Δεν είδα το παιχνίδι επισταμένα και πιθανότατα να μην είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να γράψω σχόλιο σήμερα. Το έβλεπα απλά προσπαθούσα να μην είμαι δοσμένος σε αυτό. Εκτιμώ από αυτά που είδα ότι ο ΟΣΦΠ σήμερα ήταν καλύτερος και καλώς κέρδισε. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει για τη νέα χρονιά του να δει το θέμα των περιστροφών στην άμυνα οι οποίες είναι άθλιες και γενικά να αλλάξει λίγο την προσέγγισή του στη σημασία που έχει η άμυνα σε τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος ίσως μας κάνει καλό. Εκτιμώ ότι το ρόστερ του χρόνου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Το σημερινό ματς, παρόλο που ο ΦΑΛ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε αυτήν την τεράστια ατυχία, κατέδειξε ότι ο Μιλουτίνοφ ίσως να έπρεπε να έχει ρόλο του χρόνου στον ΟΣΦΠ.
Υ.Γ : Ο ΟΣΦΠ κέρδισε δίκαια. Το ξαναγράφω για να είμαστε ακριβείς.
Υ.Γ 1 : Μεγάλο κρίμα για τον Φαλ. Το γεγονός ότι εκθειάζουμε το χειροκρότημα που δέχτηκε είναι άλλη μία ήττα μας. Μας παραξενεύουν τα αυτονόητα. Δυστυχώς....
Υ.Γ 2 : Αν ήμουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ασχέτως της τιμωρίας ή μη του Φουρνιέ από τους υπεύθυνους, θα τον τιμωρούσα αφήνοντάς τον εκτός από το ματς της Κυριακής και θα το γνωστοποιούσα με ανακοίνωση. Πρέπει οι αθλητές να καταλαβαίνουν τι ρόλο έχουν, ποιοι τους βλέπουν, τι επιρροή έχουν σε ανθρώπους.
Υ.Γ 3 : Θα ήταν πολύ καλό, ο ΠΑΟ, αφού αυτός νιώθει αδικία καλώς ή κακώς, να παίξει κάπου αλλού του χρόνου. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι Αδριατική ή κάποιο άλλο εθνικό πρωτάθλημα, όμως εκτιμώ ότι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε φέτος. Θα κάνει καλό και στους δύο, θα κάνει καλό στους παίχτες, στην εθνική ομάδα, σε εμάς που υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε αυτά τα πράγματα, να διαβάζουμε αυτά που διαβάζουμε και πάει λέγοντας. Ας παίζει ο ένας Ελλάδα, ο άλλος Κύπρο πχ και ας συναντιούνται 2 φορές στην Ευρωλίγκα με ξένους διαιτητές να τους βλέπουμε και να μελαγχολούμε για τα ματς που χάνουμε. Θεωρώ ότι το να θρηνήσουμε απώλεια ανθρώπου είναι κοντά και θα γίνει με ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς στους οποίους ο κόσμος βαράει παλαμάκια.