Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχω ήδη στείλει βιογραφικό στην ΚΑΕ για βοηθός προπονητή, άλλωστε τόσους προπονητές έχουμε εδώ μέσα...Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:13 pmAν είναι έτσι τότε νομίζω το ενδιαφέρον στρέφεται στο τιμ και στους συνεργάτες που θα επιλέξει.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλο σχολείο το φόρουμ, δεν έχω δει προπονητή του διαδικτύου να έχει ποτέ λάθοςBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:55 pmΈχω ήδη στείλει βιογραφικό στην ΚΑΕ για βοηθός προπονητή, άλλωστε τόσους προπονητές έχουμε εδώ μέσα...Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:13 pmAν είναι έτσι τότε νομίζω το ενδιαφέρον στρέφεται στο τιμ και στους συνεργάτες που θα επιλέξει.![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πιάσε κόκκινοyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 11:18 pmέριξε τη βόμβα ο γνωστός insider Βαγγέλης Μάντζαρης![]()
Ζοτς οριστικό με βοηθό Παπαθεοδώρου (κίνηση σοκ) και Σερέλης στο Μαρούσι.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ελπίδα μου είναι πως αν έρθει ο Ζοτς για βοηθό θα έχει είτε κάποιον "δικό του" δηλαδή πχ Ξανθόπουλο, Μπατίστ, κάποιον Σέρβο είτε τον Σερέλη αν θέλει κάποιον που θα ξέρει από μέσα τους τωρινούς παίκτες πράγμα χρήσιμο αφού δεν θα στήσει από το μηδέν το ρόστερ.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 11:18 pmέριξε τη βόμβα ο γνωστός insider Βαγγέλης Μάντζαρης![]()
Όχι ότι ο Παπαθεοδώρου δεν είναι αρκετά καλός για να είναι βοηθός αλλά δε νομίζω ότι πήγε ο Ζοτς και είπε "θέλω τον Παπαθεοδώρου βοηθό". Αν ισχύει όλο αυτό είναι πιο πολύ ότι του είπαν "θες αυτόν για βοηθό" και απάντησε "ναι οκ γιατί οχι".
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η προσωπική μου άποψη είναι ότι το μέλλον του Παπαθεοδώρου ήταν προδιαγεγραμμένο με μοναδικό αστερίσκο το να πει ο επόμενος προπονητής (ο Ζοτς στην προκειμένη) "δε τον θέλω με τίποτα".pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 11:23 pmΗ ελπίδα μου είναι πως αν έρθει ο Ζοτς για βοηθό θα έχει είτε κάποιον "δικό του" δηλαδή πχ Ξανθόπουλο, Μπατίστ, κάποιον Σέρβο είτε τον Σερέλη αν θέλει κάποιον που θα ξέρει από μέσα τους τωρινούς παίκτες πράγμα χρήσιμο αφού δεν θα στήσει από το μηδέν το ρόστερ.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 11:18 pmέριξε τη βόμβα ο γνωστός insider Βαγγέλης Μάντζαρης![]()
Όχι ότι ο Παπαθεοδώρου δεν είναι αρκετά καλός για να είναι βοηθός αλλά δε νομίζω ότι πήγε ο Ζοτς και είπε "θέλω τον Παπαθεοδώρου βοηθό". Αν ισχύει όλο αυτό είναι πιο πολύ ότι του είπαν "θες αυτόν για βοηθό" και απάντησε "ναι οκ γιατί οχι".
κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Σερέλη και τον Αταμάν για όσους θυμούνται και στην ουσία του δεν είναι κακό, είναι και οι δύο κατάλληλοι για βοηθοί προπονητή στον Παναθηναϊκό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο