Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 31, 2025 8:47 pm
Ακούγεται για έλληνα με αουτ το καλοκαίρι που δεν είναι πεντάρι. Πιθανολογώ Ρογκαβοπουλο, και προβλέπω να φεύγει ο μπαμπάετρου. Το Λεσορ-Γκαμπριέλ-Μητογλου εμένα μου αρκεί στο 5. Νομίζω μας καλύπτει 100% αν ο λεσορ είναι αυτός που πρέπει να είναι, μετά τον τραυματισμό. Επομένως θα έπαιρνα ένα τεσσάρι να καλύπτει τον Χουαντσο. Δεν θα έπαιρνα Μονεκε. Θέλουμε ένα τεσσάρι με τρίποντο, αθλητικό και πολύ καλό αμυντικό. Δεν ξέρω κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Θα έκανα αλλαγή Λούντζη με Μωραΐτη καθώς είναι παίχτης που μπορεί να σταθεί Ευρώπη, ένα δεκάλεπτο, σε παιχνίδια με ομάδες τύπου Αλμπα,
Και στο τέλος η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα Γκραντ αντί του Μπραουν.
Σλούκας-Γκραντ-Λούντζης
Ναν-Παίχτης τύπου Γκραντ
Οσμαν-Καλαϊτζάκης-Ρογκαβοπουλος
Χουαντσο-Αθλητικό τεσσάρι-Σάμο
Λεσορ-Γκαμπριέλ-Μητογλου
Τους τελευταίους 2 μήνες πιστεύω είδαν και οι τυφλοί ότι ο Μητογλου δεν μπορεί στο 5, εκτός από ειδικές περιστάσεις για 5 λεπτό. Οπότε του χρόνου επιστρέφει στο 4 ως back-up του Χουαντσο.
Πιστεύω ο μόνος σίγουρος που θα φύγει είναι ο Γιουρτσε.
Οι Γκαμπριέλ-Λορεντζο θα εξαρτηθεί πως θα κλείσουμε την χρονιά. Εμένα δεν θα με χάλαγε να παίρνε την μπαγκέτα στον ασσο ο Λορεντζο απ τον Σλουκα του χρόνου, και ο αρχηγός να παιζει 10-15 λεπτά το πολύ. Ο Λορεντζο είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά έχει ένα-δυο καλά χρονάκια ακόμα.
Ρογκαβοπουλος στην θεση Παπ με τα χίλια. Δεν χωράνε συναισθηματισμοί σε στελέχωση ομάδας. Παιδί της ομάδας, βοήθησε αρκετά πέρσι αλλά φέτος έχει ξεχάσει το μπάσκετ + δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Αν είναι δυνατόν να νομίζει ότι δικαιούται παραπάνω χρόνο απ τον Οσμαν, όταν είχε τεθεί εκτός ομάδας. Στο καλό και ευχαριστούμε για την προσφορά.
Με την ανανέωση Ναν, ξεχνάμε βαρβάτα συμβόλαια Μισιτς, Σορτς κτλ.