Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 26, 2025 11:08 pm

6th man έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 4:52 pm
Ακούγεται έντονα για Elijah Bryant.
Κ γράφτηκε κ μου το είπε προχτες φίλος από Τουρκία πολύ κοντά στην Εφες. Μου έχει κάνει εντύπωση η χρονική στιγμή.
1. Επιτρέπεται τέτοια διαπραγμάτευση μέσα στη σειρά?
2. Οι ειδικοί στα ροστερ τι λένε? Για αντι Brown η αντι Γκριγκο?
Θα τον ήθελα αντι του πρώτου με Ρογκα αντι Γκριγκονις.
προφανώς για αντ-Γκριγκονις αφου ο Bryant ειναι 2/3αρι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Απρ 27, 2025 4:03 am

pan24 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 9:51 am
EXASFAIROS13 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 4:22 pm
Στην αυριανή μέρα πιστεύω είναι η ώρα να πάει ο Γκραντ δίπλα στον Σλουκα στην δεύτερη 5αδα και να δώσουμε τα κλειδιά σε έναν Μαλεντον η Ντοζιερ για βασικό ποιντ..... Σορτς δεν νομίζω με το τίποτα. Πιο πολύ το μυαλό μου πάει στον Ντοζιερ (ο Μαλεντον που θα ήταν ιδανικός μάλλον έχει ήδη κλείσει στην Ρεαλ δίπλα στον Καμπατσο παίζοντας στο 2 που πιστεύω γουστάρει περισσότερο)
Τον Ντοζιερ - 28 χρόνων - πιστεύω είναι ευκαιρία να τον πάρουμε γιατί Τόμσον και Λαρκιν(ακόμα?) μονοπωλουν τον ασσο στην Εφες.
Αν του δώσεις τα κλειδιά στον ασσο θα έλθει!!!!!
Μκινταιαρ, Γιοκουμπαιτις, Λο, Μπλαττ, Νεπιερ, Σατορανσκυ η Αμερικανούς που δεν ξέρουν από Ευρωλιγκα κλπ για διάφορους λόγους είτε δεν μπορούμε ειτε δεν θα θέλει ο κόουτς νομίζω να ασχοληθουμε.

Ο Ντοζιερ θα κρατήσει και τις ισορροπίες στην ιεραρχία πιστεύω... και στα λεφτα... Δεν είναι Μισιτς να θέλει να ηγείται την ώρα που είναι στο τερέν ο Ναν.

Αργά ή γρήγορα πιστεύω θα ακουστεί το όνομα του για εμάς.....
Παιχτες στυλ Φλιν κλπ πιστεύω θα κωλωσει κ κόουτς στο τέλος να φέρει.... Και με Οσμαν στο 3 χρειαζόμαστε περιφερειακή άμυνα.
Ο Ντοζίερ δεν θα ήταν ποτέ βασικός άσσος ομάδας Αταμάν αλλά με αυτά που ο Αταμάν απαιτεί από τον Μπράουν ή τον Βιλντόζα πιο πριν, θα ήταν ο ιδανικός στην θέση του.
Παίκτης που μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε συνδυασμό από τους άλλους γκαρντ, και στις 3 θέσεις στην περιφέρεια, που θα αποδώσει και σε 12-15 λεπτά με λίγες μπάλες αλλά μπορεί να κάνει και το step up για 25+ λεπτά αν χρειαστεί.

Ο Μπράουν έχει δείξει όλη την χρονιά ότι δεν μπορεί να αποδώσει σε μικρό ρόλο και η αδυναμία του στην άμυνα το κάνει δύσκολο να τον βάλεις σε σχήματα μαζί με τον Σλούκα ή τον Ναν.
Για Brown φίλε μου καταλήγω πως έχει τεράστιες ευθύνες ο Ataman, αν δεν ήθελε παίχτη βασικούρα ας πήγαινε να πάρει έναν ρολίστα. Ρολίστας = σταρ στον ρόλο του. Δεν γίνεται ρε κόουτς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αυτά λέω και στα τοπικ του οσφπ που λένε για κάτι ροστερ εκτός πραγματικότητας. Ο Lorenzo από εκεί που τα τελευταία 6 χρόνια είναι starter όπου κι αν πάει, δεν γίνεται ξαφνικά στα 34 του να του πεις ότι θα μπαίνει 5 λεπτά και πρέπει να είναι αποτελεσματικός λες και είναι ο Tamir Blatt. Και ΟΚ είπαμε κακός αμυντικός, αλλά μια χαρά άμυνα μας έπαιζε η Μακαμπι πέρσι με τον Brown 30 λεπτά στο παρκέ, ενώ ταυτόχρονα ήταν και μια επίθεση μόνος του ο τύπος. Παρόλα αυτά ο Ataman φέτος του συμπεριφέρεται λες και είναι ο Vildoza. Στα τελευταία 3 ματς της RS και στα πρώτα 2 των Play Offs είναι πολύ καλός στο μεταξύ και παρόλα αυτά παίζει 10-15 λεπτά. Δεν ρίσκαρε ποτέ ο κόουτς από τον 2ο γύρο και μετά να τον ρίξει στη βασική 5αδα, να του ανεβάσει λίγο τη ψυχολογία έτσι. Πλέον είναι αργά, δεν γίνεται να πας στη Πόλη και να κάνεις πειράματα, για όλη τη χρονιά λέω.

Ένα σχήμα με Brown, Nunn, Osman, Juancho, Yurtseven τα έχει όλα, σε άμυνα και επίθεση. Ο Lorenzo δεν είναι τόσο κακός στα μετόπισθεν όσο ο Σλούκας για να φοβάσαι να τον βάλεις δίπλα σε Nunn, έχει συνυπάρξει και με τον Baldwin μια χαρά θα ταίριαζαν. Και από πίσω να είχαμε Σλούκα και Grant που ταιριάζουν απόλυτα μαζί και Μήτογλου με Gabriel κάτω από το καλάθι που επίσης ταιριάζουν μεταξύ τους. Ότι και να λέμε εμείς βέβαια ο Ataman έχει αποφασίσει πως ο Grant είναι ο βασικός του άσος. Με βάση αυτό λοιπόν δεν πα να φαντάζονται οι οπαδοί της ομάδας τον Micic για του χρόνου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου πως ο Dozier είναι η ιδανική περίπτωση, καθώς δίνει όλα όσα ζητάει ο κόουτς από τους Vildoza & Brown εδώ και 2 χρόνια. Να έρχεται από τον πάγκο δίπλα στον Σλουκα, να παίζει στο "2" ή στο "3", αλλά να μπορεί να δωσει λεπτά και στον ασο αν χρειάζεται. Δεν έχει το pull up shoot που ζητάει ο Ataman από τα γκραντ του αλλά έχει όλα τα άλλα. Δεύτερη επιλογή είναι ο Elijah Bryant που δεν θα του είναι το ίδιο εύκολο όμως να παίξει στον "1".

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Απρ 27, 2025 4:07 am

6th man έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 6:55 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 6:24 pm

αυτο με τον μπραιντ το εβγαλε ο κοτζιας που οι πιο προσφατες επιτυχιες του που επεσε μεσα ηταν οτι οταν γυρισει ο μισιτς στην ευρωπη θα παει μονο στο παο
και οταν μεινει ελευθερος ο ταις υπογραφει στον παο γιαυτο που αλλου να παει οπως ελεγε

οποτε ιδια πανω αξια εχει και η ειδηση γιατον μπραιαντ
Εμένα μου το είπε Τούρκος συνεργάτης που αποκλειεται να ξερει Κοτζιας κ sdna.
Μου την είπε κιόλας πόσο βρώμικοι είμαστε που πλησιάζουμε παίχτες τους μέσα στη σειρά κλπ.
Οπότε περισσότερο ακούω αυτό που λέει ο pan24 (τουρκικό παραμύθι με σκοπιμότητα κ για αποπροσανατολισμο).
Δεν είναι απαραίτητα παπάτζα, πολύ πιθανό να ισχύει θα έλεγα. Παίχτης που λατρεύει ο Ataman και είχε προσπαθήσει να τον φέρει στην ομάδα από το καλοκαίρι που ανέλαβε, αλλά τότε πρόλαβε και τον ανανέωσε εγκαίρως η Εφες. Παίζει στο 2 και στο 3, ενώ αν χτυπήσει ο Σλουκας δεν μου φαίνεται αδύνατο να παίξει ταυτόχρονα με Ναν για κάνα 10λεπτο στο ασοδυο. Και από άμυνα μια χαρά είναι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Απρ 27, 2025 11:14 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 4:03 am
pan24 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 9:51 am

Ο Ντοζίερ δεν θα ήταν ποτέ βασικός άσσος ομάδας Αταμάν αλλά με αυτά που ο Αταμάν απαιτεί από τον Μπράουν ή τον Βιλντόζα πιο πριν, θα ήταν ο ιδανικός στην θέση του.
Παίκτης που μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε συνδυασμό από τους άλλους γκαρντ, και στις 3 θέσεις στην περιφέρεια, που θα αποδώσει και σε 12-15 λεπτά με λίγες μπάλες αλλά μπορεί να κάνει και το step up για 25+ λεπτά αν χρειαστεί.

Ο Μπράουν έχει δείξει όλη την χρονιά ότι δεν μπορεί να αποδώσει σε μικρό ρόλο και η αδυναμία του στην άμυνα το κάνει δύσκολο να τον βάλεις σε σχήματα μαζί με τον Σλούκα ή τον Ναν.
Για Brown φίλε μου καταλήγω πως έχει τεράστιες ευθύνες ο Ataman, αν δεν ήθελε παίχτη βασικούρα ας πήγαινε να πάρει έναν ρολίστα.
Σε αυτό πιστεύω φταίει λίγο και η προσπάθεια για το επικοινωνιακό γκελ.
Δεν θα ακουστεί το ίδιο στον κόσμο αν πάρεις τον Ντοζίερ ή τον Μπάμπ με το να πάρεις τον Μπράουν ή τον Μίσιτς άσχετα αν για τον ρόλο που τους θες οι πρώτοι ίσως είναι καλύτεροι.

Δηλαδή η ομάδα θέλει μια ακριβή μεταγγραφή-όνομα και ο Αταμάν που του αρέσει να δουλεύει με σταρ δεν λέει οχι, είναι στην λογική θα τον βάζω να παίζει 10-15 λεπτά και με ρόλο που θέλω εγώ και αν αποδώσει σε αυτό οκ αν οχι πάμε για άλλον το καλοκαίρι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4449
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 27, 2025 8:51 pm

διαβαζω στο τουιτερ οτι ο μωραιτης λεει θα ανανεωσει και θα δωθει δανεικος :roofl:

δηλαδη τι φοβουνται μην χασουν το λαβαρακι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Reactions: 36

Κυρ Απρ 27, 2025 10:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 8:51 pm
διαβαζω στο τουιτερ οτι ο μωραιτης λεει θα ανανεωσει και θα δωθει δανεικος :roofl:

δηλαδη τι φοβουνται μην χασουν το λαβαρακι
Μπορει να ρίξει μπόι :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Μάιος 03, 2025 11:22 pm

Mε τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Βασίλης Τολιόπουλος, με τον Τόλη Κοτζιά να αναφέρεται στην απόφαση που έχει πάρει ο γκαρντ του Άρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην εκπομπή «Πάρε Βάλε», τόνισε για τον διεθνή άσο ότι επέλεξε τους «πράσινους» λόγω καλύτερης πρότασης που είχε σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

«Με τον Βασίλη Τολιόπουλο έχει ουσιαστικά τελειώσει η ιστορία του με τον Παναθηναϊκό. Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, γιατί ήθελε Έλληνες παίκτες και ο ένας και ο άλλος. Ο Τολιόπουλος αισθάνεται ότι δεν έχει πάρει λεφτά συνολικά στην καριέρα του και τώρα επειδή του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ένιωσε ότι έπρεπε να πάρει τα λεφτά. Το λέω λίγο κυνικά, αλλά έτσι είναι.

Θα τιμήσει την ομάδα που θα πάει να παίξει, θα παίξει και το μπάσκετ του, θα χύσει ιδρώτα, αλλά είναι αθλητές και επαγγελματίες με ημερομηνία λήξεως που δεν ξέρεις πότε είναι», είπε ο Τ. Κοτζιά

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Μάιος 03, 2025 11:30 pm

Σαξες στορι

Ρόλο Μωραϊτίδης θα χει και τίποτα παραπάνω

Μωρέ καλά κάνει ο Ρογκα και ας τον βρίζουν βαζελογαυροι

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior
Reactions: 81
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:11 pm

https://newspao.gr/basket/650737_gianna ... o-pic.html

:shock: :

Ο πρόεδρος καθαρίζει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 04, 2025 8:26 pm

Giannis14 έγραψε:

Ο πρόεδρος καθαρίζει
τον παπαγιαννη δεν τον θελει ο προεδρος δεν τον θελουν οι οπαδοι αλλα θα τον φερει ο αταμαν ας πουμε

αν κανει την βλακεια η λυση ειναι απλη γιουχαρισμα σε ολο το παιχνιδι μεχρι να τεθει εκτος ομαδας

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1293
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 04, 2025 8:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 04, 2025 8:26 pm
Giannis14 έγραψε:

Ο πρόεδρος καθαρίζει
τον παπαγιαννη δεν τον θελει ο προεδρος δεν τον θελουν οι οπαδοι αλλα θα τον φερει ο αταμαν ας πουμε

αν κανει την βλακεια η λυση ειναι απλη γιουχαρισμα σε ολο το παιχνιδι μεχρι να τεθει εκτος ομαδας
Τουλουμπα ερχεται η τριτη σεζον του σιριαλ Παπαγιαννης. Θα παιζει παντου. Ετοιμασου

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Μάιος 10, 2025 11:06 am

0
MemphisGrizz23

Reactions: 1

Σάβ Μάιος 10, 2025 4:28 pm

Dante Exum:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μάιος 10, 2025 5:13 pm

Καλός ο Εξούμ αλλά δεν ξέρω γιατί να φύγει από το ΝΒΑ. Καλά νούμερα κάνει, παίρνει και συμπαθητικό χρόνο. Από την άλλη ήταν αρκετά τραυματίας φέτος. Πιστεύω πως
(ι) θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ
(ιι) μάλλον θα είναι λίγο παραπάνω από το τωρινό

άρα θα είναι δύσκολο να το ανταγωνιστούμε με συμβόλαιο κάτω από 3 εκατομμύρια που νομίζω είναι πολλά; Δεν ξέρω δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη του ΔΠΓ και ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το σάλαρι καπ.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Μάιος 10, 2025 6:09 pm

νομιζω η καλυτερη επιλογη για αντικαταστατη του μπραουν ειναι ο εξουμ αλλα και εγω δεν βλεπω γιατι να θελει να φυγει απτην αμερικη

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”