Euroleague round 37 - Valencia vs Panathinaikos - 9/4 - 21.45 - Novasports Prime

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 14, 2026 4:17 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 4:14 pm
kein έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 3:56 pm

Προφανώς και την ευθύνη την έχει ο εκάστοτε προπονητής, εφόσον αυτός κάνει τις επιλογές. Στο τέλος θα κριθεί και ανάλογα. Μέχρι τότε εμείς θα κρίνουμε με βάση αυτά που βλέπουμε από την τηλεόραση , μη έχοντας εικόνα από τις προπονήσεις ή ότι άλλο λαμβάνει χώρα στο σωματείο. Δεν ξέρουμε δηλαδή αν ο Σορτς δεν στάθηκε στο ύψος του (ακούγεται τοσο αστείο σαν τρολάρισμα, αλλα τι να κάνω έτσι είναι η έκφραση :mrgreen: ) ή φτάει ο κόουτς που δεν πηγε σε άλλη επιλογή. Αντίστοιχα στα σέντερ, στο Θέμα Ταιρίκ και λοιπα και λοιπά ...
Εμείς απλά εικάζουμε, και σε κάποια μπορεί να έχουμε δίκιο, σε άλλα να είμαστε μακριά νυχτωμένοι. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα, με συνεχή εξέλιξη, και δεν παίζουμε μόνοι μας, ή μπορεί ακόμα και οι κορυφαίοι να κάνουν μεγάλα λάθη. Όλα στο πρόγραμμα είναι.
Εγώ αποκλείω ο Αταμάν να είπε "Τι παίκτες χρειάζομαι; Ας πάρω το ακριβώς αντίθετο." Είναι σαν να παω σε ένα εστιατόριο και να πω "Για να δούμε τι έχει το μενού. Αυτό το φαγητό μου αρέσει, το άλλο πάλι καθόλου. Ας παραγγείλω αυτό που δε μου αρέσει".
Προφανώς το πρόβλημα (η αιτία του) δεν θα είναι τόσο προφανές και η αλήθεια μπορεί να είναι καπου στη μέση. Αλλά το ξαναλέω, εμείς έχουμε εικόνα από 4 δεκάλεπτα κάθε φορά , αυτό και τίποτα άλλο. Παίζουν πολλά που δεν έχουμε υπόψιν.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 14, 2026 4:23 pm

kein έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 4:14 pm

Εγώ αποκλείω ο Αταμάν να είπε "Τι παίκτες χρειάζομαι; Ας πάρω το ακριβώς αντίθετο." Είναι σαν να παω σε ένα εστιατόριο και να πω "Για να δούμε τι έχει το μενού. Αυτό το φαγητό μου αρέσει, το άλλο πάλι καθόλου. Ας παραγγείλω αυτό που δε μου αρέσει".
Προφανώς το πρόβλημα (η αιτία του) δεν θα είναι τόσο προφανές και η αλήθεια μπορεί να είναι καπου στη μέση. Αλλά το ξαναλέω, εμείς έχουμε εικόνα από 4 δεκάλεπτα κάθε φορά , αυτό και τίποτα άλλο. Παίζουν πολλά που δεν έχουμε υπόψιν.
Γενικά έχουμε την τάση να κρίνουμε μόνο με βάση όσα γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι, και αυτό κάποιες φορές οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και εκτιμήσεις. Όμως το σκεπτικό με βάση το οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις μεταγραφές κλπ. εμπεριέχει σίγουρα παραμέτρους και δεδομένα που εμείς αγνοούμε, και ενδεχομένως θα μας έκαναν να έχουμε διαφορετική άποψη για ορισμένες επιλογές της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 14, 2026 4:25 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 4:23 pm
kein έγραψε:

Γενικά έχουμε την τάση να κρίνουμε μόνο με βάση όσα γνωρίζουμε εμείς, και αυτό κάποιες φορές οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και εκτιμήσεις. Όμως το σκεπτικό με βάση το οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις μεταγραφές κλπ. εμπεριέχει σίγουρα παραμέτρους και δεδομένα που εμείς αγνοούμε.
Είμαστε Βαλκάνιοι και βράσει το αίμα μας και βγάζουμε συμπεράσματα εν θερμό :mrgreen: αλλά τι να κάνουμε , η φύση φταίει και η τύχη μας !!!

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”