2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 02, 2021 12:23 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 01, 2021 8:46 pm
Έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην Ουνικάχα. Ο εκεί πρόεδρ-α-ς παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια και ανακοίνωσε σημαντική μείωση του μπάτζετ. 2 παίκτες που θα ταίριαζαν γάντι στον Παναθηναϊκό είναι ο πολύ καλός άσσος (και σε ιδανική ηλικία για τη θέση) Χάιμε Φερνάντεθ κι ο Αξέλ Μπουτέιγ για το φτερό.

Ο Γάλλος νομίζω ότι δένει πολύ καλά με τον Κουβανό στην ίδια πεντάδα.
Που σαι ρε basket που χάθηκες? Καλώς μας γύρισες, ο Μπουτειγ παιχταράς αλλα ο παναθηναϊκός ειναι φουλ απο forwards.

ΥΓ. Ρώτησα στο sdna αν θα μπορουσε να απασχολήσει ο Κέβιν Παγκος, ο Κοντος απάντησε σε καμια περιπτωση, θα τον κρατησει η Ζενιτ, βεβαια το ιδιο λεει και για Τζειμς οτι δεν υπάρχει περίπτωση για παο και πως τον βλέπει κι αυτον προς Ζενιτ.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 02, 2021 1:36 am

JohnnyPao έγραψε:
[

Που σαι ρε basket που χάθηκες? Καλώς μας γύρισες, ο Μπουτειγ παιχταράς αλλα ο παναθηναϊκός ειναι φουλ απο forwards.

ΥΓ. Ρώτησα στο sdna αν θα μπορουσε να απασχολήσει ο Κέβιν Παγκος, ο Κοντος απάντησε σε καμια περιπτωση, θα τον κρατησει η Ζενιτ, βεβαια το ιδιο λεει και για Τζειμς οτι δεν υπάρχει περίπτωση για παο και πως τον βλέπει κι αυτον προς Ζενιτ.
Καλώς σε βρήκα Τζόνι.

Εγώ από τα 3 αστέρια σας(Νέντο, Χεζόνια-αυτόν τον γράφουμε ολόκληρο, μην φάμε κάνα φάουλ :D - Πάπι) θα κράταγα μονάχα τον Χεζόνια αν έκανε τιμή οπαδού. :) Ας πούμε 1.2 με 1.3εκ.
Για παραπάνω, με το μπάτζετ σας με τίποτε. Ακόμα κι αν ανέβει γύρω στο 1εκ λόγω θεατών κλπ.
Νέντοβιτς και τον φετινό Παπαπέτρου δεν θα τους κράταγα. Χαλάνε τη λειτουργία της ομάδας κι ας γράφουνε νούμερα- βασικά ο Σέρβος δηλαδή. Βάλε μέσα και τη συχνότητα τραυματισμών του αλλά κυρίως ότι με αυτόν (θέλει να είναι ο άσσος σας) ξεχνάς κανονικό άσσο. Μπιγκ πρόμπλεμ για Ελληνική ομάδα της εποχής που με τα ψέματα θέλει να τα βάλει με τα θηρία.

Ροστεράκι: (για κανονικές ομάδες και κανονικό μπάσκετ)

1)Γουόκαπ, Χάιμε
2)Ντόρσεϊ, Μπόχω
2-3)Μπουτέιγ, Σαντ Ρόος
3)Χεζόνια (αν κάτσει με νορμάλ λεφτά- επί τη ευκαιρία, τα δικαιώματά του για του χρόνου πρέπει να τα παραχωρήσει η Μπάρτσα, χωρίς να το θεωρώ πολύ σοβαρό εμπόδιο, πάντως)
3-4 Μαντζούκας, Κάσελ
4-5 Μήτογλου (τον κρατάτε-εννοείται) Ντύλαν Οσετκόφκσι

5) Παπατζόν- Λεσόρτ ή Αλφά Καμπά.

Αν θέλει πάνω από ενάμιση εκ ο Χεζόνια, βουρ για Γουίλιαμ Χάουαρντ και ακουμπήστε τα στον Τζόρνταν Μίκι αντί Λεσόρτ/Καμπά.

vforvendetta85
Reactions:

Παρ Απρ 02, 2021 2:36 am

Δεν έχω τις γνώσεις για να ξέρω παίκτες, αλλά αν το μπάτζετ φτάσει στα σχεδόν 8 εκ, θα ήθελα τον Χεζονια ακόμα και με 2.5 εκ το έτος : Σαφέστατα μπορείς να στηριχτείς πάνω του όταν η μπάλα καίει, μεγάλο μπασκετικό iq, καλός χειριστής μπάλας, γρήγορος με αυτή και εν δυνάμει μπορεί να παίξει στο 2 αν χρειαστεί.

Δίναμε 2.2 στον Καλαθη όταν είχαμε πάνω κάτω τόσο μπάτζετ (δεν κρίνω την απόδοσή του) και παίζαμε με στοιχήματα σε άλλες θέσεις,που και πάλι θα συμβεί γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.

Επίσης, ούτε τον Μητογλου θα ήθελα, προσωπικά δεν μου αρέσει πλέον : κακή αντίληψη χώρου, κακά προς μέτρια τελειώματα, δεν μπορεί να παίξει πλάτη, δεν έχει ντρίμπλα (όσο του αναλογεί με βάση το ύψος του) και το σουτ του έχει πάρει την κατιούσα.

Παπαγιαννη θέλω, θα ήθελα Σαντ Ροος για δεύτερο 3αρι. Γενικά θέλω ξήλωμα και από την αρχή, με γνώμονα πως δεν μπορείς να καταργήσεις τις αρχές του μπάσκετ. Θέλουμε παίκτες που να παίζουν σε συγκεκριμένες θέσεις όχι "βαφτιστήρια".

JohnnyPao

champion

Παρ Απρ 02, 2021 1:07 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 1:36 am
JohnnyPao έγραψε:
[

Καλώς σε βρήκα Τζόνι.

Εγώ από τα 3 αστέρια σας(Νέντο, Χεζόνια-αυτόν τον γράφουμε ολόκληρο, μην φάμε κάνα φάουλ :D - Πάπι) θα κράταγα μονάχα τον Χεζόνια αν έκανε τιμή οπαδού. :) Ας πούμε 1.2 με 1.3εκ.
Για παραπάνω, με το μπάτζετ σας με τίποτε. Ακόμα κι αν ανέβει γύρω στο 1εκ λόγω θεατών κλπ.
Νέντοβιτς και τον φετινό Παπαπέτρου δεν θα τους κράταγα. Χαλάνε τη λειτουργία της ομάδας κι ας γράφουνε νούμερα- βασικά ο Σέρβος δηλαδή. Βάλε μέσα και τη συχνότητα τραυματισμών του αλλά κυρίως ότι με αυτόν (θέλει να είναι ο άσσος σας) ξεχνάς κανονικό άσσο. Μπιγκ πρόμπλεμ για Ελληνική ομάδα της εποχής που με τα ψέματα θέλει να τα βάλει με τα θηρία.

Ροστεράκι: (για κανονικές ομάδες και κανονικό μπάσκετ)

1)Γουόκαπ, Χάιμε
2)Ντόρσεϊ, Μπόχω
2-3)Μπουτέιγ, Σαντ Ρόος
3)Χεζόνια (αν κάτσει με νορμάλ λεφτά- επί τη ευκαιρία, τα δικαιώματά του για του χρόνου πρέπει να τα παραχωρήσει η Μπάρτσα, χωρίς να το θεωρώ πολύ σοβαρό εμπόδιο, πάντως)
3-4 Μαντζούκας, Κάσελ
4-5 Μήτογλου (τον κρατάτε-εννοείται) Ντύλαν Οσετκόφκσι

5) Παπατζόν- Λεσόρτ ή Αλφά Καμπά.

Αν θέλει πάνω από ενάμιση εκ ο Χεζόνια, βουρ για Γουίλιαμ Χάουαρντ και ακουμπήστε τα στον Τζόρνταν Μίκι αντί Λεσόρτ/Καμπά.
Παντως φιλε basket θυμαμαι πως κάτι μήνες πριν που ακόμη εγραφες στο φόρουμ και τοτε για εμας τον Μπουτειγ, τον Λεσσορ και τον Καμπα πρότεινες 😂 βλέπω δεν εχεις ανανεώσει τη λίστα των πουλέν σου.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Απρ 02, 2021 2:28 pm

Williams Goss(700) , Perry(400) , Papadakis(50)
Nedovic(800) , SantRoss(450) , Bray(200)
Hezonja(1,5) , Papapetrou(1) , Kaselakis(100)
Yabusele(500) , Mitoglou(600) , Matzoukas(100)
Papagiannis(700) , Landale(500)

Για μενα αυτο θα ηταν ενα καλο σενάριο για την ομαδα μας την επομενη σεζον με 7 ξενους (υπολογίζω ως ελληνα τον ΣαντΡος, αν όχι τότε βάλτε Μποχωριδη αντι του Μπρει) και μπατζετ γυρω στα 7,5 εκατ που μου φαίνεται ρεαλιστικό. Στα 1,5 του Μαριο υπολογίζω και το buy out. Θα μαρεσε κι ο Walkup αλλα δεν κολλάει με SantRoss.

Εγω νομιζω πως πρέπει να μείνουν και ο Ιωάννης και ο Μητο με λογικα χρήματα βεβαια. Για τον Παπαπετρου μια χαρα ειναι το 1 εκατομμύριο με ρόλο 26-30 λεπτών ανα ματς και τη θεση του αρχηγου, ενω κι ο Μητο για πάνω από 600 δεν ειναι, δεν εχει σουτ, τελειώματα μέτρια κι ούτε αθλητικο τέρας ειναι, δεν κοστολογειται ενα ριμπάουντ 800 χιλιάρικα. Ας πάει κλιμακωτα 600-700-800, αυτο ναι, όπως και του Παπι 1-1,1-1,2. Και ο Νεντο νομίζω στα 800 πρώτη χρονιά και 900 δεύτερη συμφώνησε.

Πιο οικονομικές εναλλακτικές τωρα ειναι οι Nnoko, Jordan Morgan, Lessort στο 5, παραμονή White στο 4 κι ενα πιο φθηνο 2αρι αντι του SantRoss (ετσι χωραει κι ο Walkup).

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 02, 2021 3:07 pm

σαυτην ομαδα θες καλυτερο βασικο ασσο γουοκαπ η χενρι που κοστιζουν παραπανω αλλα εκει πρεπει να παρεις παιχταρα ρος κ μπρει καποιος πρεπει να φυγει απο τους 2 κ ο ρος παιρνει πολλα ας τα δωσω καπου αλλου σε καποιον αλλον ξενο κ για μενα στον ασσο τα λεφτα του ρος για να παρω παιχτη καλο!επισης στο 3 μας λειπει το σουτ αλλα με μαριο κ παπι ειμαστε μπομπα κ στο 4 με μητογλου να βρουν παιχτη με σουτ ο γιαμπουσελε δυναμιτης στο σουτ δεν ειναι σταθερος νομιζω!ουαιτ πρεπει να φυγει γιατι δεν κανει γενικα!στο 5 με λαντειλ κ σουταρει κ μεσα στο καλαθι πολυ καλος παιχτης αλλα θελουμεε αθλητικο με παπαγιαννη!πρεπει να φερουμε κανα σουτερ

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 02, 2021 3:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 1:07 pm

Παντως φιλε basket θυμαμαι πως κάτι μήνες πριν που ακόμη εγραφες στο φόρουμ και τοτε για εμας τον Μπουτειγ, τον Λεσσορ και τον Καμπα πρότεινες 😂 βλέπω δεν εχεις ανανεώσει τη λίστα των πουλέν σου.
Τον Μπουτέιγ τον γράφω ενάμιση χρόνο τώρα και τον Καμπά γύρω στα 3. :) Για τον Λεσσόρ-τ ναι, όντως λίγους μήνες τον ξαναέπιασα στο-ν στόμα μου φίλε JohnyPao.

Νομίζω ότι στον Παναθηναϊκό παίζει ένα κόλλημα με παίκτες που ξεσηκώνουν την εξέδρα και είναι Παναθηναϊκαρες ενώ στον Ολυμπιακό έπαιζε (ουφ) το γνωστό Σπανουλοκεντρικό μοντέλο γύρω από τους ξένους κοντούς. Γνωστά τα χαμπέρια και για τους 2 μας τα τελευταία χρόνια. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Αν ήμουν Παναθηναϊκός δεν θα ήθελα Νέντοβιτς και Παπαπέτρου να μου τρώνε τα χρήματα ενός στενού μπάτζετ, ενώ τον επίσης παναθηνακϊάρα Χεζόνια, θα τον ήθελα σε συγκεκριμένα χρήματα. Κατανοώ την ανάγκη για δέσιμο και σόου αλλά προέχει το κανονικό και μαχητικό/ομαδικό μπάσκετ μπας και ξαναμπούν οι ομάδες μας στους 8 και από τη στιγμή που το καταφέρουν να μην γίνονται αντικείμενο σκουπίσματος. :wink:

Ο Γιουμπουσέλε παικτούρα (ακριβός, όμως πια- τον κοιτάνε και άλλες ομάδες με πιο πολλέ λεφτά από τις 2 ελληνικές) αλλά εκεί πρέπει να δώσετε χρόνο στον Μήτογλου, αλλά σιγά- σιγά και στον Μαντζούκα (έτσι βγαίνουν οι παίκτες) οπότε πάτε για συμπλήρωμα διπλοθεσίτη. Εκεί βάζω "πουλέν" ΄πως το λες χαρακτηριστικά, τον Ντύλαν Οσετκοφόσκι ή ακόμα και τον Σκοτ Ίθερτον.
¨Αλλο "πουλέν" (αν μπορείς να τον πεις έτσι) είναι ο Γουίλιαμ Χάουαρντ για το 3 αλλά κι ως ελαφρύ 4αρι, στην περίπτωση που προκύψει πανάκριβος ο Χεζόνια.

Το θέμα είναι τι θέλετε να κάνετε. Μια ομάδα με παίκτες να γράφουν νούμερα και να ξεσηκώνουν το ΟΑΚΑ ή μια ομάδα μαχητών που να χτυπάει τα περισσότερα παιχνίδια; Εγώ για τον Ολυμπιακό, πάντως θελω το δεύτερο. Κουρτίνα 2 που λέγαμε και παλιότερα. :wink: :wink:

Για μένα θέλετε 3 γκαρντ. Κανονικά, οργανωτικά και σύγχρονα. Καθόλου δεν πειράζει να είναι 2 άσσοι/κόμπο παρέα. Το βλέπουμε στην Εφές, το λέει χρόνια ο Pan24 για Καλάθη και Ερτέλ.

Johnzaro

junior
Reactions: 56

Παρ Απρ 02, 2021 10:07 pm

Όπως διαβάζω στο sportime, ο Σαντ-Ροος έχει αρχίσει να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που μπορεί να γίνει μετά από 3 χρόνια νόμιμης διαμονής σε μία χώρα, και δε χρειάζονται να είναι συνεχόμενα, όπως λανθασμένα πίστευα. Είναι και παντρεμένος με Ελληνίδα. Αυτή η κίνηση, αν τελικά κλείσει με επιτυχία, θα βοηθήσει αφάνταστα τον μεταγραφικό σχεδιασμό για του χρόνου. Γιατί αλλιώς θα είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα με το ρόστερ στη Basket league, αφού δύσκολα έβγαιναν οι Έλληνες.

Μένουν:
  • Παπαγιάννης ( Έχει συμβόλαιο και του χρόνου με nba out )
  • Μποχωρίδης ( Τον πιστεύει ο Κάτας και πιστεύω θα ανανεώσει )
  • Παπαπέτρου ( Ας ελπίσουμε )
  • Μήτογλου ( Ας ελπίσουμε)
  • Μαντζούκας ( Το θεωρώ προτιμότερο να φύγει δανεικός αλλά η απόφαση είναι του προπονητή)
Αποχωρούν:

Από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα από τον Κάτας, νομίζω ότι δε λογίζει τον Καλαϊτζάκη και τον Κασελάκη, ενώ ο Βουγιούκας πιστεύω θα αποσυρθεί. Για Δίπλαρο, Παπαδάκη δεν έχω κάτι στον νου μου, ο Δίπλαρος θα μπορούσε να μείνει για τις προπονήσεις και ο Παπαδάκης να παίρνει σιγά σιγά κανά δεκάλεπτο. Αλλά αν υποθέσουμε, πως ένας εκ των Παπαπέτρου, Μήτογλου δεν ανανεώνει, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα, οπότε αυτή κίνηση κυριολεκτικά μας λύνει τα χέρια.

Υ.Γ: Αν πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ-Ροος το θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Απρ 02, 2021 11:52 pm

Johnzaro έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 10:07 pm
Όπως διαβάζω στο sportime, ο Σαντ-Ροος έχει αρχίσει να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που μπορεί να γίνει μετά από 3 χρόνια νόμιμης διαμονής σε μία χώρα, και δε χρειάζονται να είναι συνεχόμενα, όπως λανθασμένα πίστευα. Είναι και παντρεμένος με Ελληνίδα. Αυτή η κίνηση, αν τελικά κλείσει με επιτυχία, θα βοηθήσει αφάνταστα τον μεταγραφικό σχεδιασμό για του χρόνου. Γιατί αλλιώς θα είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα με το ρόστερ στη Basket league, αφού δύσκολα έβγαιναν οι Έλληνες.
Αν γίνει αυτό ανοίγει ο δρόμος για να φύγουν παραπάνω από 2 Έλληνες. Στους ψηλούς ας πούμε θα μπορούσαν να φύγουν εκτός του Βουγιούκα και ο Όγκουστ και να πάμε για κάποιον έμπειρο ξένο ψηλό ή στα guard μπορούμε να δώσουμε ξανά τον Καλαϊτζάκη δανεικό και να πάρουμε μέχρι και 3 ξένους.
Μετά από scouting 2 ολόκληρων λεπτών :lol: στη λίστα των ΝΒΑ free agents βρήκα παίκτη στο 5 που πιστεύω θα βοηθούσε πολύ: Dewayne Dedmon. Έχει να παίξει βέβαια από πέρυσι αλλά δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια. Επιλογή τύπου Kyle O'Quinn της Φενέρ.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 03, 2021 12:51 am

Σε αλλα νεα δεν ξερω καν αν εχει βαση το κατωθι ...ΤΡΙΓΩΝΟ....αν εχει ομως εστω και υποψια ΜΙΑΣ του γωνιας...εγω θα παω μπουσουλωντας Τηνο και θα βαλω και σε πιστωτικη οτι προστιμο μου βαλουν για ασκοπη μετακινηση!!https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... on-exaste/

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
kawasaki

sophomore
Reactions: 2

Σάβ Απρ 03, 2021 2:19 pm

Παιδιά 2 μεταγραφές θέλουμε. Έναν ασσο βασικό πχ Γιοβιτς, Λαπροβιτολα, Λορέντζο Μπράουν ή κάτι άλλο και ένα πεντάρι μαζί με Παπαγιάννη. Τον Μακ στο 2 αφού σκοραρει αλλά δεν οργανώνει. Και έχουμε
1. Μεταγραφή, Μπρει, Μποχωριδης
2. Νεντοβιτς, Μακ
3. Παπαπετρου, Χεζονια, Σαν Ρος
4. Μητογλου, Γουαιτ, Μπεντιλ
5. Παπαγιάννης, Μεταγραφή.
13 παίχτες. Και έχεις βοηθητικούς έναν από αυτούς, Κασελακη, Διπλαρο και Βουγιούκα αν θέλει.
Αν φέρουμε και κάναν Ομπραντοβιτς ή Ιτούδη, είμαστε σούπερ.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Απρ 03, 2021 2:41 pm

kawasaki έγραψε:
Σάβ Απρ 03, 2021 2:19 pm
Παιδιά 2 μεταγραφές θέλουμε. Έναν ασσο βασικό πχ Γιοβιτς, Λαπροβιτολα, Λορέντζο Μπράουν ή κάτι άλλο και ένα πεντάρι μαζί με Παπαγιάννη. Τον Μακ στο 2 αφού σκοραρει αλλά δεν οργανώνει. Και έχουμε
1. Μεταγραφή, Μπρει, Μποχωριδης
2. Νεντοβιτς, Μακ
3. Παπαπετρου, Χεζονια, Σαν Ρος
4. Μητογλου, Γουαιτ, Μπεντιλ
5. Παπαγιάννης, Μεταγραφή.
13 παίχτες. Και έχεις βοηθητικούς έναν από αυτούς, Κασελακη, Διπλαρο και Βουγιούκα αν θέλει.
Αν φέρουμε και κάναν Ομπραντοβιτς ή Ιτούδη, είμαστε σούπερ.
1) εχεις πολλους ξενους. καποιον πρεπει να βγαλεις. ακομα και σαντ ρος ελληνα να εχεις μετρησα 8.

2) μακ επειδη εκανε ενα μετριοκαλο ματς δεν θα τον κρατησουμε. αλλωστ με παπι-χεζονια-σαντρος-νεντο στο 2-3 δεν υπαρχει λογος να εχουμε αλλον παικτη. αντε τον κασελακη μονο ή μαντζουκα στο 3-4

3) ο μπρει δεν ειναι ασσος. δυσκολευοταν να κατεβασει μπαλα στην α1. και γενικα δεν ειναι καλος. κακο αμυντικος, ασσος δεν ειναι. μονο σουτ εχει αλλα μονο υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις. δεν θα τον ηθελα.

4) οποτε θελουμε 2 ασσους και επειδη λογικα θα μεινει ο νεντο, ο ενας θα πρεπει να ειναι πολυ αθλητικος-πολυ καλος αμυντικος. Γιοβιτς-Λαπρο δεν με τρελενουν να σου πω την αληθεια. ειδικα λαπρο-νεντο μαζι θα τρωμε σε καθε επιθεση καλαθι.

5) στους ψηλους δεν με χαλαει να παμε ετσι. αλλωστε τον μπεντιλ θελω να μεινει. αλλα για να παμε ετσι πρεπει ο σαντρος να γινει ελληνας. αλλιως θα χουμε 8 ξενους...

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Σάβ Απρ 03, 2021 4:08 pm

- δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ο μακ
- ο μπρει εχει συμβολαιο. τον βλεπω 4ο γκαρντ, μποχω 5ο
- μακαρι να παρει διαβατηριο ο ρος
- θελω εναν σουτερ που να μη μπαζει αντι του γουαιτ
- μπεντιλ μ αρεσει σαν 5ος ψηλος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Απρ 04, 2021 12:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 29, 2021 2:22 am
Με 700χιλ για βασικο ασο θα προτιμούσατε Γουιλιαμς Γκος ή Λαπροβιτολα? Έχετε αλλον πλειμεικερ στο μυαλό σας και με καλο σουτ σε αυτά τα λεφτα? Κάτω από 1 εκατ δηλαδή..
Εντάξει παιδιά, έχουμε οικονομική στενότητα αλλά όχι και να μας πληρώσει μόνο 700 χιλιάρικα ο Λαπροβιτολα για να τον πάρουμε. Να έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Αν δε μας δώσει κάτω από μυριο να μη μπει καν στο αεροπλάνο.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Απρ 04, 2021 12:09 pm

manj13 έγραψε:
Σάβ Απρ 03, 2021 12:51 am
Σε αλλα νεα δεν ξερω καν αν εχει βαση το κατωθι ...ΤΡΙΓΩΝΟ....αν εχει ομως εστω και υποψια ΜΙΑΣ του γωνιας...εγω θα παω μπουσουλωντας Τηνο και θα βαλω και σε πιστωτικη οτι προστιμο μου βαλουν για ασκοπη μετακινηση!!https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... on-exaste/
Θυμάστε προ εκλογών 2015 που πλησίαζαν κάτι μπαρμπαδες τον Τσίπρα και του έλεγαν "Αλέξη, 8 από τα 10 που λες να κάνεις εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι " και μετά κάτι άλλοι (την ίδια μέρα!) του είπαν "Και 2 στα δέκα να κάνεις Αλέξη μαζί σου είμαστε "; Ε κάπως έτσι είμαι κι εγώ με αυτή την είδηση. Δηλαδή και το νόθο του ανιψιό να μας στείλει ο Ζοτς και ο Λάτσης να πληρώσει για να βάλουμε νέα πόμολα στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, χαρούμενος θα είμαι.
Ορίστε, στο 1:45

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”