Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3922
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Απρ 08, 2025 7:35 pm

θα παρει την θεση του μωραιτη που θα φυγει

το μπαι αουτ για ομαδα ευρωλιγκας ειναι 40κ

αλλα πρεπει να ματσαριστει το συμβολαιο του που ειναι 250κ το χρονο

0
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 61
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 08, 2025 8:03 pm

Το σκεπτικό στην μεταγραφή τολιοπουλου ειναι η αντικατάσταση Μοραΐτη με εναν πιο έτοιμο γκαρντ σαν μια μικρή αναβάθμιση. Τι στεπ απ πρεπει να κανει για να εχει ρολο σε ομαδα φιναλ4 δεν ξερω. Φαίνεται ηγετικός χαρακτηρας που αποδίδει οταν παίρνει πολύ χρονο και την μπαλα στα χερια, που θα τα βρει αυτα σε αυτον τον παναθηναϊκό παλι δεν ξέρω Δεν θα έπαιρνα Τολιοπουλο θα έδιωχνα Μοραΐτη και θα έδινα ρολο 10λεπτου στην α1 και ισως λιγες παραπάνω εύκαιρες στην ευρωλίγκα στον Αβδαλα. Ενας απο τους μεγαλύτερους λογους που στερεύει το Ελληνικό μπάσκετ ειναι η πτωση του ανταγωνισμού και η εξέλιξη οικονομικά και αθλητικά των ομάδων στην α1 και η μη αξιοποίηση νέων ταλέντων απ τους δυο μεγάλους. Στο Ελληνικό μπάσκετ υπάρχει τεχνογνωσία αλλά δεν υπάρχουν πλάνο υποδομές ευκαιρίες και το σωστό σκαουτινγ απο ομαδες. (η Ελλάδα σφύζει απο ταλέντα που χάνονται στην επαρχία και στα νησιά)
Βλέπεις νέους με μεγάλο ποτενσιαλ που αυτο στην πορεία χάνετε σχεδόν σε ολη την νεα φουρνιά και μονο τυχαίο δεν είναι τόσα ταλέντα να έχουν παρόμοια κατάληξη.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Απρ 08, 2025 8:13 pm

Dimitris L έγραψε:
Τρί Απρ 08, 2025 8:03 pm
Το σκεπτικό στην μεταγραφή τολιοπουλου ειναι η αντικατάσταση Μοραΐτη με εναν πιο έτοιμο γκαρντ σαν μια μικρή αναβάθμιση. Τι στεπ απ πρεπει να κανει για να εχει ρολο σε ομαδα φιναλ4 δεν ξερω. Φαίνεται ηγετικός χαρακτηρας που αποδίδει οταν παίρνει πολύ χρονο και την μπαλα στα χερια, που θα τα βρει αυτα σε αυτον τον παναθηναϊκό παλι δεν ξέρω Δεν θα έπαιρνα Τολιοπουλο θα έδιωχνα Μοραΐτη και θα έδινα ρολο 10λεπτου στην α1 και ισως λιγες παραπάνω εύκαιρες στην ευρωλίγκα στον Αβδαλα. Ενας απο τους μεγαλύτερους λογους που στερεύει το Ελληνικό μπάσκετ ειναι η πτωση του ανταγωνισμού και η εξέλιξη οικονομικά και αθλητικά των ομάδων στην α1 και η μη αξιοποίηση νέων ταλέντων απ τους δυο μεγάλους. Στο Ελληνικό μπάσκετ υπάρχει τεχνογνωσία αλλά δεν υπάρχουν πλάνο υποδομές ευκαιρίες και το σωστό σκαουτινγ απο ομαδες. (η Ελλάδα σφύζει απο ταλέντα που χάνονται στην επαρχία και στα νησιά)
Βλέπεις νέους με μεγάλο ποτενσιαλ που αυτο στην πορεία χάνετε σχεδόν σε ολη την νεα φουρνιά και μονο τυχαίο δεν είναι τόσα ταλέντα να έχουν παρόμοια κατάληξη.
εγω δεν βλεπω τον λογο αντικαταστασης του μωραιτη με τολιοπουλο αν ειναι να εχει τον ιδιο ρολο δηλαδη να κανει ρεπα των υπολοιπων στην α1

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 61
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Τρί Απρ 08, 2025 8:19 pm

Που υπαρχει και το ενδεχομενο να γκρινιαζει για τον χρονο που δεν θα παιρνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Απρ 08, 2025 8:25 pm

Dimitris L έγραψε:
Τρί Απρ 08, 2025 8:19 pm
Που υπαρχει και το ενδεχομενο να γκρινιαζει για τον χρονο που δεν θα παιρνει.
καλα σιγουρα αλλα και να μην γκρινιαζει γιατι να κανουμε ολη αυτη την διαδικασια να διωξουμε μωραιτη για να παρουμε τολιο
στο φιναλε ας βαζουν στον χρονο που θα αντιστοιχει σε αυτον τον ρολο τον αβδαλα ξερω να μας ερθει και τζαμπα

δηλαδη στα γκαρντ ο παο ακομα ειναι φουλαρισμενος δυσκολο να βρεθει χρονο για μια μετριοτητα

και δεν βλεπω γιατι και ο ιδιος ο παιχτης θελει να ερθει με τα ιδια λεφτα απτον αρη που θα εχει ηγετικο ρολο στον παο για να σκουπιζει παγκο

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 08, 2025 11:23 pm

Ας πω κι εγώ την άποψη μου περί Τολιόπουλου. Πιστεύω καταρχάς πως ο 5ος γκαρντ μιας ομάδας τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει είναι η άμυνα και το στατικό σουτ, για αυτό και θεωρώ ως ιδανικό σε αυτό τον ρόλο τον Μωραίτη. Σε ρόλο ηγέτη ο Τολιόπουλος προφανώς είναι καλύτερος, καθώς έχει παιχνίδι με τη μπάλα στα χέρια, ενώ ο Μωραίτης όχι, ο οποίος όμως είναι πιο χρήσιμος για αυτό που τον θέλουμε στον ΠΑΟ. Για να είμαι ειλικρινής θα τον άλλαζα ΜΟΝΟ με Αβδάλα, τώρα με ερχομό Τολιόπουλου θεωρώ πως δεν χωράει σε καμία περίπτωση στην ομάδα ο Νεοκλής. Θα τον προτιμούσα πάντως.

Μου φαίνεται πλήρως ανούσιο να πληρώσουμε αποζημίωση για να σπάσουμε το συμβόλαιο του Μωραϊτη (λήγει το 2026), να πληρώσουμε buy out στον Άρη και νέο μισθό στον Τολιόπουλο, δηλαδή σχεδόν 500χιλ για έναν παίχτη που μάλλον είναι χειρότερο fit στην ομάδα από τον προκάτοχο του.

ΥΓ. Είδα μια πρόσφατη συνέντευξη του Lessort, όπου ουσιαστικά ο Γάλλος λέει πως αν δεν τραυματιζόταν δεν πρόκειται να ανανέωνε πρόωρα μαζί μας και θα περίμενε μέχρι τέλος καλοκαιριού για να δει τι θα προκύψει με το ΝΒΑ. Είναι πολύ ξενερωμένος λέει που έχασε αυτή την ευκαιρία. Αυτό που δεν μάρεσε είναι που είπε έτσι κυνικά πως ήταν ανοιχτός στο να εξετάσει και προτάσεις ακόμα κι από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

1
1 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 714

Τετ Απρ 09, 2025 1:20 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 08, 2025 5:34 pm
ο τολιοπουλος πρεπει να χει πολυ καλο μανατζερ..μεχρι και για μας τον γραφαν οτι ενω ψαχναμε παικτη ευρωλιγκας ο κρυφος μας ποθος ηταν αυτος :lol: Και τωρα μανατζεροδουλεια ακουγεται αφου μου φαινεται αδιανοητο αλλη ορεξη δεν ειχε ο παο στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον να σκεφτεται ποιον νεροκουβαλητη θα φερει του χρονου..Λες και φοβαται μην του τον κλεψουν..
Μου έκανε εντύπωση που άκουσα κάποιον (δυστυχως δεν συγκράτησα ονομα) να λέει οτι τη μεταγραφή του ο Τολιό την κάνει μόνος του χωρίς μάναντζερ απο δίπλα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να ειπωθεί κάτι τέτοιο, τη στιγμή που δεν ισχύει.
Πραγματικά όπως έχουν τα πράγματα σήμερα στον Παο δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο χρόνο. Αλλά μήπως δεν θα είναι τα πράγματα έτσι???

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Απρ 09, 2025 4:07 am

polykos έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 1:20 am

Πραγματικά όπως έχουν τα πράγματα σήμερα στον Παο δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο χρόνο. Αλλά μήπως δεν θα είναι τα πράγματα έτσι???
μετρημενα κουκια δεν ειναι?

στα γκαρντ υπαρχουν σλουκας ναν γκραντ μπραουν
ακομα και να φυγει ο μπραουν θα ερθει μεγαλο ονομα
και δεν υπολογιζω καθολου και καλαιτζακη γκριγκονις που μπορουν να παιξουν την θεση

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Απρ 09, 2025 4:23 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Απρ 08, 2025 11:23 pm

ΥΓ. Είδα μια πρόσφατη συνέντευξη του Lessort, όπου ουσιαστικά ο Γάλλος λέει πως αν δεν τραυματιζόταν δεν πρόκειται να ανανέωνε πρόωρα μαζί μας και θα περίμενε μέχρι τέλος καλοκαιριού για να δει τι θα προκύψει με το ΝΒΑ. Είναι πολύ ξενερωμένος λέει που έχασε αυτή την ευκαιρία. Αυτό που δεν μάρεσε είναι που είπε έτσι κυνικά πως ήταν ανοιχτός στο να εξετάσει και προτάσεις ακόμα κι από άλλες ομάδες της Ευρώπης.
εμενα δεν μου εκανε καθολου εντυπωση αυτο που ειπε

ο κομισαριος ειχε πει οτι ειχε προταση απο παο το καλοκαιρι αλλα δεν δεχτηκε μετα προεκυψε προταση απο φενερ με 3 χαρτια τον χρονο που αποσυρθηκε οταν τραυματιστηκε οποτε αναγκαστηκα υπεγραψε επεκταση με εμας

εγω ειμαι σιγουρος οτι αν δεν τραυματιζοταν και δεν ματσαραμε τουλαχιστον τα 3 της φενερ θα πηγαινε εκει,και απτην παρτιζαν τον δυσκολο εκανε επρεπε να τον παιρνει προσωπικα ο ταραντουλας τηλ και να του δινει συνεχεια παραπανω ωστε τελικα να δεχτει

προσωπικα απτην μια στεναχωρεθηκα που τραυματιστηκε αφου ηταν σιγουρο οτι πλεον δεν θα εφευγε το καλοκαιρι και τα 2.5/2.5/2.7 τα θεωρω υπερβολικα πολλα για τον παιχτη
αλλα απτν αλλη σκεφτομαι οτι ηταν ικανοι οι του παο να του τα δωσουν το καλοκαιρι τα 3 εκατ ωστε να μην παει στην φενερ,δηλαδη γλυτωσαμε και λεφτα

γενικα ο λεσορ μου θυμιζει πολυ την περιπτωση λακοβιτς που σε καθε ανανεωση μας εκανε το δυσκολο και μας εβγαζε την ψυχη να βαλει την τζιφρα του

0
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Απρ 09, 2025 9:02 am

Ενώ του είχα μεγάλη αδυναμία, του λεσορ, με ξενέρωσε εντελώς. Απο την μια σκεφτόταν το ΝΒΑ λέει γιατί είναι το όνειρο του, και θα μας πούλαγε αν δεν μας είχε πουλήσει ήδη για την Φενερ. Ενώ το
Παίζει ότι δένεται και θέλει και γουστάρει μολισ προκύψει πρόταση φεύγει. Τα ίδια έκανε και στην Παρτιζαν. Και ενώ μας έχει πρήξει πόσο πολύ δεμένος είναι με τους Σέρβους, μόλις προέκυψε ο πανθηναικος την έκανε με ελαφρά. Αν ήμουν DPG θ έπαιρνα Ταις στην θέση του και θα κρατούσα Γκαμπριέλ. Βέβαια αν τον παρατούσαμε μετά τον τραυματισμό θα βγάζαμε άσχημη εικόνα εμείς. Δεν ξέρω η συμπεριφορά του δεν μου αρέσει καθόλου. Τους πουλάει όλους με το παραμικρό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Απρ 09, 2025 9:17 am

Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:02 am
Ενώ του είχα μεγάλη αδυναμία, του λεσορ, με ξενέρωσε εντελώς. Απο την μια σκεφτόταν το ΝΒΑ λέει γιατί είναι το όνειρο του, και θα μας πούλαγε αν δεν μας είχε πουλήσει ήδη για την Φενερ. Ενώ το
Παίζει ότι δένεται και θέλει και γουστάρει μολισ προκύψει πρόταση φεύγει. Τα ίδια έκανε και στην Παρτιζαν. Και ενώ μας έχει πρήξει πόσο πολύ δεμένος είναι με τους Σέρβους, μόλις προέκυψε ο πανθηναικος την έκανε με ελαφρά. Αν ήμουν DPG θ έπαιρνα Ταις στην θέση του και θα κρατούσα Γκαμπριέλ. Βέβαια αν τον παρατούσαμε μετά τον τραυματισμό θα βγάζαμε άσχημη εικόνα εμείς. Δεν ξέρω η συμπεριφορά του δεν μου αρέσει καθόλου. Τους πουλάει όλους με το παραμικρό
καλα σιγα λες και ειναι ο μοναδικος φραγκοφονιας που εχει περασει απτην ομαδα η γενικα απτο μπασκετ
υπαρχουν και χειροτεροι

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 09, 2025 9:53 am

Πάλι βρήκατε κάτι να έχετε να γκρινιάζετε με τη συνέντευξη του Λεσόρ, είστε απίστευτοι. Το NBA είναι το όνειρο του κάθε παίκτη, φυσικό είναι ο Λεσόρ να ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να το δοκιμάσει. Και όσον αφορά το γεγονός ότι θα μιλούσε και με άλλες ομάδες, επαγγελματίας είναι και είναι φυσικό πως θα έψαχνε την καλύτερη οικονομικά επιλογή σε περίπτωση που δε συνέχιζε σε μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Απρ 09, 2025 9:57 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:53 am
Πάλι βρήκατε κάτι να έχετε να γκρινιάζετε με τη συνέντευξη του Λεσόρ, είστε απίστευτοι. Το NBA είναι το όνειρο του κάθε παίκτη, φυσικό είναι ο Λεσόρ να ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να το δοκιμάσει. Και όσον αφορά το γεγονός ότι θα μιλούσε και με άλλες ομάδες, επαγγελματίας είναι και είναι φυσικό πως θα έψαχνε την καλύτερη οικονομικά επιλογή σε περίπτωση που δε συνέχιζε σε μας.
δεν ηταν προετοιμασμενοι και επεσαν απτα συννεφα
δεν διαβαζαν τουλουμπα για να ειναι 100 χρονια μπροστα :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1559
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Απρ 09, 2025 10:02 am

Mε το που ανεβει ποστ με εστω υποψία αρνητικού σχολιασμού για κατι που αφορα τον Παναθηναϊκό,το ποστ δικηγορικης υπεράσπισης/δικαιολογησης μπιλυ πληρωνει 1.03 στοιχηματικά 😁

3
3 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 09, 2025 10:08 am

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 10:02 am
Mε το που ανεβει ποστ με εστω υποψία αρνητικού σχολιασμού για κατι που αφορα τον Παναθηναϊκό,το ποστ δικηγορικης υπεράσπισης/δικαιολογησης μπιλυ πληρωνει 1.03 στοιχηματικά 😁
Εγώ φταίω ή κάποιοι που ψάχνουν να βρουν αφορμές για γκρίνια από το πουθενά;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”