Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Φεβ 26, 2025 8:50 pm

Dimitris L έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 8:47 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 8:07 pm

τον φουρνιε..αλλα σε βλεπω πολυ αισιοδοξο η απαισιοδοξο :lol: .. ακομα και να παιξουν ολοι αυτοι ,ο γουοκαπ θα ειναι με το χερι στην μεση και ο εβανς απο 10 μηνες αποχη.. Επισης νταξει ο λι για να φτασει τον ναν θελει πολλα καρβελια και δεν νομιζω να τον φτασει και ποτε. Δεν το κοβω επισης οτι ταιριαζουν μαζι λι και εβανς ταυτοχρονα.
τον φουρνιε τον υπολογισα 3αρι. σε επιδοσεις νομιζω θα τον φτασει γρηγορα, και να μην τεριαζουν ειναι δυο σκορερ που βαζουν την μπαλα στο καλαθι με καθε τροπο. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα με το βαθος του ροστερ του ολυμπιακου. ο Λη ειναι ο Λο και σε πολη καλη ηλικια.
Αν ο Παναθηναϊκός παίξει πλήρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ολυμπιακό σε "βάθος" ρόστερ.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 26, 2025 9:08 pm

Αα ο λι ηδη ειναι ο ναν τι μου λες!μακαρι το παιδι να το ξεπερασει κιολας κατσε να δουμε!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3922
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 26, 2025 9:24 pm

giorgos45 έγραψε:
Αα ο λι ηδη ειναι ο ναν τι μου λες!μακαρι το παιδι να το ξεπερασει κιολας κατσε να δουμε!
ναν ηταν οταν ηταν κοντα να τον παρουν
τωρα ειναι καλυτερος του ναν :welcome:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 26, 2025 9:59 pm

Πολυ καλος παίκτης ο Λι αλλά σοβαρά τώρα δεν υπάρχει σύγκριση με Ναν.

Ο ένας εχει 12,1 μο καριέρας και ο αλλος 5,2.

Επίσης γκαρντ με 27% τρίποντο.
Προφανώς είναι ισως ό,τι καλύτερο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Τετ Φεβ 26, 2025 10:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pm
Elvetos έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 12:30 pm
Δεν είναι το ίδιο ξενοδοχείο. Ο dpg είναι στο Kulm, η γυναίκα του Ναν είναι σε ένα άλλο, με βάση τα stories που βλέπω.
Ήμουν εκεί last week, παραλίγο να πέσω πάνω στον πρόεδρο λοιπόν :D :D
PS: Ασε που ο ψιλικατζής ο Ναν έφτασε εκεί με Aegean μέσω Ζυρίχης και μετά ταξί, ενώ ο dpg θα πέταξε κατευθείαν St. Moritz με private jet.
πως φαινεται ο φορτογκας :cool:
Εγώ και ο dpg. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά εγώ δυστυχώς απλά το χόμπυ μου κάνω :D

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 26, 2025 10:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 9:24 pm
giorgos45 έγραψε:
ναν ηταν οταν ηταν κοντα να τον παρουν
τωρα ειναι καλυτερος του ναν :welcome:
Καμια φορα ας μαθουμε να διαβαζουμε. Ο συμφορουμιτης εγραψε το λαβρακι του Ολυμπιακου ο ναν του Ολυμπιακου. Δηλαδη ο παικτης που παιζει στο στυλ του ναν. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι καλυτερος του Ναν (που δεν ειναι). Ο λι ομως σωματικα δηλαδη πρωτο βημα, αλμα, ταχυτητα με την μπαλα και σουτ μεσης αποστασης μετα απο ντριπλα τα εχεις σε επιπεδο αναλογο του Ναν. Αυτο λεει πολλα για το σε τι μπορει να εξελιχθει αλλα και τιποτα καθως η θεωρια απο την πραγματικοτητα ειναι μιλια μακρια. Ο ναν αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος παικτης του πρωταθλητη ευρωπης και ο Λι ενας εξαιρετικα ταλαντουχος παικτης που ερχεται απο το Τουρκικο πρωταθλημα. Εγω προσωπικα ενθουσιαστηκα με τον Λι γιατι τον εχω δει σε 10 παιχνιδια( 8 ευρωλιγκας και 2 τσαμπιονς λιγκ) και πιστευω οτι μπορει να εξελιχθει σε τοπ κλας για ευρωλιγκα και δινει στην ομαδα μου το μοναδικο πραγμα που δεν εχει σε καλο βαθμο, την προσωπικη φαση με καθετο παιχνιδι απο τις θεσεις 1-2(τουλαχιστον μεχρι να μπει στη κουβεντα ο εβανς) παικτη να κανει τα πραγματα που μπορει να κανει ο ναν στο σκοραρισμα τα εχω εις διπλουν φετος( Σασα Φουρνιε) δεν χρειαζομαι και αλλον

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1559
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Φεβ 27, 2025 9:49 am

BillyPao έγραψε:
Dimitris L έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 8:47 pm

τον φουρνιε τον υπολογισα 3αρι. σε επιδοσεις νομιζω θα τον φτασει γρηγορα, και να μην τεριαζουν ειναι δυο σκορερ που βαζουν την μπαλα στο καλαθι με καθε τροπο. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα με το βαθος του ροστερ του ολυμπιακου. ο Λη ειναι ο Λο και σε πολη καλη ηλικια.
Αν ο Παναθηναϊκός παίξει πλήρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ολυμπιακό σε "βάθος" ρόστερ.
Ο Ολυμπιακος εχει πιο γεματο ροστερ απο τον Παναθηναικο,και απο οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωλιγκα.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Πέμ Φεβ 27, 2025 10:23 am

Elvetos έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 10:27 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pm

πως φαινεται ο φορτογκας :cool:
Εγώ και ο dpg. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά εγώ δυστυχώς απλά το χόμπυ μου κάνω :D
Eλα πες την αλήθεια συναντηθηκες με dpg .. ασε τις μαϊμουδιές

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 871

Πέμ Φεβ 27, 2025 10:46 am

Σιγά ρε μπασκετικοί όλοι σας. Ξέρατε τον Ναν και πριν έρθει στην ευρωπη; Ελάχιστους θυμάμαι εδώ να έχουν μιλήσει για υπερπαικτη που θα αφήσει εποχη, πριν παίξει.
Ένα παιδί στο άλλο θρεντ είπε ότι ο Λι είναι καλύτερος του Ναν. Μην τρελαθουμε. Ναν βρίσκεις μια στις 20. Ο,τι και να είναι άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις πριν τον δεις εν δράσει σε μια ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2729
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Φεβ 27, 2025 11:00 am

chainsaw έγραψε:
Σιγά ρε μπασκετικοί όλοι σας. Ξέρατε τον Ναν και πριν έρθει στην ευρωπη;
Κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάποια ψαγμένη επιλογή. Αν έχεις χρόνο (που δεν έχουν όλοι προφανώς) και ψάχνεις αυτού του είδους τις μεταπηδήσεις (από ΝΒΑ σε Ευρώπη) τότε μετά τους Ευρωπαίους, κοιτάς τα χαμηλά συμβόλαια χωρίς μεγάλο ρόλο (και βάζεις και την ηλικία στην εξίσωση) και γενικά έχεις μια ιδέα του ποιος είναι πιθανό να έρθει και ποιος αν έρθει θα μπορεί να κάνει κάποια διαφορά.

0
Εικόνα
Christofis

euroleague

Πέμ Φεβ 27, 2025 11:02 am

chainsaw έγραψε:
Σιγά ρε μπασκετικοί όλοι σας. Ξέρατε τον Ναν και πριν έρθει στην ευρωπη; Ελάχιστους θυμάμαι εδώ να έχουν μιλήσει για υπερπαικτη που θα αφήσει εποχη, πριν παίξει.
Ένα παιδί στο άλλο θρεντ είπε ότι ο Λι είναι καλύτερος του Ναν. Μην τρελαθουμε. Ναν βρίσκεις μια στις 20. Ο,τι και να είναι άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις πριν τον δεις εν δράσει σε μια ομάδα.
Εγω ημουν οντως απο τους λιγους που λεγαμε οτι για Ευρωπη ο Ναν θα ειναι ονειρο οταν ειχε πρωτοακουστει ηια τον Ολυμπιακο. Ο λι σιγουρα δεν ειναι καλυτερος και δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να γινει ποτε ιδιας αξιας ομως, τα προσοντα του ειναι αναλογα του Ναν. Οπως αναλογα του ειναι και του Τζειμς και πολλων αλλων την τελευταια εικοσαετια στην ευρωπη. Αυτο που εχει ο ναν και τον εκανε θεο στα ματια μας ειναι το πως καταφερε μια μετρια περυσι ομαδα μεχρι τα χριστουγεννα να την κανει Σουπερ ομαδαρα. Αυτο δεν γινεται ευκολα ειδικα απο παίκτη που παιζει πρωτη φορα ευρωπη.

Παντως ακομη και εγω που ημουν και ειμαι απο τους μεγαλους θαυμαστες του οταν μιλανε οτι δεν εχουν ξαναδει παικτη σαν τον Ναν κρυφογελαω οχι γιατι λενε ψεματα αλλα γιατι χρονια σαν αυτη που εκανε ο Λαρκιν με τις συνεχεις 35αρες και τα εκλπηκτικα στατιστικα δεν νομίζω να ξαναδουμε στην ευρωλιγκα για αλλα 20 χρονια

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Πέμ Φεβ 27, 2025 11:20 am

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ο Ολυμπιακος εχει πιο γεματο ροστερ απο τον Παναθηναικο,και απο οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωλιγκα.
Φαίνεται ότι έχει, γιατί δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Σκέψου την παρακάτω 12άδα, και αν δεν τη βλέπεις "γεμάτη" μάλλον κάτι πάει λάθος.

PG: Σλούκας, Μπράουν, Γκραντ
SG: Ναν, Γκριγκόνις
SF: Οσμάν, Παπαπέτρου
PF: Χουάντσο, Μήτογλου
C: Λεσόρ, Γκάμπριελ, Γιουρτσεβέν/Πλάις

2
2 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Φεβ 27, 2025 12:23 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Φαίνεται ότι έχει, γιατί δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Σκέψου την παρακάτω 12άδα, και αν δεν τη βλέπεις "γεμάτη" μάλλον κάτι πάει λάθος.

Ναι ρε Μπιλυ πιο γεμάτο σου είπαν όχι καλύτερο ή ότι του ΠΑΟ δεν είναι γεμάτο .
Ο Ολυμπιακός χωρίς τραυματισμούς όπως λες για τον ΠΑΟ πλέον θα ήταν έτσι :

PG:Γουοκαπ , Γκος, Λι , Mitrou Long
Combo guard : Evans , Vildoza
SG: Dorsey
SG / SF : Fournier , Mckissik, Λαρετζακης
SF: Παπανικολάου
PF: Vezenkov , Peters
Center: Milutinov , Fall, Wright .
Ολοι αυτοί είναι παίχτες Ευρωλίγκας και ο Mitrou Long πριν έρθει στον Ολυμπιακό Ευρωλίγκα έπαιζε και όχι χάρη στο ελληνικό του διαβατήριο .
16 παίχτες είναι περισσότεροι από τους 12 πως να το κάνουμε τώρα;!
Αν χρειάζεται τόσο μεγάλο ρόστερ ή πιο είναι καλύτερο είναι άλλη κουβέντα. Το πιο γεμάτο όμως είναι μετρημένα κουκιά .

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Πέμ Φεβ 27, 2025 12:45 pm

Delpo1987 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 12:23 pm
BillyPao έγραψε:

Ναι ρε Μπιλυ πιο γεμάτο σου είπαν όχι καλύτερο ή ότι του ΠΑΟ δεν είναι γεμάτο .
Ο Ολυμπιακός χωρίς τραυματισμούς όπως λες για τον ΠΑΟ πλέον θα ήταν έτσι :

PG:Γουοκαπ , Γκος, Λι , Mitrou Long
Combo guard : Evans , Vildoza
SG: Dorsey
SG / SF : Fournier , Mckissik, Λαρετζακης
SF: Παπανικολάου
PF: Vezenkov , Peters
Center: Milutinov , Fall, Wright .
Ολοι αυτοί είναι παίχτες Ευρωλίγκας και ο Mitrou Long πριν έρθει στον Ολυμπιακό Ευρωλίγκα έπαιζε και όχι χάρη στο ελληνικό του διαβατήριο .
16 παίχτες είναι περισσότεροι από τους 12 πως να το κάνουμε τώρα;!
Αν χρειάζεται τόσο μεγάλο ρόστερ ή πιο είναι καλύτερο είναι άλλη κουβέντα. Το πιο γεμάτο όμως είναι μετρημένα κουκιά .
Μα και 16 παίκτες να έχει ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να έχει πάνω από 12 στη σύνθεση του. Δηλαδή ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε ποτέ να "κατέβει" με τη σύνθεση που παραθέτεις, καθώς αναγκαστικά θα έμεναν εκτός 4 παίκτες. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να "κατέβει" με τη σύνθεση που παραθέτω εγώ.

0
Christofis

euroleague

Πέμ Φεβ 27, 2025 12:48 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Το θεμα τι εχεις πιο πισω: Μωραιτης, Καλαιτζακης, Σαμαντουροφ, Γιουρτσεβεν ή Πλαις . Απο αυτους ποιος θα επαιζε σε επιπεδο ευρωλιγκας εστω και αυμπληρωματικος; Εδω μπαινει η λεξη βαθος του ροστερ.

Και εγω με ολους υγιεις και σε ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και χωρις περιορισμους διαβατηριων το τονιζω παραθετω:

PG: Λι, Γουοκαπ, Γκος
SG: Εβανς, Βιλντοζα,
SF: Φουρνιε, Μακκισικ/Παπανικολαου
PF: Βεζενκοφ, Πιτερς
C: Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ

Και πιο πισω: Μητρου Λονγκ, Ντορσει, Λαρεντζακης, Παπανικολαου, Μενσα, Σπαρταλης

Ε απο τους πιο πανω οι 3 τουλαχιστον θα παιζανε ή παιξανε σε επιπεδο ευρωλιγκας.

Εγω δεν θα συγκρινω ποια 12καδα ειναι καλυτερη ο καθενας εχει την γνωμη του. Εγω θα πω τρεμε Αμπου Νταμπι τους εξορμομενους απο Ελλαδα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”