Τελικοί GBL - Game 3: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 06/06/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

modernam

senior
Reactions: 28
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:23 am

montechristo έγραψε:
Σάβ Ιουν 07, 2025 12:14 am
Ο Μπαρτζώκας θα φύγει, αλλά επειδή θα το θέλει αυτός και όχι οι καλοθελητές.
Και πρωτάθλημα να πάρει, θα φύγει και άντε βρείτε τον Κεμζούρα.

Στο μεταξύ, σήμερα τον Αταμάν τον έδεσε χειροπόδαρα.
Πραγματικά πιστεύεις ότι σήμερα ο Αταμάν είχε κάποιο πλάνο ... που του κατέστρεψε ο Μπαρτζώκας;
Μόνος του παίζει....

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 832
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:26 am

Δεν είδα το παιχνίδι επισταμένα και πιθανότατα να μην είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να γράψω σχόλιο σήμερα. Το έβλεπα απλά προσπαθούσα να μην είμαι δοσμένος σε αυτό. Εκτιμώ από αυτά που είδα ότι ο ΟΣΦΠ σήμερα ήταν καλύτερος και καλώς κέρδισε. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει για τη νέα χρονιά του να δει το θέμα των περιστροφών στην άμυνα οι οποίες είναι άθλιες και γενικά να αλλάξει λίγο την προσέγγισή του στη σημασία που έχει η άμυνα σε τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος ίσως μας κάνει καλό. Εκτιμώ ότι το ρόστερ του χρόνου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Το σημερινό ματς, παρόλο που ο ΦΑΛ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε αυτήν την τεράστια ατυχία, κατέδειξε ότι ο Μιλουτίνοφ ίσως να έπρεπε να έχει ρόλο του χρόνου στον ΟΣΦΠ.

Υ.Γ : Ο ΟΣΦΠ κέρδισε δίκαια. Το ξαναγράφω για να είμαστε ακριβείς.
Υ.Γ 1 : Μεγάλο κρίμα για τον Φαλ. Το γεγονός ότι εκθειάζουμε το χειροκρότημα που δέχτηκε είναι άλλη μία ήττα μας. Μας παραξενεύουν τα αυτονόητα. Δυστυχώς....

Υ.Γ 2 : Αν ήμουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ασχέτως της τιμωρίας ή μη του Φουρνιέ από τους υπεύθυνους, θα τον τιμωρούσα αφήνοντάς τον εκτός από το ματς της Κυριακής και θα το γνωστοποιούσα με ανακοίνωση. Πρέπει οι αθλητές να καταλαβαίνουν τι ρόλο έχουν, ποιοι τους βλέπουν, τι επιρροή έχουν σε ανθρώπους.

Υ.Γ 3 : Θα ήταν πολύ καλό, ο ΠΑΟ, αφού αυτός νιώθει αδικία καλώς ή κακώς, να παίξει κάπου αλλού του χρόνου. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι Αδριατική ή κάποιο άλλο εθνικό πρωτάθλημα, όμως εκτιμώ ότι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε φέτος. Θα κάνει καλό και στους δύο, θα κάνει καλό στους παίχτες, στην εθνική ομάδα, σε εμάς που υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε αυτά τα πράγματα, να διαβάζουμε αυτά που διαβάζουμε και πάει λέγοντας. Ας παίζει ο ένας Ελλάδα, ο άλλος Κύπρο πχ και ας συναντιούνται 2 φορές στην Ευρωλίγκα με ξένους διαιτητές να τους βλέπουμε και να μελαγχολούμε για τα ματς που χάνουμε. Θεωρώ ότι το να θρηνήσουμε απώλεια ανθρώπου είναι κοντά και θα γίνει με ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς στους οποίους ο κόσμος βαράει παλαμάκια.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1027
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:27 am

montechristo έγραψε:

Θεωρώ πως θα μείνει και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του , όσο και αν αυτό είναι επώδυνο για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.

Θα μείνει και ας ονειρεύονται ότι θέλουν οι καλοθελητές .

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:29 am

j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 07, 2025 12:03 am
Jamesharden13 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 11:58 pm
χωρις να θελω να προκαλεσω αλλα εχω την εντυπωση οτι ο παο μετα τον περυσινο τιτλο κατεβαινει στα ματς με παιχτες και προπονητη με υφος μπλαζε οτι εμεις ειμαστε και κανενας αλλος. Ναν, οσμαν και χουαντσο οι εξαιρεσεις αλλα ο ναν απο τοτε που πηρε το μβπ εχει ξεφυγει. Ειναι σαν να βλεπω εναν οντως top-tier scorer αλλα μεχρι εκει. Δεν μου θυμιζει σε τιποτα τον ναν της ρεγκιουλαρ και της περυσινης χρονιας. Ο χουαντσο ειναι απλα ασταθης. Ο οσμαν ειναι ο μονος που τα δινει ολα γιατι δεν εχει αποδειξει τιποτα εκτος του οτι ειναι οντως παιχταρας(εννοω σε διακριση). Γενικα ολη αυτη η εικονα απορρεει απο την τριαδα ναν-σλουκα-αταμαν που μου φαινεται οτι πιστευουν οτι η περυσινη διακριση θα τους δωσει ακοπα και αλλες και καθε φορα που τα πραγματα πανε ασχημα ξεκινανε υπερβολικα και αστεια στα ματια μου σκηνικα.
Αυτα απο εμενα δεν το λεω με σκοπο να προκαλεσω.

το ματς της κυριακης ειναι 50-50
Δεν ξερω αν ειναι μπλαζε,αλλα σιγουρα μια ομαδα που περυσι πηρε ευρωλιγκα και πρωταθλημα με ολικο come back,δεν μπορει να ειναι το ιδιο διψασμενη με μια ομαδα που περυσι εχασε ευρωλιγκα,εχασε πρωταθλημα,και εχασε και στον ημιτελικο του φ4 στο οποιο πηγε σαν οριακο φαβορι,και της εχει μεινει μονο το φετινο πρωταθλημα για να σωσει ο,τι σωζεται.
Δεν νομίζω να είναι ευχαριστημένος ο πρόεδρος μόνο με το κύπελλο. Μ όλο το ντόρο που έχει κάνει. Αυτό θα το έχει μεταφέρει και στην ομάδα

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:33 am

Για μένα και το πρωταθλημα να πάρει δεν θέλω να μεινει. Για μένα η Ευρωλίγκα μετράει .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:33 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιουν 07, 2025 12:20 am
montechristo έγραψε:

Η άποψή μου είναι ότι δεν θα φύγει. Δεν θα τον αφήσει η διοίκηση και καλά θα κάνει γιατί μιλάμε για προπονητή από το πολύ ψηλό ράφι. Το σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για την ομάδα της επόμενης πενταετίας (εκεί μέχρι το 2030) όπως έγινε με χαμηλότερους τόνους τον Γενάρη του '20 που επέστρεψε στον Ολυμπιακό.
Μπορεί να γίνει κι έτσι, κυρίως γιατί ο Μπαρτζώκας την αγαπάει την ομάδα.

Αλλά δεν κάνει, ρε φίλε. δεν είναι επιδραστικός μέσα στο παιχνίδι, έχει μαζέψει ό,τι σκαρταδούρα κυκλοφορεί, έχει για συνεργάτες κάτι κατσαπλιάδες, δεν του κόβει το μάτι στις μεταγραφές, είναι εμμονικός, εξελάκιας, δεν του αρέσουν οι βεντέτες, καταστρέφει παίκτες που τους αφήνει στον πάγκο. εξαιτίας του δεν σταυρώνουμε βολή, έχει παιδιά και αποπαίδια, και ...βρίζει.

Έχεις όρεξη να τα ξανακούσεις όλα αυτά και του χρόνου σε ημερήσια βάση;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:34 am

tarp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ξερω αν ειναι μπλαζε,αλλα σιγουρα μια ομαδα που περυσι πηρε ευρωλιγκα και πρωταθλημα με ολικο come back,δεν μπορει να ειναι το ιδιο διψασμενη με μια ομαδα που περυσι εχασε ευρωλιγκα,εχασε πρωταθλημα,και εχασε και στον ημιτελικο του φ4 στο οποιο πηγε σαν οριακο φαβορι,και της εχει μεινει μονο το φετινο πρωταθλημα για να σωσει ο,τι σωζεται.
Δεν νομίζω να είναι ευχαριστημένος ο πρόεδρος μόνο με το κύπελλο. Μ όλο το ντόρο που έχει κάνει. Αυτό θα το έχει μεταφέρει και στην ομάδα
Η αλήθεια είναι ότι αντικειμενικά έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, για όποιον χάσει το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι πλήρως αποτυχημένη. Ούτε για τον Ολυμπιακό θα είναι επιτυχία αν αρκεστεί στο Σούπερ Καπ, ούτε για τον Παναθηναϊκό αν αρκεστεί στο Κύπελλο. Βέβαια ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερα να χάσει από ψυχολογικής πλευράς, ειδικά αν γίνει και η σύγκριση με το τι έχει πετύχει ο αιώνιος την τελευταία διετία.

Όσον αφορά το παραπάνω σχόλιο θα συμφωνήσω. Ο ΔΠΓ δεν έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι άνθρωπος που θα αρκεστεί στην περσινή Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα και θα πει χαλάλι ότι έγινε φέτος. Τα θέλει όλα, και καλά κάνει. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι αν χάσει το πρωτάθλημα μπορεί να προέβαινε ξανά σε ριζικές αλλαγές με αλλαγή προπονητή, διώξιμο του μισού ρόστερ κτλ., αλλά μάλλον τώρα θα είναι λιγότερο παρορμητικός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

tarp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ειπα οτι θα ειναι ευχαριστημενος, αλλα εχει ενα μαξιλαρακι που δεν εχει ο Ολυμπιακος, την περσινη σουπερ επιτυχημενη σεζον.Για τον Ολυμπιακο αν χασει το πρωταθλημα,και πανε 2 οι αποτυχημενες σεζον, με μηδεν πρωταθληματα και ευρωλιγκες,θα φερει μεγαλυτερη εσωστρεφεια.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

tarp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν θα είναι ευχαριστημένος αλλά δεν έχει άδικο ο kidd. Εννοώ οκ μαντεψιές κάνουμε αλλά μπορεί να εξηγείται η διαφορά στην πνευματική ετοιμότητα από το ότι η μια ομάδα πήρε τίτλους πέρυσι και η άλλη όχι. Από την άλλη ο παναθηναϊκός σέρνεται σχεδόν όλη τη χρονιά φέτος (με μικρά διαλείμματα) οπότε ίσως αυτό απλά να βάζει άλλα πράγματα κάτω από το χαλάκι. Δεν ξέρω τι προβλήματα υπάρχουν και νομίζουν όλοι λες και ξέχασαν το μπάσκετ, ελπίζω να διορθωθούν κάποια αυτά.

0
Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Να πούμε και για την δικαίωση του κόμη @montechristo.
Μακάρι τελικά η λύση της διαχείρισης ψυχολογικής πίεσης να έρθει από τον ανορθόδοξο της αποτυχίας όντας φαβορί και να αποδεχτούμε ότι και ήττα είναι μεστό παιχνίδι.

Πλέον με όλα όσα έχουν γίνει επανέρχομαι στον δρόμο του μπαρτζωκισμου. Συγνώμη κοουτς ήμουν αδύναμος.

Μακάρι να κάτσει όσο θέλει ο κοουτς και ας χάσουμε 7 σερί φ4.

Καλά ειδικά αν πάρει πρωτάθλημα και πει σταματάω θα βιώσουμε στιγμές Ζιοβανι αλάνι για πάντα στο λιμάνι.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1500
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:35 am

Αν κερδίσει το πρωτάθλημα θα μείνει σίγουρα! Είναι πολύ αγαπητός στο λαό του Ολυμπιακού! Απλά πρέπει να κερδίσει! Όπως έλεγε και ο Ομπράντοβιτς όσο κερδίζω μένω! Παρουσιάζει πολύ σοβαρή ομάδα μετά την περίοδο κοιλιάς που έπιασε φάιναλ 4 και πρώτο τελικό.

0
tarp7

allstar

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:38 am

nikolas_asteri έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Δεν θα είναι ευχαριστημένος αλλά δεν έχει άδικο ο kidd. Εννοώ οκ μαντεψιές κάνουμε αλλά μπορεί να εξηγείται η διαφορά στην πνευματική ετοιμότητα από το ότι η μια ομάδα πήρε τίτλους πέρυσι και η άλλη όχι. Από την άλλη ο παναθηναϊκός σέρνεται σχεδόν όλη τη χρονιά φέτος (με μικρά διαλείμματα) οπότε ίσως αυτό απλά να βάζει άλλα πράγματα κάτω από το χαλάκι. Δεν ξέρω τι προβλήματα υπάρχουν και νομίζουν όλοι λες και ξέχασαν το μπάσκετ, ελπίζω να διορθωθούν κάποια αυτά.
Λίγο υπερβολικός άμα σερνονταν δεν θα είχε πάει φ4. Όντως πάντως από τα πλευ οφ και μετα δεν παίζει καλά

Δεν θεωρώ ότι απαγορεύεται η κριτική σ οποιοδήποτε προπονητή. Το ότι φτάσαμε να παίζουμε μ ένα γκαρντ κάποια ευθύνη έχει και το τεχνικό τιμ

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:42 am

Στο μεταξύ διαβάζω ότι η αλητεία της θύρας 7 ξεφαντώνει στο ΣΕΦ, όπου πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.
Ποιοί; Αυτοί που θα λιθοβολούσαν αν χάναμε σήμερα και που θα το κάνουν αν τελικά χαθεί το πρωτάθλημα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1228
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:42 am

Τελικα ηταν τσακωμενη η μιση ομαδα με τον μπαρτζωκα και τα αποδυτηρια εμοιαζαν με οικο ανοχης?
οι φευγατοι Μιλου και ντορσευ παιξανε σαν φευγατοι;

6
1 Εικόνα 4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 07, 2025 12:43 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 07, 2025 12:38 am
nikolas_asteri έγραψε:

Λίγο υπερβολικός άμα σερνονταν δεν θα είχε πάει φ4. Όντως πάντως από τα πλευ οφ και μετα δεν παίζει καλά
Έχεις δίκιο ήταν υπερβολική διατύπωση αλλά πήραμε αρκετά ματς απλά επειδή ήμασταν καλοί στην επίθεση. Πίσω τρώγαμε την 50ρου ταρίφα στο ημίχρονο και λέγαμε πως όταν σφίξουν οι κώλοι θα το βρούμε μπροστά μας. Τώρα που όλοι ξέχασαν να παίζουν δεν έχουμε κάποιο «αποκούμπι» (ας πούμε) για να κοντράρουμε τα ματς.

0
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”