Εμένα σαν οπαδό του ΟΣΦΠ μου ξυπνάει μνήμες 2007-2011 και καλό μας κάνει να έχουν μονίμως νεύρα και εντάσεις γιατί χάνουν σε απόδοση
Τελικοί GBL - Game 3: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 06/06/25 - 21:00
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο μπασκετικό κομμάτι , όχι τόσο αγωνιστικό αλλά αλληλένδετο και με τα σχόλια εδώ μέσα και με τους αθλητές και το σταφ , θέλω να πω ότι όσο όλες αυτές οι πλευρές του Παναθηναϊκού ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός του να παίξουν καλό μπάσκετ και να κερδίσουν μια ομάδα με 1 σέντερ πλέον , δεν θα έχει και το καλύτερο μέλλον
Εμένα σαν οπαδό του ΟΣΦΠ μου ξυπνάει μνήμες 2007-2011 και καλό μας κάνει να έχουν μονίμως νεύρα και εντάσεις γιατί χάνουν σε απόδοση
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πώς στην ευχή τα καταφέραμε πάλι έτσι;;
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1608
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1700
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το ΄΄rumble in the jungle΄΄ 2025 vol.3 ελαβε τελος.....συντομα στις οθονες σας το vol.4.....
ΥΓ κριμα για τον Φαλ,ουσιαστικα τελειωνει κι η καριερα του στο τοπ επιπεδο καπου εδω....
ΥΓ2 καποιος εγραψε κατι για το Θεωνα.....για μενα ειναι ενας κυριος των γηπεδων.....εκεινα τα χρονια της εσκα που ανεφερε ο φιλος ηταν ο μονος που εξηγουσε τις φασεις και τους κανονισμους σε παιχτες,προπονητες ακομα και σε φιλαθλους.....οταν οι περισσοτεροι συναδελφοι του ειχαν ενα υφακι κι ενα στυλ τυφλα να χει ο Κολινα..........
ΥΓ κριμα για τον Φαλ,ουσιαστικα τελειωνει κι η καριερα του στο τοπ επιπεδο καπου εδω....
ΥΓ2 καποιος εγραψε κατι για το Θεωνα.....για μενα ειναι ενας κυριος των γηπεδων.....εκεινα τα χρονια της εσκα που ανεφερε ο φιλος ηταν ο μονος που εξηγουσε τις φασεις και τους κανονισμους σε παιχτες,προπονητες ακομα και σε φιλαθλους.....οταν οι περισσοτεροι συναδελφοι του ειχαν ενα υφακι κι ενα στυλ τυφλα να χει ο Κολινα..........
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το έγραψα. Μπορεί να σου εξηγούσε γιατί σφύριξε μλκια, τι να σου πωassistant έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 6:16 pmτο ΄΄rumble in the jungle΄΄ 2025 vol.3 ελαβε τελος.....συντομα στις οθονες σας το vol.4.....

1
1

Πότε θα σταματήσει η αστειότητα με το να δηλώνουν οι ομάδες ξένους, προφανώς σε Ιταλία/Τουρκία είναι χαζοί που επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό αρκεί να δηλώνονται 6 σε κάθε ματςmixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 5:48 pmΈχουμε 10 ξένους στο ρόστερ, επιτρέπεται να δηλώσουμε 7 και οι αλλαγές είναι περιορισμένες. Η τελευταία που κάναμε ήταν ο Βιλντόζα αντί του Γκος.
3
3

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κερδίσει το αυριανό παιχνίδι και ο ΠΑΟ απλά δεν το ξέρει ακόμα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:28 pmΚαι εγω θεωρω οτι ο κυριος λογος που μαστε 2-1 και εχουμε ελπιδες ειναι ο προεδρος τους..ολα αυτα τα θελω 3-0 αλλιως αποτυχατε,ολα τα τριγυρω ξυπνησαν τον ολυμπιακο που πηγαινε για σβηστο 3-0 αν απλα καθοταν στα αυγα του.Επισης εχει περασει και στους παικτες την μανια καταδιωξης και αδικιας που εχει ο ιδιος.Εχει χαλασει το μυαλο τους.Το ιδιο γινοταν και σε μας για χρονια.
Μεγαλο ματς της κυριακης..θα μπορεσει επιτελους ο ολυμπιακος να κερδισει ματς που τα κρινει ολα η θα τρεμουν παλι τα χερακια?Αν παιξει συγκεντρωμενος οπως εχθες δεν υπαρχει περιπτωση να χασουμε,αλλα χτες του βγηκε πολυ επιθετικα το ματς,πρεπει να χαμε και κοντα 50% τρ..δεν ειναι καθε μερα του αι γιαννιου,αν δεν μπουν τα πρωτα μην βαραμε παλι αιρμπολ ολο το ματς..
Η διαφορά με πέρυσι είναι ότι και στο 5ο παιχνίδι να πάει - λέμε τώρα ... η ψυχολογία έχει γυρίσει και πάλι θα είναι 50-50 μέσα στο ΟΑΚΑ.
0
Mε μισό play maker και ένα center κατεβαίνεις οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος, αν ο ΠΑΟ είναι συγκεντρωμένος στο ματς και όχι στο να διαμαρτύρεται σε κάθε σφύριγμα έχει πολλές πιθανότητεςmodernam έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 6:33 pmΟ Ολυμπιακός έχει ήδη κερδίσει το αυριανό παιχνίδι και ο ΠΑΟ απλά δεν το ξέρει ακόμα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:28 pmΚαι εγω θεωρω οτι ο κυριος λογος που μαστε 2-1 και εχουμε ελπιδες ειναι ο προεδρος τους..ολα αυτα τα θελω 3-0 αλλιως αποτυχατε,ολα τα τριγυρω ξυπνησαν τον ολυμπιακο που πηγαινε για σβηστο 3-0 αν απλα καθοταν στα αυγα του.Επισης εχει περασει και στους παικτες την μανια καταδιωξης και αδικιας που εχει ο ιδιος.Εχει χαλασει το μυαλο τους.Το ιδιο γινοταν και σε μας για χρονια.
Μεγαλο ματς της κυριακης..θα μπορεσει επιτελους ο ολυμπιακος να κερδισει ματς που τα κρινει ολα η θα τρεμουν παλι τα χερακια?Αν παιξει συγκεντρωμενος οπως εχθες δεν υπαρχει περιπτωση να χασουμε,αλλα χτες του βγηκε πολυ επιθετικα το ματς,πρεπει να χαμε και κοντα 50% τρ..δεν ειναι καθε μερα του αι γιαννιου,αν δεν μπουν τα πρωτα μην βαραμε παλι αιρμπολ ολο το ματς..
0
Ο Γουοκαπ μου δείχνει ότι ανέβηκε σε πάνω από 80% απόδοση γρήγορα ... Και η απόδοση του 1ου παιχνιδιού είναι παρελθόν ....
Όλο το χρόνο κάναμε πράξεις με τα κομπιουτεράκια ακριβώς για αυτό το λόγο ... δηλαδή στα παιχνίδια τελικους .. να μην έχουν και πρόβλημα να πιέσουμε παίχτες για να παίξουν πάνω από 30 λεπτά.
Και με small ball όμως ή και μακισικ pg ... η ομάδα κρατιέται αξιοπρεπώς.
Τα ατού του ΠΑΟ ήταν
Η ψυχολογία
Ο mnp nunn
Ο λεσορ
Ο ηρωικός Σλούκας απόδοσης mvp
Αυτή τη στιγμή έχουν καταρρεύσει όλα τα παραπάνω ... και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι άλλο ...
1
1