Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:33 pm

Έτσι να συνεχίσω κι εγώ το off topic στο...off topic νομίζω ότι αυτό που προσπαθεί να ειπωθεί είναι ότι ακόμα και αν μια είδηση επαληθευτεί αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι ο δημοσιογράφος που την έβγαλε ήξερε όντως κάτι από έρευνα κλπ, μπορεί απλώς να άκουσε κάτι να το αναπαρήγαγε ως είδηση και τελικά να επιβεβαιώθηκε. Η αξιοπιστία κάποιου κρίνεται από την ευρύτερη εικόνα και γενικά η κατάσταση είναι απελπιστική γενικώς.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:48 pm

Α και κάτι άλλο. Σκέφτηκα και ότι τις τελευταίες μέρες κάποιοι έχουν την άποψη ότι ο παναθηναϊκός φέρεται καλύτερα στους παίκτες, τους αφήνει να φύγουν αν θέλουν κλπ. Και που ξέρουμε αν ζήτησαν πχ 4 εκατομμύρια από φενερ, εφες να φύγει ο οσμαν; Πολύ πιθανό να μην ισχύει απλά δεν είναι κάτι που γνωρίζουμε εμείς. Και δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε όσους λένε ότι είναι insiders. Αυτό ήταν το point.
Στο φόρουμ 2-3 άνθρωποι μπορεί να έχουν μερικές διασυνδέσεις, να μαθαίνουν 2-3 πράγματα. Αλλά σπάνια κάποιος θα μιλήσει με ευκολία για μη μεταγραφικά, εσωτερικά της ομάδας κλπ. :peace:

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Αύγ 20, 2026 1:15 pm

Δε ξέρουμε αν ζήτησαν 4 η 14 φανταστικομυρρια

Αυτό που ξέρουμε είναι το ποσό που δόθηκε. Αυτό που επίσης ξέρουμε ειναι το ποσό που ζητάει ο ολυμπιακος (κι αυτο ίσως με επιφύλαξη αλλά νομίζω δε το διαψεύδει ούτε ο ολυμπιακος) .Αυτά είναι τα δεδομένα με τα οποία μιλάμε

Επίσης ξερουμε πως ένας παίκτης που ήταν ο αγαπημένος του προπονητή κ βασικό στέλεχος μια ομάδας που πρωταγωνιστει επί 5ετια δε θέλει να έχει καμία επαφή πλέον με την ομάδα αυτή, πράγμα που εγώ δε το θυμάμαι να έχει ξαναγίνει

Αυτά ξέρουμε, πολλά από όλα τα άλλα που γράφονται είναι υποθεσεις.
.Το τι έχει γίνει θα μας το πει ο ιστορικός του μέλλοντος, ίσως κ ο ίδιος που θα μας αναλύσει τη προσφορά του Θωμά στο μπάσκετ κ τον Ολυμπιακό :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”