Αν ο Παναθηναϊκός παίξει πλήρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ολυμπιακό σε "βάθος" ρόστερ.Dimitris L έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 8:47 pmτον φουρνιε τον υπολογισα 3αρι. σε επιδοσεις νομιζω θα τον φτασει γρηγορα, και να μην τεριαζουν ειναι δυο σκορερ που βαζουν την μπαλα στο καλαθι με καθε τροπο. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα με το βαθος του ροστερ του ολυμπιακου. ο Λη ειναι ο Λο και σε πολη καλη ηλικια.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 8:07 pm
τον φουρνιε..αλλα σε βλεπω πολυ αισιοδοξο η απαισιοδοξο.. ακομα και να παιξουν ολοι αυτοι ,ο γουοκαπ θα ειναι με το χερι στην μεση και ο εβανς απο 10 μηνες αποχη.. Επισης νταξει ο λι για να φτασει τον ναν θελει πολλα καρβελια και δεν νομιζω να τον φτασει και ποτε. Δεν το κοβω επισης οτι ταιριαζουν μαζι λι και εβανς ταυτοχρονα.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ και ο dpg. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά εγώ δυστυχώς απλά το χόμπυ μου κάνωτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pmπως φαινεται ο φορτογκαςElvetos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 12:30 pmΔεν είναι το ίδιο ξενοδοχείο. Ο dpg είναι στο Kulm, η γυναίκα του Ναν είναι σε ένα άλλο, με βάση τα stories που βλέπω.
Ήμουν εκεί last week, παραλίγο να πέσω πάνω στον πρόεδρο λοιπόν![]()
PS: Ασε που ο ψιλικατζής ο Ναν έφτασε εκεί με Aegean μέσω Ζυρίχης και μετά ταξί, ενώ ο dpg θα πέταξε κατευθείαν St. Moritz με private jet.![]()

0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Καμια φορα ας μαθουμε να διαβαζουμε. Ο συμφορουμιτης εγραψε το λαβρακι του Ολυμπιακου ο ναν του Ολυμπιακου. Δηλαδη ο παικτης που παιζει στο στυλ του ναν. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι καλυτερος του Ναν (που δεν ειναι). Ο λι ομως σωματικα δηλαδη πρωτο βημα, αλμα, ταχυτητα με την μπαλα και σουτ μεσης αποστασης μετα απο ντριπλα τα εχεις σε επιπεδο αναλογο του Ναν. Αυτο λεει πολλα για το σε τι μπορει να εξελιχθει αλλα και τιποτα καθως η θεωρια απο την πραγματικοτητα ειναι μιλια μακρια. Ο ναν αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος παικτης του πρωταθλητη ευρωπης και ο Λι ενας εξαιρετικα ταλαντουχος παικτης που ερχεται απο το Τουρκικο πρωταθλημα. Εγω προσωπικα ενθουσιαστηκα με τον Λι γιατι τον εχω δει σε 10 παιχνιδια( 8 ευρωλιγκας και 2 τσαμπιονς λιγκ) και πιστευω οτι μπορει να εξελιχθει σε τοπ κλας για ευρωλιγκα και δινει στην ομαδα μου το μοναδικο πραγμα που δεν εχει σε καλο βαθμο, την προσωπικη φαση με καθετο παιχνιδι απο τις θεσεις 1-2(τουλαχιστον μεχρι να μπει στη κουβεντα ο εβανς) παικτη να κανει τα πραγματα που μπορει να κανει ο ναν στο σκοραρισμα τα εχω εις διπλουν φετος( Σασα Φουρνιε) δεν χρειαζομαι και αλλον
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1559
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακος εχει πιο γεματο ροστερ απο τον Παναθηναικο,και απο οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωλιγκα.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 8:50 pmΑν ο Παναθηναϊκός παίξει πλήρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ολυμπιακό σε "βάθος" ρόστερ.Dimitris L έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 8:47 pm
τον φουρνιε τον υπολογισα 3αρι. σε επιδοσεις νομιζω θα τον φτασει γρηγορα, και να μην τεριαζουν ειναι δυο σκορερ που βαζουν την μπαλα στο καλαθι με καθε τροπο. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα με το βαθος του ροστερ του ολυμπιακου. ο Λη ειναι ο Λο και σε πολη καλη ηλικια.
0
Σιγά ρε μπασκετικοί όλοι σας. Ξέρατε τον Ναν και πριν έρθει στην ευρωπη; Ελάχιστους θυμάμαι εδώ να έχουν μιλήσει για υπερπαικτη που θα αφήσει εποχη, πριν παίξει.
Ένα παιδί στο άλλο θρεντ είπε ότι ο Λι είναι καλύτερος του Ναν. Μην τρελαθουμε. Ναν βρίσκεις μια στις 20. Ο,τι και να είναι άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις πριν τον δεις εν δράσει σε μια ομάδα.
Ένα παιδί στο άλλο θρεντ είπε ότι ο Λι είναι καλύτερος του Ναν. Μην τρελαθουμε. Ναν βρίσκεις μια στις 20. Ο,τι και να είναι άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις πριν τον δεις εν δράσει σε μια ομάδα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2729
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάποια ψαγμένη επιλογή. Αν έχεις χρόνο (που δεν έχουν όλοι προφανώς) και ψάχνεις αυτού του είδους τις μεταπηδήσεις (από ΝΒΑ σε Ευρώπη) τότε μετά τους Ευρωπαίους, κοιτάς τα χαμηλά συμβόλαια χωρίς μεγάλο ρόλο (και βάζεις και την ηλικία στην εξίσωση) και γενικά έχεις μια ιδέα του ποιος είναι πιθανό να έρθει και ποιος αν έρθει θα μπορεί να κάνει κάποια διαφορά.
0

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω ημουν οντως απο τους λιγους που λεγαμε οτι για Ευρωπη ο Ναν θα ειναι ονειρο οταν ειχε πρωτοακουστει ηια τον Ολυμπιακο. Ο λι σιγουρα δεν ειναι καλυτερος και δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να γινει ποτε ιδιας αξιας ομως, τα προσοντα του ειναι αναλογα του Ναν. Οπως αναλογα του ειναι και του Τζειμς και πολλων αλλων την τελευταια εικοσαετια στην ευρωπη. Αυτο που εχει ο ναν και τον εκανε θεο στα ματια μας ειναι το πως καταφερε μια μετρια περυσι ομαδα μεχρι τα χριστουγεννα να την κανει Σουπερ ομαδαρα. Αυτο δεν γινεται ευκολα ειδικα απο παίκτη που παιζει πρωτη φορα ευρωπη.chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 27, 2025 10:46 amΣιγά ρε μπασκετικοί όλοι σας. Ξέρατε τον Ναν και πριν έρθει στην ευρωπη; Ελάχιστους θυμάμαι εδώ να έχουν μιλήσει για υπερπαικτη που θα αφήσει εποχη, πριν παίξει.
Παντως ακομη και εγω που ημουν και ειμαι απο τους μεγαλους θαυμαστες του οταν μιλανε οτι δεν εχουν ξαναδει παικτη σαν τον Ναν κρυφογελαω οχι γιατι λενε ψεματα αλλα γιατι χρονια σαν αυτη που εκανε ο Λαρκιν με τις συνεχεις 35αρες και τα εκλπηκτικα στατιστικα δεν νομίζω να ξαναδουμε στην ευρωλιγκα για αλλα 20 χρονια
1
1

-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ρε Μπιλυ πιο γεμάτο σου είπαν όχι καλύτερο ή ότι του ΠΑΟ δεν είναι γεμάτο .BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 27, 2025 11:20 amΦαίνεται ότι έχει, γιατί δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Σκέψου την παρακάτω 12άδα, και αν δεν τη βλέπεις "γεμάτη" μάλλον κάτι πάει λάθος.
PG: Σλούκας, Μπράουν, Γκραντ
SG: Ναν, Γκριγκόνις
SF: Οσμάν, Παπαπέτρου
PF: Χουάντσο, Μήτογλου
C: Λεσόρ, Γκάμπριελ, Γιουρτσεβέν/Πλάις
Ο Ολυμπιακός χωρίς τραυματισμούς όπως λες για τον ΠΑΟ πλέον θα ήταν έτσι :
PG:Γουοκαπ , Γκος, Λι , Mitrou Long
Combo guard : Evans , Vildoza
SG: Dorsey
SG / SF : Fournier , Mckissik, Λαρετζακης
SF: Παπανικολάου
PF: Vezenkov , Peters
Center: Milutinov , Fall, Wright .
Ολοι αυτοί είναι παίχτες Ευρωλίγκας και ο Mitrou Long πριν έρθει στον Ολυμπιακό Ευρωλίγκα έπαιζε και όχι χάρη στο ελληνικό του διαβατήριο .
16 παίχτες είναι περισσότεροι από τους 12 πως να το κάνουμε τώρα;!
Αν χρειάζεται τόσο μεγάλο ρόστερ ή πιο είναι καλύτερο είναι άλλη κουβέντα. Το πιο γεμάτο όμως είναι μετρημένα κουκιά .
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μα και 16 παίκτες να έχει ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να έχει πάνω από 12 στη σύνθεση του. Δηλαδή ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε ποτέ να "κατέβει" με τη σύνθεση που παραθέτεις, καθώς αναγκαστικά θα έμεναν εκτός 4 παίκτες. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να "κατέβει" με τη σύνθεση που παραθέτω εγώ.Delpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 27, 2025 12:23 pmΝαι ρε Μπιλυ πιο γεμάτο σου είπαν όχι καλύτερο ή ότι του ΠΑΟ δεν είναι γεμάτο .BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 27, 2025 11:20 am
Φαίνεται ότι έχει, γιατί δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Σκέψου την παρακάτω 12άδα, και αν δεν τη βλέπεις "γεμάτη" μάλλον κάτι πάει λάθος.
Ο Ολυμπιακός χωρίς τραυματισμούς όπως λες για τον ΠΑΟ πλέον θα ήταν έτσι :
PG:Γουοκαπ , Γκος, Λι , Mitrou Long
Combo guard : Evans , Vildoza
SG: Dorsey
SG / SF : Fournier , Mckissik, Λαρετζακης
SF: Παπανικολάου
PF: Vezenkov , Peters
Center: Milutinov , Fall, Wright .
Ολοι αυτοί είναι παίχτες Ευρωλίγκας και ο Mitrou Long πριν έρθει στον Ολυμπιακό Ευρωλίγκα έπαιζε και όχι χάρη στο ελληνικό του διαβατήριο .
16 παίχτες είναι περισσότεροι από τους 12 πως να το κάνουμε τώρα;!
Αν χρειάζεται τόσο μεγάλο ρόστερ ή πιο είναι καλύτερο είναι άλλη κουβέντα. Το πιο γεμάτο όμως είναι μετρημένα κουκιά .
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θεμα τι εχεις πιο πισω: Μωραιτης, Καλαιτζακης, Σαμαντουροφ, Γιουρτσεβεν ή Πλαις . Απο αυτους ποιος θα επαιζε σε επιπεδο ευρωλιγκας εστω και αυμπληρωματικος; Εδω μπαινει η λεξη βαθος του ροστερ.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 27, 2025 11:20 amΦαίνεται ότι έχει, γιατί δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Σκέψου την παρακάτω 12άδα, και αν δεν τη βλέπεις "γεμάτη" μάλλον κάτι πάει λάθος.
Και εγω με ολους υγιεις και σε ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και χωρις περιορισμους διαβατηριων το τονιζω παραθετω:
PG: Λι, Γουοκαπ, Γκος
SG: Εβανς, Βιλντοζα,
SF: Φουρνιε, Μακκισικ/Παπανικολαου
PF: Βεζενκοφ, Πιτερς
C: Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ
Και πιο πισω: Μητρου Λονγκ, Ντορσει, Λαρεντζακης, Παπανικολαου, Μενσα, Σπαρταλης
Ε απο τους πιο πανω οι 3 τουλαχιστον θα παιζανε ή παιξανε σε επιπεδο ευρωλιγκας.
Εγω δεν θα συγκρινω ποια 12καδα ειναι καλυτερη ο καθενας εχει την γνωμη του. Εγω θα πω τρεμε Αμπου Νταμπι τους εξορμομενους απο Ελλαδα.
0