Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 22, 2025 3:18 pm

SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 12:21 pm
golitog7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 12:07 pm

Ο Bryant είναι παιχταράς και αν ο ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει winning mentality τέτοιους παίκτες πρέπει να φέρει. Ακόμα και 2,5 εκ να ζητήσει πρέπει να του τα δώσουνε.
Κατα την γνώμη μου κουτουλάει 100% με Φουρνιέ. Μπορούμε βέβαια να διώξουμε τον Φουρνιε
Μια χαρά μπορεί να παίξει στο 3 ή στον άσσο ο Bryant και 2 ο Φουρνιέ. Και 2 μπορεί να παίξει ο Bryant αν λείπει ο γάλλος ή αν δεν του πάει το ματς. Ο τύπος είναι πολυεργαλείο και νικητής. Πριν 3 χρόνια αυτός μας στέρησε τον τελικό και ίσως την κούπα τότε, ούτε ο Λάρκιν ούτε ο Μίσιτς με το buzzer.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 22, 2025 3:22 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:04 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 12:27 pm
Καλησπέρα, ας κάνω ένα σχόλιο μετα απο καιρό. Έστω για τα μεταγραφικά γιατί τα αγωνιστικά αποφεύγω να τα σχολιάσω.

Νομίζω είσαι τελείως λάθος. Ο Lessort καταρχάς είναι ο ορισμός του pick & roll ψηλού, βασικά είναι ο καλύτερος pick & roll ψηλός στην ευρωπη και βρίσκεται στην καλύτερη P&R επίθεση στην Ευρώπη, δεν είναι ο Γάλλος post heavy 5αρι, άλλο που μπορεί να το κάνει υπο συνθήκες ΚΑΙ αυτό. Αντιθέτως, ο Gabriel που λες δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός στο P&R, καθώς δεν έχει καλά τελειώματα και για αυτο φαίνεται πως τα γκαρντ μας δυσκολευονται να σκοράρουν από τότε που χτύπησε ο Matthias.

Όσον αφορά το ότι δεν θα έχουμε σουτερ γύρω από τον Shorts, όπως είχε η Παρι, επίσης διαφωνώ πλήρως. Δηλαδή ο Nunn είναι χειρότερος σουτερ από τον Hifi? O Osman είναι χειρότερος από τον Ward? O Juancho είναι χειρότερος σουτερ από τον Jantuten? Ο Grant είναι χειρότερος από τον Maodo Lo? Δεν νομίζω... Καλά για αυτόν τον Malcolm και τον Ouattara, οριακά σουτάρει καλύτερα από δαύτους μέχρι και ο Παπαπέτρου, 30% έχουν και οι δύο τους στο τρίποντο φέτος. Επίσης ούτε ο Μήτογλου είναι χειρότερος σουτερ από τον Sy.

Δηλαδή δεν παίζει ο Nunn off ball και παιζει ο Hifi?

Εγώ νομίζω πως το φετινό ροστερ του ΠΑΟ αν μεινει ίδιο με μόνη αλλαγή τον Shorts στη θέση του Brown θα είμαστε σούπερ. Αν ο Grigonis δεν μπορεί να παίξει ξανά μπάσκετ μεχρι τον Ιούνιο, τότε τον αλλάζουμε κι αυτόν με έναν 3&D παίχτη, στυλ Beaubois αλλά σε forward και είμαστε σούπερ. Και εννοείται διώχνουμε τον Pleiss.
Συνηθως του λεσσορ του την περνανε απο το την κεφαλη του τριποντου στο λοου ποστ και αυτος κανει ταρζανιες και τα βαζει..την θελει την μπαλα στα χερια του δηλαδη ενω δεν χρειαζεται να ειναι μαεστρος ο γκαρντ για να του την δωσει..προφανως και ρολαρει κιολας και ειναι οντως ο καλυτερος πικ εν ρολ ψηλος απλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα του αρεσει να παιζει οπως παιζει ο κεβαριους..Απο την αλλη ο γκεμπριελ δυσκολευεται γιατι ακριβως οταν παιρνει την μπαλα με αντιπαλους δεν μπορει να σκοραρει ευκολα,στον ρολο του κεβαριους θα ναι ιδανικος νομιζω...να τραβαει ο κοντος τους παικτες πανω του και αυτος να κανει το αεροπλανο να καρφωνει..

ο ναν λογικα ειναι καλυτερος σουτερ του χιφι..δεν εχω δει και ποσοστα αλλα γενικα ο ναν σκοραρει 3π οπως θες αποπου θες..το θεμα που ειπα εγω με τον ναν ειναι οτι θελει την μπαλα και δεν παιζει χωρις αυτην..ο χιφι μια χαρα παιζει οφ μπολ και δεν εχει κανενα προβλημα απλα να την μπουμπουναει..ο ναν θα δεχεται να τρεχει πανω κατω να χει ο σορτς την μπαλα στα χερια και να την παιρνει περιμενοντας στο φτερο?Αν το κανει κομπλε,αλλα εγω τον ειδα με την εφες να τον μαρκαρουν 3 και να μην δινει πασα..

ο οσμαν ναι ειναι πολυ χειροτερος σουτερ του γουορντ..εκτος και καποιος κοιταει μονο τα στατιστικα.
ο χουαντσο δεν ξερω αν ειναι χειροτερος του γιαντουνεν αλλα ξερω οτι τον παιζουν αντερ..οποτε κανενας προπονητης δεν φοβαται το σουτ του και του το δινει.οπως και του οσμαν..εχεις δει εσυ κανεναν να εδινε το σουτ στο γουορντ?

Εγω αν ημουν ο αταμαν παντως τον μισιτς θα κυνηγουσα και οχι τον σορτς..Ειδικα αφου υπαρχει και χρημα θα του εδινα και 4.5εκ ποσα παιρνει ο ναν.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
Καλησπέρα, ας κάνω ένα σχόλιο μετα απο καιρό. Έστω για τα μεταγραφικά γιατί τα αγωνιστικά αποφεύγω να τα σχολιάσω.
εγώ θα σταθώ εδώ και όχι στα μεταγραφικά.

είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε σημαντικές και ίσως ιστορικές στιγμές, θα ήταν ωραία να το κάνουμε εδώ μέσα όλοι μαζί, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί γιατί οι εναλλακτικές τύπου τουίτερ έχουν ήδη μετατραπεί σε βόθρο πριν ξεκινήσουν ο αγώνες.

σκεφτείτε το όσοι απέχετε!

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:21 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:22 pm
JohnnyPao έγραψε:

Νομίζω είσαι τελείως λάθος. Ο Lessort καταρχάς είναι ο ορισμός του pick & roll ψηλού, βασικά είναι ο καλύτερος pick & roll ψηλός στην ευρωπη και βρίσκεται στην καλύτερη P&R επίθεση στην Ευρώπη, δεν είναι ο Γάλλος post heavy 5αρι, άλλο που μπορεί να το κάνει υπο συνθήκες ΚΑΙ αυτό. Αντιθέτως, ο Gabriel που λες δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός στο P&R, καθώς δεν έχει καλά τελειώματα και για αυτο φαίνεται πως τα γκαρντ μας δυσκολευονται να σκοράρουν από τότε που χτύπησε ο Matthias.

Όσον αφορά το ότι δεν θα έχουμε σουτερ γύρω από τον Shorts, όπως είχε η Παρι, επίσης διαφωνώ πλήρως. Δηλαδή ο Nunn είναι χειρότερος σουτερ από τον Hifi? O Osman είναι χειρότερος από τον Ward? O Juancho είναι χειρότερος σουτερ από τον Jantuten? Ο Grant είναι χειρότερος από τον Maodo Lo? Δεν νομίζω... Καλά για αυτόν τον Malcolm και τον Ouattara, οριακά σουτάρει καλύτερα από δαύτους μέχρι και ο Παπαπέτρου, 30% έχουν και οι δύο τους στο τρίποντο φέτος. Επίσης ούτε ο Μήτογλου είναι χειρότερος σουτερ από τον Sy.

Δηλαδή δεν παίζει ο Nunn off ball και παιζει ο Hifi?

Εγώ νομίζω πως το φετινό ροστερ του ΠΑΟ αν μεινει ίδιο με μόνη αλλαγή τον Shorts στη θέση του Brown θα είμαστε σούπερ. Αν ο Grigonis δεν μπορεί να παίξει ξανά μπάσκετ μεχρι τον Ιούνιο, τότε τον αλλάζουμε κι αυτόν με έναν 3&D παίχτη, στυλ Beaubois αλλά σε forward και είμαστε σούπερ. Και εννοείται διώχνουμε τον Pleiss.
Συνηθως του λεσσορ του την περνανε απο το την κεφαλη του τριποντου στο λοου ποστ και αυτος κανει ταρζανιες και τα βαζει..την θελει την μπαλα στα χερια του δηλαδη ενω δεν χρειαζεται να ειναι μαεστρος ο γκαρντ για να του την δωσει..προφανως και ρολαρει κιολας και ειναι οντως ο καλυτερος πικ εν ρολ ψηλος απλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα του αρεσει να παιζει οπως παιζει ο κεβαριους..Απο την αλλη ο γκεμπριελ δυσκολευεται γιατι ακριβως οταν παιρνει την μπαλα με αντιπαλους δεν μπορει να σκοραρει ευκολα,στον ρολο του κεβαριους θα ναι ιδανικος νομιζω...να τραβαει ο κοντος τους παικτες πανω του και αυτος να κανει το αεροπλανο να καρφωνει..

ο ναν λογικα ειναι καλυτερος σουτερ του χιφι..δεν εχω δει και ποσοστα αλλα γενικα ο ναν σκοραρει 3π οπως θες αποπου θες..το θεμα που ειπα εγω με τον ναν ειναι οτι θελει την μπαλα και δεν παιζει χωρις αυτην..ο χιφι μια χαρα παιζει οφ μπολ και δεν εχει κανενα προβλημα απλα να την μπουμπουναει..ο ναν θα δεχεται να τρεχει πανω κατω να χει ο σορτς την μπαλα στα χερια και να την παιρνει περιμενοντας στο φτερο?Αν το κανει κομπλε,αλλα εγω τον ειδα με την εφες να τον μαρκαρουν 3 και να μην δινει πασα..

ο οσμαν ναι ειναι πολυ χειροτερος σουτερ του γουορντ..εκτος και καποιος κοιταει μονο τα στατιστικα.
ο χουαντσο δεν ξερω αν ειναι χειροτερος του γιαντουνεν αλλα ξερω οτι τον παιζουν αντερ..οποτε κανενας προπονητης δεν φοβαται το σουτ του και του το δινει.οπως και του οσμαν..εχεις δει εσυ κανεναν να εδινε το σουτ στο γουορντ?

Εγω αν ημουν ο αταμαν παντως τον μισιτς θα κυνηγουσα και οχι τον σορτς..Ειδικα αφου υπαρχει και χρημα θα του εδινα και 4.5εκ ποσα παιρνει ο ναν.
Ξεκάθαρα μισιτς και εγώ, ταμάμ αντικατάσταση του Σλούκα.

0
big_lebowski

junior
Reactions: 189
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:31 pm

O Λεσσορτ είναι στο τοπ 3 στα advanced και σε ποστ αλλά και σε πικ Ν ρολ εκτέλεση,το οποίο είναι σπάνιο.Για αυτό είναι κι ο καλύτερος σέντερ στην ευρολιγκα

Επίσης ο Οσμαν σουτάρει ποσοστά καριέρας στο ΝΒΑ πολύ καλύτερα από τον Ward σε χαμηλότερο επίπεδο.Απο κι ως πού ο Ward θεωρείται καλύτερος σουτερ?

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 650
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:49 pm

yawn.brigade έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε σημαντικές και ίσως ιστορικές στιγμές, θα ήταν ωραία να το κάνουμε εδώ μέσα όλοι μαζί, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί γιατί οι εναλλακτικές τύπου τουίτερ έχουν ήδη μετατραπεί σε βόθρο πριν ξεκινήσουν ο αγώνες.

Μαν, αν όλοι έγραφαν όπως εσύ ακομα εδώ θα ειμασταν.

1
1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:27 pm

yawn.brigade έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Προσυπογράφω...ας χαρούμε λίγο το μπασκετάκι και τις ομάδες μας μακριά από εντάσεις και τοξικότητες.
Θα χαρώ αν αύριο το βράδυ ανταλλάσσουμε μπασκετικές απόψεις και στα δύο τοπικ, όπως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:38 pm

αυριο το βραδυ θα μπορουσε να υπαρξει νορμαλ κουβεντα εδω μεσα αφου δεν παιζουμε αντιπαλοι..αλλα κυριακη ειδικα εστω και υπαρξει μια αμφισβητουμενη φαση θα γινει μακελειο εδω μεσα..Βασικα και τιποτα να μην γινει ολο και καποιος θα το μπαρουτιασει εδω μεσα.. Βασικα και οι παναθηναικοι να μην ερθουν ετσι και χασει ο ολυμπιακος θα γινουμε το γαλατικο χωριο μονοι μας :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4409
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:09 pm
Δεν θέλω να ακουστώ πολύ κακός αλλά δεν θέλω με τίποτα Σορτς γιατί είναι...κοντός :sorry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:25 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 5:38 pm
αυριο το βραδυ θα μπορουσε να υπαρξει νορμαλ κουβεντα εδω μεσα αφου δεν παιζουμε αντιπαλοι..αλλα κυριακη ειδικα εστω και υπαρξει μια αμφισβητουμενη φαση θα γινει μακελειο εδω μεσα..Βασικα και τιποτα να μην γινει ολο και καποιος θα το μπαρουτιασει εδω μεσα.. Βασικα και οι παναθηναικοι να μην ερθουν ετσι και χασει ο ολυμπιακος θα γινουμε το γαλατικο χωριο μονοι μας :roofl:
Μονο εγω θα ειμαι εδω οποτε....... :mrgreen:

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 106

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:31 pm

Από εμάς και από τους Moderators εξαρτάται εάν το forum αυτό θα διατηρήσει το μπασκετικό χαρακτήρα του (που έιχε τόσα χρόνια) ή αν θα πνιγεί στην τοξικότητα (δυστυχώς συνέβη πρόσφατα). Εάν επιτραπούν σχόλια του στυλ:

1. Καλά να πάθετε, μην διαμαρτύρεστε όλη τη χρονιά η διατησία σας σπρώχνει
2. Φτιάχτε ομάδα να κερδίζετε διατητές
3. Τι πόσταρε στο tik tok πάλι ο ταδε πρόεδρος, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κτλ

τότε το forum θα γίνει μπάχαλο.
Παιδιά ηρεμήστε και χαρείτε το, απολαύστε το μπασκετάκι, αποφύγετε επισκέψεις σε οπαδικά sites.
Σε τελική, δε θα αλλάξει τόσο δραματικά η ζωή μας με μια κούπα περισσότερη ή λιγότερη.

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:39 pm

Ήδη στο διπλανό νήμα ολυμπιακοί τουφεκανε ολυμπιακούς για θεωρητικά σενάρια μεταγραφών :D
Έρχονται ζορικες στιγμές, υπογλωσσια και κανένα :Amen: μην πάθουμε τίποτα :bblove:

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Stelios97

sophomore
Reactions: 28
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 23, 2025 9:56 am

Εχουμε το αγχος για σημερα εχουμε κ μεταγραφες στο προσκηνιο!ο σορτς εκλεισε λενε!παιχταρας μαεστρος δημιουργει φοβερα ταχυς κ σε καλη ηλικια με κινητρο κ διψα να διακριθει!καλη επιτυχια σημερα να δουμε ψυχη κ ο καλυτερος ας κερδισει!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 5:41 pm

Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Σόρτς ο Μπετσίροβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού AKTOR, Σάνι Μπετσίροβιτς, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «Πράσινων» για τον Τι Τζέι Σορτς.

Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Τι Τζέι Σόρτς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», Σάνι Μπετσίροβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στο σέρβικο Mozzart Sport για πρώτη φορά γνωστοποίησε δημόσια το ενδιαφέρον των «Πράσινων» για τον ταλαντούχο γκάρντ της Παρί.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει παρουσιάσει το πλάνο της στον Σορτς και είναι στην ευχέρεια του αν θα αποφασίσει να ντυθεί στα πράσινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον εκτός από εμάς. Είναι ο τύπος παίκτη, που όλοι θέλουν στην ομάδα τους. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πλάνο μας σε εκείνον. Μιλήσαμε, αλλά εκείνος θα πάρει την τελική απόφαση»

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 226

Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 pm

Επέστρεψα νωρίτερα από όσο ελπιζα😄😆

Τουλάχιστον το περάσαμε ανώδυνα αυτό το ΦΦ😄🤟
Κηρυσσω επίσημα την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου με το ένα με το δύο με το τρια🤭😂

Ποντάρετε στον Σπανουλη στον τελικό. Είχα δει όνειρο οτι θα το χάσει η Φενερ από ομάδα με μαύρη φανέλα 😄

Θα πάμε για δυνατες μεταγραφες και οι δύο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”