Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 26, 2025 12:53 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 11:16 am
redcard έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 4:31 am

Νομιζω καπου εχουν παρεξηγηθει καποια πραγματα.

Ο ΔΠΓ δεν αποτελει απειλη για τους Ολυμπιακους επειδη τραμπουκιζει στο ινστα, αποτελει απειλη επειδη εχει τα λεφτα και τη διαθεση να αγοραζει καλους παιχτες. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η συμπεριφορα του επι της ουσιας περισσότερο τον εαυτο του υπονομεύει παρα καποιον αλλον καθ' ο,τι το να δημιουργει εναν καινουργιο εχθρο ανα στορυ δε το λες και φοβερα εξυπνη επικοινωνια. Αυτο δε σημαινει οτι αυτη η συμπεριφορα πρεπει να γινεται ανεκτη, ποσο μαλλον να επικροτείται κιολας.

Δε θα υποκριθω οτι αν ημουν φιλος του Παναθηναικου, αυτο θα με απετρεπε απο το να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου. Οπως και να το κανουμε, παντα υπαρχει το bias. Απλα αν εβλεπα αυτη τη συμπεριφορα, θα ενιωθα επισης και εξαιρετικά αβολα. Ναι, και θα χαιρομουν τις νικες μου και θα καταδίκαζα αυτα που ειδα σημερα, ταυτοχρονα. Ακουγεται δυσκολο αλλα δεν ειναι.

Εκτος αν καποιος συμφωνει φυσικα με τα στορυ αυτα και αυτα που λέγονται, εκει αλλαζει το πραγμα.
Ευτυχώς που το forum είναι για μπάσκετ ένα πράγμα. Ποιος σε υποχρεώνει να βλέπεις τα ηλίθια stories του DPG? Γιατί διαβάζεις ακόμα αθλητικά sites? Και γιατί αρπάζεσαι με αυτά που λέει, μπας και είσαι ο Αγγελόπουλος? Μέτοχος της εταιρείας τους? Ή μήπως είσαι ο Μποντιρόγκα ή κάποιος παρατρεχάμενος της διοργάνωσης?
Δηλαδή κάθε φορά που ας πούμε ο Ναν ρίχνει ένα μπάσιμο ανέμεσα σε 4 αμυντικούς (..όταν το κανε), εσύ σκέφτεσαι τον Γιαννακόπουλο σε ένα διάδρομο γυμναστικής να μπινελικώνει?
Με κίνδυνο να γίνω οπαδικός, αν και σιχαίνομαι το whataboutism, έχω βαρεθεί ολυμπιακούς να μου λένε πως έχουν πάθει εγκεφαλικό από τη σφοδρή τοξικότητα του DPG και ταυτόχρονα τρελαίνονται από τη χαρά τους για το ποδοσφαίρο και τον πρόεδρο Noor 1. Όχι φίλε, άμα θες να είσαι δίκαιος με τον ευατό σου, έχεις 2 επιλογές : ή παρακολουθείς αποδεχόμενος την τοξικότητα του εγχώριου οπαδισμού ή σταματάς να παρακολουθείς οτιδήποτε αθλητικό (μπάλα,μπάσκετ,πινγκ πονγκ κτλ). Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες.
Το forum αυτό με έχει κερδίσει γιατί ασχολείται πολύ περισσότερο με ότι συμβαίνει αγωνιστικά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κάμποσα πολύ ωραία forum για τους 2 αιώνιους.
Ο Μαρινακης οταν κάνει καφριλες (και εχει κανει πολλα και διαφορα κατα καιρους), λεω ακριβως τα ιδια που λεω και για τον Γιαννακοπουλο. Ακριβως ομως. Δεν εισαι υποχρεωμενος να το ξερεις αλλα στο λεω εγω.

Και οχι, δε θα διαλεξω ή να μην ασχολουμαι ή να παρακολουθω χωρις να κρινω ο,τι σκ@τιλα εκτοξευει ο καθε πολυεκατομμυριουχος, με τη λογικη "ε τι να κανουμε, ετσι ειναι αυτα". Σορρυ κιολας ε;

Υπαρχει και τριτος δρομος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Reactions: 36
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 26, 2025 1:14 pm

Καλημέρα σε όλους.

1. Αντιαισθητικη η αντίδραση κ το ύφος dpg, αλλά σε ειδικές καταστάσεις καλύτερα αντισισισθητικη αντίδραση, παρα καθόλου αντίδραση.
2. Στον Ολυμπιακο δεν χρειάζεται να "λερωθουνν" οι Αγγελοπουλοι αφου έχουν στελέχη που κάνουν την δουλειά του lobying, χωρίς φωνές, χωρίς social media κ πιο πετυχημένα σε όλη την Ευρώπη.
3. Για τις υπογραφές έχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στο μεγάλο deal των 300εκ με την είσοδο της BC Partners. Έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύουν κανονες εταιρείας 50.1% η έστω 2/3 των μετοχών, αλλά θέλει την θετική ψήφο όλων. Ίσως αυτό εννοεί. Δηλαδή ἀποθανέτω ἡ ψυχή μου μετά τῶν ἀλλοφύλων. Μην ξεχνάμε ότι για την BC Partners μεσολάβησε κι εκείνος.
4. Το ότι απειλεί κ μιλάει ποσο καλος ειναι στα deals κ για χρόνια εμπειρίας στο πόκερ κλπ, μου δείχνει ότι δεν θα τολμήσει να ρίξει το οικοδόμημα μέσα στο οποίο βρίσκεται κι αυτός κ μάλλον απόγνωση μου βγάζει. Το ότι τα λέει δημόσια, μου δείχνει ότι δεν έχει καν κανάλια επικοινωνίας. Στα τόσα πολλά λεφτά, κινδυνεύει να γίνει από το κακομαθημένο, ο τρελός του χωριού αν τους κάνει ζημιά.
5. Αν είχε πραγματικά τη δύναμη να σταματησει το deal, ένα τηλέφωνο θα έκανε στον Ντεγιαν "εγω Δευτέρα δεν υπογράφω, μίλησα και με το Νίκο τον Σταθοπουλο κι αν δεν αλλάξουν οι μισοί διαιτητές, ο τρόπος ορισμού κ δεν δημιουργηθεί ανεξάρτητο όργανο ελέγχου τους, η BCP αποσύρει τη συμφωνία".
6. Επειδή φοβαμαι οτι το 5 δεν ισχύει, θα έχουμε κι άλλες συζητήσεις αισθητικής φύσης, ίσως κ ηθικής. Ήδη ανέβασε κάτι για τις "προσωπικές προτιμήσεις" φούστα vs παντελόνι, διαιτητών, για προσωπικές τους συζητήσεις κλπ. Πολυ φοβαμαι ότι θα έχουμε κ τέτοια.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4409
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 26, 2025 1:21 pm

6th man έγραψε:

3. Για τις υπογραφές έχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στο μεγάλο deal των 300εκ με την είσοδο της BC Partners. Έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύουν κανονες εταιρείας 50.1% η έστω 2/3 των μετοχών, αλλά θέλει την θετική ψήφο όλων. Ίσως αυτό εννοεί.
αυτο εγραψα και εγω αυτο μαλλον εννοουν
ειναι πολυ εξτριμ να εχει υπογραψει την 10ετια και να βγαινει να λεει οτι δεν θα υπογραψω θα παρετε τα .... μου και θα παω στο νβα

οτι δεν εχει υπογραψει το εχει πει ο κομισαριος πριν αρκετο καιρο και το επανελαβε και πριν λιγες μερες

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4409
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 26, 2025 1:30 pm

6th man έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.

1. Αντιαισθητικη η αντίδραση κ το ύφος dpg, αλλά σε ειδικές καταστάσεις καλύτερα αντισισισθητικη αντίδραση, παρα καθόλου αντίδραση.
2. Στον Ολυμπιακο δεν χρειάζεται να "λερωθουνν" οι Αγγελοπουλοι αφου έχουν στελέχη που κάνουν την δουλειά του lobying, χωρίς φωνές, χωρίς social media κ πιο πετυχημένα σε όλη την Ευρώπη.
3. Για τις υπογραφές έχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στο μεγάλο deal των 300εκ με την είσοδο της BC Partners. Έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύουν κανονες εταιρείας 50.1% η έστω 2/3 των μετοχών, αλλά θέλει την θετική ψήφο όλων. Ίσως αυτό εννοεί. Δηλαδή ἀποθανέτω ἡ ψυχή μου μετά τῶν ἀλλοφύλων. Μην ξεχνάμε ότι για την BC Partners μεσολάβησε κι εκείνος.
4. Το ότι απειλεί κ μιλάει ποσο καλος ειναι στα deals κ για χρόνια εμπειρίας στο πόκερ κλπ, μου δείχνει ότι δεν θα τολμήσει να ρίξει το οικοδόμημα μέσα στο οποίο βρίσκεται κι αυτός κ μάλλον απόγνωση μου βγάζει. Το ότι τα λέει δημόσια, μου δείχνει ότι δεν έχει καν κανάλια επικοινωνίας. Στα τόσα πολλά λεφτά, κινδυνεύει να γίνει από το κακομαθημένο, ο τρελός του χωριού αν τους κάνει ζημιά.
5. Αν είχε πραγματικά τη δύναμη να σταματησει το deal, ένα τηλέφωνο θα έκανε στον Ντεγιαν "εγω Δευτέρα δεν υπογράφω, μίλησα και με το Νίκο τον Σταθοπουλο κι αν δεν αλλάξουν οι μισοί διαιτητές, ο τρόπος ορισμού κ δεν δημιουργηθεί ανεξάρτητο όργανο ελέγχου τους, η BCP αποσύρει τη συμφωνία".
6. Επειδή φοβαμαι οτι το 5 δεν ισχύει, θα έχουμε κι άλλες συζητήσεις αισθητικής φύσης, ίσως κ ηθικής. Ήδη ανέβασε κάτι για τις "προσωπικές προτιμήσεις" φούστα vs παντελόνι, διαιτητών, για προσωπικές τους συζητήσεις κλπ. Πολυ φοβαμαι ότι θα έχουμε κ τέτοια.
ενας ρωμαιος στρατηγος ειχε πει αν εχεις διλημμα τι αποφαση να παρεις ρωτα τον αντιπαλο σου τι θα εκανε στην θεση σου

οτι σου πει κανε το αντιθετο

οσο πιο πολυ ενοχλει τους ολυμπιακους και μια μικρη μεριδα <<αντικειμενικων>> παναθηναικων ο δγ η ο καθε δγ τοσο καλος ειναι για τον παο

και το αντιθετο φυσικα οσο πιο πολυ ενοχλουσε εμας ο κοκκαλης ας πουμε τοσο καλος ηταν για τον οσφπ

εχει κανει κανει και θα κανει λαθη ο δγ? φυσικα ολοι δεν κανουν λαθη?

ενα απτα μεγαλυτερα του ηταν το παρκαρισμα για 3 χρονια που εδωσε το πλεονεκτημα στον οσφπ να κερδισει χρονο και αγωνιστικα και σε αλλους τομεις

αν δεν ειχε παρκαρει και ειχε οχι τοσο μπατζετ οπως τωρα αλλα κανα 15αρι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Σάβ Απρ 26, 2025 2:30 pm

balkanwarrior έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 1:45 pm
6th man έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.

Έχεις περισσότερες πληροφορίες για το 2; Θέλω να πω, έχεις κάνει την έρευνά σου και έχεις καταλήξει σε αυτό; Σε ρωτάω γιατί, απ' όσο έχω καταλάβει εγώ, δεν φαίνονται να είναι και τόσο δυνατοί, ούτε στις επιχειρήσεις τους, ούτε στα αγωνιστικά, ούτε στα εξωαγωνιστικά.
Ευτυχώς όχι. Αν είχα τέτοιες πληροφορίες, δεν θα ήμουν εδώ. Γενικά δεν θα ήμουν.
Έχω ακούσει ότι επιλέγουν πολύ καλά στελέχη, τα εμπιστεύονται και πληρώνουν και καλά. Γενικά, αν πληρώσεις καλά, παίρνεις κ τοπ δικηγόρους, διαχειριστές, τραπεζίτες, lobbymen κλπ.
Την περιουσία τους δεν την έχουν Ελλάδα και δεν την χειρίζονται οι ίδιοι αλλά πολύ ικανοί άνθρωποι και τους την αυξάνουν κιόλας (αυτά περί ΔΕΗ, ΙΚΑ, οροφές ΣΕΦ κλπ είναι ανέκδοτα για το καφενείο).

Αυτός είναι κι ο σωστός τρόπος λειτουργίας, μέσω ειδικών. Και σίγουρα όχι το instagram κ τo sdna.
Ο Μαρινάκης επειδή αναφέρθηκε είναι υβρίδιο. Και επιλέγει πάρα πολύ καλά στελέχη και οργάνωση αλλά του αρέσει κ το νταβαντούρι, η προβολή, τα media κλπ.
Γενικά ως τρόπο λειτουργίας με εκφράζουν οι Αγγελόπουλοι, παρότι χάνουν σε αποτελεσματικότητα.

Με αφορμή το deal με BC Partners, που εξηγεί και πολλά στα stories του dpg, κάθησα κ διάβασα λίγο τη δομή της Ευρωλίγκας.
Δεν είδα πουθενά κάποιο right of first refusal clause, άρα θεωρώ ότι αν η απειλή "δεν υπογράφω" αφορά το deal, σημαίνει ότι δεν υπογράφω να μείνω Ευρωλίγκα και δεν πουλάω, δεν μειώνω το ποσοστό μου, πουλήστε παραπάνω εσείς.
Και μάλλον αποκλείεται ο Σταθόπουλος να δεχθεί λιγότερο από 30% αν το έχει περάσει από τους άλλους partners της BC και το ισχυρότερο μαζί με την Ρεάλ brand να μην είναι εγγυημένο.
Το να γυρίσεις βέβαια την πλάτη σε 25-30εκ και να μείνεις εκτός λίγκας θέλει μεγάλο θάρρος (μπορούν κι οι υπόλοιποι να μας πουν αντε γεια να τρέχουμε στη FIBA κ να είμαστε μέτοχοι στην Euroleague)!!!
Eξακολουθώ να πιστεύω ότι ο dpg μπλοφάρει.

Σίγουρα θα έχουμε ενδιαφέρον ΣΚ και Δευτέρα.

(Συγνώμη για την επιχειρηματική διάσταση σε μπασκετικό φόρουμ, είναι κι η επαγγελματική "διαστροφή" στην μέση). :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Σάβ Απρ 26, 2025 2:32 pm

καταλαβαίνω ότι το να γράφουμε για ΔΠΓ, σδνα, Μαρινάκη κτλ είναι εκτός πνεύματος του φόρουμ, όπως καταλαβαίνω και το πώς αυτές οι κουβέντες μπορούν να ξεφύγουν πολύ γρήγορα και είμαι και εγώ εννοείται ένοχος για αυτό.

ωστόσο όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από το μπάσκετ είναι πιο σημαντικά από το ίδιο το άθλημα και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας, αν δε τα συζητάμε καθόλου αισθάνομαι ότι απλά σχολιάζουμε το πόσο ζεστό είναι το νερό στη γυάλα μας.

για να αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το conference στο ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα ο πρόεδρος του έχει φτάσει σε σημείο να πηγαίνουν υπουργοί στο σπίτι του για να πάρουν την ευλογία του, ωραίο είναι να συζητάμε για το πόσο συγκινήθηκε ο παππούς μας αλλά υπάρχουν και άλλα, πιο σημαντικά που συμβαίνουν ταυτόχρονα.

θα ήταν too much να υπάρχει έστω ένα τόπικ που θα συζητάμε τέτοια θέματα ώστε να μη "μολύνουμε" τα καθαρά μπασκετικά;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 650
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Απρ 26, 2025 2:41 pm

yawn.brigade έγραψε:
καταλαβαίνω ότι το να γράφουμε για ΔΠΓ, σδνα, Μαρινάκη κτλ είναι εκτός πνεύματος του φόρουμ, όπως καταλαβαίνω και το πώς αυτές οι κουβέντες μπορούν να ξεφύγουν πολύ γρήγορα και είμαι και εγώ εννοείται ένοχος για αυτό.

ωστόσο όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από το μπάσκετ είναι πιο σημαντικά από το ίδιο το άθλημα και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας, αν δε τα συζητάμε καθόλου αισθάνομαι ότι απλά σχολιάζουμε το πόσο ζεστό είναι το νερό στη γυάλα μας.

για να αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το conference στο ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα ο πρόεδρος του έχει φτάσει σε σημείο να πηγαίνουν υπουργοί στο σπίτι του για να πάρουν την ευλογία του, ωραίο είναι να συζητάμε για το πόσο συγκινήθηκε ο παππούς μας αλλά υπάρχουν και άλλα, πιο σημαντικά που συμβαίνουν ταυτόχρονα.

θα ήταν too much να υπάρχει έστω ένα τόπικ που θα συζητάμε τέτοια θέματα ώστε να μη "μολύνουμε" τα καθαρά μπασκετικά;
Μου άρεσε η ιδέα σου, αλλά λόγω απόστασης από υπολογιστή δεν κατάφερα να ανοίξω νέο τοπικ για τη χρησιμοποίηση του αθλητισμού από ολιγαρχες στην Ελλάδα (είμαι και λίγο μπούφος με το android).

Προς το παρόν μπορούμε να τη συνεχίσουμε εδώ, μέχρι εγώ η κάποιος άλλος πρόθυμος να δημιουργήσει ένα καινούριο τοπικ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Σάβ Απρ 26, 2025 2:47 pm

yawn.brigade έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με τον yawn.brigade. Μπαίνουμε εδώ για το μπασκετάκι, ας το κρατήσουμε για το μπασκετάκι. "Ισχυρότερες" δυνάμεις υπάρχουν παντού και δυστυχώς οι χειρότερες είναι στα σημαντικά (χρεοκοπίες κρατών γιατί κάποιοι το αποφάσισαν, στημένες εκλογές και κυβερνήσεις, σχεδιασμένες οικονομικές κρίσεις και πόλεμοι κλπ).

Προσωπικά θεωρώ τα παρασκήνια στα σπορ ως δεδομένα, την μια το έχει ο ένας, την άλλη ο άλλος.
Όπως θεωρούμε δεδομένη την βαρύτητα όταν πάμε για lay up και δεν ασχολούμαστε με τη θεωρία του Νεύτωνα και της Γενικής Σχετικότητας.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Απρ 26, 2025 2:59 pm

Μια εβδομάδα οφφ στον Balkan warrior γιατί το κολπακι με προσωπική επίθεση σε εμένα που μετά το σβήνουμε το έχεις ξανακάνει.

Όσο για την παντελή έλλειψη αντικειμενικότητας από την πλευρά μου είναι ακριβώς ότι υποσχέθηκα όταν ανακοινώθηκα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Απρ 26, 2025 3:04 pm

NikBot έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 2:53 pm
xomitsious έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 2:22 pm
Δε με απασχολεί αν είναι αλήθεια ή όχι. Και την παράγκα του Κόκκαλη, όταν συνέβαινε, παραμύθι τη θεωρούσαν οι περισσότεροι.
Το «Δε με απασχολεί αν είναι αλήθεια ή όχι» είναι προβληματικό πάντως όπως καταλαβαίνεις. Δηλαδή αρκεί να λέει κάποιος κάτι και το υιοθετείς;
Όχι ρε συ.
Απλώς δέχομαι τις πιθανότητες να είναι 100% ψέματα όπως και να είναι αλήθεια.
Το έγραψα γιατί είναι αδύνατο να αποδειχθεί είτε ότι ισχύει είτε το αντίθετο, εκτός αν είναι κάποιος εδώ μέσα στα κόλπα, αλλά ακόμα και τότε απλά θα το ισχυρίζεται.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Απρ 26, 2025 3:10 pm

Εχθές έδωσα ξεκάθαρη προειδοποίηση.
Ο τσιλαρχος την αγνόησε επιδεικτικά και χρεώθηκε με ένα φάουλ.
Δυστυχώς ήταν το πέμπτο.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Απρ 26, 2025 3:14 pm

xomitsious έγραψε:
Δυστυχώς ήταν το πέμπτο.
Δηλαδή τι. Διαβάζουμε εδώ ότι εννοείτε ο Ολυμπιακός,ποσταρουν άρθρα των γκεμπελισκων του sdna και όταν απαντάμε με γεγονότα και επιχειρήματα μας δίνεις φάουλ? Τι φάση?

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Απρ 26, 2025 3:18 pm

Tsilarxos έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:14 pm
xomitsious έγραψε:
Δυστυχώς ήταν το πέμπτο.
Δηλαδή τι. Διαβάζουμε εδώ ότι εννοείτε ο Ολυμπιακός,ποσταρουν άρθρα των γκεμπελισκων του sdna και όταν απαντάμε με γεγονότα και επιχειρήματα μας δίνεις φάουλ? Τι φάση?
Όχι μιλάω για την ξεκάθαρη προειδοποίηση που έδωσα χθες το βράδυ και είτε δεν τη διάβασες είτε δεν τη σεβαστηκες. Νομίζω θα τη βρεις στη σελίδα 251.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Απρ 26, 2025 3:26 pm

Παιδιά,
Ο λόγος που δέχτηκα να γίνω συντονιστής ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό μου.

Ένιωθα ότι μετά την αποχώρηση του Σωκράτη τα τοπικ του ΠΑΟ είχαν γίνει ένα δυσάρεστο μέρος για τους Παναθηναϊκούς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός μελών.

Σε αυτό το φόρουμ εγώ πρώτα από όλα είμαι φίλος της ομάδας μου και μετά φίλος του μπάσκετ. Με λίγα λόγια μπαίνω να διαβάσω κυρίως άλλους Παναθηναϊκούς και τις απόψεις τους και δεν διαβάζω τα τοπικ του ΟΣΦΠ.

Εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να κάνω τα τοπικ του ΠΑΟ ένα μέρος που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς να εξοργίζονται.

Επαναλαμβάνω, είμαι φουλ υποκειμενικός, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευγενικός.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 26, 2025 3:36 pm

Είπε ο Βετάκης ότι ο δπγ έχει ήδη υπογράψει το 10ετες εδώ και μια βδομάδα ..το χουν γράψει αρκετοί για να μην ισχύει .. οπότε φανταστείτε τους μετόχους που το ξεραν ήδη τι έκφραση θα χαν :D

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”