τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 5:53 pm
qspock έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 5:44 pm
Παντως ο Παπαθεοδωρου ειπε οτι θα παρει σεντερ ο ΠΑΟ και μαλιστα βασικο.
Του Μπασει, αν δε βρει συμβολαιο στο NBA και το παρει αποφαση να ερθει, μπορει να προχωρησει γιατι διαθετει τα στοιχεια που συμπληρωνουν μια τριαδα ψηλων του ΠΑΟ με Φαριντ και Χολμς.
Ετσι ειπε επι λεξει (καπου στο 1:56'):
https://www.sdna.gr/mpasket/1369114_pap ... an-apo-ton
ειπε οτι δεν βιαζομαστε
εχεις δει ομαδα να ψαχνει για τον βασικο σεντερ της αλλα να μην βιαζεται?
αν την δουλεια την κανουν οι υπολοιποι οπως ειπε γιατι να ψαχνουμε βασικο σεντερ
και μιλαμε για τον μπασει τωρα οχι για κανα βαλαντσιουνας
βαση βιογραφικου ο μπασει ειναι σιγουρα πισω απο χολμς
Βασικό σέντερ ψάχνουμε γιατι μάλλον κατάλαβαν ότι ο Λεσσόρτ δεν θα παίξει φέτος.
Από ότι κατάλαβα δεν είναι ότι δεν βιαζόμαστε απλά πρέπει να κοπεί κάποιος από το ΝΒΑ για να τον πάρεις. Αυτή τη στιγμή μόνο o Bassey υπάρχει όπου βρίσκει 10ήμερα συμβόλαια. Αυτό, δηλαδή να βγει κάποιος παίκτης στην αγορά, μπορεί να πάρει 1 μέρα μπορεί και 10 μπορεί και 1 μήνα.
Το παιχνίδι χτες δυστυχώς το είδα σε επανάληψη.
1) Επιτέλους είδαμε Σόρτς να ξεκινάει και να κλείνει το παιχνίδι αλλά και να παίζει 20 λεπτά. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο κόουτς ότι πρέπει να του δίνει χρόνο και να μην ήταν απλά παροδικό λόγω της κακής απόδοσης του Οσμάν.
2) Χωρίς να έχω δει τα στατιστικά, οι 2 ομάδες μου φάνηκαν αρκετά εύστοχες από το τρίποντο και οι 2 παίρνοντας τρελά σουτ.
3) Η άμυνα μου φάνηκε αρκετά βελτιωμένη από θέμα προσαρμογών και αλληλοκαλύψεων. Πολύ πιο γρήγορη και χωρίς να βγαίνει off κάποιος με ένα screen.
4) O Φαρίντ έμοιαζε τρομερός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με τη Ρεάλ. Μια 3άδα σέντερ: Μπάσει, Χόλμς, Φαρίντ είναι αρκετά καλή (όχι τοπ όμως)
5) Αναθεωρώ για τον Μήτογλου σχετικά με τη θέση του. Επέμενα ότι πρέπει να πάει στο 5 σιγά σιγά αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορεί στο 5. Αντίθετα στο 4 όσο έπαιξε χτες ήταν πολύ καλός και βρήκε ρυθμό.
6) Τη διαφορά χθες την έκανε το ομαδικό παιχνίδι (επιτέλους)