Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 15, 2026 1:49 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 am
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:06 am

απλα εχει σημασια και που θα πας να δεις το παιχνιδι...πχ εγω θεωρω ικανοποιητικα για να δει κανεις ειναι οι 2 κατω κερκιδες και αντε για πιο οικονομικα τα πεταλα.αν ειναι να δωσει καποιος 55 για φιλικα και να μην βλεπει και στην ουσια οντας στο πανω διαζωμα εεε ας το δω απο την τηλεοραση.
σε τετοιες κερκιδες αξιζει να εισαι σε μεγαλα ματς ευρωλιγκας ή με τον ολυμπιακο...για να βιωσεις το σολντ αουτ την ενταση και να λες ημουν μεσα σε εκεινο ματς.
αποψη μου ετσι
Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.

ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 15, 2026 1:52 am

basilis_.kts έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 am

Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.

ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...
Αν είναι μόνο για το πάνω διάζωμα, είναι ακριβά.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 15, 2026 6:33 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:40 pm
Conan1982 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:54 pm

Τα πάντα στα ύψη πλέον, το είδα και στην Κρήτη με τον Ολυμπιακό. Μπορώ να το καταλάβω εν μέρει στα επίσημα παιχνίδια αλλά με τίποτα στα φιλικά.
ποσο ειχαν?γιατι ειδα πολλες κενες θεσεις και μου εκανε εντυπωση
Ήταν ανά μέρα το εισιτήριο, οταν κοίταξα είχε 40κατι πισω και 50κατι κάτω και στο πλάι, κεντρικά δεν ήταν διαθέσιμα και δεν ξέρω αν ήταν ακόμα πιο ακριβά.. Παράλογα χρήματα κατά την γνώμη μου, και ένα παραπάνω που οι ομάδες μόλις είχαν αρχίσει προετοιμασία, και γι'αυτό δεν πήγα κιόλας.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Σεπ 15, 2026 10:59 am

BillyPao έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

55 είναι για το πάνω διάζωμα, 70 για το ένα πέταλο και 80 για τις γωνίες στο κάτω διάζωμα. Στις κεντρικές κερκίδες απ'οτι είδα ξεκινάνε από 100 ευρώ, οπότε αν θέλει να πάει κάποιος πατέρας με το παιδί του για παράδειγμα, θα θέλει τουλάχιστον 200 ευρώ.

Βέβαια και στο Super Cup που είναι την επόμενη εβδομάδα (που πρακτικά και αυτό σαν τουρνουά είναι, αλλά πιο επίσημο) και η δυναμική των ομάδων είναι λίγο καλύτερη από αυτή του Π. Γιαννακόπουλος, οι τιμές είναι ακόμα πιο ακριβές. Πέρσι ξεκίναγαν από 80 ευρώ για το πακέτο των 4 αγώνων, οπότε και φέτος εικάζω εκεί θα ξεκινάνε.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Σεπ 15, 2026 11:23 am

kojito έγραψε:
BillyPao έγραψε:

55 είναι για το πάνω διάζωμα, 70 για το ένα πέταλο και 80 για τις γωνίες στο κάτω διάζωμα. Στις κεντρικές κερκίδες απ'οτι είδα ξεκινάνε από 100 ευρώ, οπότε αν θέλει να πάει κάποιος πατέρας με το παιδί του για παράδειγμα, θα θέλει τουλάχιστον 200 ευρώ.

Βέβαια και στο Super Cup που είναι την επόμενη εβδομάδα (που πρακτικά και αυτό σαν τουρνουά είναι, αλλά πιο επίσημο) και η δυναμική των ομάδων είναι λίγο καλύτερη από αυτή του Π. Γιαννακόπουλος, οι τιμές είναι ακόμα πιο ακριβές. Πέρσι ξεκίναγαν από 80 ευρώ για το πακέτο των 4 αγώνων, οπότε και φέτος εικάζω εκεί θα ξεκινάνε.
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε σίγουρα τα έσοδα της ΚΑΕ ε;

Θα ήθελα να ξέρω τι ποσοστό των εσόδων αποτελούν αυτά τα ακριβά εισιτήρια (και τα διαρκείας). Αν είναι μεγάλο, οκ, κάπως πρέπει να βγουν οι μεταγραφές. Αν όμως είναι μικρό, τότε είναι λίγο άπληστη αυτή η τακτική. Εκτός κι αν θέλουν «διαφορετικό» κόσμο στο γήπεδο.

Εικόνα
TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Σεπ 15, 2026 11:43 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 11:23 am
kojito έγραψε:

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε σίγουρα τα έσοδα της ΚΑΕ ε;

Θα ήθελα να ξέρω τι ποσοστό των εσόδων αποτελούν αυτά τα ακριβά εισιτήρια (και τα διαρκείας). Αν είναι μεγάλο, οκ, κάπως πρέπει να βγουν οι μεταγραφές. Αν όμως είναι μικρό, τότε είναι λίγο άπληστη αυτή η τακτική. Εκτός κι αν θέλουν «διαφορετικό» κόσμο στο γήπεδο.
Αν αναλογιστεί κάποιος ότι από την χρονιά του "παρκαρίσματος" η ομάδα δούλευε ¨έσοδα - έξοδα" και η εκτόξευση έγινε από την στιγμή που πήρε την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ, λογικά ακόμα και τώρα η ομάδα πάει στον αυτόματο ή στην χειρότερη να βάζει 2-3 εκ τον χρόνο. Νομίζω αναρτιούνται στο ΓΕΜΗ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”