην Αρμάνι κλπ. Εγώ τη βρίσκω σωστή τη δήλωση, δεν μπορούν όλοι τον πρωταθλητισμό.
Επιμένεις , η Μονακό θέλει να πάρει την Ευρωλίγκα φέτος και φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις της, τις οποίες στις έγραψα πιο πάνω. Τώρα εσύ με ποια κριτήρια αποφάσισες ότι δεν έχει πίεση εσύ ξέρεις .

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Φεβ 11, 2025 5:20 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Μα κάνει πρωταθλητισμό ρε Μπίλι...Στη Μονακό πήγε που έχει στόχο να πάρει την Ευρωλίγκα, ίδιες νίκες με εμάς έχει, έχει να παίξει απέναντι στην Παρί και την Βιλερμπάν για να πάρει πρωτάθλημα εγχώρια και ακριβώς επειδή κάνει πρωταθλητισμό άλλαξε προπονητή μες τη χρονιά και ας την είχε σε καλή θέση.
Δεν πήγε στην Μπάμπεργκ για να κλείσει την καριέρα του από εκει που ξεκίνησε ούτε σε ομάδα χαβαλέ τύπου Αρμάνι.

Επίσης γενικά το να λέμε ότι παίκτης με καμιά 40αρια παιχνίδια nba playoffs εκ των οποίων το 2020 έφτασε στους τελικούς ανατολής όντας βασικός σε όλα τα παιχνίδια με 28 λεπτά και το 2022 έφτασε τελικούς nba παίζοντας 12,5 λεπτά δεν θέλει την πίεση και δεν μπορεί τον πρωταθλητισμό οκ...ακούγεται λίγο περίεργο

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”