μεσα απτην ομαδα να ψαξουν να δουνε γιατι δεν μιλανε με τον αταμαν οσοι δεν μιλανεpan24 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 9:18 am
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι ποια ακριβώς ποινή είναι το να τους διώξεις στην δική μας περίπτωση.
Δε μιλάμε για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και δε θα τα ανανεώσεις ή έστω εχεις option και θα τους διώξεις οπότε αυτό θα είναι τιμωρία γιατί λόγω της κακής χρονιάς τους το συμβόλαιο που θα βρουν θα είναι μικρότερο.
Όλοι (εκτός του Φαρίντ) έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη ή και για τη μεθεπόμενη χρονιά.
Αν τους διώξεις μαζί με την αποζημίωση και το επόμενο συμβόλαιο οχι μονο δε θα χάσουν λεφτά πιθανότατα θα βγάλουν και περισσότερα. Θέλω και εγώ τέτοια ποινή![]()
Έπειτα είναι και ότι περα από Σλούκα, Οσμάν συν Λεσόρ που είναι ειδική περίπτωση λόγω τραυματισμού κανένας δεν έπαιξε στα στάνταρ του χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι το έκαναν επίτηδες.
Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να φύγουν όλοι.
τα συμβολαια δεν εχουν σημασια η παρτιζαν αλλαξε ολη την ομαδα 2 σερι χρονιες πχ
επισης δεν εγραψα οτι προτεινω να τους διωξουν ολους,εγραψα οτι μπορει να γινει ομως αν θελησει μια ομαδα
εχω γραψει πολλες φορες ποιοι προτεινω να φυγουν το γραφω αλλη μια
σορτς γκραντ φαριντ γκριγκονις οσμαν για τον οσμαν πιστευω οτι θα φυγει επειδη θα φυγει ο αταμαν γιαυτο τον βαζω στους φευγατους αλλιως δεν θα τρελενομουν να φυγει αλλα ουτε και να μεινει
αυτους που γραφω ειναι ολη η ομαδα?
οι ελληνες εκτος του σλουκα δεν κανουν καμια διαφορα ποιοι θα ειναι οποτε δεν εχει και νοημα να το συζηταμε,ποιος θα ασχοληθει αν φυγει ο καλαιτζακης η ο μητογλου?κανεις
το νοημα ειναι οτι δεν πρεπει να την πληρωσει μονο ο αταμαν και οι παιχτες να βγουν αβρεχτοι απτο ιστορικο καζο,φταινε και αυτοι και αυτο πρεπει να τους το κανει σαφες η διοικηση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο